Nordic Nanovector - Det kan lønne seg å kjøpe aksjen nå!

Merlin
NANOV 28.03.2021 kl 12:52 212784

Jeg har skrevet at det er NÅ man bør investere i Nanov.

Hvorfor er timingen for det utmerket nå?

For det første holder repemisjonen kursen rundt emisjonsnivået. Man kan gå ut fra at går kursen under kjøpes det, fordi investorene da får aksjen billigere enn på emisjonen. Går kursen over, selges det, siden man kan kjøpe aksjen tilbake på emisjonen, riktignok ikke mange aksjer, selv om det kan bli god tildeling ved overtegning.

Men det er egentlig langt fra hovedsaken.
Hovedsaken er forventningene om vellykkede resultater fremover, noe uttalelsene i 2020-årsrapporten så langt tyder på. Men det er ikke antesipert av investorene, og overhodet ikke i aksjekursen. Det er følgelig FØR de endelige resultatene kommer det er mulig å få fatt i aksjen til en svært lav pris. Senere vil man kunne sitte og ergre seg over at man ikke kjøpte nå!

Se selskapets egne uttalelser i 2020-årsrapporten som kom kun for to dager siden under. Spesielt mener de at Lymrit 37-1-forsøkene med totalt 74 pasienter der konklusjonen var "HIGHLY PROMISING EFFICACY in R/R FL and MZL", samt interimavlesningene basert på 73 inklusjoner(hvorav ca 50 pasienter avlest ) i Paradigme er en bekreftelse, og det er jo med 147 inklusjoner snakk om et relativt betydelig antall pasienter. Følgelig kan også de resterende pasientene kunne vise tilsvarende resultater. Da er Betalutin i box! Se spesielt uttalelsen til slutt: CONFIRMING FINDINGS from earlier clinical studies! NANOV HAR ALTSÅ BEKREFTET GODE RESULTATER FRA INTERIM PARADIGMESTUDIET. Men det ser det ikke ut til at investorene har fått med seg! Rettelse! (Jeg hadde her ikke fått med meg at rapporten kom kl 23:10 fredags kveld, det er ikke såååå lett å handle NANO-aksjer da. Takk for info Fra Sidelinjen.) Det burde vært en spontan positiv kursreaksjon på en så klar uttalelse på fredag for to dager siden, men folk har kanskje nok med å planlegge påskeferie? Mulig også at folk ikke får med seg godt nok innholdet i denne bekreftelsen, som ikke bare bekrefter gode resultater på safety (well-tolerated), men også på terapeutisk effekt!(Key efficacy measures/Unique therapeutic profile.) Legg også merke til hva selskapet sier om det store markedsbehovet. Vel da har jo Fra Sidelinjen avklart årsaken til at det ikke ble noen kursreaksjon. Vi får heller se i morgen!


Utdrag fra 2020-årsrapporten:

“If PARADIGME is positive, we believe that Betalutin® will have a unique therapeutic profile that could serve the unmet needs of the approximately 70 per cent of R/R FL patients who are elderly and frail, particularly those whose disease is refractory to anti-CD20 immunotherapy. These patients often have co-morbidities that prevent chemotherapy or targeted therapies, such as Pi3K inhibitors, that have a high side-effect burden from being an option.”
“Nordic Nanovector is in a critical phase of the development of Betalutin®. The company expects to, given a positive readout of clinical data, start preparing the filing for market approvals in various markets. In parallel, the company has started preparations for a commercial launch for Betalutin® This will involve, among many other things, growing the current organisation by initiating the recruitment of a full commercial organisation. When recruiting experienced commercial managers and other key employees in the US and in Europe it will be important for Nordic Nanovector to be able to offer attractive compensation terms. A competitive equity-based incentive programme will be a key component in order to be able to attract and retain highly skilled and experienced individuals as Nordic Nanovector prepares for the commercial launch.”
“The interim analysis confirmed activity across both arms in this very difficult to treat patient population. In both arms, Betalutin®, as a single administration, was found to be active based on key efficacy measures, and was well-tolerated with a manageable safety profile, confirming findings from earlier clinical studies.”

