Nordic Nanovector - Det kan lønne seg å kjøpe aksjen nå!


Jeg har skrevet at det er NÅ man bør investere i Nanov.

Hvorfor er timingen for det utmerket nå?

For det første holder repemisjonen kursen rundt emisjonsnivået. Man kan gå ut fra at går kursen under kjøpes det, fordi investorene da får aksjen billigere enn på emisjonen. Går kursen over, selges det, siden man kan kjøpe aksjen tilbake på emisjonen, riktignok ikke mange aksjer, selv om det kan bli god tildeling ved overtegning.

Men det er egentlig langt fra hovedsaken.
Hovedsaken er forventningene om vellykkede resultater fremover, noe uttalelsene i 2020-årsrapporten så langt tyder på. Men det er ikke antesipert av investorene, og overhodet ikke i aksjekursen. Det er følgelig FØR de endelige resultatene kommer det er mulig å få fatt i aksjen til en svært lav pris. Senere vil man kunne sitte og ergre seg over at man ikke kjøpte nå!

Se selskapets egne uttalelser i 2020-årsrapporten som kom kun for to dager siden under. Spesielt mener de at Lymrit 37-1-forsøkene med totalt 74 pasienter der konklusjonen var "HIGHLY PROMISING EFFICACY in R/R FL and MZL", samt interimavlesningene basert på 73 inklusjoner(hvorav ca 50 pasienter avlest ) i Paradigme er en bekreftelse, og det er jo med 147 inklusjoner snakk om et relativt betydelig antall pasienter. Følgelig kan også de resterende pasientene kunne vise tilsvarende resultater. Da er Betalutin i box! Se spesielt uttalelsen til slutt: CONFIRMING FINDINGS from earlier clinical studies! NANOV HAR ALTSÅ BEKREFTET GODE RESULTATER FRA INTERIM PARADIGMESTUDIET. Men det ser det ikke ut til at investorene har fått med seg! Rettelse! (Jeg hadde her ikke fått med meg at rapporten kom kl 23:10 fredags kveld, det er ikke såååå lett å handle NANO-aksjer da. Takk for info Fra Sidelinjen.) Det burde vært en spontan positiv kursreaksjon på en så klar uttalelse på fredag for to dager siden, men folk har kanskje nok med å planlegge påskeferie? Mulig også at folk ikke får med seg godt nok innholdet i denne bekreftelsen, som ikke bare bekrefter gode resultater på safety (well-tolerated), men også på terapeutisk effekt!(Key efficacy measures/Unique therapeutic profile.) Legg også merke til hva selskapet sier om det store markedsbehovet. Vel da har jo Fra Sidelinjen avklart årsaken til at det ikke ble noen kursreaksjon. Vi får heller se i morgen!


Utdrag fra 2020-årsrapporten:

“If PARADIGME is positive, we believe that Betalutin® will have a unique therapeutic profile that could serve the unmet needs of the approximately 70 per cent of R/R FL patients who are elderly and frail, particularly those whose disease is refractory to anti-CD20 immunotherapy. These patients often have co-morbidities that prevent chemotherapy or targeted therapies, such as Pi3K inhibitors, that have a high side-effect burden from being an option.”
“Nordic Nanovector is in a critical phase of the development of Betalutin®. The company expects to, given a positive readout of clinical data, start preparing the filing for market approvals in various markets. In parallel, the company has started preparations for a commercial launch for Betalutin® This will involve, among many other things, growing the current organisation by initiating the recruitment of a full commercial organisation. When recruiting experienced commercial managers and other key employees in the US and in Europe it will be important for Nordic Nanovector to be able to offer attractive compensation terms. A competitive equity-based incentive programme will be a key component in order to be able to attract and retain highly skilled and experienced individuals as Nordic Nanovector prepares for the commercial launch.”
“The interim analysis confirmed activity across both arms in this very difficult to treat patient population. In both arms, Betalutin®, as a single administration, was found to be active based on key efficacy measures, and was well-tolerated with a manageable safety profile, confirming findings from earlier clinical studies.”

