Idex biometrics og DC/EP Wallet rettet mot 700 mill kinesere

heiltfint
IDEX 07.04.2021 kl 01:00 3294

Kinas sentralbank planlegger å lansere biometriske smartkort for DC / EP før vinter-OL som avholdes i Kina i februar 2022, Når Kina presser sin digitale valuta nærmere lanseringen rettet mot 700 millioner kinesere uten smart telefoner eller internett.

Med vinter-OL som er under ett år unna, går Goldpac raskt fremover og har allerede lagt inn en ordre hos IDEX Biometrics. Målene med DC / EP går fra masse regional adopsjon i løpet av det neste året til internasjonal rekkevidde like etterpå.

Goldpac sitt nye biometriske smartkort for digital valuta og elektroniske betalinger, som selskapet sammen omtaler som “DC / EP bruker Biometrisk sensor fra Idex biometrics og vil være spesielt gunstig for en stor andel av befolkningen som ikke har tilgang til en smarttelefon, og dermed bidra til å begrense det digitale skillet i finansielle tjenester for hundrevis av millioner mennesker i landet. Lommeboken fungerer både som et digitalt helsekort og et betalingskort, og støtter elektroniske betalinger gjennom et betalingsnett i tillegg til frakoblede betalinger når det ikke er noen nettverkstilkobling.

DC / EP er navnet gitt til Central Bank Digital Currency (CBDC) i Kina og er den digitale versjonen av yuanen, Kinas nasjonale valuta.
Målene og målene med DC / EP går fra masse regional adopsjon i løpet av det neste året til internasjonal rekkevidde like etterpå. Ettersom maskinvare lommebøker faktisk lagrer valuta, krever de høye sikkerhetsnivåer for å lykkes. IDEXs fingeravtrykk biometriske løsninger muliggjør høyest mulig sikkerhet


IDEX Biometrics ASA har sluttet seg som den strategiske teknologipartneren til Goldpac Group Ltd (Goldpac) for deres Digital Currency / Electronic Payment (DC / EP) maskinvarebasert digital lommebok (hardware wallet) -initiativ. Derfor har IDEX mottatt en ny ordre på fingeravtrykksensorer for å støtte dette initiativet.


" Det er viktig å ha forbedrede sikkerhetsnivåer i DC / EP og vi tror at å legge til fingeravtrykksteknologi fra IDEX vil gi bransjeledende sikkerhetsnivåer," sa Hou Ping, administrerende direktør i Goldpac."



IDEX Biometrics Joins as Strategic Technology Partner for Goldpac’s DC/EP Hardware Wallet Initiative
https://thenfapost.com/2021/03/17/idex-biometrics-joins-as-strategic-technology-partner-for-goldpacs-dc-ep-hardware-wallet-initiative/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=idex-biometrics-joins-as-strategic-technology-partner-for-goldpacs-dc-ep-hardware-wallet-initiative&fbclid=IwAR1VHHRkRgpXGG5az5usNSHeecIzlMtyVHbAMVhj0vrPTG6M6Xes5ap6nQA

As China presses its digital currency closer to launch, a Shanghai test reveals features aimed at the 700 million Chinese without mobile phones or the internet.
https://forkast.news/china-dcep-ermb-card-digitalyuan/?fbclid=IwAR0zi6_asmFbNbeiS2Xpqm0ReIYfYa_CR_1RmSDYFWw_x-rDUHaPVj9kZ84

Goldpac has announced the official introduction of its new fingerprint biometrics-enabled smartcard for digital currency and electronic payments, which the company refers to together as “DC/EP.”
https://www.biometricupdate.com/202103/supply-and-demand-sides-of-biometric-payment-cards-market-lining-up?fbclid=IwAR0rypTFUDYw2-XwuQN1HVH2CQIJoPZCXWQf92oeQTFerS3kLIO7UdlF8bg

Fingerprint biometric smartcard to enhance security for DC/EP
http://www.goldpac.com/en/images/article/20210301hstkju.pdf
Redigert 07.04.2021 kl 05:36 Du må logge inn for å svare
heiltfint
07.04.2021 kl 06:03 3174

Idex kunngjør TrustedBio-forsendelser og ny ordre Idex Biometrics kunngjorde at de sender sine TrustedBio-fingeravtrykk-biometriske sensorer og løsninger til kortprodusenter, inkludert en ny ordre fra en ikke navngitt kortprodusent. Når de er produsert, vil biometriske betalingskort som inneholder TrustedBio-sensorene sannsynligvis nå banker senere i 2021.

