Nordic Nanovector - Det kan lønne seg å kjøpe aksjen nå!

Merlin
NANOV 28.03.2021 kl 12:52 212373

Jeg har skrevet at det er NÅ man bør investere i Nanov.

Hvorfor er timingen for det utmerket nå?

For det første holder repemisjonen kursen rundt emisjonsnivået. Man kan gå ut fra at går kursen under kjøpes det, fordi investorene da får aksjen billigere enn på emisjonen. Går kursen over, selges det, siden man kan kjøpe aksjen tilbake på emisjonen, riktignok ikke mange aksjer, selv om det kan bli god tildeling ved overtegning.

Men det er egentlig langt fra hovedsaken.
Hovedsaken er forventningene om vellykkede resultater fremover, noe uttalelsene i 2020-årsrapporten så langt tyder på. Men det er ikke antesipert av investorene, og overhodet ikke i aksjekursen. Det er følgelig FØR de endelige resultatene kommer det er mulig å få fatt i aksjen til en svært lav pris. Senere vil man kunne sitte og ergre seg over at man ikke kjøpte nå!

Se selskapets egne uttalelser i 2020-årsrapporten som kom kun for to dager siden under. Spesielt mener de at Lymrit 37-1-forsøkene med totalt 74 pasienter der konklusjonen var "HIGHLY PROMISING EFFICACY in R/R FL and MZL", samt interimavlesningene basert på 73 inklusjoner(hvorav ca 50 pasienter avlest ) i Paradigme er en bekreftelse, og det er jo med 147 inklusjoner snakk om et relativt betydelig antall pasienter. Følgelig kan også de resterende pasientene kunne vise tilsvarende resultater. Da er Betalutin i box! Se spesielt uttalelsen til slutt: CONFIRMING FINDINGS from earlier clinical studies! NANOV HAR ALTSÅ BEKREFTET GODE RESULTATER FRA INTERIM PARADIGMESTUDIET. Men det ser det ikke ut til at investorene har fått med seg! Rettelse! (Jeg hadde her ikke fått med meg at rapporten kom kl 23:10 fredags kveld, det er ikke såååå lett å handle NANO-aksjer da. Takk for info Fra Sidelinjen.) Det burde vært en spontan positiv kursreaksjon på en så klar uttalelse på fredag for to dager siden, men folk har kanskje nok med å planlegge påskeferie? Mulig også at folk ikke får med seg godt nok innholdet i denne bekreftelsen, som ikke bare bekrefter gode resultater på safety (well-tolerated), men også på terapeutisk effekt!(Key efficacy measures/Unique therapeutic profile.) Legg også merke til hva selskapet sier om det store markedsbehovet. Vel da har jo Fra Sidelinjen avklart årsaken til at det ikke ble noen kursreaksjon. Vi får heller se i morgen!


Utdrag fra 2020-årsrapporten:

“If PARADIGME is positive, we believe that Betalutin® will have a unique therapeutic profile that could serve the unmet needs of the approximately 70 per cent of R/R FL patients who are elderly and frail, particularly those whose disease is refractory to anti-CD20 immunotherapy. These patients often have co-morbidities that prevent chemotherapy or targeted therapies, such as Pi3K inhibitors, that have a high side-effect burden from being an option.”
“Nordic Nanovector is in a critical phase of the development of Betalutin®. The company expects to, given a positive readout of clinical data, start preparing the filing for market approvals in various markets. In parallel, the company has started preparations for a commercial launch for Betalutin® This will involve, among many other things, growing the current organisation by initiating the recruitment of a full commercial organisation. When recruiting experienced commercial managers and other key employees in the US and in Europe it will be important for Nordic Nanovector to be able to offer attractive compensation terms. A competitive equity-based incentive programme will be a key component in order to be able to attract and retain highly skilled and experienced individuals as Nordic Nanovector prepares for the commercial launch.”
“The interim analysis confirmed activity across both arms in this very difficult to treat patient population. In both arms, Betalutin®, as a single administration, was found to be active based on key efficacy measures, and was well-tolerated with a manageable safety profile, confirming findings from earlier clinical studies.”

