Nordic Nanovector - Det kan lønne seg å kjøpe aksjen nå!

Merlin
NANOV 28.03.2021 kl 12:52 212806

Jeg har skrevet at det er NÅ man bør investere i Nanov.

Hvorfor er timingen for det utmerket nå?

For det første holder repemisjonen kursen rundt emisjonsnivået. Man kan gå ut fra at går kursen under kjøpes det, fordi investorene da får aksjen billigere enn på emisjonen. Går kursen over, selges det, siden man kan kjøpe aksjen tilbake på emisjonen, riktignok ikke mange aksjer, selv om det kan bli god tildeling ved overtegning.

Men det er egentlig langt fra hovedsaken.
Hovedsaken er forventningene om vellykkede resultater fremover, noe uttalelsene i 2020-årsrapporten så langt tyder på. Men det er ikke antesipert av investorene, og overhodet ikke i aksjekursen. Det er følgelig FØR de endelige resultatene kommer det er mulig å få fatt i aksjen til en svært lav pris. Senere vil man kunne sitte og ergre seg over at man ikke kjøpte nå!

Se selskapets egne uttalelser i 2020-årsrapporten som kom kun for to dager siden under. Spesielt mener de at Lymrit 37-1-forsøkene med totalt 74 pasienter der konklusjonen var "HIGHLY PROMISING EFFICACY in R/R FL and MZL", samt interimavlesningene basert på 73 inklusjoner(hvorav ca 50 pasienter avlest ) i Paradigme er en bekreftelse, og det er jo med 147 inklusjoner snakk om et relativt betydelig antall pasienter. Følgelig kan også de resterende pasientene kunne vise tilsvarende resultater. Da er Betalutin i box! Se spesielt uttalelsen til slutt: CONFIRMING FINDINGS from earlier clinical studies! NANOV HAR ALTSÅ BEKREFTET GODE RESULTATER FRA INTERIM PARADIGMESTUDIET. Men det ser det ikke ut til at investorene har fått med seg! Rettelse! (Jeg hadde her ikke fått med meg at rapporten kom kl 23:10 fredags kveld, det er ikke såååå lett å handle NANO-aksjer da. Takk for info Fra Sidelinjen.) Det burde vært en spontan positiv kursreaksjon på en så klar uttalelse på fredag for to dager siden, men folk har kanskje nok med å planlegge påskeferie? Mulig også at folk ikke får med seg godt nok innholdet i denne bekreftelsen, som ikke bare bekrefter gode resultater på safety (well-tolerated), men også på terapeutisk effekt!(Key efficacy measures/Unique therapeutic profile.) Legg også merke til hva selskapet sier om det store markedsbehovet. Vel da har jo Fra Sidelinjen avklart årsaken til at det ikke ble noen kursreaksjon. Vi får heller se i morgen!


Utdrag fra 2020-årsrapporten:

“If PARADIGME is positive, we believe that Betalutin® will have a unique therapeutic profile that could serve the unmet needs of the approximately 70 per cent of R/R FL patients who are elderly and frail, particularly those whose disease is refractory to anti-CD20 immunotherapy. These patients often have co-morbidities that prevent chemotherapy or targeted therapies, such as Pi3K inhibitors, that have a high side-effect burden from being an option.”
“Nordic Nanovector is in a critical phase of the development of Betalutin®. The company expects to, given a positive readout of clinical data, start preparing the filing for market approvals in various markets. In parallel, the company has started preparations for a commercial launch for Betalutin® This will involve, among many other things, growing the current organisation by initiating the recruitment of a full commercial organisation. When recruiting experienced commercial managers and other key employees in the US and in Europe it will be important for Nordic Nanovector to be able to offer attractive compensation terms. A competitive equity-based incentive programme will be a key component in order to be able to attract and retain highly skilled and experienced individuals as Nordic Nanovector prepares for the commercial launch.”
“The interim analysis confirmed activity across both arms in this very difficult to treat patient population. In both arms, Betalutin®, as a single administration, was found to be active based on key efficacy measures, and was well-tolerated with a manageable safety profile, confirming findings from earlier clinical studies.”

