Nordic Nanovector - Det kan lønne seg å kjøpe aksjen nå!


Jeg har skrevet at det er NÅ man bør investere i Nanov.

Hvorfor er timingen for det utmerket nå?

For det første holder repemisjonen kursen rundt emisjonsnivået. Man kan gå ut fra at går kursen under kjøpes det, fordi investorene da får aksjen billigere enn på emisjonen. Går kursen over, selges det, siden man kan kjøpe aksjen tilbake på emisjonen, riktignok ikke mange aksjer, selv om det kan bli god tildeling ved overtegning.

Men det er egentlig langt fra hovedsaken.
Hovedsaken er forventningene om vellykkede resultater fremover, noe uttalelsene i 2020-årsrapporten så langt tyder på. Men det er ikke antesipert av investorene, og overhodet ikke i aksjekursen. Det er følgelig FØR de endelige resultatene kommer det er mulig å få fatt i aksjen til en svært lav pris. Senere vil man kunne sitte og ergre seg over at man ikke kjøpte nå!

Se selskapets egne uttalelser i 2020-årsrapporten som kom kun for to dager siden under. Spesielt mener de at Lymrit 37-1-forsøkene med totalt 74 pasienter der konklusjonen var "HIGHLY PROMISING EFFICACY in R/R FL and MZL", samt interimavlesningene basert på 73 inklusjoner(hvorav ca 50 pasienter avlest ) i Paradigme er en bekreftelse, og det er jo med 147 inklusjoner snakk om et relativt betydelig antall pasienter. Følgelig kan også de resterende pasientene kunne vise tilsvarende resultater. Da er Betalutin i box! Se spesielt uttalelsen til slutt: CONFIRMING FINDINGS from earlier clinical studies! NANOV HAR ALTSÅ BEKREFTET GODE RESULTATER FRA INTERIM PARADIGMESTUDIET. Men det ser det ikke ut til at investorene har fått med seg! Rettelse! (Jeg hadde her ikke fått med meg at rapporten kom kl 23:10 fredags kveld, det er ikke såååå lett å handle NANO-aksjer da. Takk for info Fra Sidelinjen.) Det burde vært en spontan positiv kursreaksjon på en så klar uttalelse på fredag for to dager siden, men folk har kanskje nok med å planlegge påskeferie? Mulig også at folk ikke får med seg godt nok innholdet i denne bekreftelsen, som ikke bare bekrefter gode resultater på safety (well-tolerated), men også på terapeutisk effekt!(Key efficacy measures/Unique therapeutic profile.) Legg også merke til hva selskapet sier om det store markedsbehovet. Vel da har jo Fra Sidelinjen avklart årsaken til at det ikke ble noen kursreaksjon. Vi får heller se i morgen!


Utdrag fra 2020-årsrapporten:

“If PARADIGME is positive, we believe that Betalutin® will have a unique therapeutic profile that could serve the unmet needs of the approximately 70 per cent of R/R FL patients who are elderly and frail, particularly those whose disease is refractory to anti-CD20 immunotherapy. These patients often have co-morbidities that prevent chemotherapy or targeted therapies, such as Pi3K inhibitors, that have a high side-effect burden from being an option.”
“Nordic Nanovector is in a critical phase of the development of Betalutin®. The company expects to, given a positive readout of clinical data, start preparing the filing for market approvals in various markets. In parallel, the company has started preparations for a commercial launch for Betalutin® This will involve, among many other things, growing the current organisation by initiating the recruitment of a full commercial organisation. When recruiting experienced commercial managers and other key employees in the US and in Europe it will be important for Nordic Nanovector to be able to offer attractive compensation terms. A competitive equity-based incentive programme will be a key component in order to be able to attract and retain highly skilled and experienced individuals as Nordic Nanovector prepares for the commercial launch.”
“The interim analysis confirmed activity across both arms in this very difficult to treat patient population. In both arms, Betalutin®, as a single administration, was found to be active based on key efficacy measures, and was well-tolerated with a manageable safety profile, confirming findings from earlier clinical studies.”

Redigert 29.03.2021 kl 18:12 Du må logge inn for å svare
hgsd300
14.05.2021 kl 09:53 6857

Pøbel.

Nei, det er ikke muligheter og handle opsjoner i Nanov. Men kontakt IG eller noen og hør om de ønsker og vedde mot deg 😊😊

Nano burde reise inn på par og 30+ fra Q1 (om 5 handelsdager) basert på det som omfattes av tidligere betraktninger fra ledelsen. Det er min mening.

Har lastet inn ytterligere aksjer i løpet av dagen og er nå klar for en hyggelig opptur. Tenker vi får et etablert brudd på 25 i dag og legger derved et greit grunnlagt for videre oppgang utover i kommende uke frem mot Q1 presentasjonen 26 mai. I den grad den positive rekrutteringen bekreftes og det eller fastholdes at Paradigme avlesning skjer til hhøsten, så burde det være tilstrekkelig til å endre synet til en del skeptikere. Og jeg har en følelse av at der sitter unormelt mange på gjerdet som ikke får seg til å tro at det positive inntrykket fra Q1 presentasjonen er bærekraftig over to kvartaler i et selskap som NANOV. Vel, dagens ledelse har vist at de evner å ta de riktige grepene og gjennomføre dem. Så jeg tror vi får en hyggelig opplevlse 26 mai. Da kan det være greit å være godt lastet, for jeg tviler på at en positiv Q1 presentasjon vil resultere i stor salgsvilje hos dem som sitter på innsiden.

