Vi VET at Hareide hadde en relasjon med "verdens fineste menneske" - JugeJonas - allerede tilbake i forrige regjeringsperiode.

Arten og dybden av denne relasjonen gikk nok ikke helt inn hos Krf som gjenvalgte Judas Hareide som partiets leder, og de har nå fått hans svik og illojalitet overfor hvem og hva Krf står for midt i fleisen.

Har Sotah selv noen synspunkter eller er dette bare en klistretråd for linker?
Redigert 16.10.2018 kl 07:53 Du må logge inn for å svare

Auda...3

https://www.vg.no/nyheter/meninger/i/4dw7gG/hareides-vrengebilder

"Knut Arild Hareide demoniserer Frp og skaper skremselsbilder som harmonerer dårlig med ønsket om et varmere samfunn. "
*JBJB`
16.10.2018 kl 08:46 464

Hei folkens:))

Auda 4

Og...Hareide jobber for et balkanizert Norge - da vil det gå ei kule varmt og et "varmere" samfunn blir realizert...ZnageZz.....

-TaKK-

Lykke til

Hilzen
Tille Lulla
Redigert 16.10.2018 kl 08:48 Du må logge inn for å svare
Sotah
16.10.2018 kl 08:53 458

Ethvert menneske med noenlunde innsikt i norsk etikk, kultur og tenkemåte vil helt naturlig søke seg vekk fra det grumsete sølevannet som omgir FrP. Partiet Høyre står i det opp til skuldrene fordi de ikke fikk noe valg. Venstre har søkt dit frivillig, det er et titalls år siden noen der ante hva de dreiv med eller hvor de hører hjemme. Hareide prøver å gjøre det eneste fornuftige, men strir med sveiseblinde religiøse mørkemenn som denger ungene sine og det som verre er. De skulle holdt seg inne på bedehuset og ikke hatt tilgang på noen å drive griseriet sitt med. Sånn. Amen.
Redigert 16.10.2018 kl 08:54 Du må logge inn for å svare

Ethvert menneske... hmmmm!

"Det grumsete sølevannet som omgir FrP" - er det Havfruen du sikter til, Sotah? - Hun du før har kalt "irreversibelt innvortes ond"!

En varmere verden... hmmmm! Er det Ssotah/Hatoss og Hateide som skal skape en varmere verden? Ehhh, nei takk til den!

Når skal forresten Sotah begynne arbeidet med å gå løs på de muslimske "sveiseblinde religiøse mørkemenn" og deres like sveiseblinde burka, niqab og hijab kledte mørkekvinner?
Redigert 16.10.2018 kl 09:26 Du må logge inn for å svare

Ethvert menneske med noenlunde innsikt i norsk etikk, kultur og tenkemåte vil helt naturlig søke seg vekk fra det grumsete sølevannet som omgir islam.
Sotah
16.10.2018 kl 10:03 428

Samme ulla. Mørkemenn er mørkemenn. Og skal ikke ha politisk innflytelse. Sånn må det være.
16.10.2018 kl 10:04 428

Hareide og KrF er vel de som er nærmest å kalle mørkemenn i dette landet og bør derfor ikke ha politisk innflytelse.
Sotah
16.10.2018 kl 10:06 425

Og hyttesaken til Siv stinker av noe alvorlig. Deler ut kremjobb og leier hytte til gibort-pris av samme milliardæren. Og drar en liten bløff om betaling av badet samtidig. Som Jensenfolk har gjort før henne. Ikke spesielt pen den der. Siden jeg nå først skal mene noe.

Enig i at hyttesaken stinker. Siv må gå !
Inn med Sylvi, landsmoderen
Sotah
16.10.2018 kl 10:14 419

Hun er pælma ut av regjering. Så en annen må nok inn der i så fall. Hvem som gjør hva i FrP skal ikke jeg blande meg inn i. Partiene er suverene, veit du.
16.10.2018 kl 10:14 416

Du verden for en luksus!!!
"Hytta ble koblet til kloakksystemet, og det ble lagt nye rør. Det ble også lagt linoleum og uttak til vaskemaskin, vask, toalett og dusjkabinett. I tillegg ble det kjøpt inn peis, pipa ble oppgradert og det ble installert et enkelt kjøkken".

Tenk linoleum og tilknyttet kloakk!!!

Hun ble pælma som Justisminister av de islamofile på Stortinget. Det betyr ikke at hun ikke kan bli partileder i Frp. Tvert i mot. Det er en hedersbevisning
Sotah
16.10.2018 kl 10:19 413

Det må hun gjerne bli. Sånt oser det samarbeidsregjering av.
Sotah
16.10.2018 kl 10:22 412

Eller nærmere bestemt svenske tilstander. Og hvem ønsker seg sånt?

