Digital Diagnostics AG - insolvens melding i Handelsblatt!


Vel informerte kilder forteller at DD har gjennom en rettet emisjon hentet kapital som da også gir en utvanning av eksisterende aksjonærer. LC har ikke meldt at de er med i emisjonen(noe som bryter med Vedtektene i selskapet) eller bekreftet at emisjonen har funnet sted. En utvanning i DD kan ha redusert LC andel i DD fra 25% til 20% Slik markedet er informert så skal DD betale utviklingen av Sencell mot at LC fikk eierandel i DD. Markedet er usikker på om denne finansieringer har funnet sted. Dette kan være en komplisert sak for LC da de blir utvannet i DD før forpliktelsene er gjennomført. Da får vi håpe at LC har en antidilution del i sin avtale. Siden betydelige tillitsvalgte og Bech Invest har solgt seg ut(ned) av LC, hvorav Styreleder har fått kjøpe 5% i DD(hvorfor undres vi), så skal det bli spennende å finne ut om noen av disse kommer på aksjonær listen til DD. God Påske!
Redigert 03.04.2021 kl 08:45 Du må logge inn for å svare

Hadde det kun vært en påstand i et forum så kanskje hausserne og fornekterne kunne fått rett ang aprilspøk, men dette er en velrenommert finansavis og Lifecare har bekreftet pr mail at det kommer en børsmelding til uka.
Kjedelig for de som har aksjer her men det blir nok et bra kursras så lenge finansieringen av sencell nå tilsynelatende er fraværende, støtten fra EU er ikke i nærheten av å kunne dekke disse utgiftene. Lukter emisjon lang vei her nå
Dubois
03.04.2021 kl 13:10 2338

På generelt grunnlag burde vekstaksjer ha aksjonærer som er villige til å investere i selskapet. Emisjon er ikke skummelt mr trader.

Hvis dette stemmer så bør noen ta hatten sin og gå for godt.
Det har blitt meldt nettopp snarveier til million marked og nærmest garantier til att testen kommer ut til markedet i nær fremtid.
Jeg har alltid vært positiv til LC, men hvis dette ikke er en spøk så har selskapet store problemer og mye løgn har kommet ut fortløpende og ført mange bak lyset.
Men det kan enda være ting som ikke har kommet ut enda som også kan være positivt så man må vell bare vente og se hva som blir børsmeldt før man konkluderer.

Jeg reddet er fyr ut av Lifecare for 3 uker siden.

Føles veldig bra ut.

Lifecare har FA blodhauset i lang tid. Det forteller en god del.
Kajtek
03.04.2021 kl 13:28 2270

De finner nok på en løsning. De har jo bra produkt Sencell. Kanskje noen kjøper dem opp? Kanskje de overtar DD ? Det blir bare spekulasjoner. Vi må nok vente til de kommer med en melding.
heilo888
03.04.2021 kl 13:31 2261

Enig; her er det bare å avvente hva som børsmeldes tirsdag morgen.
Ingen verdi i ville spekulasjoner på et anonymt forum

FA blodhauset Lifecare i lang tid? Når har dem det?? Ser ut som det er mye alkohol i omløp med sånne kommentarer 🤣🤣🤣

Det kvalifiserer vel godt til haussing med de overskriftene FA har hatt og når de utelater den skyhøye risikoen. At en av de største investorene måtte inn og endre på styret og ledelsen for en stund siden sier vel litt?
For all del, sencell kan bli bra, men midler til utvikling og forskning har de ikke, selv ikke etter støtte fra EU. Her må de enten få mer støtte, inntekt fra DD (utgår tydeligvis nå) eller kjøre en emisjon før kursen har sunket for mye. Emisjon kan være bra i noen sammenhenger men her investerer man i noe som ikke er ferdig utviklet og klart for markedet i motsetning til hva man ofte gjør ellers. Kjøper man denne aksjen nå så må man ha 3-5 års perspektiv for å få noen særlig god avkastning, og den avkastningen kan man heller få på 6-12 mnd ved å kjøpe andre aksjer i selskaper med mer troverdig ledelse.