6 børsdager til Q1 og presentasjon av ny CEO (Braun) - og snart kommer resultatene fra Archer-1.... Får vi (Q1) en ny bekreftelse på at selskapet er i rute ift guiding (paradigme) og at det er realistisk med resultater i 2021, dvs ca. 15 nye pasienter fra feb til 25. mai og at en forventer økt rekrutteringen utover sommeren (late spring), vil vi få mye å glede oss over - med økte kursmål. Forhåpentligvis får vi også en oppdatering når det gjelder søknadsprosessen for å få Betalutin ut i markedet?

Er for en gangs skyld ikke spent på om det blir en positiv eller negativ presentasjon, men er ganske spent på hvor positiv den vil være. Presentasjonen vil sikkert overraske markedet positivt (aksjekursen forteller jo at markedet er ytterst skeptisk), men jeg tror også at det er sannsynlig at selv vi med klippetro på NANOV vil bli positivt overrasket.
SomSa
21.05.2021 kl 16:00 2632


Det er fristende å redusere før pesentasjonen av 1Q men grådigheten sier at de er i rute med rekruteringen og aksjen skal stige kraftig. Jeg håper at vi ikke får elefantsnabel pga demresjon 26. mai.


Merlin
09.06.2021 kl 00:30 1882

Selv med kraftig økning i short salg til over 2,2 mill aksjer ser det ut til at støtten holder som bare det.

Når vi ser at
- sykehusene i de 24 landene NanoV rekrutterer fra, gjenåpner og er ferd med å øke kapasiteten på etterslep, bla på pasientinklusjoner
- intensivinnleggelser stuper,
- 3P Bio som er produksjonsselskap for Nanov investerer hundrevis av mill kr. i produksjonsanlegg
- Institutt for energiteknikk, også et NanoV-samarbeidselskap, trapper opp innen terapeutiske farmaka og produksjonslinjen for Betalutin
- selger av over 100 000 aksjer i dag på 25,76 ble snappet opp av kjøpere på under ett sekund(!) kl 10:46:57

ja så står virkelig anbefalingen om å kjøpe NanoV-aksjer til en fortsatt svært gunstig aksjekurs!


Symphony
09.06.2021 kl 00:50 1842

Hei Merlin

Jeg fikk også med meg hvordan sperren ble spist opp idag. Vi befinner oss i en sommerthriller. Situasjonen er rett og slett ubegripelig og jeg gleder meg til fortsettelsen. For en aksje å sitte i nå som sommeren daler ned over oss.

Nedsiden er minimal mens oppside er formidabel.
bj111
09.06.2021 kl 01:30 1807

Dette tegner seg til å bli litt av en triller. Shorten øker mens kursen holder seg. Det er et ganske åpenbart bull signal. En trykkoker kan være/er i ferd med a bli etablert her.
Rule
09.06.2021 kl 02:33 1767

vi har stigende bunde siden kurs-springet op sidst i februar. Det kører da bare derudaf med en svak positiv trend - dejligt - alt imens vi venter på det kommer høj-tryk...

Tingene begynner virkelig å falle på plass - og selskapet har i tillegg finansiering frem til 2h2022. En kan lure på hvorfor mcap nå kun er 2,4 mrd når vi nå kun snakker om måneder til paradigme er ferdig - og mcap var over 5,5 mrd i 2016...

Selskapet er som du sier i en spennende tid som kan forsvare vesentlig høyere kurs. Om de ikke har flere utsettelser vil det komme etter q2 presentasjonen.

Å sammenligne med 2016 blir feil. Da var Nano et plattformselskap som hadde muligheten til å lande mange faser og avarter, deriblant paradigme og archer samtidig for å utnytte synergier der. I tillegg kommer andre DLCBL; MZL og Humalutin. Alt er forskøvet, stoppet eller glemt. Nå er Nano et race til godkjenning i 3L FL. Jeg tror archer må gå en strafferunde også. De har ikke startet deres fase 2 studie som designet var i sin tid.

Det sagt, tror fort Focuss sitt kursmål er reelt om de lykkes med rekrutteringen i veldig nær fremtid.

Redigert 09.06.2021 kl 08:46 Du må logge inn for å svare

Aner et snev av frykt mhp rekrutteringen. Joda, du er nok ikke alene, men jeg tror man gjør feil i å legge for mye vekt på historien til NANOV. Nå styres selskapet av helt andre, og lang dyktigere og handlekraftige personer. Denne ledelsen vet hva som står på spill, men også hvilke knapper de skal trykke på. Det står 97 siter klar i 24 land som kan ta imot de resterende 37 pasientene. Dette går veien!
Jimmi
09.06.2021 kl 09:29 1170

#Det står 97 siter klar i 24 land som kan ta imot de resterende 37 pasientene.#

Akkurat! Bør ikke være noe problem å rekruttere😊

Dette går veien!

Dere trekker frem ledelsen, men dette er vel ikke en prosess de kontrollerer. De kontrollerer fintene de må sende ut pga manglende måloppnåelse. Det har de vist på alle måter. Den nye ledelsen ligger også etter skjema, og det er god grunn til å tro at det vil være slik om noen få måneder også.

Forum Forum - enig i at det blir feil å sammenligne med 2016 ift. "produktene", men jeg mener det ikke blir feil å sammenligne mcap basert på Risk/Reward. Etter mitt syn vil det være mye mer attraktiv Risk/Reward i Nanov i dag sml med 2016.

Du skriver i et innlegg lenger nede at ledelsen i dag allerede er på etterskudd - regner med at du her sikter til rekrutteringen. Jeg mener at ledelsen i stor grad har sine ord fra Q4 i behold - men det som er vel så viktig er prosessen opp mot FDA, kommersialiseringen, produksjonen av Betalutin mv. Min oppfatning er at ledelsen helt klart har gjort de rette grepene, fått inn nødvendig kompetanse til å håndtere disse prosessene og at en er i ruter her.