Redigert 29.03.2021 kl 18:12 Du må logge inn for å svare
focuss
21.04.2021 kl 19:00 8700

Dersom markedet deler mitt syn, Merlins syn, og mange andres syn, så er Nanov veldig nær å ha en revolusjonerende kreft medisin klar for et kreft marked som virkelig har behov for Betalutin. Rituximb + Betalutin går det nesten ikke ann å snakke om uten å bli alt for euforisk. Likevel, det er egentlig det mest realistiske. Det finnes vel knapt en oncolog i verden i dag som ikke mener at kombinasjonsmedisin er det som gjelder.
AltInn
21.04.2021 kl 21:30 8322

Synlig short redusert til 1.09%.
Nå går denne raketten snart
Redigert 21.04.2021 kl 21:31 Du må logge inn for å svare
dr. Stockman
21.04.2021 kl 21:45 8269

Som jeg skrev i går: "Tror som Gullit at den laveste prisen vil være idag. Enten det gjelder positive eller negative hendelser så er utslaget som regel størst på forventningen om det som kommer, og så blir det gjerne et antiklimaks når det virkelig finner sted. Og så vil det jo være forventninger om den oppgangen som starter nå som siste del av emisjonen vil være på plass."
Nå svinner siste rest av forhåpninger om å få en inngang under emisjonskursen, og når kursen begynner å røre på seg for alvor så overtar effekten av FOMO, særlig når resultatet av første kvartal og Archer-resultater nærmer seg med stormskritt. På en rød børsdag var oppgangen i dag en pen start, men lite mot den vårløsning som er i emning.
Storlien
21.04.2021 kl 23:14 7999

Går nok over kr 25 igjen i morgen. Pen oppgang i USA hjelper nok på.
Londonmannen
21.04.2021 kl 23:28 7960

Dr.S
Helt i tråd med hva jeg selv så for meg ville skje denne uken. FOMO effekten vil bli tydeligere og tydeligere inn mot kommende helg etter et de siste bølgene etter rep eni legger seg i begynnelsen av uken.

Jeg ser en del mener sell in May and stat away vil være en smart oppskrift i år. Vel, jeg vet ikke om NANOV vil følge den oppskriften, selv om markedet ellers skulle gjøre det. At det vil få en viss negativ effekt på NANOV, vil jeg ikke utelukke, men neppe stor nok til å hindre at NANOV ender med en pen oppgang i mai.
Merlin
22.04.2021 kl 02:18 7765

Der snudde kursen opp! (Og det nok uten at shorterne har kjøpt tilbake. Husk shortegrensen på 0,5% og flere registrerte aksjer nå etter repemien)

Det viser vel heller at emiaksjonærene allerede er ferdige med sikringssalgene sine?

Vi bør nå kunne se en kursoppgang fremover Shortselgerne innser nok snart at de denne gangen har tatt feil og må kjøpe tilbake, noe som bør bidra ytterligere til å drive kursen videre opp. Samtidig som vi nærmer oss kohort 2 offentliggjøringen, og der forventningene nok er ganske høye. Det vil også kunne gi en boost å høre betraktningene til en erfaren biotekmann som Nanovs nye CEO. Jeg regner med at hans forståelse av Nanovs potensiale er årsaken til at han tok jobben. I seg selv en helt åpenbar kjøpsanbefaling! Og fortsatt mange som ikke har fått med seg gode interimsresultater fra Paradigme.

Tidligere har emisjonene presset aksjekursen ned. Nå er det ikke lenger noe emisjonspress. Vi aksjonærer vil ha fått svært avgjørende resultater lenge før det blir snakk om nye emisjoner.

Rene fundamentalvurderinger vil dermed fremover bli det man som investor bør legge hovedvekten på. Nanov kan bli en av årets og neste års kursvinnere! Her gjelder det å henge seg på før for mange oppdager hvilket potensial som snart ytterligere vil bekreftes utover interim Paradigme. Det skyldes at resultatene antagelig er vesentlig sikrere enn markedet og analytikere har fått med seg.

Full retur av korona i UK fra 60.000 på toppen i januar til nå knappe 2.500 om dagen er interessant, siden UK er kanskje Paradigmestudienes viktigste land. For UK, som er kommet langt i vaksineringen, viser det hvor effektivt vaksineringen stopper spredningen. Det kan bety raskere inklusjoner enn forutsatt fremover.
Redigert 22.04.2021 kl 03:07 Du må logge inn for å svare
Londonmannen
22.04.2021 kl 06:29 7613

« Det kan bety raskere inklusjoner enn forutsatt fremover.»