Dette er akkurat den useriøsiteten som noen av de kritiske artiklene som E24 har skrevet om. For 6 mnd siden hamret noen aksjonærer og personer som hadde vært med i selskapet for flere år siden på selskapets useriøse kommunikasjonsstrategi. Samme personer som også sa rett ut at dagens styreleder, daglig leder, forrige styreleder og Bech Invest AS var et eneste Fraud og de hadde rett. Disse gutta sitter tilbake med multimillioner etter å ha solgt seg ut på innside informasjon. Hvorfor skulle Bech Invest (Berent Friele-har nok penger) om honningkrukka står rett på innsiden av døra. Joacim Holter er i familie-relasjon med Friele!

Storm i ett vannglass, tror Lifecare kommer styrket ut av dette fremover 😊
Sapa
03.04.2021 kl 15:56 1999

Tunnelsynet lenge leve. Lykke til!
Aaleby
03.04.2021 kl 16:18 1907

Som er hvorfor det er så vanskelig å synes synd på aksjonærer som vil lide sviende tap. Naiviteten og grådigheten er grenseløs.
Dubois
03.04.2021 kl 16:20 1890

« – Vi har prøvd å få kontakt med ledelsen for å få oversikt over de praktiske konsekvensene for Digid, men ledelsen har av ukjente grunner ikke vært tilgjengelig for Lifecare som eiere eller styrerepresentant. »
Det er bare rart.

« Han forteller også at de heller ikke kan utelukke at konkursbegjæringen åpner for muligheter som gagner Lifecare. »
Impliserer han at Life kan lansere cantisense og dermed sitte på 100 istedenfor 25% eierskap.

Siste setningen er vel heller et forsøk på å bremse fallet

DD sin ledelse virker svært tvilsom, for å si det mildt. De har tidligere gitt inntrykk av at de er svært nær målstreken med
utvikling og godkjennelse av covid testen. Det er nå grunn til å spørre om testen er mislykket, siden de ber om konkursbehandling,
uten på forhånd å undersøke med hovedaksjonærene om en emisjon kan være mulig. Avtale om bruk av Lifecare sin teknologi i DD testen,
kan vel ikke uten videre overføres til et mulig konkursbo? Litt av en nedtur, for noen måneder siden, var det optimistiske
røster som hevdet at Lifecare sin 25% andel i DD kunne være verdt 2 milliarder. Messy, messy!

Lifecare er verdt 400 mill. Ingen som tror på at 25 % har eller er verdt 2 milliarder. Eierandelen i dd er allerede nedskrevet mye. Man bør ikke ha mye penger i LC. Høy risiko har vært sagt lenge
Aaleby
03.04.2021 kl 16:35 1840

Styret i DD har vært informert om de økonomiske utfordringene. Holter sitter i styret. Flacke og Klopstech sitter i ledelsen i begge selskaper. Påstand om at Lifecare har blitt tatt helt på sengen står virkelig ikke til troende. Som er alt annet enn overraskende gitt at Holter har null troverdighet. Likevel velger altså naivistiske aksjonærer å ta slike utsagn for god fisk.

Fascinerende.

Har bare lommerusk her, så tar det ikke så tungt, men troverdigheten til DD ledelsen, og forsåvidt også
de ansvarlige i Lifecare, blir mer og mer frynsete.

Dette er bare SÅ drøyt!

