Nordic Nanovector - Det kan lønne seg å kjøpe aksjen nå!


Jeg har skrevet at det er NÅ man bør investere i Nanov.

Hvorfor er timingen for det utmerket nå?

For det første holder repemisjonen kursen rundt emisjonsnivået. Man kan gå ut fra at går kursen under kjøpes det, fordi investorene da får aksjen billigere enn på emisjonen. Går kursen over, selges det, siden man kan kjøpe aksjen tilbake på emisjonen, riktignok ikke mange aksjer, selv om det kan bli god tildeling ved overtegning.

Men det er egentlig langt fra hovedsaken.
Hovedsaken er forventningene om vellykkede resultater fremover, noe uttalelsene i 2020-årsrapporten så langt tyder på. Men det er ikke antesipert av investorene, og overhodet ikke i aksjekursen. Det er følgelig FØR de endelige resultatene kommer det er mulig å få fatt i aksjen til en svært lav pris. Senere vil man kunne sitte og ergre seg over at man ikke kjøpte nå!

Se selskapets egne uttalelser i 2020-årsrapporten som kom kun for to dager siden under. Spesielt mener de at Lymrit 37-1-forsøkene med totalt 74 pasienter der konklusjonen var "HIGHLY PROMISING EFFICACY in R/R FL and MZL", samt interimavlesningene basert på 73 inklusjoner(hvorav ca 50 pasienter avlest ) i Paradigme er en bekreftelse, og det er jo med 147 inklusjoner snakk om et relativt betydelig antall pasienter. Følgelig kan også de resterende pasientene kunne vise tilsvarende resultater. Da er Betalutin i box! Se spesielt uttalelsen til slutt: CONFIRMING FINDINGS from earlier clinical studies! NANOV HAR ALTSÅ BEKREFTET GODE RESULTATER FRA INTERIM PARADIGMESTUDIET. Men det ser det ikke ut til at investorene har fått med seg! Rettelse! (Jeg hadde her ikke fått med meg at rapporten kom kl 23:10 fredags kveld, det er ikke såååå lett å handle NANO-aksjer da. Takk for info Fra Sidelinjen.) Det burde vært en spontan positiv kursreaksjon på en så klar uttalelse på fredag for to dager siden, men folk har kanskje nok med å planlegge påskeferie? Mulig også at folk ikke får med seg godt nok innholdet i denne bekreftelsen, som ikke bare bekrefter gode resultater på safety (well-tolerated), men også på terapeutisk effekt!(Key efficacy measures/Unique therapeutic profile.) Legg også merke til hva selskapet sier om det store markedsbehovet. Vel da har jo Fra Sidelinjen avklart årsaken til at det ikke ble noen kursreaksjon. Vi får heller se i morgen!


Utdrag fra 2020-årsrapporten:

“If PARADIGME is positive, we believe that Betalutin® will have a unique therapeutic profile that could serve the unmet needs of the approximately 70 per cent of R/R FL patients who are elderly and frail, particularly those whose disease is refractory to anti-CD20 immunotherapy. These patients often have co-morbidities that prevent chemotherapy or targeted therapies, such as Pi3K inhibitors, that have a high side-effect burden from being an option.”
“Nordic Nanovector is in a critical phase of the development of Betalutin®. The company expects to, given a positive readout of clinical data, start preparing the filing for market approvals in various markets. In parallel, the company has started preparations for a commercial launch for Betalutin® This will involve, among many other things, growing the current organisation by initiating the recruitment of a full commercial organisation. When recruiting experienced commercial managers and other key employees in the US and in Europe it will be important for Nordic Nanovector to be able to offer attractive compensation terms. A competitive equity-based incentive programme will be a key component in order to be able to attract and retain highly skilled and experienced individuals as Nordic Nanovector prepares for the commercial launch.”
“The interim analysis confirmed activity across both arms in this very difficult to treat patient population. In both arms, Betalutin®, as a single administration, was found to be active based on key efficacy measures, and was well-tolerated with a manageable safety profile, confirming findings from earlier clinical studies.”

Redigert 29.03.2021 kl 18:12 Du må logge inn for å svare
Archer2019
12.04.2021 kl 21:46 6649

Tror ikke for jeg ser
De fleste har fått tildelt både 100% 200% 500%
Redigert 12.04.2021 kl 21:48 Du må logge inn for å svare

Da hadde du vel i utgangspunktet nermest ingen aksjer. Nesten like billig i markedet nå utrulig nok.