Redigert 29.03.2021 kl 18:12 Du må logge inn for å svare
Pentagon
28.03.2021 kl 13:17 67626

Merlin

Jeg er i den kategorien at jeg nå kan vente til slutten av rep emisjonen før jeg tar valget på om jeg skal kjøpe flere aksjer. Ser ingen grunn til å kjøpe flere aksjer over børs før den evt går under emisjons kurs. Hvis ikke kan enn bare vente. På seg selv kjenner enn andre er det noe som heter. Selv om mengden aksjer som skal selges er lite. Nærmer vi oss slutten av perioden 6 april og aksjen fortsatt ligger i og rundt 23-, kr da bør det skje en akkumulering i NanoV.( jeg kan da i alle fall tegne meg for en del tusen aksjer til i rep emi)
Det har i alle fall jeg tenkt til.
Har som nevnt før vært med siden 2016 og har kjøpt aksjer på langt høyere nivå enn dagens pris. Dette har vært en tålmodighetsprøve av de sjeldne, men som svensken sier Tålamod e en dyd.
Nå er vi virkelig på oppløpssiden, at DNB bruker 45% er nok for å sikre seg, jeg mener vi er nærmere 80-90%.

Tror på en flott periode de neste mnd med gode resultater. Alt taler for at dette lykkes og da må vi være inne før de andre kommer løpende etter.

Pentagon
Redigert 28.03.2021 kl 13:21 Du må logge inn for å svare
mofi1
28.03.2021 kl 13:30 67541

Det er nok mange av oss, som sitter og venter frem til 6. april før vi tegner oss, går kursen under forsvinner jo interessen.

Men Merlns innlegg sier jo det meste, 22,75 er da uansett en super inngang.
Redigert 28.03.2021 kl 13:33 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
28.03.2021 kl 13:39 67492

Merlin,

Jeg er enig i dine betrakninger. Har lastet 1/3 av det jeg skal ha.
bj111
28.03.2021 kl 13:39 67480

En ting er at forumdeltakere bruker sterke ord om at dette går veien men at selskapet selv gjør det tilsier at det en normalt ville kalt haussing faktisk har rot i hva selskapet selv sier og gjør. Her er det noe markedet/investorer ikke har fått med seg for dette er så kraftige uttalelser at emisjon aksjer burde ha null betydning for kursen. Skal være rimelig sikre på at Beulatin når markedet når de bemanner opp og har så klar tale i årsrapporten.
focuss
28.03.2021 kl 13:45 67438

Man kan jo merke seg at jeg i min verdivurdering la til grunn 30% markedsandel i 2L+3L FL. Ved P/E= 20 så ga det en aksjekurs på kr 500. Det Nanov skriver under indikerer at 30% kan være konservativt, men det fremkommer ikke om disse 70% gjelder kun 3L FL. Uansett så betyr det at man få omtrent samme kurs selv om en forutsetter 2L FL til 0. Det virker imidlertid ikke spesielt realistisk og en 30% markedsandel virker totalt sett ikke som noe "tak" på markedsandel. Langt derifra.

“If PARADIGME is positive, we believe that Betalutin® will have a unique therapeutic profile that could serve the unmet needs of the approximately 70 per cent of R/R FL patients who are elderly and frail, particularly those whose disease is refractory to anti-CD20 immunotherapy.
focuss
28.03.2021 kl 13:56 67392

Kan bare legge til for de som ikke er så familiære med terminologien at " refractory to anti-CD20" henviser til de pasientene hvor Roches Rituximab ikke virker lengre. Roche er altså verdens største biotech selskap og Rituximab er et av verdens mest solgte legemidler. Så kan det legges til at vi nå får en ny CEO som kommer fra Roche.


“If PARADIGME is positive, we believe that Betalutin® will have a unique therapeutic profile that could serve the unmet needs of the approximately 70 per cent of R/R FL patients who are elderly and frail, particularly those whose disease is refractory to anti-CD20 immunotherapy.
focuss
28.03.2021 kl 14:02 67349

Det er mye som kan leses ut av informasjonen. For min del styrkes jeg i troen på at Betalutin har god mulighet for å bli SoC (Standard of Care) i 2L-FL, et marked som alene er på 6,4 milliarder kroner.
Merlin
28.03.2021 kl 14:02 67327