Jeg hadde flaks og tjente godt her sist år- og innser mer og mer at dette var ren flaks

DD er jo helt på viddene, dessverre later det til at ledelsen i Life ikke evner å gjøre noe heller... Er planen å ikke kommentere... hevde at de er en uskyldig part?
ktk52
03.04.2021 kl 16:56 1709

Jeg har aldri sett flere amatører samlet på ett sted som på dette fora.Her spekulereres det i ville og usanne historier om alt mulig av kjeltringstreker som skulle være satt i scene av den ene og den andre. For meg virker det som en gjeng med skoleelever og mere eller mindre mislykkede folk som tror de er smarte, når virkeligheten vil vise noe helt annet.
Egentlig hadde jeg ikke lyst til å skrive noe her, men det får faktisk finnes en grense for dårskap som får uimotsagt.
Om man skal forstå det som foregår i DD, er det viktig å kjenne historien bak selskapet, og hva som har skjedd med hensyn til de menneskene som idag ikke innehar posisjoner av noe slag i selskapet. Her snakker vi om de som i utgangspunktet kom med penger, og som har sittet med en større eierpost i DD siden.

Tror noen på dette forumet at det nye styret i DD er interessert i å jobbe milliarder i lomma til de tvilsomme menneskene fra Balkan? Når kassa i selskapet nå er tom, er den geniale løsningen helt åpenbar. Hvordan blir man kvitt uønskede aksjonærer? Man slår selskapet konkurs, starter opp på nytt med frisk kapital og nye eiere involvert. For det jo helt åpenbart at det er derfor det var en viktig melding rett før påske med hensyn til en utvidelse av patentene. Her har Lifecare full kontroll, og mulighetene nå er faktisk veldig store for at Lifecare´s eierandeler i DD kan bli adskillig større en de 25% de har hatt hittil.
Det som blir spennende i neste fase, er ikke hva som kommer til å skje, men hvem som kommer inn på eiersiden med kapital.
True
03.04.2021 kl 17:03 1702

Nuvel, ingen vet de konkrete effektene av dette ennå. DD er som vi vet et datterselskap og det er hovedproduktet, Sencell til Lifecare som uansett er av størst interesse.

Jeg forutsetter et fall i kursen etter påsken er over, hvor stort dette fallet blir vet vi ikke, men i det lange løp kan vi faktisk tjene mye på det dersom Lifecare lykkes med hovedproduktet.

Dette bør være hovedfokuset selv om ledelsen har litt å bevise. Å selge seg helt ut nå pga. at DD har gått konkurs er ikke nødvendigvis det smarteste valget. Da lar man frykten ta overhånd.
Aaleby
03.04.2021 kl 17:07 1684

Hva med å selge seg helt ut av prinsipp? Kan ikke fatte at man kan være investert i et selskap hvor ledelsen ikke innehar et fnugg av troverdighet. Alternativet er å la grådigheten vinne over forstanden.
True
03.04.2021 kl 17:18 1632

Det eneste prinsippet jeg har er ingen prinsipper :-)

Jeg er kun interessert i resultater, og ja ledelsen har som sagt en del å bevise, men jeg lar meg ikke skremme så lett.
Dubois
03.04.2021 kl 17:20 1624

En ledelse kan byttes ut, ingen investerer i ledelsen. Man investerer i teknologien, en teknologi slutter ikke å fungere kun fordi et selskap går konkurs. Det er ingen hemlighet at verken Dd eller Life har sterke eiere, Life trenger aksjonærer som er villige til å investere i selskapet.
Aaleby
03.04.2021 kl 17:31 1574

Man investerer i troen på at selskapet skal lykkes med å utvikle teknologien. Derav hvorfor et selskap med ikke-fungerende ledelse bør anses som uspiselig. Har selv satt på sidelinjen med ønske om å investere grunnet det enorme potensielle markedet, men har nektet å betale overkurs grunnet en hurtigtest som har fremstått som scam. Underveis har også Holter blitt plassert på listen over elementer som må bort før en inngang kan vurderes.

Mange har hatt flaks og tjent gode penger. Selv er jeg mest glad for å slippe å tape en eneste kr.
Dubois
03.04.2021 kl 17:36 1555

Motstridende, «kjempe potensialet» og overkurs. Om du kun ser sencell, er et par hundre millioner overkurs.