Redigert 29.03.2021 kl 18:12 Du må logge inn for å svare
bj111
28.04.2021 kl 22:58 6200

Hvis du ville gått short i denne så kan du trade. Jeg kjører sikkert og det betyr å sitte stille. Den ene dagen er den man ikke må misse på for da mister man hele avkastningen. Selg på 27 fordi en tror på fall til 23 så ender man opp med å kjøpe på 35. Fin måte å ikke få noe ut av en rakett. Det er fortsatt short som skal dekkes og det er nyheter i vente. Estimert til mai måned så her vet man ikke når noe skjer. Kvartalsrapporten er tallmessig helt uinteressant men det de vil fortelle og skrive er det som er av interesse. Det er og hva som kan få kursen til å forsvinne vekk fra den som er ute.
AltInn
28.04.2021 kl 23:13 6122

Jeg tør ikke trade nå men er redd vi skal ned noen prosent før den letter igjen. Som vanlig
Normalone
28.04.2021 kl 23:14 6116

Nanov har steget 5 dager på rad, med relativt høyt volum de siste dagene, mens den i dag fikk en korreksjon ned med 1 % på under halvparten av dagsomsetningen på mandag/tirsdag - det et sterkt i mine øyne. Jeg tror i motsetning til deg at forventningene vil stige fremover til Q1 - og når en så hvordan kursen steg fra kr 13-14 til over kr 30 etter Q4, tror jeg ikke det er mange som ønsker å være utenfor før Q1 og at kursen vil fortsette å stige. Viser Q1 rapporten at selskapet opprettholder tempoet i innrullingen av pasienter er jeg overbevist om at aksjen får en positiv utvikling etter Q1.
Londonmannen
28.04.2021 kl 23:31 6026

Jepp, og etter Q1 er der ingen påtrengende emisjon som vil stikke kjepper i hjulene for oppgangen.
Slettet bruker
29.04.2021 kl 09:11 5509

Hyggelig aksjonærlister i dag:)

Ingen tvil om at de store har tro på Nordic Nanovector fremover!

We are looking forward to a very sucsessfull 2021”

Bull🚀

😎

Oregon
29.04.2021 kl 09:13 5501

Har tro på at Lugano kan bli en «runner» for NANO kursen. De bør være tilstede der ( fysisk får de ikke det pga. Covid; det blir kun digitalt) men i form av abstracts/ publikasjoner og ikke bare denne gang med noe prekliniske resultater, men personlig har jeg forhåpninger om Archer oppdatering og publikasjon(er); kanskje i form av «late breaking abstract» Archer eller muligens DLBCL resultater og forhåpentligvis om cellelinjer som Betalutin har effekt på innenfor DLBCL.

Resultatene fra disse kliniske utprøvningene vil bli veldig spennende.

Synes at tolkningen og resultater av kliniske utprøving Archer og DLBCL nesten er litt på overtid allerede. Å legge det fram i Lugano vil være midt i blink innenfor fagfeltet ( Lugano is the largest International Conference on Malignant Lymphoma).

https://www.icml.ch/icml/16th-icml-redirect/general-information.html

Videre er det noe om å bygge tillit overfor markedet og så langt har den nye ledelsen ( styreformann Egberts og ledelsen med Nieba) levert på guiding. Når Egberts avsluttet generalforsamlingen i går med å uttale:

“We are looking forward to a very successful 2021”

Sitter han på noe nå som gjør at han kan uttale dette uten noen forbehold?