Det litt merkelige her er at kursen er i en "paralyse" rundt repemisjonskursen, som jo er en nesten ubetydelig emisjon, og der tildelingen jo er veldig liten. 0.047970 aksjer pr. aksje man hadde 23. februar blir ikke mange aksjene! Totalt er repemien på 61 mill kr. (Penger egentlig uten betydning for Nanov nå). For 1000 aksjer får du da ikke tildelt mer enn 47,97 aksjer. Det kan være mye mer hensiktsmessig å kjøpe aksjer i markedet. For egen del har jeg kjøpt under emisjonskursen de siste dagene, samt at jeg vil overtegne på emisjonen, men regner ikke med å få så mange aksjer der. Det er det antall aksjer i Nordic Nanovector man eide ved børsslutt tirsdag 23. februar og som er oppført i VPS torsdag 25. februar som bestemmer hvor mange tegningsretter man får. Retten til tegning utløper 9 April 2021 kl.16:30. Du MÅ aktivt tegne deg, og senest 9 april 2021.
-----

Fra prospektet:
The Company's existing shareholders as of 23 February 2021 (as registered in
the Norwegian Central Depository (VPS) on 25 February 2021) who (i) were not
allocated shares in the Private Placement, and (ii) who are not resident in a
jurisdiction where such offering would be unlawful, or for jurisdictions other
than Norway, would require any filing, registration or similar action (the
"Eligible Shareholders"), will be granted non-transferable subscription rights
that give a preferential right to subscribe for and be allocated Offer Shares.
The shareholders' preferential right to subscribe for the Offer Shares will thus
be deviated from.

* Each Eligible Shareholder will receive 0.047970 non-transferable subscription
rights for each share registered on such Eligible Shareholder in the Company's
shareholder register in the VPS as of 25 February 2021 (the "Subscription
Rights"). The number of Subscription Rights granted to each Eligible Shareholder
will be rounded down to the nearest whole Subscription Right. Each Subscription
Right will, subject to the applicable securities laws, give the right to
subscribe for and be allocated one (1) new Offer Share. Over-subscription is
permitted. Subscription without Subscription Rights is not permitted.

* The subscription price in the Repair Offering is NOK 22.75 per Offer Share,
being the same as the subscription price in the Private Placement (the
"Subscription Price").

* The subscription period in the Repair Offering will commence at 09:00 hours
(CET) on 25 March 2021 and expire at 16:30 hours (CET) on 9 April 2021 (the
"Subscription Period"). The Subscription Period may not be shortened, but the
board of directors may extend the subscription period if this is required by law
due to the publication of a supplement prospectus.
Redigert 28.03.2021 kl 14:16 Du må logge inn for å svare
focuss
28.03.2021 kl 14:24 67198

Det er lenge siden det var forventninger til Nanov sine kvartalsresultater. Det tror jeg det er slutt på nå. Q1-21 kommer så sent som 26-mai, men Q1 kan bli triggeren som de-risker aksjen ytterligere og hvor kursen for alvor sikter seg inn mot Paradigme avlesning. Derfor har jeg tro på at vi går inn i en periode med ok kursutvikling frem mot Q1 drevet av FOMO effekten, (Fair Of Missing Out). Om den utviklingen starter før eller etter tegningsperioden i rep emisjonen gjenstår å se, men for de som er sterke i trua eller som vil inn med mye penger så er Rep Emisjonen en Non Event da det er så veldig få aksjer i potten.
Stranger
28.03.2021 kl 14:25 67161

Jeg tror, at mange store hus venter med at gå ind efter Betalutin er godkendt. De vil nok miste de første nogle procenter af kurshop, men til gengæld har de heller ikke løbet noget risiko. Selvom flere herinde nævner at sandsynlighed for success er ikke 45% men derimod ca. 80%.
Og når selskab skriver "“If PARADIGME is positive", betyder det nok at man ikke gå all in og venter med at få det bekræftet af selskabet.
Merlin
28.03.2021 kl 14:32 67110

>Det Nanov skriver under indikerer at 30% kan være konservativt, men det fremkommer ikke om disse 70% gjelder kun 3L FL. Uansett så betyr det at man få omtrent samme kurs selv om en forutsetter 2L FL til 0. Det virker imidlertid ikke spesielt realistisk og en 30% markedsandel virker totalt sett ikke som noe "tak" på markedsandel. Langt derifra.

