Nordic Nanovector - Det kan lønne seg å kjøpe aksjen nå!

Merlin
NANOV 28.03.2021 kl 12:52 212370

Jeg har skrevet at det er NÅ man bør investere i Nanov.

Hvorfor er timingen for det utmerket nå?

For det første holder repemisjonen kursen rundt emisjonsnivået. Man kan gå ut fra at går kursen under kjøpes det, fordi investorene da får aksjen billigere enn på emisjonen. Går kursen over, selges det, siden man kan kjøpe aksjen tilbake på emisjonen, riktignok ikke mange aksjer, selv om det kan bli god tildeling ved overtegning.

Men det er egentlig langt fra hovedsaken.
Hovedsaken er forventningene om vellykkede resultater fremover, noe uttalelsene i 2020-årsrapporten så langt tyder på. Men det er ikke antesipert av investorene, og overhodet ikke i aksjekursen. Det er følgelig FØR de endelige resultatene kommer det er mulig å få fatt i aksjen til en svært lav pris. Senere vil man kunne sitte og ergre seg over at man ikke kjøpte nå!

Se selskapets egne uttalelser i 2020-årsrapporten som kom kun for to dager siden under. Spesielt mener de at Lymrit 37-1-forsøkene med totalt 74 pasienter der konklusjonen var "HIGHLY PROMISING EFFICACY in R/R FL and MZL", samt interimavlesningene basert på 73 inklusjoner(hvorav ca 50 pasienter avlest ) i Paradigme er en bekreftelse, og det er jo med 147 inklusjoner snakk om et relativt betydelig antall pasienter. Følgelig kan også de resterende pasientene kunne vise tilsvarende resultater. Da er Betalutin i box! Se spesielt uttalelsen til slutt: CONFIRMING FINDINGS from earlier clinical studies! NANOV HAR ALTSÅ BEKREFTET GODE RESULTATER FRA INTERIM PARADIGMESTUDIET. Men det ser det ikke ut til at investorene har fått med seg! Rettelse! (Jeg hadde her ikke fått med meg at rapporten kom kl 23:10 fredags kveld, det er ikke såååå lett å handle NANO-aksjer da. Takk for info Fra Sidelinjen.) Det burde vært en spontan positiv kursreaksjon på en så klar uttalelse på fredag for to dager siden, men folk har kanskje nok med å planlegge påskeferie? Mulig også at folk ikke får med seg godt nok innholdet i denne bekreftelsen, som ikke bare bekrefter gode resultater på safety (well-tolerated), men også på terapeutisk effekt!(Key efficacy measures/Unique therapeutic profile.) Legg også merke til hva selskapet sier om det store markedsbehovet. Vel da har jo Fra Sidelinjen avklart årsaken til at det ikke ble noen kursreaksjon. Vi får heller se i morgen!


Utdrag fra 2020-årsrapporten:

“If PARADIGME is positive, we believe that Betalutin® will have a unique therapeutic profile that could serve the unmet needs of the approximately 70 per cent of R/R FL patients who are elderly and frail, particularly those whose disease is refractory to anti-CD20 immunotherapy. These patients often have co-morbidities that prevent chemotherapy or targeted therapies, such as Pi3K inhibitors, that have a high side-effect burden from being an option.”
“Nordic Nanovector is in a critical phase of the development of Betalutin®. The company expects to, given a positive readout of clinical data, start preparing the filing for market approvals in various markets. In parallel, the company has started preparations for a commercial launch for Betalutin® This will involve, among many other things, growing the current organisation by initiating the recruitment of a full commercial organisation. When recruiting experienced commercial managers and other key employees in the US and in Europe it will be important for Nordic Nanovector to be able to offer attractive compensation terms. A competitive equity-based incentive programme will be a key component in order to be able to attract and retain highly skilled and experienced individuals as Nordic Nanovector prepares for the commercial launch.”
“The interim analysis confirmed activity across both arms in this very difficult to treat patient population. In both arms, Betalutin®, as a single administration, was found to be active based on key efficacy measures, and was well-tolerated with a manageable safety profile, confirming findings from earlier clinical studies.”

