Napatech Nyhets forum


Hensiktsmessige steder å holde seg oppdatert på Napatech
- Følg seksapet på https://www.linkedin.com/company/napatech/
- Søk på Napatech på google, velg deretter å bare vise søkeresultater som er "nyheter". Her vises nyheter over design-wins, økt etterspørsel etter Smart-Nics, samarbeid med annerkjente selskaper som Lenovo, m mer.
- Rapportoversikt og mulighet for påmelding til deres nyhetsbrev på https://www.napatech.com/investor-relations/reports-and-presentations/

- Etter mitt skjønn er Napatech blitt et kvalitetsselskap. Selskapet leverer annerkjente produkter som vinner priser og øker i etterspøsel. Samtidig opptrer ledelsen utad på en redelig og sannferdig måte. Sistnevnte vektes særlig i helhetsvurderinen om selskapet inngår i portoføljen. Jeg tror en respektfull tilnærming til forretningsdrift generelt sammen med levering av kvalitetsprodukter sterkt øker sannsynligheten for å ytterligere utvide sammarbeid med annerkjente utendlanske partnere (særlig i Asia mtp, redelig forretningsdrift).
Kursmål 05.04.2022 - 36.5 NOK

Diskusjoner her tror jeg bidrar til at flere identifiserer selskapet. At ansatte og ledelsen ser at aksjonærene engasjerer seg i arbeidet tror jeg er positivt.. Det er flere engasjerte brukere som har gjort en god jobb her.

I tråden ønskes hovedsaklig nyheter, en del tråder omhandler en blanding av analyser, nyheter og andre innlegg. Jeg tenkte det kunne være hensiktsmessig å opprette en tråd med primært nyheter. Føl fri til å delta og publisere nye oppdateringer om selskapet.
Torashe
05.04.2021 kl 17:18 913

Joda mye små avtaler har di. Så legg gjerne og frem hvordan/hvorfor du har kursmål 36,5kr om 1år. Slik jeg ser tallene i Napa nå, så tenker jeg 25kr. Mye som må gå Napa sin vei for å få 36,5kr. Tror og at en litt dårlig melding/kvartal, så dundrer denne nedover. Uansett så sitter jeg litt til i Napa og ser.