Redigert 29.03.2021 kl 18:12 Du må logge inn for å svare
Tota
25.04.2021 kl 11:27 11348

Alle er positive - føles litt skummelt. Ikke en eneste kverulant eller djevelens advokat.
Hardly
25.04.2021 kl 11:36 11350

Eller ingen sorte svaner i sikte. Eller???
Redigert 25.04.2021 kl 11:37 Du må logge inn for å svare
Pentagon
25.04.2021 kl 11:46 11299

Jo. Det er en reel fare for at de blir kjøpt opp på et for tidlig tidspunkt.

Pentagon
focuss
25.04.2021 kl 11:48 11300

Det har ikke vært mangel på djevelens advokater her opp gjennom årene, men nå er det historie.
Tota
25.04.2021 kl 12:07 11264

Der hvor det er unmet medical need, er det ikke alltid så mye som kreves for approval. Se f.eks. Hjemmesiden til Oncopeptides og deres pressemelding fra 1. mars iår - hvor de er meget fornøyd med at deres Pepaxto er godtkjent i en undergruppe av myelomatosepasienter. De skriver: «Approval was based on a subgroup of HORIZON patients (n=97) who had received at least four prior lines of therapy....... In this subset of patients ORR was 23.7% and median DOR 4.2 months». Vi håper jo på noe mer enn det.
Livredd1
25.04.2021 kl 12:18 11234

Godt poeng! Hvis det viser seg at DLBCL dataene på de 18 behandlede pasientene er gode, så skal det nok lite til å få utvidet Betalutins label til pasienter i denne indikasjonen der det ikke lenger finnes behandlingsalternativer.

På spørsmål om hvorfor Nano hadde rekruttert ferdig hele studien i DLBCL når den opprinnelig var satt på pause for å spare penger, svarte Niba "what if the results are amazing".

"amazing results" vil selvfølgelig alle ha, men selskapet har ikke akkurat skapt forventninger om dette for å si det mildt. Er det lov å håpe på en hvit svane? Spammerne har i alle fall avskrevet det kategorisk og nettopp da er det kanskje lov med et lite håp.

Redigert 25.04.2021 kl 15:39 Du må logge inn for å svare
bantex28
25.04.2021 kl 12:32 11172

ADC Therapeutics fikk nylig godkjent sitt preparat Zynlonta for DLBCL med 48,3% ORR og 24,1% CR.
Merlin
25.04.2021 kl 14:00 11014

Ja det kan være en av grunnene til Wold-Olsen har kjøpt aksjer i NanoV for millionbeløp! Han er som kjent styreformann i Oncopeptides og har de aller beste forutsetninger for å forstå godkjenningsprosessen for Betalutin.

Se tidligere innlegg
"Per Wold-Olsen har kommet inn som ny aksjonær i Nordic Nanovecdtor!

Dette er ingen hvemsomhelst, men en imponerende kar som kjenner markedet inngående og har topp kunnskaper og lang erfaring fra toppjobber i internasjonal Biotek.

Hans inntreden som aksjonær er et kjøpssignal!"

Allerede mandag vil trolig kursen bryte gjennom 25 og deretter fortsette oppover gjennom uken. Blir vanskelig å si i hvilke grad den forestående oppturen skyldes PWO sin inntreden, men den har nok ikke dempet interessen for NANOV.
heilo888
25.04.2021 kl 14:30 10937

ADC Therapeutics meget gode resultater innen DLBCL skal det vel godt gjøres å overgå med Betalutin som monobehandling!?