Redigert 29.04.2021 kl 09:44 Du må logge inn for å svare
bj111
29.04.2021 kl 09:18 5448

Stemningen og optimismen i et selskap får man av og til et innblikk i, gjerne ved Q eller GF eller omtale i media. Det er ikke alltid aksjemarkedet er så gode til å ta vare på dette og å huske på det. Derfor er det bare å huske på den uttalelsen og sitte stille eller kjøpe seg opp. Å gå mot optimismen i selskapet er neppe særlig smart. Selvsagt vet han hvordan det ser ut og han er optimistisk og ser lyst på 2021 og videre fremover. Spiller da ingen rolle hva som skjer med aksjekursen for den vil komme når optimismen materialiserer seg.
mofi1
29.04.2021 kl 09:28 5386

«Sitter han på noe nå som gjør at han uttaler dette uten noen forbehold?».

En ting han sikkert vet, er hvordan pasientrekrutteringen går. Kursen gikk på forrige kvartalsrapport på en overraskende god rekruttering og guiding. En slik uttalelse er jo ganske forpliktende og oppløftende, så pasientrekrutteringen bør være på track!
Slettet bruker
29.04.2021 kl 09:57 5212

Dagens oppdaterte aksjonærliste viser Rana Tycon Industrier er ny på listen. Er spetalen på vei inn i Nanov? Spetalen har hatt god timing i bla Vistin Pharma.
Haltopen
29.04.2021 kl 10:01 5267

Han kjøper seg opp i Rana, ikke NANO.

Per-Wold Olsen ute i NANO allerede?
Slettet bruker
29.04.2021 kl 10:30 5215

Beklager..leste litt for kjappt.
focuss
29.04.2021 kl 11:53 4891

Vi har 100% CR på de første Archer-1 pasientene. Hva skjer om vi får 100% CR også på de neste som vi skal få resultater fra nå i Q2? Kan kursen gå til 100 på det alene? Trenger Roche noe mer informasjon for å slå til for dermed redde deres viktigste produkt Rituximab? Ser begge deler som et mulig scenarie. Hva vil vi da tenke når vi ser at vi kunne faktisk handle kursen på dagens nivå? PS, dette er ikke ment som haussing, bare forsøker å vurdere noen scenarier jeg har tro på kan skje. Som tidligere beskrevet så fikk vi 100% CR på de første pasientene på en vesentlig lavere dose enn hva de neste har fått. Vi har logikk på vår side, det er alltid positivt.
Visste Egberts svaret når han så frem til a very succesful 2021? Vi har nå snart bare 2 måneder igjen av Q2. Dette er ikke en periode det virker lurt å selge Nanov aksjer.
Redigert 29.04.2021 kl 11:54 Du må logge inn for å svare
focuss
29.04.2021 kl 11:57 4868

Vi kan altså redde det viktigste produktet til verdens største Pharma selskap. Høres sexy nok ut for meg det.
focuss
29.04.2021 kl 12:16 4763

Så hva mener jeg med at Betalutin kan redde det viktigste produktet til verdens største Pharma selskap. Rituximab er Roches produkt som brukes i 1L og 2L FL.
Rituximab baserer seg på å nå reseptoren CD-20, mens Betalutin går mot reseptoren CD-37. Når Rituximab har vært benyttet 1-2 ganger så har kreften lært seg å gjemme bort CD-20 slik at Retuximab ikke lenger har noe target og kreften har blitt immun mot Rituximab. Det er da Betalutin kommer som har ett annet target nemlig CD-37 og dreper kreften med sin medbrakte radioaktive isotop Lu-177. Ikke nok med det men i denne prosessen bringer Betalutin en effekt til, nemlig at CD-20 reseptoren skremmes ut av hjemmestedet sitt og ligger igjen ubeskyttet for nye angrep fra Rituximab.

Hvorfor redder da Betalutin Roches Rituximab? Rituximab har gått av patent og det har kommet godkjente kopimedisiner på markedet. Kombinasjonsbehandlingen har Nanov patent på og selvfølgelig patent på Betalutin ellers også. I Prinsippet så kan Novartis være selskapet som kaprer Nanov. Da har Roche mistet mye.

