Bhatti sier det mange muslimer tenker

atnorhe
15.10.2018 kl 17:46 664

https://www.nettavisen.no/nyheter/innenriks/bhatti-ble-frikjent-for-terror-og-drapsforsk---i-dag-saksker-han-staten/3423547143.ht

Han lever for Islam og hater Norske verdier, hvilket er helt grei. Han har ikke bedt om å bli født her, og er misstilpasset.Han står fritt til å reise her i fra.

Han hater ikke NAV. Derfor blir han
Speaker
15.10.2018 kl 18:05 652

Ytringsfriheten må gjelde også for Bhatti,for det vil være greit å vite
hvilke holdninger muslimene har mot oss vantro,poteter,skitne svin og horer......

Han er nok ikke alene i sitt hat.
Hvorfor reiser han ikke hjem til Pakistan?

Disse holdningene gjennomsyrer muslimer generelt og islam spesielt. AP, SV og V er de som ivrer for at disse skal komme hit som nødlidende flyktninger. Når de har fått opphold skifter de holdning og fremstår som de ekte islamister de er. Alt ved arabere er falskt og hatefullt. Snart er det tid for terror osv
Sotah
15.10.2018 kl 20:27 617

Har du snakka med mange, ts? Er du sikker på at han har så mange tilhengere her på våre kanter?
15.10.2018 kl 20:44 608

Muslimene blir innprentet fra de er ganske små barn, om koranens lære. Det vestlige innbyggere ikke vet, er at koranen er
full av lære om hva som er den rette tro, om at muslimer er de eneste som har denne tro, om hvor skitten og uverdig vi vestlige er, likeså hvordan muslimer skal leve, om sharialovene som står over våre lover, osv osv.

Så går nordmenn og andre vestlige rundt og tror at muslimer skal, og kan integreres, og bli slik som oss, bare vi gir dem mer penger og goder, fordi vi tror at det er det som skal til. Stakkars oss, og våre barnebarn, når muslimene får flertall. Noe som de kommer til å få om noen år, når Hareide, Grande og Støre har fått hentet flere som skal "integreres".
Sotah
15.10.2018 kl 21:03 600

Tøv og sprøyt, stella. Muslimer skal respektere lovene i landet de er i eller forlate det hvis det ikke er mulig å praktisere troen. Jeg trodde alle visste det nå.

Soten dette visste ikke jeg og dette tror jeg ikke på ?
Sotah
15.10.2018 kl 21:20 588

Spør Hege Storhaug. Dette er sakset fra Rights.no.

"Norske myndigheter har makt i landet. Det skal muslimer respektere.

Ja, dette er i tråd med sharia, altså at man skal følge gjeldende lover i landet man bosetter seg i."

Sotah, litt innvikla matte dette, men prøver likevel......
Når en gruppe øker i antall og en annen gruppe minker, hvilken gruppe får økt makt og hvilken får mindre makt ?
1222
16.10.2018 kl 10:17 539

Sotah: retningslinjer for muslimer er at de skal tilpasse seg landets lover frem til sharia kan innføres. Kristent misjonsarbeid foregikk ved å sende ut teltmakere som jobbet undercover. Muslimene har litt andre løsninger men målet er det samme; videre spredning av en religion og en ideologi.
atnorhe
16.10.2018 kl 10:45 535

Jeg snakker daglig med fremmed-kulturelle, fordi det er uunnngåelig, men jeg glemmer hele tiden å spørre om de hater Nordmenn:)

Den Amerikanske forfatteren og filosofen med en doktorgrad i nevrovitenskap (hva nå det er)Sam Harris har foretatt grundige undersøkelser av spørreundersøkelser av muslimer iht i hvilken grad de støtter radikal Islam. Han anslår at selv om det er gradert i fra total til litt, er det en stor prosentandel som har sympati for radikal Islam, og en mindre andel som direkte støtter dem helt eller delvis.

I Norge hvor Muslimer har en egen status blant drømmere og ambisiøse romantikere i nasjonalforsamlingen som gjerne vil "vise verden" hvor flink vi er til å "integrere" (typisk Norsk å være( latterlig selv)god) finnes det bare en grunn til at Muslimer skulle "hate Norske verdier", og det er at de har et totalt motsatt syn på det som er "våre verdier", og setter dem først, som er poenget her.

De økonomiske og sosiale ordninger som alle som setter sin for på Norsk jord "skal ha/ har rett på"(helt tatt ut av luften uten noen forklaring siden de ikke betaler selv) må få selv den mest rabiate Islamisten til å tenke seg om. At det i det hele tatt finnes er rent rasjonelt utrolig i seg selv, når vi vet hvilke forhold som eksisterer i enkelte muslimske land men ingen kan tvinge "Norske verdier " på noen. En annen sak er at samtlige som emigrerer i fra muslimske kulturer søker seg til vesten

At Islamister har stor sympati blant Muslimer i Norge og ellers i vesten, er et faktum som selv de mest motstridende må innrømme, selv om de ikke forteller det til feks deg. Ikke hold dem for bare være snill og rar. De har alle en sterk tilhørighet utenfor Norge og andre såkalte verdier.
Okulus
16.10.2018 kl 17:52 507

Må tilføyes, til at muslimer skal underkaste seg loven i det landet de ankommer: men bare så lenge de er så få at de ikke har makt. Siden deres personverdi er 10 ganger høyere enn en vantros personverdi, ( begrunnet i at 20 av deres soldater ved det nattlige angrepet på den intetanende jødiske landsbyen med 200 innbyggere var vellykket. Mennene ble halshugget, kvinner og barn solgt som slaver. Koranens neste vers bruker dette forholdstallet til å begrunne at 100 troende (Allah!) er overlegne og klokere enn 1000 vantro.) Det er altså ikke nødvendig med tallmessig overvekt for at de, etter islamsk oppfatning, skal kreve lovgivning ifølge Koranen.