Ja, vi har jo allerede ved Q4 presentasjonen fått se hvilke positiv effekt de tiltak ledelsen har gjort i 2020, hadde årsinntekt for å oppnå en langt bedre rekruttering, og det i en situasjon med ekstrem høy smitte og derigjennom negativ effekt fra Covid-19. Hvor mye bedre vil rekrutteringen bli når den negative effekten fra Covid-19 er på kraftig retur?

Jeg tror Merlin, at ingen må bli overrasket dersom din siste setning/spådom slår til. Svaret får vi om vel en måned, på Q1 presentasjonen.
Billyjojimbob
22.04.2021 kl 08:55 7294

Nå er det vel kjøp i mai som gjelder når alt skal ned,Hermansrud&co har vel solgt i april for å sitte med tørt krutt i mai?
Slettet bruker
22.04.2021 kl 09:23 7168


FOMO😎 Og det med god grunn. Her kan det gå fort når det først starter🚀

For de som ikke vet hva det betyr:

Fear of missing out.


Måtte Google det selv😅 har kjent på følelsen noen ganger i andre selskap. I nano er det ingen fare for at jeg ikke blir med til toppen:)
Gullit
22.04.2021 kl 09:39 7056

Ja hvorfor ikke bare gå til nye høyder. Emi på plass og målsnøre rett foran nesen. 5gangern innen rekkevidde er mitt litt hårete mål innen mai.
Jadaok
22.04.2021 kl 09:50 6980

Kjente litt på FOMO selv før påske. Har kjøpt enda mer etter siste dip.

Når man tolker hendelser og uttaleser fra selskapet, som blant annet ansettelsen av den nye toppsjefen Peter B, så kan man jo ikke misforstå hva selskapet selv tenker om mulighetene. Hvis styret går til ansettelse av en erfaren mann som har i oppdrag å kommersialisere produktet (som altså ennå ikke er godkjent), så kan de ikke gjøre det uten å nærmest med sikkerhet vite at godkjennelse vil komme. Alt annet er utilgivelig og en skandale. Styrelederen får seg i så fall en sterk ripe i lakken, en front til front kollisjon skade egentlig. Da bør karrieren være over for styreleder og medlemmene.

Når man leser pressemeldingen som kom etter interim resultatene av Paradigme, i august i fjor, så er vel ikke de heller til å mistolke:

https://www.nordicnanovector.com/investors-and-media/press-releases

Jean Pierre Bizzari, MD, Chair of Nordic Nanovector's Clinical Committee, said: "We are very encouraged by the interim results both the activity and the safety profile in this unmet patient population"

Very encouraged!

Hva kan her da gå feil???? En konkurrent som kommer først til mål er kanskje det eneste...?

Naturligvis, ingenting er sikkert før det er 100 % sikkert: FDA godkjennelse. Man skal aldri ta en seier på forskudd. Det er sant, men hva kan gå feil.....?

Optimist i denne!
Slettet bruker
22.04.2021 kl 10:02 6924

Gode konklusjoner Jadaok:)

For de som har vært tett på selskapet hele veien er det lett å forstå at dette kommer til å bli en av tidenes suksesser innen norsk biotek. Jeg har fulgt selskapet tett, og har aldri vært mer sikker på en investering enn i tilfellet Nordic Nanovector.

Markedet har enda ikke skjønt hva som er i ferd med å skje. Fortsatt er det mulig å komme seg inn på lav kurs, og oppleve en fantastisk reise fremover.

Londonmannen
22.04.2021 kl 10:09 6915

Jepp. Måtte ta meg en liten post til i dag. Har tro på at reisen nordover kan starte allerede i inneværende uke.,
Londonmannen
22.04.2021 kl 10:34 6799

Når vil det gå opp for shorterne at kampen er tapt og dess lenger de venter, dess større vil tapet bli? Kun tidsspørsmål før markedsaktørene får NANOV i fokus, og da vil shorterne virkelig få kamp om aksjene. For når det skjer vil selgerne tørke bort som dugg for solen. Gleder meg!
Slettet bruker
22.04.2021 kl 10:43 6762

Her tror jeg shorterne har bomma skikkelig. Kan fort bli vitne til en shortsqueeze slik det ser ut nå. Kan bli heftig det!

Sitter ikke short når Nordic Nanovector har fått opp farten, og er på oppløpet i noe som kan bli en blockbuster innen kreftbehandling. Da bør de heller laste opp det de kan.