Redigert 29.03.2021 kl 18:12 Du må logge inn for å svare
focuss
05.05.2021 kl 16:15 8404

Så kan jeg legge til at antigenet CD-20 har vært tradisjonell angrepspunkt for kreftmedisin i denne diagnosen. Nå har bransjen oppdaget at CD37 kan være ett godt alternativt angrepspunkt og bransjen er i startfasen med dette. Nanov er ikke i startfasen av dette, de er snart i mål.
focuss
05.05.2021 kl 17:37 8147

Ledelsen i Biotech selskap er viktig i forhold til å oppleve suksess. I min tid har Nanov hatt fire ledere.

1) Costa. En sjarmerende lystløgner som klarte å hente 500 mill til kurs 114. Senere sparket.
2) Bravo. En konturløs figur som ikke betydde noe som helst
3) Lars Nieba. En arbeidsmaur av typisk tysk natur. Gjorde tungarbeidet og leverer fra seg Nanov i langt bedre stand enn når han overtok.
4) Braun. Fra Roche. Ansatt for å sette ballen knallhardt i krysset fra 11 meteren

Hvor er vi nå? Messi ( Braun) har lagt ballen på 11 meteren.
Redigert 05.05.2021 kl 17:39 Du må logge inn for å svare
bj111
05.05.2021 kl 18:08 8032

Messi og Haaland er i AZT som er prakteksempel på hva ledelse har å si for de som kjenner historien. Undres om kanskje Slatan er i Nano, har litt å bevise men bør ikke være noen sak for en gammel rev som han.
focuss
05.05.2021 kl 18:23 7971

bj111
Jeg tok Messi før deg så han er opptatt.:-)
focuss
05.05.2021 kl 18:36 7941

Og markedsprisen for Nanov sitt produkt blir ca 150.000 usd per behandling. Her faller AZT av i første sving. Vi snakker her om de helt store pengene. Men ja AZT har allerede fuglen i hånda. Det har ikke nanov men stort nærmere blir det ikke før det er en realitet. Å være i selskap som Nanov når FDA kjennelsen kommer er noe de færreste opplever. Regner med markedets evne til å prise inn dette vil gjøre Nanov en god aksje å være i fremover.
Slettet bruker
05.05.2021 kl 18:41 7913

NanoVector er verdt 3x så mye som Messi p.d.d . Og forskjellen vil øke i favør NanoV etter som tiden går ;)
focuss
05.05.2021 kl 19:15 7804

Det har i en god del tid nå vært BP sin strategi og ikke drive så mye medisinutvikling selv. De har erfart at det belaster kostnadene, men ikke i samme grad påvirker inntekter og utbyttekapasitet positivt i det korte bildet. Strategien har derfor mer vært å følge med på hva som skjer med de egenkapital finansierte selskapenes evne til å drive frem attraktive produkter. Så vet de at de kan kjøpes for en verdi som er interessant for utviklingsselskapene og attraktive for BP. Vi trenger ikke dra frem Algeta igjen som et eksempel. Det er mange slike eksempler. Jeg vet at Merlin sitter på en artikkel om dette som han kanskje kan legge ut om han følger med.
Redigert 05.05.2021 kl 19:20 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
05.05.2021 kl 20:33 7606

Ja, det stemmer nok det. Og BP kjøper med jevne mellomrom for å holde alle disse små utviklingsselskapene ' varme'
NanoV er sikkert under oppsikt for lenge siden
Pentagon
05.05.2021 kl 21:19 7442

Folkens slapp av. Nå kan dere faktisk virke litt super usikre selv.
Jeg skriver ikke så mye her inne, men i ny og ne. Sitter med mye av min portefølje i NanoV. Men har aldri følt meg tryggere. Litt svingene må enn tåle etter en Slik oppgang. Emisjon og rep emisjon. Len dere tilbake og vent på nyheter, det er mitt velmenende råd. Ikke skriv hause innlegg hver dag. Dette går bra, NanoV får medisin med Betalutin. Men denne dag til dag hausingen er bare tull. Så får alle de andre resultatene komme som bonus. NanoV står i over 30 kr før dere får sukk for dere når meldinger kommer. Da skal dere virkelig se at shorte gutta må løpe etter. Nei, ro dere ned hvis ikke virker innleggene mot sin virkning.

