Visa og mastercard : Vi aksepterer krypto som betalingsform


For de som fortsatt tror kryptovaluta IKKE er fremtiden.
Det er ikke bare fremtiden, det er allerede NÅtiden.
Binance har siden i fjor høst hatt VISA beta kort, som man har kunnet handle med krypto på KIWI i flere måneder nå.

Og i dag er det helt klart at det blir noe av dette fremover.

Visa’s move comes as major finance firms including BNY Mellon, BlackRock Inc and Mastercard Inc have embraced some digital coins, sparking predictions that cryptocurrencies will become a regular part of investment portfolios.

https://www.reuters.com/article/crypto-currency-visa/exclusive-visa-moves-to-allow-payment-settlements-using-cryptocurrency-idINKBN2BL0XI

Det er altså bare å akseptere virkeligheten for de som ikke har gjort det hitil.
Bankene jobber med egne stablecoins i de forskjellige landene, og dette vil knytte hele dette "nye" universet sammen med resten av finansindustruien.

Røkke:
«Bitcoin kan fortsatt gå til null. Men den kan også bli kjernen i en ny pengepolitisk arkitektur. I så fall kan én bitcoin bli verdt millioner av dollar», skrev Røkke.

Snakkes!
Redigert 29.03.2021 kl 12:26 Du må logge inn for å svare

Visa skal kjøre transaksjonene på ethereums platform.
Oppis27
30.03.2021 kl 07:19 2073

Blir vel andre boller når myndighetene føler de mister kontrollen og forbyr krypto. Håper alle med krypto har stoploss
d12m
30.03.2021 kl 07:27 2044

Alltid gøy når noen ødelegger med litt fakta :)
USDC kjører på eth, ja.

Ja, det er vel den eneste skrekken jeg har. Men så lenge USA jobber med en statlig usd coin, så antar jeg det går riktig vei.
Dette er det mange land som gjør nå, og det blir bindeleddet mellom to verdener.
I tillegg er Tesla et børsnotert selskap som må være veldig lovlydige, og sec har ikke stoppet de i å kjøpe bitcoin.

De myndigheter som velger å forby crypto er DØMT TIL Å TAPE. Dette handler om effektivitet, det nytter ikke å tviholde på eldgamle og forlengst utdaterte systemer (som SWIFT). Fremtiden er her allerede, det er bare å gjøre noen enkle søk så finner man for eksempel linker som de under. Det formelig flommer over av informasjon rundt crypto nå og de som velger å ri videre med skylappene på lenge nok risikerer å gå til grunne. Finansverden bør SKJELVE I BUKSENE for hva som venter dem.

https://m.youtube.com/watch?v=a51OpyZYiA8&t
https://defipulse.com
tf13
31.03.2021 kl 09:03 1688

Røkke tar feil om Bitcoin. Bitcoin blir ikke kjernen i en ny pengepolitisk arkitektur. Det er altfor tregt, dyrt og ikke skalerbart. I tillegg til miljøaspektet. Sjefen i ECB har gått ut og sagt at Bitcoin ikke er tingen.

Det som blir tingen, er XRP.

Bitcoin er kun godt for en oppgave, og det er store of value. Fungerer ikke som noe annet.
Redigert 31.03.2021 kl 09:05 Du må logge inn for å svare

Ikke sikkert energiforbruket er et problem om noen år. For øvrig - hvorfor mer glad i XRP enn Cardano? Sitter ikke Ripple med 60% av myntene? Virker ikke særlig desentralisert spør du meg. Ja til bitcoin og cardano!
Redigert 31.03.2021 kl 09:09 Du må logge inn for å svare

Jepp, mine største poser er nå filecoin, eth, bitcoin og cardano. Har allikevel en mindre spekulativ pose i xrp klar dersom sec skulle slippe taket. + 25 andre smalcaps.
Håper noen tok tipset om filecoin for noen uker siden ☺👍 dette er bare starten.
tf13
31.03.2021 kl 10:16 1624

Hvorfor tror du ikke energiforbruket er et problem om noen år? Uansett, Bitcoin blir ikke en del av det pengepolitiske systemet pga de andre nevnte ting.

Ripple sitter med ca 50% av myntene ja, men hva har det å si for nettverket? XRP Ledger er veldig desentralisert, og det bygges bruksområder på toppen av XRP Ledger som ikke Ripple har noe med. Som f.eks. Flare Networks. Hvor desentralisert er Bitcoin???? 65% av hashraten er kontrollert av 4 minere i Kina. Trenger man å si mer?????

Jeg håper bitcoin gjør det bra, det er bra for hele økosystemet så lenge Bitcoin er størst. Men hvor lenge det varer vet vi ikke.

XRP og Cardano har forskjellige bruksområder. Jeg er ikke helt oppdatert på Cardano. Cardano kan gjøre det bra. Men XRP ligger meget godt an til å bli brukt i det nye finansielle økosystemet, med ekstraordinær teknologi og kontakter til sentralbanker/IMF/WEF etc...

ALL THE MONEY!
tf13
31.03.2021 kl 18:00 1555

Det er en klar misoppfatning av at XRP er sentralisert. Ripple eier mye XRP ja, men det gjør ikke nettverket sentralisert. Hvis man eier 50% av alle Bitcoins i verden, har man makt over BTC sin blockchain????????

XRP er native token på XRP Ledger. XRP Ledger er et helt åpent nettverk som alle kan bygge videre på. Ripple styrer omkring 16% av valideringsnodene, og har ingen makt over XRP Ledger.

Det er 4-5 mining pools i Kina som har omkring 65% av hashraten til BTC- nettverket. Kan den kinesiske stat gå inn og kontrollere disse????

Det skaø bli interessant å se hva som kommer ut av den ja.

Solgte Kryptovaluta i helgen skal settes videre i aksjer...

Hvor mange i Norge bedriver å kjøper selger kryptovaluta?En valuta mange ikke forstår. Det som er sikkert er at kryptovaluta på mange måter er sikrere en fiat penger i kriser.

Snart ser vi Bitcoin på rema tenker jeg.da sitter jeg ikke i kassen på Rema.
tf13
26.04.2021 kl 14:32 663

Vi kommer ikke til se at det går an å betale med Bitcoin på Rema. Bitcoin er altfor tregt og dyrt til å kunne brukes som betalingsmiddel for folk flest. Folk har ikke tid til å vente timesvis i matkø på Rema :) Isen rekker å smelte lenge før betalingen går igjennom

Redigert 26.04.2021 kl 14:33 Du må logge inn for å svare

"Energien vår kan ikke brukes på tull og tøys, den må brukes til utvikling. Derfor sier vi nei til bitcoinfabrikker og ja til industri."

Bitcoin får meir og meir "NEI".
Redigert 28.05.2021 kl 14:40 Du må logge inn for å svare