De som vet dette fra før får bære over med meg. Det er mange her som ikke kjenner Nanov så godt som dere som har vært med i mange år.
Redigert 29.04.2021 kl 12:18 Du må logge inn for å svare
stockwalker
29.04.2021 kl 12:47 4738

Kort og konsist Focuss, bra.. nå har vi gode bidragsytere som både går i dybden og oppsummerer kort i blant. Jeg gleder meg
snoken
29.04.2021 kl 13:07 4627

Ok da går jeg for kjøp,Sunseeker 50 er bestillt! Håper dette ikke er haussing...
Bullinvestor
29.04.2021 kl 13:21 4606

Godt reflektert og fortalt Focuss. De som selger Nanov aksjer nå skal virkelig ha gode nerver. Det er virkelig vanskelig å fatte hvilke enorme markedskrefter som kan befinne seg rundt Nanov nå og det blir ikke mindre når meldingene tikker inn med gode resultater. Som investor er det viktig å skjønne litt av potensialet her. Jeg nyter spenningen fra orkesterplass og sier hold eller kjøp🚀😎
focuss
29.04.2021 kl 13:32 4555

Det er jo viktig å vite hva man selger, for de som vurderer å selge. Foreløpig har vi vel bare en analyse fra DNB å forholde oss til fra meglerhusene. Er det flere?
PS. Er det helt tilfeldig at vår nye CEO kommer fra verdens største Pharmaselskap, Roche??
Redigert 29.04.2021 kl 13:34 Du må logge inn for å svare
focuss
29.04.2021 kl 13:39 4517

snoken
Ikke regn med å få den på vannet i sommer. Vent til neste sesong.
Fjellgutten
29.04.2021 kl 13:39 4527

Medfører det riktighet at Per Wold Olsen er ute igjen ? Om ikke bør det ikke stå uimotsagt.
Merlin
29.04.2021 kl 13:45 4485

Han har ikke solgt, posten er flyttet til Merrill Lynch.
Tota
29.04.2021 kl 13:46 4471

Selv om NanoV har patent på kombinasjonsbehandling med Betalutin + rituximab behøver vel ikke det bety at man ikke kan bruke biosimilars i stedet for originalpreparatet MabThera? Jeg antar patentet beskriver bruk av rituximab og ikke MabThera?
Fjellgutten
29.04.2021 kl 13:47 4463

Takk Merlin. Bra med en som har kontroll på det meste her inne.
Slettet bruker
29.04.2021 kl 13:48 4453

Han selger ikke NANOV for 27 kroner den mannen. Mulig han selger for 427,-
Redigert 29.04.2021 kl 13:48 Du må logge inn for å svare
focuss
29.04.2021 kl 13:51 4442

Tota
Rituximab er MabThera. Patentet beskriver vel kombinasjonsbehandlingen mot CD-20+ CD-37

Merlin
29.04.2021 kl 13:55 4409

I prinsippet kan selvfølgelig biosimilars brukes, men de skal også ha adgang til å anvende Betalutin. Om Roche kjøper NanoV og får kontroll på alle patentene og produksjonen er det vel rimelig opplagt at Roche kan styre bruken av Rituximabproduktet slik de ønsker.

Det betyr at også Novartis, med sin biosimilar, har samme mulighet. Det bør i prinsippet kunne gi en forlenget enerett i hele den gjenværende patenttiden for Betalutin på 18 år. Et ekstremt verdifullt patent med andre ord.

Her dreier det seg altså om en mulig ENERETT til kombobehandlingen.

Derfor kan det bli en gedigen kamp mellom selskapene som har Rituximab-biosimilars om å slå kloa i NanoV.