Pentagon
Carrera
05.05.2021 kl 21:28 7406

Veldig bra Pentagon - men tror nok du får en kommentar fra en av sjefshausserne.
rockpus
05.05.2021 kl 21:37 7381

(Fast Finger) Carrera
Er bare sååå fjortis med disse (emojiene) innleggene du driver med.
Merlin
05.05.2021 kl 23:27 7298

Kjøpsanledning! Selv styreformann Egberts har uttalt at han venter suksess fremover i 2021. Uten forbehold! Selvfølgelig har han grunnlag for uttalelsen. Derunder inklusjonstakten. Selvfølgelig kjenner han den.
bj111
06.05.2021 kl 10:59 6986

Enda godt de ikke hentet penger til lengre frem enn det. Hvorfor gjorde de ikke det? Jo for det er forventet en rekke nyheter innen den tid og skulle det da bli behov for noen emisjon så skjer den nok på en kurs langt over dagens. Men for all del det er helt ok å frykte emisjon om 1 år og derfor ikke kjøpe aksjen. Bør kanskje ikke kjøpe aksjer i heleselskaper i Norge da det er veldig langt mellom de som ikke enten må få inn penger ved inntekter eller partnerskap eller kjøre en emisjon evt ta lån.
focuss
06.05.2021 kl 17:44 6706

I dag har Peter L Braun vært ansatt i 1 mnd. Les meldingen under nøye. Tror det er lurt.


Nordic Nanovector Appoints Experienced Pharmaceutical Company Leader Peter L. Braun as Chief Executive Officer
Oslo, Norway, 17 March 2021

Nordic Nanovector ASA (OSE: NANOV) announces the appointment of Peter L. Braun
as Chief Executive Officer (CEO). He will take up the position on 6 April 2021
and will be based in the company's office in Zug, Switzerland.

Mr Braun is an experienced and entrepreneurial pharmaceutical leader, with
extensive commercialisation experience with innovative oncology products and
deep knowledge of pharmaceutical markets worldwide from a career spanning nearly
30 years at Hoffmann-La-Roche ("Roche").

During his career at Roche, Mr Braun led the Lifecycle Management teams for the
successful targeted cancer therapies Herceptin® (trastuzumab) and Tarceva®
(erlotinib).

Mr Braun has also held various operational leadership positions including being
country general manager and multiple commercial roles in Europe, US and Latin
America. He has developed expertise across multiple strategic and operational
roles including development, manufacturing, business development and market
access for innovative therapeutic products in several geographies and other
therapeutic areas, including rare diseases and infectious diseases.

In addition to his experience at Roche, Mr Braun has also held roles at an
artificial intelligence (AI)-driven life sciences start-up and as strategy
consultant to emerging healthcare companies.

Jan H. Egberts, Chairman of Nordic Nanovector's Board of Directors, said: "I am
delighted that Peter has agreed to join us at this important time for Nordic
Nanovector. Our aim was to leverage on our important recent progress by
recruiting a strong commercial CEO who can refine and drive the company's plans
towards the regulatory filing and commercialisation of Betalutin®. We are
confident that, with Peter's track record in and enthusiasm for the development
and commercialisation of innovative targeted oncology products, we can build on
the top-line data from the PARADIGME trial expected later in the year by clearly
defining our plans for Betalutin®'s commercialisation. These are key steps on
our path to becoming a leader in targeted radiopharmaceuticals."

"I would like to take this opportunity to thank Lars Nieba for his leadership of
the company during the last 12 months as Interim CEO. His dedication and efforts
have contributed to the considerable progress Nordic Nanovector has made in this
time."

Mr Braun added: "I am looking forward to this exciting new role as the CEO of
Nordic Nanovector. It is clear that targeted cancer therapeutics represent an
important treatment modality and well tolerated, targeted radiopharmaceuticals,
such as Betalutin®, can make a real difference to patients. I look forward to
working closely with the Board and the leadership team to bring this innovative
drug to NHL patients worldwide."

When joining Nordic Nanovector, Mr Braun will be granted 350,000 PSUs
(performance share units) as part of the company's annual grant of PSUs in the
first quarter of 2021.

For further information about the PSUs and the related warrants, see page 28 in
the company's annual report for 2019.

For further information, please contact:

IR enquiries

Malene Brondberg, CFO
Cell: +44 7561 431 762
Email: ir@nordicnanovector.com
Normalone
06.05.2021 kl 18:31 6659

Ville en ansatt Braun om en ikke var overbevist om at dataene fra paradigme vil være gode nok til kommersialisering? Følgende er hentet fra det Egberts sier;

"Our aim was to leverage on our important recent progress by recruiting a strong commercial CEO who can refine and drive the company's plans towards the regulatory filing and commercialisation of Betalutin®."
mofi1
06.05.2021 kl 19:00 6611

Betyr dette samtidig at selskapet mener alvor med å ta Betalutin til markedet på egenhånd? Hva med alt snakket om oppkjøp?