Ikke at jeg har no voldsom tro på teknisk analyse, men er det noen her på forumet som vil anslå hvor støtten ligger? Bare sånn for å prøve å spå hvor 2000-roboten vil legge lista den kommende tiden. Jeg fikk tegning på 1/10 av det jeg tegnet meg for, og skal gå inn med resten. Ser vi 21-tallet før roboten begynner å kjøre andre vei?
Archer2019
12.04.2021 kl 22:07 6722

Hvor mye du tegnet i forhold til tildeling
focuss
12.04.2021 kl 22:12 6697

Støtte ved 23,3, neste ved 18,5. Med emisjonskurs på 22,75 så tror jeg vi slipper å teste den på 18,5. Emisjonen gjør den irrelevant antar jeg

Hadde 10.000 aksjer på ex-dagen, og 470-ish retter vel? Fikk 2300-og-et-eller-annet, altså fire-fem ganger flere. Tegnet 30.000.
Trader ikke, og håper på at kursen holder seg både denne månedens lønningsdag og neste månedes lønningsdag. Kunne kjøpt når den brøt 22 kroner for 14 dager siden, men tenkte litt solidarisk for selskapet ved å kjøpe aksjer av dem istedenfor.

Men nå skal jeg bruke robotene for hva de er verdt. Kjøper gjerne under emisjonskurs, og har planer om å sitte i nano uten å miste nattesøvnen til de blir kjøpt opp eller de er på marked. Om det blir i 2022 eller 2025 spiller ingen rolle for meg. Nano er banebrytende og har en prising som ikke hensyntar potensiale eller fremtidig inntjening.
bj111
12.04.2021 kl 23:00 6533

Det ligger en short på NANO som er ganske mange aksjer. Hypotetisk kunne en se for seg at robo kjører kursen ned mot emi eller lavere kurs for å mykne aksjonærer. Der starter de da inndekningen av short hvor de som har myknet med bismak selger til short selskapet så de får dekket seg inn og særlig når kursen da går opp med si 50 øre. Fort gjort å tenke at det er siste mulighet før den så går videre ned om man har vært med på nedturer her eller andre steder før noe de fleste har. Gjelder å holde hodet kaldt her å ikke la seg manipulere til urasjonelle valg på grunn av en logaritme eller kanskje er det to hvem vet? Det man vet helt sikkert er at det er 1.106.474 aksjer som må kjøpes tilbake for å leveres tilbake til den eller de som har lånt de ut. Vi vet og at det ene selskapet Valeo stort sett har tapt penger 200 mill på short i Norge. Det er datastyrt og ikke spesielt gode på å treffe. Det er med meget stor sannsynlighet koblet på en eller flere algoritmer på NANO aksjen. Så vet vi at det kommer noen viktige nyheter (archer1) før sommeren men ikke resultatet. Tror det er en av grunnene til at de fleste har kjøpt seg inn i aksjen samt paradigme som kommer senere. Å da selge for noen ører til en algoritme eller short handler virker lite rasjonelt og tyder på at man har glemt hva selskapet har meldt. .
Archer2019
12.04.2021 kl 23:12 6495

Javel

Jeg er skytebas av yrke, og dette finans-språket er tidvis noe uforstålig.

Mitt #bondevett sier at;
Majoriteten av handlene vi ser over børs hver dag er ikke Hansen, Jensen og Nilsen som står bak. Det er selskaper med lånte penger som manipulerer kursen opp og ned ved å spille et avtalt spill. De tjener noen småpenger, og er fornøyd med det - være seg short eller algo.
Dette er ikke noe nytt. Sånn var det i perioden da nano vaka mellom 13 og 16 kroner i høst også, kameratene voleon og napoleon både kjøpte og solgte til hverandre hele dagen lang, og lurte med seg jensen, hansen og nilsen.

Så hvordan kan jeg som maktesløs småinvestor med mine 37.200 aksjer bruke dette til min fordel?
1. Ha en tidshorisont som er lenger og en større vurdering av selskapet enn øretrillerne
2. Anta et mønster, legge en plan og investere etter det
3. Regne med at de store fiskene vil ha en del av kaka på de store sprangene i kursen, ala turen fra 15 til 35 i februar eller mars.

Noen som ser annerledes på dette? Tenker at selskapet har stort potensiale, er underprisa og nå står på oppløpet. Da kan det være gode penger å tjene og samtidig kan jeg pårope meg et aldri så lite samfunnsbidrag ved å solidarisk kjøpe alt jeg kan på emisjon - og holde på aksjene sånn at ikke voleon får tak i mine.