Vel vel. Vi får se hva de lirer av seg ved børsåpning på tirsdag. Kan jo godt hende at de faktisk har en plan klar; andre investorer (ref big farma) og andre som tar over der DD stoppet. Tiden får vise. Jeg selv har vektet betydelig ned og har idag kun 40k aksjer. Men står klar med krutt om kursen raser. For produktet til DD blir uansett lansert en dag. Kan hende man må vente litt ekstra pga formaliteter, men tenk om en av de store nå fatter en interesse og tar over utviklingen? Lifecare blir med på reisen og de profesjonelle tar seg av ting DD ikke klarte. For all del, Lifecare kan også få en høyere andel enn dagens 25%...
Aaleby
03.04.2021 kl 17:50 1515

Hvorfor kjøpe seg inn på kurs 5 når min personlige vurdering har vært at det vil være mulig å få aksjer til kr 3 eller muligens lavere så fort markedet konkluderer med at hurtigtesten var kun juggel og tomme ord? Siste månedene derimot har det fremstått som mer og mer sannsynlig at selskapet ikke bare har vært naive i sin relasjon med DD, men medskyldige med sine stadige tåkelegginger. Som har gjort rådende kurs av null betydning og etterlatt opprydning blant ledelsen som eneste mulighet for å kunne vurdere inngang.
SomSa
03.04.2021 kl 17:54 1527


Neste nyheten blir emisjon!
bj111
03.04.2021 kl 18:19 1428

Hvorfor da i det hele tatt kjøpe seg inn. Har de vært medskyldige så er det vel plausibelt at resten med Life og er bare tomme ord. Det eneste som taler for at de har noe er forget diabetes sponsingen men de kan jo og ha blitt lurt.

Jeg tenkte kjøpsmuligheter på høyt 3 tall snart men det var før denne nyheten. Nå er vel lavt 3 tall og kanskje høyt 2 tall relativt sannsynlig, alt etter hva LC sier på tirsdag.. Men de klarer nok å vinkle dette også positivt i kjent stil 😅
kaunis
03.04.2021 kl 18:27 1425

Helt enig,prøvde tidligere å mane til å ikke spekuelere for mye før vi får en melding på tirsd. morgen. Jeg er noe overrasket over den"kvinneforeningen", sladder kosen, som akkurat no regjerer på denne tråden. Makan til professorer og heletiden den mest formanende og alltid forstått og alltid harr rett og hele tiden prøvd å få oss andre tullinger til å forstå. NO MÅ DERE SLUTTE Å være sladderkjerringer, det kan godt bli store sår i underleppa for mange, når de må bite i seg all denne fornuften de innehar i dag og som kansje ikke er verdt en øre om noen dager. Tror dette kan bli det som egentlig burde vært gjort for ca 1mnd siden, ryddet opp og fått ut de som en ikke ville ha inne i selskapet. Da kan denne ryddejobben være gjort og selskapet fortsetter som om ingenting har skjedd. Aksjekursen til LIFE, tror jeg mer vil få en himmelferd, en billigaksjer til de som har skrevet ned selskapet i lang tid. Det kan godt være et enda renere gull jeg sitter på no en før påske. Synd for de som har solgt seg ut pga sin visdom og fremsynhet.
Redigert 03.04.2021 kl 18:29 Du må logge inn for å svare
True
03.04.2021 kl 18:37 1387

Når alt kommer til alt så har Life et kjempeprodukt til et gigantisk og umetted markedet. Det er sakens kjerne og Life vet bedre enn noen andre at de er høyst tjent med å lykkes med det de driver med uavhengig av hvordan de har kommunisert til sine aksjonærer. Med mindre hele greia er et luftslott så klart.
Redigert 03.04.2021 kl 18:37 Du må logge inn for å svare