Ikke så dumt da med en CEO med 30 års fartstid i Roche?
Redigert 29.04.2021 kl 14:01 Du må logge inn for å svare
Tota
29.04.2021 kl 14:02 4348

Rituximab er MAbThera og i Norge også Rixathon. Jeg er enig i at det er sannsynlig at patentet beskriver kombinasjonsbehandlingen rette mot de nevnte receptorer og også hvilke substanser man bruker i denne komboen. Og da antar jeg at biosimilar rituximab er helt kurant å bruke. Jeg tviler derfor på at Roche kan beskytte sin rituximab-forretning ved å ha kontroll på Betalutin. (Det som er imponerende med Roche er at selv om block-buster produkter er i decline, så løfter de topplinjen ved genuin innovasjon)
Merlin
29.04.2021 kl 14:08 4328

>"Jeg tviler derfor på at Roche kan beskytte sin rituximab-forretning ved å ha kontroll på Betalutin"

Det ble veldig upresist Tota. Tenker du da på Rituximab totalt, eller kombobehandlingen med Betalutin? Det er også feil at Roche opprettholder markedsandelen for Rituximab. Roche har mistet store markedsandeler til biosimilars for Rituximab.

Husk at Archer-1 fremstår som én behandling. Hva skulle hindre Roche i å forbeholde seg retten til å kun selge Betalutin sammen med egen produksjon av Rituximab?
Kajtek
29.04.2021 kl 14:16 4278

Det er helt flott Focuss, det som står på Nanov sider høres ut for meg som gresk. Da er det flott at noen gidder å forklare oss på litt mer «norsk» språk så man forstår. Jeg er overbevist om at Nanov vil lykkes.
Tota
29.04.2021 kl 14:36 4142

Jeg har skrevet at noen av Roche sine block-bustere er i decline, rituximab hvertfall siden 2019 - og jeg har ikke skrevet noe om markedsandelen deres. Du foreslår at Roche skulle nekte å selge Betalutin til en kunde dersom ikke kunden samtidig kjøpte rituximab fra Roche. Men kunder må jo kunne kjøpe rituximab til annen bruk enn i kombinasjon med Betalutin. Men hvordan de bruker det til slutt kan nok ingen kontrollere. Og selv om Archer-1 kommer ut med flagg og fanfare, så er det fullt tenkelig at noen vil bruke Betalutin alene - som følge av resultatene i Paradigme. Så tanken at man kan låse kunden inne virker usannsynlig.
Merlin
29.04.2021 kl 14:57 4012

Her snakker vi om Archer-1. Det vil selvfølgelig være prissettingen som da avgjør. Andre kan kjøpe Betalutin, men da til "Archer-1" pris. Og da vil fortjenesten ligge på patentdelen. Og dermed faller vitsen bort med å kjøpe. Så Roches fortjeneste i kombinasjonen ligger på verdien av Betalutin-patentet.
Slettet bruker
29.04.2021 kl 15:42 3815

OM kjøper seg videre opp igjen i NanoV. Han gjør det neppe for å forbedre ryktet sitt, men sikkert fordi han har et godt øye til NanoV og ikke finnne noe bedre alternativ for tiden
focuss
29.04.2021 kl 15:56 3726

Merlin
Når Betalutin blir godkjent for behandling av FL så er vi i en situasjon hvor begge medikamentene i Archer-1 er godkjent. Kreves det da noe mer godkjennelse fra FDA for å gi kombinasjonsbehandlingen Archer som da består av to godkjente medikamenter, eller er det da opp til den behandlende lege å avgjøre? Hvis det er tilfelle så tror jeg alle analyser av verdi på Nanov i beste fall er egnet til å tørke seg i ræva med.
Carrera
29.04.2021 kl 16:04 3691

focuss
En smule pessimisme å spore her?
focuss
29.04.2021 kl 16:07 3695

Da ser du noe jeg ikke ser.
Slettet bruker
29.04.2021 kl 16:17 3657

Vet ikke om jeg forstår deg rett, men sammensetninger er ikke godkjent av FDA
Merlin
29.04.2021 kl 16:27 3659

Eieren av Betalutin vil ha enerett til å selge Betalutin uansett. Som en komponent i Archer-1 der den andre komponenten er gått av patent og det finnes diverse biosimilarities er det jo enkelt å tenke seg hva som blir den mest verdifulle delen av Archer-1. Jeg tror ikke det er nødvendig å tenke lenger enn dit. Betalutin vil også kunne selges som stand-alone produkt, og blir da neppe noe billigere!