Pøbel.
pantera1
12.04.2021 kl 23:27 6433

Archer2019 skrev Javel
oi der var mye feil info bj111 i ditt siste inlegg. omtrent alt du skrev er feil og jeg gidder ikke korrigere.

synes ikke folk bør begi seg ut på å forklare andre finesser og detaljer når en ikke har lært seg pensum selv, av slikt blir det kun vranglære. en må ikke ødelegge denne flotte tråden og dette fantastiske selskapet med tullball slik det har blitt gjort mange andre plasser på dette forumet.
focuss
12.04.2021 kl 23:47 6407

Jeg skal ikke råde folk til noe her men jeg kan jo si hva jeg vil gjøre. Jeg setter nå i første omgang blikket mot Q1. Deretter setter jeg blikket mot Archer -1. Forsøker ikke være mer avansert enn det. Blir man med på alle krumspring så ender man opp med å miste synet av målet.
Archer2019
13.04.2021 kl 00:19 6360

Kurs 20 Nano verdi 2 milliarder Nok inkl 500M cash
Kurs 200 Nano verdi 20 milliarder Nok
Kurs 2000 Nano verdi 200 milliarder Nok
Tilsvarende 20 milliarder Euro
Her snakker vi om Betalutin og kreftmedisin tros alt.
Ingen nevner Asia partner avtale kan komme
Ingen nevner Eu Partner avtale
Ingen nevner Nano forbereder lansering i USA
Aksjen er låst til 2023
Redigert 13.04.2021 kl 00:20 Du må logge inn for å svare

Enig i det. Det har en tendens til å bli mye støy og spekulasjoner rundt farmasiaksjer. Og ettersom TTT, så kan kombinasjonen av ville spekulasjoner og egen utålmodighet fort resultere i at man mister målet av synet, begynner å tvile og ser potensielt bedre investeringsalternativer i andre selskaper. Før man vet ordet av det befinner man seg på utsiden når store ting endelig skjer. Absolutt en kjedelig situasjon å havne i.

Mitt råd er at man holder fokus på det fundamentale og lar aksjekursen leve sitt eget liv. Vi vet at såfremt Betalutin blir medisin, så vil ens investering i NANOV gi en eventyrlig avkastning. Og PR nå er det ikke noe som tilsier at det ikke skulle bli medisin.

Ha en riktig god dag!
pantera1
13.04.2021 kl 09:06 5661

Ny CEO og kommersialiserings ansvarlig Peter Braun har vært ansatt en uke i dag.
bj111
13.04.2021 kl 09:09 5675

Siste dag før emisjonsaksjene skal betales. Det betyr at det er siste dag der noen må selge for å finansiere disse aksjene så det presset forsvinner ved slutt i dag. Kan være en god kjøpsmulighet i dag.
sikim
13.04.2021 kl 09:23 5569

Apropos emisjonsaksjer! Har dere fått melding om tildeling?
Ble opplyst i går at melding skulle sendes ut den 12.04., men har ikke sett noe til slik melding foreløpig...
bj111
13.04.2021 kl 09:24 5724

Ligger på investortjenester/VPS under tildelinger.
bj111
13.04.2021 kl 10:13 5495

Ja, spørs om de som selger aksjer i dag vil kunne kjøpe de tilbake til en lavere kurs enn de fikk da de solgte. For de som må ha penger til å betale emi aksjene er jo saken grei men for resten er det rart å selge i dag.
Byzantin
13.04.2021 kl 10:19 5518

På min VPS var melding om tildeling kommet i går morges. Penger for oppgjøret skulle trekkes i dag, men det har ennå ikke skjedd.

Skal bli bra å legge alle funderingene og spekulasjonene rundt rep emi aksjene bak seg. Får håpe shorterne møter Nano meldingene i tida framover helt uforberedt.

Fylte nettopp på for 22,94.

Jeg fikk (så vidt jeg husker) beskjed om at jeg ville bli trukket i morgen den 14/4 (DNB)
Redigert 13.04.2021 kl 17:32 Du må logge inn for å svare

Emisjonsaksjer er noe tull, får jo kjøpt billigere på børs:)
hgsd300
13.04.2021 kl 22:41 4089

Hadde vi ikke hatt emisjonsaksjer hadde vi ikke hatt noe Nordic Nanovector.