Selskapet har vel sjøl aldri antydet at oppkjøp er et alternativ, skyldes det at man kun vil vise at man har vilje og evne til å gå hele veien for å presse prisen?
Normalone
07.05.2021 kl 13:24 6044

Det er vel ikke tilfeldig at NANOV på dette tidspunktet søker etter noen til å fylle denne stillingen (CMC Launch Manager)...

https://www.linkedin.com/jobs/view/2537212022

Følgende hentes fra kunngjøringsteksten;

"..we are looking for a CMC Launch Manager who will be responsible for the overall end-to-end supply launch planning, coordination and execution of key activities."


Slettet bruker
08.05.2021 kl 08:59 5520

Hvordan arter egentlig konkurransesituasjonen seg for Nanov? Regner med at eventuelle konkurrenter er kjente børsnoterte aktører og som må gjennom samme krevende prosess som Nanov? Innhenting av kapital, rekruttering av kreftpasienter, personell osv. Jeg forstår ikke hvordan vi kan bli tatt på sengen her.....nærmest uten forvarsel? Er det ikke grunn til å tro at bl.a. den nye lederen har en rimelig god oversikt over konkurransesituasjonen? Bær over meg fordi jeg har ikke mye kunnskaper om farma.
focuss
08.05.2021 kl 11:26 5296

Symphony
Slide 14 på presentasjonen i linken under sier noe om konkurranse situasjonen.
https://www.nordicnanovector.com/sites/default/files/Nordic%20Nanovector%20-%20Carnegie%20HC%20seminar%2012%20March%202021.pdf

Som omtalt her tidligere så er Car-T behandling en fryktelig dyr og komplisert behandling som tilbys yngre pasienter med ellers god helse. Nanov sin målgruppe er eldere og mindre sterke pasienter. Dette omfatter 70% av 3L FL gruppen. Studiene viser at 90% av disse pasientene har nytte av behandling med Betalutin, for 70% fjernes over 50% av kreften og for ca 30% forsvinner alt. Dette oppnås med en veldig enkel behandling, en sprøyte og ferdig, med lite bivirkninger for en gruppe hvor cellegift og Rituximab ikke lengre har effekt. Det er ikke i dag noen SoC (Standard of Care) for 3L-FL, men Betalutin kan ta den posisjonen

"Its unique product profile positions Betalutin® as the treatment of choice for elderly and frail patients, ~70% of all 3L+ FL pts."

Når det gjelder den medisinske utviklingen i kreft markedet så er det immunterapi, som stimulerer kroppens eget immunforsvar til å angripe kreften. gjort store fremskritt de siste 10 årene. Nanov tar denne utviklingen ett skritt videre og med sin ene sprøyte med Betlutin, kombinerer immunterpi med strålingsteknolog. Ikke stråling av kroppen, men av kreften.

"Nordic Nanovector's lead clinical-stage candidate is Betalutin®, a novel CD37-targeting radio-immunoconjugate designed to advance the treatment of non-Hodgkin lymphoma (NHL). Betalutin® uses monoclonal antibodies to attack the cancer cells in two ways, first as an immunotherapy and secondly as a targeting agent for a radioactive payload and is a combination of radiation therapy and immunotherapy."

Nanov har stor tro på sitt produkt noe som de viser i sitt slagord: "An Emerging Leader In Cancer Care"

Redigert 08.05.2021 kl 11:29 Du må logge inn for å svare
dr. Stockman
08.05.2021 kl 11:28 5309

Du er jo inne på noe der. Man har egentlig bra kontroll på de prosessene som er i gang. Risikoen er nok heller at det kan dukke opp et helt nytt prosjekt som settes i gang ut fra et ekstremt lovende utgangspunkt. Tror den trusselen er svært liten, men nok til at man aldri bør satse alt man har på et enkeltprosjekt. Brente meg solid på det da jeg svidde av 35 millioner i CRU. Og selvfølgelig så kan man jo heller ikke helt se bort fra at det kan dukke opp andre uventede utfordringer enn konkurrerende prosjekter.
focuss
08.05.2021 kl 11:53 5284