Kan vel se ut til at Nanov kanskje må legge DLBCL til side med mindre de nå kan komme med knallresultater før 1. juli.
Redigert 25.04.2021 kl 14:30 Du må logge inn for å svare
Merlin
25.04.2021 kl 15:03 10830

Vi får vente til vi ser svarene på DLBCL som snart kommer med preliminary readout i klinisk fase 1. Ikke glem at det er forskjellige indikasjoner innen DLBCL, der Betalutin har hatt flere lovende resultater preklinisk. At DLBCL dvs LYMRIT 37-05 foreløpig er satt på hold, (selv om inklusjonen i fase 1 jo er fullført og man venter på avlesningsresultatene), skyldes konsentrasjon om spydspissbehandlingen 3L FL. Det har vært et riktig grep fra NanoVs side, og er økonomisk ressursbetinget. Ved å satse først på sitt beste kort, vil øvrige bruksområder kunne tas opp etter hvert. Her gjelder det å komme i mål med Betalutin kjappest mulig, innen den bruken som til nå anses aller mest egnet. Jeg er for egen del lite i tvil om at NanoV blir kjøpt opp. Da må først brura pyntes. Markedsgodkjent Betalutin vil dessuten gi bevis for 100% LOA og at Betalutin er en reell og effektiv behandlingsform. Big Pharma kommer oftest på banen sent i en slik prosess, selv om de da må betale mye mer. Det kan vi aksjonærer nå dra stor nytte av, og nå få med oss en stor kursopptur mot oppkjøp. Jeg tipper ellers at Per Wold-Olsens kjøp for over 5 mill. NOK er ut fra en slik tankegang. Det kan se ut til at han gjør en perfekt timing!

Det som også er en stor fordel med Betalutin er at den er en av svært få behandlinger som benytter antigenet CD-37 som reseptor. Det gir Betalutin store fordeler som kombobehandling, det ser vi allerede med Archer-1, som neppe er eneste sted vi vil kunne se Betalutin i bruk i komboer. I tillegg kommer Betalutins svært gode bivirkningsprofil, og at Betalutin kun er en kjapp engangsbehandling. Samlet styrker det også Betalutin i kombobehandlinger.

Se ellers side 12 her

Betalutin® has demonstrated efficacy in preclinical models of DLBCL med doblet levetid i forhold til standard behandling.

https://www.nordicnanovector.com/sites/default/files/DNB_Dec_2020.pdf

DLBCL resultatene i fase 1 vil bli evaluert og videre studier kan selvfølgelig gjenopptas etter behov. NanoV har ved å fullføre fase 1 av DLBCL ikke tapt tempo innen DLBCL så langt. Det kan være en joker her, siden fase 1 også omfatter doseringsvurderinger med opp til 20MBq/kg Betalutin® (+ 100 mg/m2 llo). Evt. predoseringsproblematikk vil antagelig ha mye mindre å si når det gjelder DLBCL enn 3L FL. Det både fordi DLBCL er den aggressive formen for NHL, men også fordi svulstene stort sett er større, og dermed ikke påvirkes så mye av predosering som små svulster. En kraftigere dosering kan dermed ha flere fordeler i DLBCL enn i FL. Vi skal ikke se bort fra positive resultater. Behandlingen er dessuten så mye enklere enn ADC Therapeutics som krever behandling over et års tid, og dermed nok også blir en adskillig dyrere behandling enn en sprøyte Betalutin+ predosering noen dager før. Betalutin vil dessuten antagelig fint kunne brukes i kombo her, siden den med CD-37 har en annen reseptor og dermed en annen angrepsinngang på DLBCL enn ADC. ADCs resultater er dessuten ikke bedre enn at en kombo som booster resultatene vil være svært velkommen for DLBCL-pasientene.

Med patentet i Alpha37 har NanoV dessuten en behandling innen DLBCL på lager som kan bli svært verdifull.
Redigert 25.04.2021 kl 15:44 Du må logge inn for å svare
focuss
25.04.2021 kl 18:31 10221

FL alene gir vel mer oppside enn hva noen trenger. Så har vi MZL som synes veldig enkelt for Nanov å vinne, mens DLBCL kan kanskje også legges til, men mer utfordrende, men som Merlin sier, spennende med Betalutin som CD37 combo medisin og også potensielt med litt kraftigere dose.
Normalone
25.04.2021 kl 18:45 10154