De som deltok i emisjonen denne gangen er inne « for the long run». Meg selv inkludert. Det som gjelder nå er påfyll, eller HOLD!
dr. Stockman
22.04.2021 kl 11:07 6665

Hadde alle bare sittet og ventet på en oppgang så ville det ikke kommet noen oppgang. Heldigvis er det mange som har håpet på å få med seg en nedgang før oppgangen slik at de kunne bunkre opp flest mulig aksjer. Mye av dette behovet ble riktignok dekket av emisjonen, men de som hadde få aksjer på forhånd fikk jo ikke all verden. Oppgangen i seg selv vil skape oppmerksomhet rundt NANOV, og gjøre at nye aktører vil oppdage aksjen og ønske seg en inngang. Så spørs det hvor mange aksjonærer det vil være som sier seg fornøyd med en liten fortjeneste og selger. Tror det er begrenset hvor mange "løse aksjer" det er i selskapet med tanke på at de fleste er klar over at de beste nyhetene bare er noen uker unna.
Frantzen
22.04.2021 kl 11:10 6671

Arrowstreet med hovedkontor i Boston ,som har short i Nano tapte mye på short i Articzymes i dag . De virker som de har liten peil på hva de shorter i. De shorter for store kunder, Arrowstreet hadde pr 31des 2020 , 134 milliarder Dollar i forvalting for 129 klientforhold !
Tapene her, er vel en dråpe i havet for de.
Redigert 22.04.2021 kl 11:10 Du må logge inn for å svare
Merlin
22.04.2021 kl 13:29 6186

Det er nå guidet VESENTLIG lenger cash runway inn i 2. halvår 2022 enn tidligere.

"The Company raised approximately NOK 61 million (equivalent to approximately USD 7.2 million) in gross proceeds through the Repair Offering. The proceeds from the Repair Offering extend the Company's cash runway into H2 2022, well past the Company's value inflection point targeted for H2 2021"

https://www.nordicnanovector.com/investors-and-media/press-releases

Redigert 22.04.2021 kl 13:50 Du må logge inn for å svare
Stranger
22.04.2021 kl 14:31 5983

Det ved jeg, men indlægget var skrevet før rep. emi var udført.
boupa
22.04.2021 kl 15:08 5857

Da har jeg hoppet over fra Bgbio til Nano. Ikke vært inne på et par år, men synes ting ser bra ut nå😊
Picosalax
22.04.2021 kl 15:13 5845

Velkommen. Selv ikke støttekjøpene til Mohn ser iut til å forhindre kursras i BGBIO.
boupa
22.04.2021 kl 15:16 5824

Takker. Skal vurdere en inngang der igjen når de gir opp Covid og kursen etablerer seg etter påfølgende ras.
Normalone
22.04.2021 kl 16:23 5741

Jeg stilte et par spørsmål til Melin og Focuss for en stund siden (takk for svar) - og har brukt tiden godt i "emisjonsperioden" til å sette meg godt inn i selskapet og dets ledelse (rart med det - med emisjonskursen vil alltid være en "magnet" for kursen...). Jeg har ikke forutsetninger til å forstå alle de teknologiske uttrykkene - og det er helt sikkert mange av dere som har mye mer kunnskap om selskapet/søknadsprosessene/studiene mv - men for meg er det viktigste å kjenne til følgende (så det er fint om noen kan bekrefte/korrigere min oppsummering);

- I Q4 ble det guidet en innrullilg (paradigme) på ca. 7 pasienter pr måned fremover (og at en midt i "verste" Covid-19 perioden i Q4 hadde fått til en økt innrulling) - og det er 97 "steder" i 24 land en innruller pasienter?
- Klarer selskapet guidingen vil en være ferdig med innrullingen og fått resultatene i løpet av 2021?
- Peter Braun er ny CEO (starter neste uke), med bl.a lang erfaring med søknadsprosesser ift å få godkjent medisiner? -Planen er å starte søknadsprosessen ift Betalutin allerede i løpet av høsten 2021 - og at en ikke er avhengig av fase 3 for å få medisinen/behandlingen i markedet? Dvs at denne kreftbehandlingen/medisinen kan være ute markedet allerede 2022
- Dagens ledelse har gjort grep for å få ned kostnadene og sikre raskere innrulling av pasienter
- Med siste gjennomført emisjon har selskapet penger frem til H2022
- Gitt at Betalutin godkjennes som medisin, vil det koste over 100 000EURO pr behandling? Vi snakker her om et multimilliard marked?
- ATH 2016 tilsa en MCAP på rundt 6 mrd. Med dagens antall aksjer (etter alle emisjoner) tilsier det en kurs på kr 60.
- DnB har kursmål på kr 40 med LOA på 45 %.