Når det gjelder innlegget mitt ovenfor så er de oppnådde resultatene oppnådd med en enkelt dose Betalutin. Innen forskning på kreft behandling i dag så er det allmenn enighet i at kombinasjonsbehandlinger er det som er fremtiden. Dette ser vi veldig tydelig i dag hvor stadig flere forsøk på å kombinere CPI med ulike immunaktivatorer som eks Oncos-102 i fra Targovax og samme også for Ultimovax og Bgbio. Nanov sin opplagte kombinasjon vil være med Roches Rituximab hvor vi så langt har sett helt vanvittig gode resultater. I muse forsøk hvor musene med NHL ikke døde av sykdommen men måtte til slutt avlives og med de første pasientene i Archer som kombinerer Rituximab og Betalutin hvor alle tre fikk 100% respons som betyr at all kreften ble fjernet.
focuss
08.05.2021 kl 12:45 5203

Når nå Peter A Braun er ansatt som ny CEO i Nanov så er det veldig spennende. Antar han vet hvilke knapper han skal trykke på for å få fortgang i ikke bare Betalutin men også for å få Archer raskt til markedet. Dette er jo et studie Roche og Nanov må samarbeide om. Hans 30 årig erfaring fra Roche burde bli til god hjelp. Han sitter kanskje også med en nøkkel til å få Archer til markedet uten noe andre studier av betydning. At Roche stiller seg bak har vel en effekt.
Redigert 08.05.2021 kl 12:47 Du må logge inn for å svare
Bullinvestor
08.05.2021 kl 14:31 5096

Focuss, ja dette gjør det sykt spennende.. ‘disse kortene tett inntil brystet’ vil markedet snart få i fleisen, da kan det bli brutalt å være på utsiden. Kan være at Roche pynter Nanobruden til eget formål🚀 for det finnes vel ikke noen andre som kan betale nok for denne bruden?:))
Redigert 08.05.2021 kl 14:36 Du må logge inn for å svare
focuss
08.05.2021 kl 15:13 5021

Vi kan ikke utelukke at Bayer og Novartis kan komme til overby ett bud fra Roche om budet er for lavt og at vi kommer dit. Men det kan hende at Roche da vil strekke seg lengre. Dette er jo en drømmesituasjon som vi kan ha muligheter til å havne i. Kinesere er jo kanskje interesserte. Hvem vet. Vi vet snart mye mer om hvor mange ess vi har på handa. Første milepel er Q1. Da får vi første bildet på om timeplanen holder. Det neste er Archer data. Det blir grusomt spennende.
Redigert 08.05.2021 kl 15:27 Du må logge inn for å svare
Londonmannen
08.05.2021 kl 15:20 4997

Må vedgå at jeg hadde tegnet med at salgsviljen ville avta etter at disse rep emi greiene varmlahtbbak oss. Men nå skriver vi 8 mai og noen FOMO effekt har ennå ikke vist seg. Neste uke er det kun fire handledager i og så er vi plutselig kommet til 18 mai. Q1 presentasjonen nærmer seg med stormskritt. Man burde kunne forvente at FOMO begynner så smått å ta effekt fra slutten av kommende uke.

Joda, vi går meget spenner dager i møte!
Normalone
08.05.2021 kl 16:48 4844

Vi er straks midt i mai - og snart (Q1) får vi vite om selskapet har opprettholdt tempoet i paradigme kappløpet, og om det er realistisk fremover (late spring) å få inn minst 8 nye pasienter hvert år. Det er naturligvis ingen garanti, men jeg anser ansettelsen av Braun som ny CEO og utlysningen etter ny Launch Manager som en god bekreftelse på at selskapet er i rute, og at det vil skje veldig mye fremover og utover høsten for å arbeide med å få Betalutin ut i markedet. Ting har tatt tid - samtidig er det nesten surrealistisk at et norsk selskap er på vei til å få på plass en kreftmedisin som er et enormt gjennombrudd og vil hjelpe mange mennesker som dessverre får lymfekreft.