Her for alle gjøre sine beslutninger basert på egne vurderinger - men de som mener at en har mer kompetanse om selskapet, det medisinske, søknadsprosessene, hvilken fase Nanov er inne i og som derfor vil gå imot "veddemålet" til Per Wold Olsen og selge aksjer i Nanov nå - vil jeg gjerne høre disse argumentene! Det at han er villig til å bruke 5 mill på Nanov er et mye bedre kjøpssignal enn innsidekjøp!
Redigert 25.04.2021 kl 18:45 Du må logge inn for å svare
Merlin
26.04.2021 kl 01:22 9501

Smittetallene i UK stuper videre og var 24. april så vidt over 2000 pr. dag mot 68.000 8. januar. Så her trengs det neppe stor bekymring for at kreftbehandlinger og forsøk blir blokkert.33,5 mill engelskmenn vaksinert nå i stort tempo. Kun 55 nye smittetilfelle i Oslo nå. Vaksinene viser nå sin store suksess! Antall innlagte i Norge ned fra 305 7/4 til kun 200 25./4
Redigert 26.04.2021 kl 01:34 Du må logge inn for å svare
Elpge
26.04.2021 kl 09:48 9009

Har lest meg mere opp på dette selskapet i helgen, og bestemte meg for å handle mere her.
Fikk napp i auksjonen på morrakvisten, 25 blank tror jeg er en grei deal.
Blir spennende å følge utviklingen her fremover, etter hvert som ny info kommer.
Dakota
26.04.2021 kl 09:52 8961

Helseaksjer; HETE:NANOV,AZT og PSKY
focuss
26.04.2021 kl 11:25 8551

Aksjen følger mønsteret jeg hadde ventet og det vil som i alle aksjer svinge litt opp og ned, men trenden skal være klart opp. Ikke for å hausse men jeg tror at alle kjøp under 40 vil vise seg å være svært gode kjøp når vi kommer mot slutten av året.

Om det som forventet kommer gode nyheter ved Q1 er dette på ingen måte hausing. Snarere konservativt tenker jeg.

En må ikke glemme at kursen relativt raskt etter Q4 gikk til rundt kr 36... Etter det har en fått på plass finansiering (emisjon), for hver dag som går nærmere vi oss (ferdig) innrullering av pasienter (paradigme), smittetrykket flere steder har gått kraftig ned (enklere å få innrullet pasienter), nærmer oss andre triggere og ikke minst har Per Wold Olsen kjøpt seg opp og har aksjer for 5 mill.

Det kommer sikkert til svinge noe - men som du skriver, trenden er klart oppover.

Fint for de som liker swing👍
Kontur
26.04.2021 kl 12:04 8341

Her er det bare å kjøpe det en kan
heilo888
26.04.2021 kl 12:34 8304

Ser nå teknisk til å kunne ha løst seg om aksjen nå klarer å holde seg over kr 25 etter endelig å brutt opp gjennom denne motstanden.

Herlig, da var man Break Even, ikke hverdagskost i Nanov kursmessig: ) pilene peker oppover nå heilt klart👍
merida1
26.04.2021 kl 12:41 8337

Ser at Must har kjøpt seg flere aksjer i NanoV. Det er forståelig siden PciB ser ut til å bli mer eller mindre en parentes
Ikke sant , heilo 888
Redigert 26.04.2021 kl 12:42 Du må logge inn for å svare
Jimmi
26.04.2021 kl 12:51 8290

Jeg så det samme👍🏻

Mange som snakker om Nordic Nanovector om dagen. Ventetiden er over. Det neste året blir heftig🚀

Bull som faen😎
heilo888
26.04.2021 kl 13:00 8241

merida1; Jo kortsiktig begredelig kursutvikling i PCIB, men Must er ekstremt langsiktig og sitter nok på sine drøyt 10% i enda mange år.
Must er en meget klok investor og det veldig positivt at han kommer tyngre inn i Nanov!