Finansminister Siv Jensen (Frp) har tidligere innrømmet at hun kan havne i en habilitetskonflikt som en følge av hytteavtalen med milliardær Johan H. Andresen.

Andresen er leder av Etikkrådet, som er underlagt Norges Bank og Finansdepartementet og som skal rådgi om investeringer i oljefondet. Det var Jensen som utnevnte Andresen til rådsleder i 2014.


En typisk idiotsak Siv har rotet seg inni her og hun innrømmer at det fører til en habilitetskonflikt. Når hun selv ser det, hvorfor da gå inn i en slik avtale?

Og denneAndresen er leder av etikkrådet, og hva er "etikken" her da? Alle med god råd kan kjøpe seg makt?

Jeg ønsker meg et Frp under Sylvi på 30% og et Høyre på 21%.
Så kan de islamofile dele de resterende 49%

Deilig å se når "godhetene" viser sitt sann jeg.
Et innlegg som oser av selvgod opphøyethet, der "de andre" er mindreverdige, et bunnslam som "denger ungene sine".
Med den minste antydning til "utenlandsk blod" i årene til Sotah, er dette ren og skjær rasime, generalisering og dehumanisering av begge nestlederne, store deler av Krf og svært stor del av deres velgere.

Nok engang viser slike "godheter" seg tydelig frem med å være det de beskylder "alle blå" for å være.

Gratulerer, Sotah! :D

Det går et innlegg på FB om;
"Katolisismofobi! Slik skamløs harselering og latterliggjøring av katolikker vil bare bidra til å øke polariseringen i samfunnet, og dessuten føre til å øke radikaliseringen av unge katolikker. Jeg ser allerede for meg hvordan de vil klumpe seg sammen i katedraler hver bidige søndag for å få felles trøst, og deretter falle ut av arbeidslivet fordi de ikke får lov til å ha overdimensjonerte krusifiks om halsen mens de er på arbeid. Katolske nabolag vil bli no-go soner der ambulanser angripes og politibiler settes i fyr av sinte unge katolske menn som opphisset skriker «ave maria!» i frustrasjon. Nei, nå er det viktig at alle viser ytringsansvar og ikke kommer med mer slik religiøs rasisme. Når katolikkene kommer i flertall vil de nok være snill med de som ikke var katolisismofober. De andre må regne med å få problemer med Inkvisisjonen II. Karine Haaland vil nok ende på bålet sammen med alle fobiene sine, med mindre hun er heldig og bare blir lyst i bann og fratatt alle tegnesakene sine."

Men at godheter skal skjønne budskapet, er nok for mye å vente :D

Anbefaler også denne for å forstå hvilken retning godhetene sender oss dag for dag
https://www.aftenposten.no/meninger/debatt/i/G1RGEJ/Jeg-trodde-ytringsrommet-i-Norge-var-trangt-Det-var-for-jeg-motte-den-svenske-korrekthetspisken--Anki-Gerhardsen

RR

Kan ikke forvente at Sotah og hans like vil åpne, lese og forstå slike linker, Havfruen!
De vet det vil riste i filler deres "virkelighet"

RR

Uff da, Sotah, grums i Frp...? Et kjapt søk på Inga Marte Torkildsen, Audun Lysbakken, Erik Solheim, Per Morten Johansen (bror til Raymond, du vet..), Støre osv gir saker som ville gitt deg masse god ammunisjon...hvis det var Freppere som sto bak.

Hvorfor er SV islamofile men har fobi mot jøder ?
Skyldes det slektskapet til nasjonalsosialismen ?
Weteran
16.10.2018 kl 16:32 332

Det er ikke ille når det er fillesaker bak overskriftene.
bæ bæ lille ulv-ulv.

Nasjonalsosialistene er jo som oftest SV`ere med nasjonal ideologi i stedet for globalisme.
Og nassene har og hadde akkurat samme ideologi om en sterk stat, kontrollere folket mest mulig, høy skatt for alle og staten (alstå de) bestemme hvem som skal få hva av staten.
Hitlers partiprogram på 24 punkter var i all hovedsak sosialistisk.

Tvedt, lederen i Vigrid har tatt klar avstand fra Frp, og forklart sin og deres tilhørighet/forankring i SV og det samme som SV i all hovedsak.
Nasjonal samling, eller hva de kaller seg, har mange artikler som forklarer deres sosialistiske plattform.

Men alt dette passer jo selvsagt ikke inn i "virkeligheten" :D

RR

Med referanse til Sotahs tråd om Keshvari, her er en annen av hans tråder der han også endte med å bite seg selv i rompa :D

RR