Selskapet har brukt mange milliarder på denne forskningen - og endelig, ved hjelp av konkrete tiltak fra ledelsen, ser det virkelig ut som at vi nærmer oss målstreken. Pr i dag er selskapet og dets forskningsresultat (immaterielle verdiene) derimot verdsatt til mindre enn FoU kostnadene, til tross for at selskapet etter mange år endelig nærmer seg resultatene og har startet søknadsprosessen. En må ikke glemme at DnB tidligere kom med et kursmål på kr 40 med LoA på 45 %, dvs. at markedet i dag anser LoA for å være mye lavere enn 45 %... Får vi en bekreftelse (Q1) på at selskapet er i rute med å få resultatene fra Paradigme H2021, er jeg overbevist om at vi vil se en tilsvarende kursutvikling som etter Q4 - og vi kommer til å passere ATH (kr 60) relativt raskt. Hvorfor skal ikke kursen i 2021 - hvor vi nå ikke er langt unna målstreken - være høyere enn des 2016?? I tillegg venter vi også resultater fra Archer i Q2....

Londonmannen
08.05.2021 kl 21:13 4523

Ja, det ville være tidenes logiske brist dersom markedet velger å prise dagens NANOV lavere enn det selskapet ble i desember 2016. Når ledelsen i slutten av mai bekrefter at selskapet opprettholder rekrutteringstakten som den guidet ved Q4 20 resultatene, ja da vil man også være rimelig trygg på at Paradigme leses av i H2 21. Med 15/40 dose bør vi være rimelig sikre på at resultatene vil bli sterke og overbevisende. I så fall er det lite som kan stanse Betalutin i å bli medisin. LoA bør følgelig bli betydelig høyere enn 50% og aksjekursen deretter. Og den positive utviklingen vil fortsette inn i 2022.
Nei, det er bare å glede seg til ukene , månedene og årene som kommer!
Gullit
08.05.2021 kl 21:40 4466

Når kan man håpe på att det er godkjent medisin og når forventer man att det er godkjent medisin?
Normalone
08.05.2021 kl 21:50 4438

Det var et utrolig smart grep å få inn det eksterne firmaet til å hjelpe til med innrulleringen av pasienter (forstått at de ringer rundt til alle de 97 studieplassene løpende) - og utvidelse av inklusjonskriteriene har fått fart på innrulleringen. Klarer Nanov å få inn 15 pasienter fra feb til mai (like mange som nov-feb), og øker til 8 pr måned fra mai og utover (som guidet) - vil de være i mål i aug/sept... Det er bare helt utrolig å tenke på - og med Braun på laget har de veldig gode forutsetninger til å få på plass søknaden/godkjennelsen for Betalutin - så jeg skjønner bare mer og mer entusiasmen til Egberts på generalforsamlingen og hvorfor han uttrykte at 2021 vil bli et suksessfult år for Nanov
Londonmannen
08.05.2021 kl 23:56 4186

Jeppp. Og når vi ble fortalt at den kritiske covid-19 smittesituasjonen hadde hatt signifikant impact på rekrutteringen, da kan vi også slutte at en kraftig forbedring av smittesituasjonen mhp covid 19, så vil det være svært positivt for rekrutteringen.

Følgelig er det all mulig grunn til å tro at selskapet har maktet å holde oppe den positive rekrutteringen gjennom Q1 og så langt i Q2.
heilo888
09.05.2021 kl 07:28 3974

Blir mye hause-gjenntakelse her nå! Kan man bakenfor spore en viss engstelse og bekymring for at aksjekursen ikke responderer positivt? Og det er et faktum at mange, meg inkludert, "klør seg i hode" over at kursen har falt i mange dager og nå ligger ned mot emisjonskursen. Tror deler av forklaringen ligger i shorternes og algoenes spill som ligger litt utenfor vår rekkevidde. Men kursoppgang kommer når det kommer!
Fjellgutten
09.05.2021 kl 08:55 3849

Jeg både klør meg i hodet og har en viss bekymring over kursutviklingen. Enig med deg at kursoppgang kommer når den kommer eller det motsatte. Q1 rapporteringen med nyheter er vel i bunn og grunn det eneste som betyr noe, så får kursen leve sitt eget liv frem til det. Utrolig spennende dag blir det uansett og forhåpentlig noe å se frem mot.
heilo888
09.05.2021 kl 09:17 3861

Glemte å skrive som deg; "eller det motsatte" Men blir nok uansett litt oppgang på forventningene til Q1 den 26.mai.
Redigert 09.05.2021 kl 09:20 Du må logge inn for å svare
Londonmannen
09.05.2021 kl 09:56 3789