Det er her (2L FL) Archer-1 kommer inn, komboløsningen Betalutin/Rituximab. Slik Nanov har lagt opp godkjenningsløpet, satses det jo også på slik kombo-godkjennelse. Det trengs bare et lite ekstra tilleggsstudium for komboen. Da kan vi fort se at 2L FL også tas 70% av komboen, kanskje mer. Da har vi et helt annet kursbilde for aksjekursen i Nanov. Og vi snakker om neste år. Her er det ikke årevis frem til resultater.
Redigert 28.03.2021 kl 14:48 Du må logge inn for å svare
focuss
28.03.2021 kl 14:40 67058

Stranger
Jeg tro at DNB sitt kursmål på 40 er ok og relevant frem til neste de-risking som trolig kommer Q1, men kan komme før. Etter Q1, ved positiv info, tror jeg DNB vil øke sitt kursmål til i området 60-80.
Merlin
28.03.2021 kl 14:41 67030

>Og når selskab skriver "“If PARADIGME is positive", betyder det nok at man ikke gå all in og venter med at få det bekræftet af selskabet.

Det har du i utgangspunktet rett i. Men som forklart tidligere, et slikt forbehold er nødvendig og korrekt å ta uansett. Med Archer-1 med 100% CR så langt og fremragende prekliniske resultater i tillegg, tror jeg de som venter til risikoen er borte, nok kan komme til å forregne seg. Med uttalelsene i 2020-årsrapporten ligger det en forklaring om at 147 pasienter er bakgrunnen for uttalelsene, i tillegg til øvrige forsøk og Archer-1 resultatene så langt, samt den påviste og teoretisk beviste eksistensen av synergivirkningene i Archer-1. Det er ikke småtteri, og bør også medføre at de store husene bør kjenne sin besøkelsestid. I biotech betyr timing vel så mye som risiko. Mange henviser også til den høye risikoen i biotech generelt. Men mange er ikke klar over at den risikoen, i takt med en voldsom økning i mikrobiologisk forståelse er mindre enn før. Forskningen arbeider nå mer målrettet. Tidligere var det mindre kunnskap og mer prøv og feil, med massevis av mer eller mindre tilfeldige forsøk. Biotechforskningen gir andre og bedre resultater pr. i dag.
Redigert 28.03.2021 kl 15:08 Du må logge inn for å svare
Fjellgutten
28.03.2021 kl 14:47 66982

Det høres sannsynlig ut for meg det du her skriver Stranger, det eventuelt STORE løftet i kursen kommer kanskje ikke før det skjer.
focuss
28.03.2021 kl 14:48 66955

Dersom hypotesen ovenfor slår til kan vi ved Q2 i August får en ytterligere oppdatering fra DNB med nytt kursmål godt forbi 60-80. I et godt scenarie ser jeg derfor det frem til 26 August kan få en utvikling fra dagens 23 frem til ca 80. Det viser det litt meningsløse i bli veldig overstyrt av å få kjøpt en liten handfull aksjer i rep-emien.
focuss
28.03.2021 kl 14:55 66887

Aksjemarkedet er som kjent styrt av frykt og grådighet. I lang tid har Nanov kursen blitt styrt av frykt. Skiftet kom ved Q4 rapporten som endret dette og Grådighet plasserte frykten fullstendig i skygge og sendte kursen sporenstreks opp i 35.
focuss
28.03.2021 kl 15:00 66826

De store husene er i like stor grad drevet av frykt og grådighet som resten av markedet.
Merlin
28.03.2021 kl 15:17 66719

Det viser seg ofte at de som har dyptgående innsikt i en aksje kan oppnå svært gode resultater. En investor som Aasulf Tvetereid, som har lang fartstid som analytiker, har satset på aksjer ikke så mange følger, som for eksempel Multiconsult. Allerede i des. 2019 kunne man lese flg i avisene: "Få kjenner Multiconsult bedre enn investor Aasulv Tveitereid. Nå har han lagt nær 10 millioner kroner på bordet og satser på kursoppgang."

Kursen har gått fra 43 til 168 siste året, altså nærmere 4 gangeren.

Jeg tror at vi som kjenner Nanov også forstår at vi sitter med en ukjent turn-around perle, som kan få til dels bedre avkastning enn dette. Det surrealistiske er at nok ikke mange reflekterte over artikkelen om Multiconsult, og ikke fikk med seg betydningen av Tvetereids gode kunnskaper.
Redigert 28.03.2021 kl 15:23 Du må logge inn for å svare
Merlin
28.03.2021 kl 15:40 66616

Pentagon

Jeg konstaterer at du dermed ikke har FOMO «Fear of missing out»!