stockwalker
22.04.2021 kl 16:37 5741

Jimmi, du har vel kjøpt deg nye piggsko for Nano 2021 sesongen ,, hihi
Merlin
22.04.2021 kl 16:45 5739

Ja dette ser stort sett riktig ut.
Se nærmere om markedspotensialet her:

https://www.nordicnanovector.com/investors-and-media/press-releases

De skriver ikke detaljert om Betalutins markedsandel, kun totalmarkedet for NHL på 26,1 mrd $ og hva de enkelte produktene i det markedet omsetter for.

Betalutin satser på single agent godkjennelse i 3 FL
og regner med for Archer-1 i 2 FL

NHL is an indication with
substantial unmet medical need, representing a growing market forecast to be worth
nearly USD 26.1 billion by 2028. Nordic Nanovector retains global marketing rights to
Betalutin® and intends to actively participate in the commercialisation of Betalutin® in
the US and other major markets.
Merlin
22.04.2021 kl 16:51 5779

Om delmarkedet har DnB uttalt seg i en analyse helt tilbake til 04.05.2015. Og legg merke til at DNB opererer med en veldig høy neddiskonteringsfaktor og er allerede 6 år gammel. Det er jo fritt for den enkelt å gjøre sin egne beregning. Archer-1 i 2FL. som bør kunne gi en meget betydelig omsetning er overhodet ikke vurdert av DnB den gang. Markedsandelen kan også bli betydelig høyere enn DnB tenkte på den gang. Ser gjerne noen tar jobben med å finne hva en beregning pr. nå kan medføre. Hvor langt synergieffekten mellom Rituximab og Betalutin går i de forskjellige variantene av NHL vet vi ikke, bortsett fra at den antagelig vil være høy spesielt innen 2FL, og man vil kunne fort nå en høy markedsandel der.

Summarising the opportunity in DLBCL, there are c16,000 patients in second- and third-line
treatment ineligible for ASCT and an additional c5,000 patients where Betalutin could be used
as ‘conditioning’ treatment prior to ASCT. All in all, c21,000 patients with DLBCL (in secondand
third-line) could be seen as the potential initial market for Betalutin.

Hence adding the indolent (FL) and aggressive (DLCBL) opportunity together suggests
annual patient opportunity of c38,000 patients in the US and the top-5 EU markets only.

Peak penetration. In our base-case, we have used a peak penetration for Betalutin™ of
25% on all relevant indications and assumed that market uptake is linear and peak
penetration is reached five years after launch. If we keep the cost base constant and model
peak penetration 5%-points lower or higher (i.e. penetration of 20% or 30%) we calculate
that the NPV declines to cNOK750m at a 20% penetration and increases to cNOK2.6bn at
a peak penetration of 30%.

_ Betalutin price. In our base-case, we have applied a global price of USD80,000 per_
patient per year for Betalutin in FL and DLBCL and USD100,000 in DLBCL patients eligible
for conditioning ahead of ASCT. We have assumed that the gross margin for the product is
93%. According to the company the gross margin should be high and improve over time;
we estimate it is currently c90% and will rise to 93% as production ramps up. We have
considered the impact of a USD10,000 per patient per year higher or lower price from
Betalutin. If the average price declines by USD10,000 we calculate that the NPV falls to
cNOK1.1bn, and if the average price rises by USD10,000 we calculate that the NPV rises
to cNOK2.3bn.
Redigert 22.04.2021 kl 17:10 Du må logge inn for å svare
Normalone
22.04.2021 kl 16:58 5759

Takk. Sammenlignet med Algeta - anses markedspotensialet til Betalutin å være høyere?
Merlin
22.04.2021 kl 17:16 5679

Får Nanov klaff innen forskjellige områder er totalmarkedet for NHL altså på over 26 mrd. $ i 2028, dvs. et enormt høyt tall. Selskapet har selv ikke kommet med en nærmere analyse nylig av hva deres andel kan bli, men les for eksempel her: https://www.nordicnanovector.com/node/316. Hele B-cellområdet er antatt å være 85%,. dvs.22 mrd.$. FL området, derav indolent NHL 20% og aggressiv 40%.(DLBCL) som begge er aktuelle områder for Nanov. Dvs. over 13 mrd.$ tilsvarende ca 13x8,35= 108 mrd. NOK.