Shorterne og logaritmer er nå en ting. Men en like viktig faktor er skepsisen som gjennom flere år er bygget opp i markedsaktørene. Ikke glem at til tross for lovnader om gull og grønne skoger, så har alsjekursen mer eller mindre lagt i en fallende trend siden desember 2016 og frem til februar 2021. Uansett hva man måtte mene så setter en slik negativ utvikling dype spor i markedsaktørene og noen overbevisning og tillit til NANOV har den neppe bidratt til. Og som vi vet, en svale gjør ingen sommer. At vi fikk et særdeles hyggelig og særdeles overbevisende Q4 20 presentert i feb 2021 er ikke ensbetydende med at all skepsis er blåst overbord. Det er nok mange som vil vente og se at den positive endringen blir bekreftet ved Q1 2021 presentasjonen den 26 mai, før de kaster seg over aksjen igjen.

Samtidig så må man være klar over at dersom ledelsen leverer varene den 26, pluss gjentar guiding om avlesning av paradigme i H2 21, så tror jeg nok langt flere vil kaste seg over NANOV. For da er målsnoren rykket betydelig nærmere og LoA vil bli betydelig forsterket. Begge deler vil kunne få en særdeles hyggelig effekt på kursen. I feb så vi kursen skyte opp fra 13 til 30+ i løpet av svært kort tid. Et like sterkt Q1, eller enda sterkere, vil gjøre at oppgangen i feb vil blekne i sammenligning. For 26 mai er det kun dager/uker til resultatene fra Archer kohort 2 blir presentert. Og et positivt Q1 vil neppe svekke forventningene til Archer.

Forventer FOMO effekten å gjøre seg gjeldende over 17 mai, men muligens vi ser de første tegnene allerede kommende uke. Lykke til!
Normalone
09.05.2021 kl 10:06 3754

Heilo888 - kall det hva du vil, og det er selvfølgelig lov å tenke selv, men er ikke følgende riktig;

- Antall sites/steder for innrullering av pasienter er økt til 97 (24 land)
- Nanov har fått et eksternt firma til å følge opp innrulleringen
- kriteriene for innruklering er endret (flere pasienter som er aktuelle)
- Fra nov til feb (stort smittetrykk) ble 14 pasienter innrullet (sml med aug-okt fikk en kun inn 2 pasienter)
- Smittetrykket og belastningen på sykehusene har minket utover 2021
- Selskapet har hatt flere anledninger til å korrigere guidingen (emisjon (prospektet)/generalforsamlingen) - det er ikke gjort, rwf også Egberts site ord på generalforsamlingen om at 2021 blir et suksessfult år.
- Braun med sin lange erfaring (30 år) med søknad/kommersialisering av medisiner ble ansatt 6. april
- Selskapet har nå lyst ut etter en Launch manager

Det er heller ingen tvil om at kursen i dag ikke er i nærheten av å gjenspeile guidingen til selskapet om resultater fra paradigme 2021 - og markedet mener at LoA er mye lavere enn 45 %, jf analysen til DnB med kursmål kr 40. En må derimot huske på at det er flere som ikke ønsker kursoppgang i Nanov (ref shorterne), og jeg tror i likhet med deg - også når en ser handelsmønsteret den siste tiden (roboter/algoritmer) - at det kan forklare at kursen har siget nedover, men en ser også at omsetningen gradvis har falt. På fredag hadde vi den laveste omsetningen, hvilket kan tyde på at selv ved hjelp av algoens spill, er det knapt noen som vil selge på disse kursene (aksjen er oversolgt)- og vi fikk en liten oppgang. Jeg tror også kursen vil stige frem til Q1 (forventninger) - og med opprettholdelse av guidingen på innrullering av pasienter - vil kursen ligge mye høyere enn i dag, og basert på de faktiske forholdene (bl.a utviklingen ift Covid-19 og det som ellers er nevnt over) har jeg ingen grunn til å tvile på at selskapet er i rute.

Men alle får selv finne ut om en vil kjøpe eller selge, det er i alle fall for meg helt uaktuelt å selge på kurs kr 24/25 nå som vi er godt inn i mai, ledelsen har virkelig tatt tak i utfordringene, alt tyder på at selskapet er i rute og en virkelig nærmer seg målstreken
Redigert 09.05.2021 kl 10:46 Du må logge inn for å svare