Den uredelige, og dermed typisk sosialistiske, Sotah tar ting ut av kontekst, og presenterer deler.
De 2 første setningene er fra jihadisten Ali-Lindstad, konvertitten fra ml-bevegelsen

https://www.rights.no/2010/01/kondolerer/

Artikkelen Sotah henviser til er fra 2010 så en del vann har rent under broene siden den gang.
Blant annet er Ali-Lindstad redusert til den ubetydeligheten hans alltid har vært med sin skakkjørte virkelighetsoppfatning

RR
Sotah
16.10.2018 kl 18:33 498

Høy noia-faktor på tråden, her ønsker man panikk. Kort sagt har jeg snakka med nokså mange muslimer av ulik nasjonalitet og bakgrunn. De er ikke mer begeistra for ubbadullahene enn det vi norske er. Så de som ikke allerede har fått panikk og tissa på seg kan slappe av.
Yess
16.10.2018 kl 20:07 487

Hva sier Karianne Solbrække og TV2 om denne saken?
atnorhe
16.10.2018 kl 20:20 475

Og om de hadde litt sympati for ubbadulaene hadde de nok fortalt det til deg hvis du lovet å ikke si det til noen:)
Redigert 16.10.2018 kl 20:21 Du må logge inn for å svare
Sotah
16.10.2018 kl 20:33 468

Hver gang ubadullahene driter seg ut i media er det kassadamen på Rimi, drosjesjåføren og pizzabudet som blir stilt til veggs og får all dritten. Og uskyldige skoleelever. Spør dem hva de synes, hvis du tør å prate med dem. De blir holdt ansvarlig og skjelt ut om de er aldri så integrert og i full jobb og utdannelse. Og de er møkk lei, selvfølgelig.
*JBJB`
16.10.2018 kl 20:56 463

Hei Zoten/folkens:))

Og...hehehe - er det kassadama fra Zomalia som er i full jobb en hel time i uka som føler seg krenket Zoten - zånn er det vettu:))...ZnageZz...

-TaKK-

Lykke til

Hilzen
Tille Lulla

Weteran
16.10.2018 kl 21:05 459

Det lukter mer bråk. De er møkk lei. De som er i full jobb, utdannelse og integrert er Møkk lei.
Hvis du tør å prate med dem får du høre det. MØKK LEI.
Sotah
så integrert og i full jobb og utdannelse. Og de er møkk lei, selvfølgelig.

Hvorfor diskuterer dere med sotha? Han er forummoderator og kan enkelt blokkeres. Trykk på de tre prikkene så blir ikke hans aparte meninger synlige for dere
Redigert 16.10.2018 kl 21:51 Du må logge inn for å svare
dirken
16.10.2018 kl 21:41 449

Brande_n har helt rett i at det går an nå ser jeg ikke Brande_n.
dirken
16.10.2018 kl 21:44 448

Brande_n sine innlegg er nå farget med rødt i stedet for blått, og er derfor enda mer irriterende synlige enn alle andre, og med en øye-knapp som pirrer nysgjerrigheten. Fargen og knappen er så spennende at det blir umulig å ikke trykke på den bare for å se hva for noe greier Brande_n har skrevet til enda mer irritasjon. Bra blokkeringsfunksjon.

Hvis folk er lei av mine meninger er det greit å blokkere. Regner det som sannsynlig at det er flere enn sotha som moderer forumet. Fake motdebattanter er jo kjedelig å lese. Et ekkokammer for aparte synspunkter
Redigert 17.10.2018 kl 16:32 Du må logge inn for å svare
Pedal
17.10.2018 kl 20:46 394

Hvorfor opponerer ikke kassadama og de andre muslimene på deres trosfrenders destruktive
oppførsel?Hvor er imamene,rikspakistanerne og andre ellers så taleføre innvandrere?
Kan det ha noe med at vi vantro,slitne svin og horer for all del må tråkkes på og Selvsagt ikke
forsvares så det rammer æren og respekten til en rettroende?

Muslimer tenker ikke. Mohammeds lære var å gjøre islams lover uavhengig av den enkelte muslim. På den tida var alle muslimer analfabeter. I dag skal de bare følge moskeenes (hat hot spots) påbud - ikke tenke selv. Muslimer er gruppen - de er ikke frie enkeltindivider. De tilhører ideologien islam, da blir de fortalt hva de skal tenke og tro
Redigert 19.10.2018 kl 18:30 Du må logge inn for å svare
SCK
18.10.2018 kl 00:09 375

Sota sier muslimene skal - og følger landets og internasjonale lover.

Mulig de sier de gjør.
Men gjør de det?
Hvordan er det fatt innen likestilling, sosial kontroll etc etc....
Har ikke din partifelle Tajik uttrykt i klartekst at det står dårlig til innen den muslimske mannsverden på litt for mange områder?
Muslimene kan kanskje ikke lese?

Koranens lover som er skreddersydd for mannen står himmelhøyt over et lands lov. Når det kommer til stykket..

Satt på spissen så følger IS koranens lover, de er like rettroende som øvrige muslimer. Islam er en tolkningsreligion, deres (IS') handlinger finner man dekning for innen koranen.
Redigert 18.10.2018 kl 00:14 Du må logge inn for å svare

Koranen, islam, isis, muslimer er alle samme ulla, bare mer eller mindre ekstremt