Så vil jo videre utvikling vise hva Nanov kan ta av markedsandeler innen disse områdene.

Redigert 22.04.2021 kl 17:26 Du må logge inn for å svare
Normalone
22.04.2021 kl 17:47 5581

Takk Melin for at du viser til relevante kilder, som gjør at vi kan undersøke selv. Aksjemarkedet er av og til et merkelig sted - og det er ikke alltid like enkelt å forstå kursutviklingen - kanskje særlig i Biotec.

Leste at Egberts hadde sagt noe i nærheten av at Nanov nå er på oppløpssiden - hvilket min forståelse av selskapet er veldig treffende. Nanov har brukt mange milliarder på forskning, og en nærmere seg resultater som potensielt kan hjelpe mange mennesker som dessverre er rammet av en forferdelig sykdom. Det er fantastisk! Jeg håper virkelig at dere som har vært standhaftig og bidratt i emisjoner som har gjort dette mulig blir rikelig belønnet - og jeg skjønner ærlig talt ikke hvorfor kursen i dag - 5 år etter 2016 - ligger på ca 1/3 av ATH (dvs at kursen må stige med 200 % for å være på ATH) basert på de siste hendelsene i selskapet.
Redigert 22.04.2021 kl 21:45 Du må logge inn for å svare
bj111
22.04.2021 kl 18:58 5365

Likte den oppsummeringen du setter opp der. Enkelt språk og burde være greit for alle å forstå. Hender seg at det blir litt for komplisert når Focuss og Merlin tar på seg vitenskaps brillene, selv om jeg setter stor pris på deres engasjement og graving i alt mulig rundt NANO.
Fjellgutten
22.04.2021 kl 19:18 5315

Ripe i lakken for styreformannen. Ja. For ikke å snakke om CEO Peter Braun. Ville han gått inn i dette uten å være rimelig overbevist om at dette går veien ?
Ville ikke tatt seg godt ut på CV en om dette ikke skulle gå veien. General meeting onsdag i neste uke. Kan det tenkes det kommer noen form for signaler ?
Merlin
22.04.2021 kl 20:43 5069

Det er jo mulig å forsøke å bryte ned tallene ytterligere. Hele B-cellområdet er antatt å være 85% av 26,1, dvs.22,2 mrd.$. FL området, som er en stor del av B-celleområdet, utgjør 60% av dette, derav indolent NHL 20% og aggressiv 40%.(DLBCL) som begge er aktuelle områder for Nanov. Dvs. samlet 13,3 mrd.$ tilsvarende ca 13,3x8,35= 111 mrd. NOK (for å regne med desimaler).

Så vil jo videre utvikling vise hva Nanov kan ta av markedsandeler innen disse områdene.

FL er delt i 3 hovedområder som totalt altså utgjør 20% av de 111 mrd. NOK. Dvs 22,2 mrd NOK i salg ÅRLIG!
Det er innen 2L FL og 3L FL Nanov har sine tydeligste muligheter pr. i dag.

Å klare å forstå fordelingen på salget innen de forskjellige FL-typene er ikke så enkelt. Men Betalutin tar vel sikte på å klare en stor del (antatt ca 70-90%) av R/R (relapsed/resistant) 3L FL, som annen behandling i liten grad takler. Med Archer-1 håper man å kunne ta en dominerende del av 2L FL som er en større indikasjon.

Se https://www.who.int/selection_medicines/committees/expert/20/applications/FollicularLymphoma.pdf?ua=1

Innen DLBCL, som altså er ca. et dobbelt så stort område som FL kan man lese om resultater så langt på side 13 her:

https://www.nordicnanovector.com/sites/default/files/DNB_Dec_2020.pdf

Betalutin® has demonstrated efficacy in preclinical models of DLBCL. LYMRIT 37-05: Phase 1 dose-escalation study in R/R DLBCL patients

Patient enrolment is completed

Preliminary data readout expected in H1’2021
• All patients enrolled into final dose cohort

Legg merke til at resultater for DLBCL kommer allerede innen utgang av juni! Forventningene er ikke like store her som innen FL, men det kan finnes flere positive overraskelser. Det ser ut til at Betalutin virker bedre innenfor enkelte underområder av DLBCL. Det kan også tenkes at forskjellige kombobehandlinger med Betalutin kan gi resultater. Også Nanovs patent innen alpha37-partikler kan tenkes å være virksomme. Pasienter med DLBCL har "unmet need" : ~40% of DLBCL patients relapse following 1L RTXchemo; 60-70% of these patients fail or unsuitable for subsequent high-dose chemo + SCT.

