YARA - EN VINNER 2021!!!


Her er en ny tråd. Som en start legger jeg med link til Yara sin Grønn Ammoniakk info video som ble lansert i fjor. Her ser vi hvor ekstreme muligheter ammoniakk har for fremtiden.

Og sier det igjen. Her er Yara verdensledende!!!!

https://youtu.be/cVwDeMPcJio

Investor
Redigert 30.03.2021 kl 08:46 Du må logge inn for å svare
cinet
30.03.2021 kl 08:57 2660

Triggere;
Trolig sletting av 5% av aksjene i løpet av våren.(blir avklart 23.4.?) ( Noen som vet om de pr. idag har kjøpt/eier mer enn 2,72%?)
20kr i utbytte 6.5. (ekx 7.5.)
1Q den 23.4

Yara har kjøpt 2,72%. Det resterende vil bli slettet av staten (pro-rata basis). Slik at det blir 5% totalt.

Det er bare å glede seg til veien fremover!!!

Investor

Tillater meg å legge inn her også denne jeg la inn i den gamle tråden.

« Getting to Zero Coalition: Major increase in uptake of large ammonia vessels»

https://www.offshore-energy.biz/getting-to-zero-coalition-major-increase-in-uptake-of-large-ammonia-vessels/

« The shares were purchased as part of the buyback program authorized by the Yara Annual General meeting held 7 May 2020. The shares acquired pursuant to this authorization shall be subsequently cancelled. Please refer to Yara's stock exchange releases dated 25 August 2020 and 7 May 2020 for further information about the buy-back program.

Yara has now completed the buy-back of 8,551,880 of its shares outstanding under an external bank mandate. Yara now holds a total of 8,551,880 shares.

Yara has an agreement with the Norwegian State according to which the State's shares will be redeemed on a pro-rata basis to ensure that the State's ownership is unchanged when shares are cancelled. Including the proportional redemption of shares owned by the Norwegian state, the total buyback and redemption will amount to approximately 5.0% of shares outstanding.»
cinet
30.03.2021 kl 09:56 2556

Credit Suisse bommet fullstendig, nå følger Pareto Securities etter; "nedgraderer Yara-aksjen til hold fra tidligere kjøp, mens kursmålet holdes uendret på 450 kroner" Begrunnelsen er helt uten vektlegging av fremtidens amoniakk (VERDENSLEDENDE...). Forrige fredag ; DNB Markets , kjøpsanbefaling på Yara-aksjen og et kursmål på 475 kroner.

Helt rett. De har ikke peiling. Og dette har gjentatt seg x antall ganger fra så og si alle meglerhus. Får nesten litt flash back til fotball VM 2010 der blekkspruten Paul ble eksperten😀 Skikkelig seriøse greier👍

Investor

Her kommer enda en båt som skal kunne gå på ammoniakk😀 Say no more. Men ammoniakk innenfor skipsfarten er fremtiden!!

https://www.offshore-energy.biz/kr-awards-aip-for-koreas-1st-8k-ammonia-bunkering-vessel/

Investor

Jovisst, og det er også godt å vite at det blir enda viktigere med kunstgjødsel for å brødfø en stadig voksende befolkning. Uansett pandemier, oljekriser eller finanskriser. I hvert fall den aksjen av de jeg har som føles tryggest å sitte med.

Stemmer det😀 Så kan man bare tenke seg hvordan utbyttene blir fremover. Kr 20.- utbetales neste måned. Og det er for koronaåret 2020!!!! Neste år vil jeg anta at man ser 30 tallet for utbytte (eventuelle ekstraordinære vil komme i tillegg). Alle deler i Yara går veldig bra. I tillegg blir antall aksjer også redusert med 5% i mai. Det betyr selvfølgelig mer utbytte på gjenværende aksjer neste år😀

Så har man gulroten med grønn ammoniakk som starter om noen år. Dette kommer til å generere mye penger for Yara fremover😀 Som sagt står Yara for 30% av all ammoniakk som produseres i dag globalt. De er også verdens største trader av ammoniakk med fasiliteter over hele verden!!!!

Investor

sveipen
06.04.2021 kl 20:51 1362

Credit Suisse og Pareto bommer fullstendig.
Det er vanskelig å skjønne hva som er motivene deres.
Har de kunder som sitter short?
rammern
06.04.2021 kl 21:14 1313

Kanskje splitter Yara aksjen ut fra satsing videre på nye områder . Om så slår det ofte ut positivt for sammensatt kurs .
Water
07.04.2021 kl 13:17 1155

FA idag:
Nordeas Hans Erik Jacobsen vet godt hva Yara er verdt - 420 kroner, og nå har han nedgradert aksjen fra hold til selg etter at kursen hadde steget opp mot 440 kroner.
cinet
07.04.2021 kl 13:27 1141

CS har tapt astronomiske beløp, og mistet all troverdighet. De skal man i allefall IKKE høre på. Yara vil følge hovedindeksen frem til 1Q blir offentliggjort. Da er det LØP og KJØP

Årsaken til at vi de to siste dagene har hatt en noe volatil og negativ utvikling i kursen er at noen har lagt inn en short posisjon i aksjen. Da ønsker man selvfølgelig at kursen skal falle og gjør alt for å få dette til (gjennom manipulasjon) Det er det samme som vi så i februar. Aksjen ble presset ned for å så komme som opp igjen som en rakett når short posisjonen går ut.

https://ssr.finanstilsynet.no/Home/Details/NO0010208051

Nå er tiden for å kjøpe. En kjempemulighet!!

