Digital Diagnostics AG - insolvens melding i Handelsblatt!


Vel informerte kilder forteller at DD har gjennom en rettet emisjon hentet kapital som da også gir en utvanning av eksisterende aksjonærer. LC har ikke meldt at de er med i emisjonen(noe som bryter med Vedtektene i selskapet) eller bekreftet at emisjonen har funnet sted. En utvanning i DD kan ha redusert LC andel i DD fra 25% til 20% Slik markedet er informert så skal DD betale utviklingen av Sencell mot at LC fikk eierandel i DD. Markedet er usikker på om denne finansieringer har funnet sted. Dette kan være en komplisert sak for LC da de blir utvannet i DD før forpliktelsene er gjennomført. Da får vi håpe at LC har en antidilution del i sin avtale. Siden betydelige tillitsvalgte og Bech Invest har solgt seg ut(ned) av LC, hvorav Styreleder har fått kjøpe 5% i DD(hvorfor undres vi), så skal det bli spennende å finne ut om noen av disse kommer på aksjonær listen til DD. God Påske!
Redigert 03.04.2021 kl 08:45 Du må logge inn for å svare
H-U-B
06.04.2021 kl 17:19 1657

Uten melding blir morgendagen vanskeligere og forutse. Gratulerer til dere som tok gevinst i dag.

https://www.dn.no/arbeidsliv/den-tidligere-toppsjefen-saksoker-det-borsnoterte-biotek-selskapet-lifecare-for-brudd-pa-arbeidsmiljoloven/2-1-991579?fbclid=IwAR1Rc2-sD1ifgLuRDoFlQcLQzC2kSM55atYQ3NEyBC2UUIVx8tW-Em3LXUw

Rune Frisvold har stått i dette i mange år og her tror jeg JH og Hyssing Dahl bør ha sin sti ren. I en rettssak så vil alle kort blir lagt på bordet og jeg regner med at som et medlem av det indre Fora så kjenner Frisvold til hvordan de to herrer har gitt støtte til Bech Invest og Saure. Det er faktisk ikke første gangen JH "kødder" med tidligere ansatte. Bengt Akselsen, motor i selskapet fra 1996 og fram til JH kom på banen måtte også gå rettens vei for småpenger. JH tapte da også!
ArtDude
07.04.2021 kl 09:02 1389

For mye støy som ikke er knyttet forretningsplan og målsetninger nå. Det er rom for positive nyheter..

Men, hvis han saksøker selskapet. Den som sikkert kjenner selskapet best. Selger han aksjene sine ??
Redigert 07.04.2021 kl 09:20 Du må logge inn for å svare
Cami
09.04.2021 kl 18:44 1159

Frykt intet, snille og tålmodige småaksjonærer!
DD er i skifteretten, pytt sann. Men deres kjære Joachim Holter vil snart tilby alle dere rimelige aksjer i nye, spennende og hyperlønnsomme Covid19-produkter - denne gangen et sveitsisk selskap (Osmotex) som produserer selvrensende ansiktsmasker (!!!).

https://www.indiegogo.com/projects/self-disinfecting-mask-protecting-against-covid-19?create_edit=true#/

Denne gangen vil det garantert ikke bli konkurs!

LØP OG KJØP!
Redigert 09.04.2021 kl 18:47 Du må logge inn for å svare
kamello
09.04.2021 kl 19:11 1110

Hele fyren (JH) er rett og slett til å bli kvalm av! Måtte han bare få nok en dom i mot seg for sine lys-skye aktiviteter som ingen ende vil ta. En gang kjeltring, alltid kjeltring.
Bull dog
09.04.2021 kl 19:21 1083

Når jeg har solgt meg ut av selskaper gidder jeg ikke å bruke mer tid på de hvis jeg ikke har tenkt meg inn igjen. Tipper dere har masse aksjer eller vil kjøpe enda mer. Hvis ikke har dere alt for mye tid til overs. Ta dere en øl!
ArtDude
10.04.2021 kl 08:32 847

Jeg venter på oppturen, men selskapet er i spill.