Anbefaler folk å lese seg opp på Nanovs hjemmesider, der dette er den siste direkte presentasjonen: https://www.nordicnanovector.com/sites/default/files/DNB_Dec_2020.pdf

----

Mitt håp er at synergieffekten med Rituximab også kan anvendes i det store området 1L FL. Dels fordi Betalutin har god effekt i seg selv. Dessuten fordi det synes å være flere synergieffekter mellom R og B enn å gjenåpne antigenet CD20 og gjøre R virksom igjen i R/R 3L FL. Betalutin har jo også cross-effekt på kreftcellene og vil kunne svekke kreftcellene slik at de blir mer mottagelige for Rituximab. Betalutin kan også gi en immunologisk effekt. R+B sammen vil i tilfelle være en behandling uten store bivirkninger i alle ledd av FL-behandlingen og dermed kunne være en revolusjon i den totale FL-behandlingen. Men dette blir spekulasjoner og et godt stykke frem i tid i tilfelle. Man kan også tenke seg off-label use eksperimentelt når Betalutin er godkjent.

Konklusjonen er at Betalutin kan ha et potensiale på et betydelig antall mrd NOK i omsetning i året. Det vil kunne verdsette Nanov langt over Algeta som ble solgt for 2,9 mrd. $ dvs med dagens $-kurs 24,2 mrd NOK, tilsvarende en Nanov-kurs på 24,2mrd /98mill aksjer = 247 kr aksjen (etter repemien).. Nanov er dermed underpriset så det holder, når vi vet at det ikke er langt frem i tid for Accelerated Approval for Betalutin og mulighet for betinget markedsgodkjenning.

Nevner at Nanov også er i fase 2 med MZL med oppsiktsvekkende gode resultater. MZL er en form for indolent (saktevoksende) NHL og utgjør hele 8% av NHL dvs 8% av 22,2 mrd. $ som tilsvarer 14,8 mrd NOK i årlig omsetning. Det er antatt å ikke en gang være medtatt i regnestykkene over, men her er jeg noe usikker, men antar at det faller utenfor selve FL-området og derfor kommer i tillegg.


Redigert 22.04.2021 kl 21:19 Du må logge inn for å svare
Bullinvestor
23.04.2021 kl 00:23 4500

Mange gode innlegg her fra Merlin med fler. Nano er sykt underpriset og markedet sover enda, det er bare heilt utrulig i seg selv. Er godt forberedt på hva som kan skje ganske så snart. Når man sitter long så tenker man ikke så mye på nedgang eller oppgang, men derimot et ferdig produkt som nermer seg mål.
Billyjojimbob
23.04.2021 kl 08:26 4079

Nå er det ikke gode innlegg det har manglet i denne de siste 5 år😁Nå gjenstår det for selskapet å vise at de har noe å komme med eller ei. Vinn/forsvinn.👍
Jadaok
23.04.2021 kl 09:48 3801

Takk til Merlin for mye viktig fakta og vurderinger. Det som imidlertid hadde vært veldig nyttig å få en vurdering rundt, det er hvor mye kan Nano omsette i 3 linjen i FL, der Paradigme sikter seg inn? Hvor mye i USA på egen hånd, og hvor mye i EU med partner. Det er jo det som i første rekke er viktig å vite. Omsetning som kan komme inn alt neste år altså.
Gullit
23.04.2021 kl 09:57 3829

La inn en god ordre på 23,9 men ser ut som den stikker avgårde no..
Stranger
23.04.2021 kl 10:08 4034

Du kan fange den igen @24.
focuss
23.04.2021 kl 14:09 3603

Som beskrevet tidligere så har jeg hatt forventning om at ferden mot 40 (DNB kursmål) begynner i slutten av denne uken eller i løpet av neste uke for så å være der rundt Q1-21. NB! Dette er bare en magefølelse og andre må stole på egen mage, men synes det ser bra ut foreløpig.