Hva er greie nå .. kursen limt fast rundt 23 på ganske tynn omsetning ..og Worldquant har dukket under synlig 0,5% short
Kagge
14.04.2021 kl 14:22 3402

Mange uten tørt krutt har måtte selge for å dekke trekket til emiaksjer i dag er jeg redd - dessverre til glede for dem som skal dekke inn short.. siste dag med trekk i dag.

Positivt at shorten dekkes rundt 23, da har dem ikke troa på ytterligere fall 😃
Redigert 14.04.2021 kl 14:23 Du må logge inn for å svare
Lodge
14.04.2021 kl 14:34 3370

Ja, hva er greia nå, godt spørsmål. Nå er det snart to måneder (18.02 ) siden gladmeldingen kom og vi føk vel over kr. 35,-! Så ble det vel 23.02. varslet emisjon og den ble jo på kr. 22,75 og der er vi omtrent ennå, selv etter det er kommet inn ca 400 mill! Tok langt tid med repemien, godkjenning internt, tegningsperiode osv. så var det ned, ned. Som det er skrevet her tidligere, så måtte sikkert noen selge for å betale repemi aksjene, så var det få som trodde det ble mulig å få noe på overtegning, så fikk man likevel, nå må sikkert mange av de selge, for vi er jo omtrent på emikurs enda. Så har det jo også vært en aktør med 2000 stk aksjer som siden varslet emisjon har trykka og trykka nedover med faktisk tusenvis av transaksjoner siden slutten av februar..den herlige gassen vi hadde er helt vekk og vi er nok avhengig av en gladmelding for å få full gass igjen! Den kommer forhåpentligvis, lykke til!
AltInn
14.04.2021 kl 14:48 3487

Hold ut!! Nanov er høyoktan nå. Det smeller når som helst. Jeg har tradet 10-12k aksjer siste måned og sitter med nok fortjeneste til å dekke polregninga denne sommeren. ( blir kalt tørst av venner ) kursen blir holdt nede, men ved neste melding tror og håper jeg 🙏 at 20 tallet er historie. På dette nivået tør jeg ikke trade. Nanov har hatt toppen mellom 12 og 14 og dippet mot kl 16. Gikta sier at det komner melding iløpet av denne uka og DA smeller nano til 30+ minst!!! Betalutin er viktig medisin som skal forlenge mange liv i årene som kommer. Det er viktigst av alt. Hold ut!! Og takk til Merlin og Focus som sitter på enorme kunnskaper som betrygger nervøse aksjonærer når der stormer. Dette er et spill hvor det er viktig med god mage da penga flyr fort til tider.

Ka, si det. Det er nok flere faktorer som bidrar til at kursen ligger der den ligger. For det første bidro emisjonen og rep emi til at markedet tok kursen ned fra høyt 20-tall og ned igjen til under 25. Også i dag er det nok en del investorer som selger eldre aksjer for å dekke inn rep emi aksjer. For det andre trenger markedsaktørene en bekreftelse på at rekrutteringen fortsetter den gode trenden. Den bekreftelsen kommer først ved presentasjon av Q1 21. For det tredje er det nok en del som venter en generell markedskorreksjon i april/mai og som håper på å få billigere aksjer bed å vente.

Men Q1 kan bidra til økt interesse og kursoppgang. Senere i vår/tidlig sommer kommer Archer tallene. I tillegg tikker klokken mot 2H21 da vi skal få avlest Paradigme. En viss FOMO effekt vil jeg tro vi får, spesielt utover sensommeren.

Men TTT og mang en skeptisk NANOV aksjonær vil ha facts . Ut fra selskapets brogete historie kan vi ikke klandre dem. Men selv er jeg overbevist om at tiden jobber for oss.
bj111
14.04.2021 kl 15:28 3356

Dagens fislete omsetnig dekker ikke shorten. Hadde de vært lure så hadde de dekket den inn da det ble behov for å selge aksjer for å dekke emisjonen men de venter. Det vil trolig medføre et stort tap for de ettersom det er å forvente at salgsviljen avtar. Short er glimrende for det er en kjent kommende etterspørsel etter aksjer i markedet og når tilbudet ikke er der vil de drive prisen opp for å få dekt seg inn.
Frantzen
14.04.2021 kl 15:34 3310

Velon dekket inn 0,06% i går ,de hadde 065% nå er de nede på 0,59% . Tror det skal bli vanskelig få dekket inn 585.549 aksjer uten tap.