Investor

Redigert 07.04.2021 kl 23:10 Du må logge inn for å svare

Finanshusene er kjøpt og betalt for sine anbefalinger. Noen ganger kan man lure på om det faktisk er ærlige hensikter alltid. Snart er det 20 kr i utbytte og Yara tilbakekjøper en god stund ennå. Hold på aksjene

Gleder meg også veldig til Q1 presentasjon den 23 April!! Den blir nok over all forventning i tillegg til at de vil presentere hvor lys fremtiden ser ut for Yara!!

Dette blir bra!!

Investor

Jo, vi regner jo med at det blir utbetalt 20 kr i utbytte, men helt formelt skal det stemmes over på GF før det er i boks.

Stemmer 👍 sålenge det ikke er en bank som ennå ikke har GF' seg så er nok det ganske sikkert

Enda en short posisjon ble lagt inn i går. Så nå blir det kurs manipulasjon på høyt plan en begrenset tid fremover. Nok en kjøpsanbefaling spør du meg😀

https://ssr.finanstilsynet.no/Home/Details/NO0010208051

Investor


God gang med kurs manipulasjon nå. Helt vanvittig at de klarer dette igjen. Det er noen som tjener store penger her!!!

Jeg gir det maks en til to uker så er vi på all time high igjen.

Investor
cinet
09.04.2021 kl 12:36 475

Flere og flere spår råvareboom. Dette går bare en vei, spesielt etter presentasjonen av 1Q.
rammern
09.04.2021 kl 12:48 454

Kanskje splitter Yara aksjen ut fra satsing videre på nye områder . Om så slår det ofte ut positivt for sammensatt kurs .
Nå går Hydro inn for denne ideen .
Yara følger nok på.
Redigert 09.04.2021 kl 12:50 Du må logge inn for å svare

Jeg går ut i fra at alle fikk med seg at Yara introduserer et nytt aksje tilbakekjøp program (inntil 5% av aksjene i selskapet) som settes i gang etter generalforsamlingen 6 mai. Dette viser bare hvor kapitalsterke og aksjonær vennlige retningslinjer selskapet har for fremtiden. Det er ikke mange selskaper på Oslo børs som har kapital til å gjøre dette i tillegg til å dele ut massive utbytter.

https://www.yara.com/corporate-releases/notice-of-yara-annual-general-meeting4/

Yara er den beste pensjonsparingen man kan ha. Minimal risiko, verdistigning og store utbytter. Hva mer kan man ønske seg egentlig😀

Ha en god helg.

Investor
Redigert i går kl 07:50 Du må logge inn for å svare

Enda en "spåmann" som advarer mot Bidens pengebruk, og spår skyhøy inflasjon. Rentene vil stige, og dette vil spesielt gå ut over selskaper med inntjening langt frem i tid. Da er råvarer ,og solide overskuddselskaper som YARA, stedet at være:

FA;"– Det er ikke før «Fed» virkelig begynner å ta grep at du bør bekymre deg. Markedet kan øke med 30 eller 40 prosent, før det går ned igjen med 20 prosent, sier Siegel til CNBC. Siegel, som er ekspert på finans og makroøkonomi, forventer en «brølende» opptur når pandemien antageligvis kommer under kontroll senere i år.
– Vi er ikke i niende omgang her. Vi er mest sannsynlig i tredje omgang, sier Siegel i en sportsreferanse til baseball – en sport som vanligvis har ni omganger.
Tror på skyhøy inflasjon
Finansprofessoren, som er kjent for å være «bull», setter spørsmålstegn ved den amerikanske sentralbankens inflasjonsforventning på 2,4 prosent i 2021.
– Jeg tror rentenivået og inflasjonen kommer til å stige vel over det «Fed» har estimert. Vi kommer til ha et inflasjonsrikt år, noe rundt 4-5 prosent, spår Siegel.
Markedskreftene kommer til å tvinge sentralbanken til å gjøre endringer før de selv forventer, mener Siegel og har en oppfordring til de som investerer i markedet:
– I mellomtiden bør du nyte denne oppturen. Den kommer til å fortsette helt til slutten av året, sier Siegel til CNBC. "