Det som er spørsmålet i tillegg er om for eksempel Roche vil ha noen ekstra fordel ved å kjøpe Betalutin. Jeg mener det. Roche bør i tillegg kunne styre inn sin egen produksjon av Rituximab/MabThera/Rituxan i salget av Archer, med de fordeler det medfører for Roche å ha kjøpt seg en eneleverandørrolle i forhold til Archer-1 behandlingen. Og det vil gi dem positive virkninger innen prissetting, salg, felles distribusjon osv.
Redigert 29.04.2021 kl 17:39 Du må logge inn for å svare
Merlin
29.04.2021 kl 16:49 3553

>"Kreves det da noe mer godkjennelse fra FDA for å gi kombinasjonsbehandlingen Archer som da består av to godkjente medikamenter, eller er det da opp til den behandlende lege å avgjøre? Hvis det er tilfelle så tror jeg alle analyser av verdi på Nanov i beste fall er egnet til å tørke seg i ræva med."


Dette svarte Lars Nieba på i siste Radforskpodcast. Hør den focuss. Nanov går inn for å få godkjent kombobehandling som et ledd av Paradigme fase 3 (confirmatory study). For å få det til må det gjøres en kontrollundersøkelse for Archer. Hør 30:00 https://soundcloud.com/user-972208711 om comparative study der man sammenligner med standard behandling. Det er nødvendig av hensyn til likebehandling av godkjennelser i forhold til andre behandlinger.

Det fine her er at Archer-1 allerede har sitt fase-1 studie med 25 inklusjoner på hold. Det bør kunne kjøres videre sømløst inn i Paradigme der de første 3+3 pasientene jo er tatt i kohort 1 og 2. Det gjenstår da 19 inklusjoner. NanoV skal jo gjøre en evaluering etter kohort 2. Regner med det at videre Archer-1 arbeide deretter inngår sammen med Paradigme i fase 3, noe NanoV har signalisert. Se NanoVs hjemmeside der de skriver:

"Need to consider future positioning and optimal strategy"

https://www.nordicnanovector.com/sites/default/files/Nordic%20Nanovector%20-%20Carnegie%20HC%20seminar%2012%20March%202021.pdf

Med fortsatt svært gode CR-resultater i Archer-1 vil det bli feil å stoppe Archer-1 godkjennelse. Jfr. Algeta, der Xofigo ble tatt av programmet og godkjent direkte. Regner med det samme for Archer-1. Time will show.

Når det gjelder betinget markedsadgang for Betalutin i R/R 3L FL vil det kreve AA-godkjennelse først i USA, noe som forhåpentligvis vil innrømmes i 2022. Mulighet for off-label bruk sammen med Rituximab i andre indikasjoner regner jeg med da kan være aktuelt før evt. godkjennelse innen 2L FL.

Resultatet av Archer-1 kohort 2 blir dobbelt spennende. Ikke bare resultatet, men også hva det medfører for "future positioning and optimal strategy" for Betalutin. Jeg håper og tror det blir mulig å spare inn mye tid på godkjennelsen. Spesielt om også kohort 2 gir tilnærmet 100% CR bør godkjenningsløpet gå rimelig fort.
Redigert 29.04.2021 kl 17:43 Du må logge inn for å svare
focuss
29.04.2021 kl 17:48 3342

Merlin
OK takk for svar. De evaluerer hva som vil være optimal strategi for Archer-1.
Redigert 29.04.2021 kl 17:51 Du må logge inn for å svare