Mulig seier på ca 800 mill! Kurs til 1000% opp!

nokernok
PRS 28.03.2021 kl 22:51 1110

Fra Oddone:


I rettssaken ble WCY krav om innbetaling av utestående ca. 350M møtt med motkrav fra PRS på 300M.
PRS ble tilkjent 300M i dommen, pluss 44M i forsinkelsesrenter etc.
Nå når dommen er anket - av begge parter - vil erstatningsbeløpet til PRS som ikke lenger er oppad begrenset, måtte bli beregnet meget nøyaktig av lagretten i forhold til det beløpet som ble tilkjent fra tingretten (hvis dom går i favør PRS), slik at korrekt erstatningsbeløp er fastsatt.

Da domsavsigelse trekker ut i langdrag er det mye som tyder på at tidkrevende beregninger av eksakt erstatningsbeløp kan være årsak til forsinkelsene.

I domsavsigelsen ble det fra tingretten antydet av overfakturering var i størreløsesorden 730M.
Slettet bruker
07.04.2021 kl 10:17 847

Nå er det ikke mange dagene igjen til dommen foreligger og en får svaret om PRS vinner nok engang. Dersom PRS vinner også i denne runden, så kan dommen ikke ankes og er dermed rettskraftig. Ved en positiv domsavsigelse kan kursen raskt dobles/mangedobles. Gjør selv en vurdering hvorvidt risk/reward er verdt å ta på dagens kurs. Belønningen kan bli stor.
desirata
07.04.2021 kl 10:50 790

Helt enig i det som er skrevet her.

Eventuelt bet i PRS må betegnes som er "Wild card" liksom når de borer etter olje. Det kan bli røret, men kan også gi Bonanza.

Alle solemerker tyder jo på en repetisjon av forrige dom. Det at Westcon selger en god oppegående bedrift med Grøn fremtid, tyder på de forbereder seg på dette.

Vet ikke hvorledes skal tolke dette med forsinket domsavsigelse. Den var ferdig behandlet i nov.20, ble sagt dom i februar, men de sier nå troleg April ! ?
Den som venter på noe godt, osv -
Hellhammer
07.04.2021 kl 11:28 735

desirata, dette høres ulogisk ut. Er det at Westcon selger ett selskap som er "alle solemerker"? Verken Prosafe eller Westcon vet noe om utfallet før dommen kommer. Ingen logikk tilsier at Westcon har en dårligere følelse for saken nå enn da dei anket den, det ville jo være særs merkverdig ville det ikke?

Det er flere her inne som skriver som om en dette er en enkel seier, og mange biter kanskje på det dere skriver og tenker her er det liten sjanse for noe annet enn ny seier til Prosafe, men det stemmer ikke.
Risikoen her er stor i Prosafe, men klart, vinner dei så er det oppside men det er en god potensiell nedside i selskapet og som man bør ha i bakhode om en velger å investere her nå.
Redigert 07.04.2021 kl 11:28 Du må logge inn for å svare