DD er konk, men det nullstiller aksjonærsammensetningen og selskapet kan nå starte med blanke ark. Holter har vært ute å poengtert et sterkt vern av IPR og tidligere avvist byttehandel i aksjesalget fra oktober 2020. Så skjer det utsettelser i ferdigstillelse av teknologi, avgang nøkkelpersonell, samtidig som man posisjonerer seg for vekst i form av nyansettelser og klare forventninger om tidsplan for ferdigstillelse.

Utsettelser kan bety at teknologien ikke sto seg. Utsettelser vil kreve likviditet, men noen nøkkelpersoner har fått fyken og det har vært uttalt et sterkt vern av IPR. Det vitner også om en klassisk intern splid om posisjoner og rettigheter...Spesielt også at styret i DD ikke fullt og helt var orientert om konkurs.

Når Holter kom inn i LIfe, var det ut med Saure og Frisvold. De avtaler som ble inngått av dette 2-spannet, er ved konkursen brakt til nullitet. Så kan man dvele ved om det er en tilfeldighet eller et ønsket utfall. Et utfall, er at verdier i DD nå går fra å være en 20-25% eierandel og verdi for LIfe, til å være verdiinnvannende med 100% ut fra det vern av IPR og rett til utnyttelse av teknologi og rettigheter som Holter gang-på-gang har poengtert. At Holter ikke er orientert om konkursen, kan skyldes dels en drittpakk og dels et svært vanskelig samarbeidsklima. Spørsmålet er om det er på eiersiden eller på teknisk mannskapsliste. Det ene er håndterbart. Det andre svært uheldig.

Selskapet er nå dels under ledelse av Morten Foros Krohnstad, advokat og partner i Scjødt. Han er flink, og lever ikke av tilfeldigheter. Det finnes kun ønskede utfall. Holter er under Krohnstad. Kjernekompetanse er omstruktureringer, salg og selskapstransaksjoner. Så er han også på team med de beste advokatene i landet for denne type hendelser.

DD er konk, og det vil kreve likvidtet å hente ut boet. Det er et pre å ha kontroll. Eller en samarbeidspartner som bringer det hele til markedet.

Så er jeg på let etter strategien og tråden i det som skjer. At det er noe planmessig og ønsket som skjer, i et godt håndverk. At det er noe planmessig. På ingen måte kan jeg ulelukke at det motsatte er tilfelle.Redigert 10.04.2021 kl 08:33 Du må logge inn for å svare
kaunis
10.04.2021 kl 09:18 782

Takk AD for dette svært så avklarende og opplysende info. Vi får håpe at kostnadene ved bobestyrer ikke blir for tyngende for økonomien, men det er godt å høre at du har kjennskap og tiltro til Morten F-K. Det var fint du beskrev den 25% som helt riktig er 100% av LC verdier i dag. Det har vært så mye uheldig drittslenging av opprørte aksjonærer her på HO, som ikke har gangnet tilliten til selskapet og aksjekursen, og dratt den unødvendig ned. Det vil for fremtiden være til fordel for selskapet at det får en ny og ryddig start. Jeg tenker at en EMI bare må komme så fort som mulig etter denne prosessen. Det er ingen tvil om at markedet for sensell teknologien ang. bruken i sykkersyke-problematikken er der, og at det er veldig stort. LC kan derfor få et produkt som blir etterspurt og med gode marginer, ingen grunn til å være misfornøyd om en har aksjer i selskapet.

JH skriver at DD hentet inn 8Meuro i desember 2019. De pengene forsto jeg skulle bla. dekke kostnader ifm utviklingen av Sencell? Jeg er usikker på om de pengene er innbetalt, hvorfor skulle da LC låne dem 50 000Euro i juli 2020? JH og LC visste da at utviklingen av Sencell var satt på vent og iflg JH skulle DD "ganske straks" lansere hurtigtest for Covid19 i markedet, bare FDA godkjente testen. Hvordan skulle de få den logistikken igang? For meg synes det som om JH har løpt andres ærend og trodd på bløffen self, i det beste er han blitt lurt! LC har kanskje 5-8MNok i lividitet og trenger 40MNok for å avslutte testene i den fasen de er nå. Er enig med mange at det beste hadde vært at en industriell aktør plukket dem opp, men Sencell teknologien har vært kjent i minst 10 år. Var billigere å plukke dem opp da og ikke nå?
Redigert 10.04.2021 kl 13:05 Du må logge inn for å svare