Siden du tillater deg å trekke inn PCIB kopierer jeg inn det jeg nettopp skrev på PCIB tråden:
"Når man ser på historikken så har PCIB vært svært volatil, og knapt noen aksjer på børsen har hatt så brutalt raske kursstigninger når det først løsner.

Men fortsatt er det å vente på positive nyheter. Da disse kan komme som lyn fra klar himmel kan være lurt å sitte med et klippe aksjer i forkant av at noe plutselig skjer!
focuss
26.04.2021 kl 13:14 8116

At Must har kjøpt seg opp er jo oppsiktsvekkende for meg som alltid har trodd at PCI aksjonærer var helt uten nødvendig dose sundt bondevett.
Redigert 26.04.2021 kl 13:15 Du må logge inn for å svare
heilo888
26.04.2021 kl 13:16 8094

Du får vente et par år før du feller den endelige dommen over aksjonærene i PCIB😉!

Trenden i NANOV utover i 2021 bør det ikke være tvil om. Dagen i dag har vært som forventet og meget hyggelig. Men det blir nok mange flere slike dager, og dem som er langt bedre, i månedene og årene som kommer. Den største risikoen for at vi ikke skal på mange slike dager er nok arvet BP med økonomiske muskler og sans for lukrative kjøp, går hen og kjøper opp NANOV. Og et slikt fremstøt kan vi ikke utelukke kommer på denne siden av nyttår.
Merlin
26.04.2021 kl 14:00 7896

Husk omregnet verdi på Algeta, tilsvarende 247 kr pr aksje for de som planlegger å selge NanoV nå... Det kan lønneseg å gå over fra å være trader til å sitte med aksjen fremover.

4 triggere kommer innen utgangen av 2Q21:

1) Presentasjon av den nye CEOen kan bli et høydepunkt
2) Progresjon inklusjoner Paradigme. Med de svært vellykkede vaksinasjonsresultatene langt over forventning bør inklusjonene komme inn som guidet.
3) Kohort 2, Archer-1. Slår det til med en eller flere CR vil det være fra 67-100% CR. ORR kan også være interessant.
4) DLBCL preliminær avlesning fase 1. Her kan det komme positive overraskelser, spesielt Betalutin som kombo.
focuss
26.04.2021 kl 14:12 7779

Merlin
Mener å huske at mDor på Xofigo bare var 4-5 måneder. Husker jeg rett så bør medisinprisen på Betalutin være 3-6 ganger så høy.
Kval
26.04.2021 kl 14:33 7642

La oss håpe hele greia blir kjøpt innen ett år😁
pantera1
26.04.2021 kl 14:40 7625

Veldig få kommer til å selge sine Nanov aksjer intiden som kommer. Mesteparten av volumet av aksjene i Nanov er eid av langsiktige investorer, ikke som i rec eller nel...langsiktige aksjonærer som eier volumer, mange triggere er nært forestående og en short som etter hvert skal dekkes inn kommer til å kjøre kursen jevnt oppover frem mot q1 i slutten av mai.
rockpus
26.04.2021 kl 14:54 7556

"Veldig få kommer til å selge sine Nanov aksjer intiden som kommer. "

Mener du det blir flere aksjer som blir kjøpt enn som blir solgt..? ;-)

Ja, det vil nok tvertimot bli mye salg (og tilsvarende kjøp) fremover. Men mange er nok langsiktige, og prisen må nok opp en hel del hvis de langsiktige skal begynne å vekte seg ned.
Redigert 26.04.2021 kl 15:12 Du må logge inn for å svare
Kontur
26.04.2021 kl 15:13 7428

Har kjøpt meg kraftig opp gjennom dagen.
Hva tror dere?
Selv er jeg BULL BULL
Kontur
26.04.2021 kl 15:31 7330

Target 30 NOK denne uken
heilo888
26.04.2021 kl 15:55 7200

merida1; Du er nå igjen utestengt hos meg som følge av useriøs skriving om et selskap du ikke har kunnskap om.
Redigert 26.04.2021 kl 16:01 Du må logge inn for å svare