Selvfølgelig må vi følge med på kursutviklingen frem mot 9. april. Men kommer det et rykk i kursen får man som sagt skarve 47,97 aksjer tildelt pr. 1000 aksjer. Vi investorer er vel av forskjellige kategorier, fra studenter til proffer, men stort sett monner vel det lite for de fleste?

>Pentagon skrev: Jeg er i den kategorien at jeg nå kan vente til slutten av rep emisjonen før jeg tar valget på om jeg skal kjøpe flere aksjer. Ser ingen grunn til å kjøpe flere aksjer over børs før den evt går under emisjons kurs. Hvis ikke kan enn bare vente. På seg selv kjenner enn andre er det noe som heter. Selv om mengden aksjer som skal selges er lite.
Billyjojimbob
28.03.2021 kl 15:45 66585

De som ikke har spesielt god innsikt kan også treffe klokkerent😁,timing/volum er abs viktigste uansett aksje,spennende fremover både her&der👍
Pentagon
28.03.2021 kl 16:06 66453

Tro meg Merlin. Følger den tett nå. Skulle den begynne å gå er det sikkert med rette en grunn for det. Da vil jeg også akkumulere over børs. Og så ta det jeg evt kan få i rep emisjonen. ( evt overtegne)
Jeg har som nevnt vært aksjonær siden 2016. Denne har for meg aldri vært tryggere enn akkurat nå. Tør påstå å si at jeg følger selskapet nøye. Ser også med glede at folketrygd fondet, og det svenske fjerde ap fonden ( svensk folketrygd fond) har økt på den siste aksjonærlisten publisert i årsrapporten som er fra 23.03.21.
Dette er for meg også betryggende i tillegg har OM Holding også økt. De har vært med lenge i denne.

Pentagon
focuss
28.03.2021 kl 16:36 66341

Alle må jo selv ta ansvaret for egne disposisjoner. Folks økonomi og risiko, både evne og villighet, er ulik. Slik jeg leser situasjonen i Nanov nå, så er situasjonen veldig lik det den var i 2016. I 2016 gikk Nanov 10 gangen, fra 12 til 120. I 2021 startet vi rundt 12 og ender på....... 120 er ikke noe dårlig bet. Det vil tiden vise, men ser for meg mange likhetspunkter, men det fundamentale er nå i mye større gang på plass. Det har gått fem år siden 2016. En liten evighet. I 2016 hadde vi ingen resultater for Archer som viste 100% CR. I 2016 hadde vi ikke engang startet på Pardigme, mens i 2021 vil vi bli ferdig. På den annen side så hadde vi vel ca halvparten av antall aksjer vi har i dag.
bj111
28.03.2021 kl 17:00 66243

Skulle tilsi at skal vi trangere mcap fra den gangen må kursen gå til ca 250?
focuss
28.03.2021 kl 17:09 66175

Nei, til 60
Fra Sidelinjen
28.03.2021 kl 17:26 66075

Merlin, med tanke på denne kommentaren din:

«Det burde vært en spontan positiv kursreaksjon på en så klar uttalelse på fredag for to dager siden, men folk har kanskje nok med å planlegge påskeferie?»

Du må ikke glemme i all din ekstase at rapporten kom kl 23:10 fredags kveld, det er ikke såååå lett å handle NANO-aksjer da ;)

Rapporten var flott og bekreftende, de som forsøker å legge timing til grunn for akkumulering nå gambler høyt. Her er det full fart mot mål; we are heading towards the finish-line, så om inngangen blir 22,75 eller 23,10 burde spille nada.

Det er noen få faktorer som kan «ødelegge» caset, og det er primært markedsuro. Det andre er en uforutsett negativ effekt fra den tredje Covid-bølgen, men siden årsrapporten er fersk av dato og den på flere steder bekrefter fortsatt minimum 7 pas pr måned, så tror jeg 2021 kan bli et bedre år for aksjonærene enn 2016.



østinvest
28.03.2021 kl 17:29 66046

Jeg har nylig begynt å følge nano og har bla hørt de siste radforsk-poddene fra sept og mars med interim-ceo. Ingen tvil om at foreløpige tall er bra, men når er de siste 40-45 pas på plass? Er det sagt noe om det? Ser på clinicalgov at studien (paradigme) skal rulle et par år til, men det snakkes alt om readout.
Er de foran skjema?
Med penger i et år til, ser man kanskje for seg en forløsning som genererer penger inn i form av avtale med BP før det?
focuss
28.03.2021 kl 17:42 65981

De skal ha 3 mnd readout før 31/12. Det betyr siste pasient behandlet før 31/09 eller for å gi litt tid la oss si 31/8, rett etter Q2 rapport.
Merlin
28.03.2021 kl 17:45 65922

Ekstra grunn til å bli ekstatisk!! Vi får se hva som skjer i morgen.....
"Du må ikke glemme i all din ekstase at rapporten kom kl 23:10 fredags kveld, det er ikke såååå lett å handle NANO-aksjer da ;)"
Fjellgutten
28.03.2021 kl 17:49 65893

Ikke fått lest årsrapporten, men beskriver den oxo forhold inntruffet frem til d.d. ? Om den gjør det og de beskriver en fortsatt positiv innrullering er jo dette svært gode nyheter og burde få innvirkning på kursen alt i morgen.
stockwalker
28.03.2021 kl 18:07 65791

Imorgen ? Nano har blitt ei sugge som er tung å snu med Veleon shorten på lasset..
bj111
28.03.2021 kl 18:25 65681

focuss skrev Nei, til 60
Haha undres hva jeg tenkte der.
focuss
28.03.2021 kl 18:29 65655

Sånt skjer den beste. Men likevel, vi har nå fem år med utvikling bak oss siden sist den var i 120 og det er enorme verdier skapt i forskjell fra å ikke ha begynt Paradigme og å være ferdig med Paradigme. Og ikke minst Archer dataene gjør et hav av forskjell.
Merlin
28.03.2021 kl 18:45 65559

Stockwalker, her må du nok ta frem kalkulatoren. Omsetningsvolumet for Nanov fredag var 320 702 aksjer. Voleon har ikke mer enn 0,61% shortede aksjer i Nanov dvs. 583 448 aksjer. Det er under to dagers omsetning. Altså omtrent ingenting. Og det er vel slik at Voleon heller er på kjøpern, enn å ville shorte mer på så lav kurs.
Londonmannen
28.03.2021 kl 18:56 65483

Greit å vite at pr presentasjon av Q4 20 i feb 21, så var 95 klinikker i 24 land klarert til å rekruttere de siste 47 pasientene. Jeg vil derfor ikke utelukke at dette rekrutteringsløpet kan komme til, Merk deg KAN, å gå langt raskere enn ledelsen forespeilet oss.
Kontur
28.03.2021 kl 19:26 65330

Hva er realistisk potensiale for denne aksjen ?
Merlin
28.03.2021 kl 19:53 65191

Les de forrige trådene.
focuss
28.03.2021 kl 20:00 65165

Om de tar 30% av markedet sitt så er potensialet 500 kr+
focuss
28.03.2021 kl 20:53 65025

Det vil jo ikke være rart om mange mener at potensiale på 500+ virker useriøst, helt normalt å mene det. Må bare minne om at biotech ikke bare er høy risiko, men det tar også normalt veldig lang tid fra grunnforskning til marked, og de fleste singel purpose biotech selskap kommer aldri til markedet. De som er så dyktige og heldige og har det riktige produktet kan imidlertid få en absurd kraftig kursutvikling. Det tar normalt mange mange år mellom hver gang det er et Norsk biotech selskap så nær suksess som hva Nanov er nå og sannsynlighetens for suksess faktisk er veldig høy. Vi kan vel kanskje si at Nanov er der nå hvor danske Genmab var i 2012-2013. Den gangen var kursen ca 80 kroner. I slutten av 2020 var kursen 2500. Derfor, hvis man er så heldig å oppleve et slikt type selskap og skimter suksess så representerer det en mulighet som ikke dukker opp for ofte. Man bør absolutt være med, men aldri med mer penger enn hva du er komfortabel med å satse. Vi har hummer`n på gaffelen, men vi skal ha den ned i magen.
focuss
28.03.2021 kl 21:46 64787

Bare nevner at ved 500kr så er Market Cap på Nanov i underkant av 50 mrd. Market Cap på Genmab er ca 180 mrd.
Redigert 28.03.2021 kl 21:51 Du må logge inn for å svare
Stranger
28.03.2021 kl 21:51 64741

Det forudsætter at der ikke kommer flere emissioner. De har penge til Q1 2022.
Redigert 28.03.2021 kl 22:02 Du må logge inn for å svare