IDEX Biometrics går videre med masseproduksjonen av sin TrustedBio fingeravtrykkssensor. Produksjonen av 40 nm TrustedBio ASIC håndteres av TSMC, som for tiden opererer som verdens største silisiumstøperi. Nå som IDEX har gått videre til produksjonsfasen, vil IDEX begynne å fylle volumordrer som allerede er mottatt.

Bankene blir også stadig mer interessert. Undersøkelser indikerer at over 70% av bankene ønsker å bruke biometriske kort, selv om de først må prøve løsningen.

Zwipe er i kontakt med mer enn 250 banker og over 40 av verdens største 50 smartkortprodusenter. Totalt har Zwipe nå avtaler med 21 av de 50 største spillerne i kortproduksjonsområdet for å bruke sin betalingsplattform for biometrisk betaling PAY ONE med fingeravtrykkssensor fra IDEX


https://s3-eu-west-1.amazonaws.com/rdey-cms-prod/app/uploads/2021/03/zwipe-h220-update-pdf2.pdf

https://mobileidworld.com/idex-solution-biometric-cards-moves-into-mass-production-phase-73202101/?fbclid=IwAR1Ibl3_IstopcA7lO6aSDBBCLEfKweGvrCp8KQwPXOVaxHqmlylOCWFMfE

https://www.biometricupdate.com/202103/goode-forecasts-biometrics-on-1-in-5-payment-cards-by-2026-idex-and-zwipe-partnerships-paying-off?fbclid=IwAR3nWCGLzFnCaYHKVpU1090DdrKljcnZ5JKy7NinHlr5rIGYYwOC8LhT4uo
Redigert 07.04.2021 kl 08:37 Du må logge inn for å svare
Mrgjerstad
08.04.2021 kl 12:13 2600

Betalingsindustrien revolusjonerer med en eksponentiell hastighet. Og sannheten er at det aldri har vært større behov for det. Overladet av pandemien, forbrukers forbruk drevet av en økning i e-handel og anslagsvis $ 794,50 milliarder dollar i 2020.


https://financialit.net/blog/payments/robust-digital-identity-key-payment-revolution
Slettet bruker
08.04.2021 kl 12:49 2521

Nettopp annonsert:

DN Investor: Børsmelding: IDEX Biometrics to Ring the Nasdaq Stock Market Opening Bell (IDEX)

Jaja, alltid greit med litt synlighet og PR. :-)
Mulla3
08.04.2021 kl 13:07 2476

Litt gogle transvestitt
Rollen som biometrisk digital ID spiller

Biometrisk fingeravtrykk-ID er allerede godt etablert i å autentisere tilgang til smarttelefoner, men det kan nå innlemmes i et betalingskort, og etablere en betalingsmåte som er både kjent og sikker. Derfor er ikke bare biometriske betalingskort ansett som svært sikre og trygge av bank- og reguleringsindustrien, men de har også en mye bedre sjanse for masseadopsjon, ettersom de er basert på et konsept som allerede er allment akseptert.

Biometrisk digital identitet går utover hva en bruker kan vite som et middel til å godkjenne en betaling. Med brukerens unike fingeravtrykk gir biometri detaljister en mulighet til å autentisere alle kunder for digitale betalinger på en praktisk måte. I en tid da nivået av personlig informasjon som deles på nettet vokser, og etterlater forbrukerne sårbare , setter biometrisk digital identitet sikkerhet i hendene på forbrukeren, og hjelper til med å skape en enkelt digital biometrisk identitet som direkte knytter shopper til kortet deres, og deres personlige data.

Et sterkt fundament for SCA

Det er også en annen grunn til at biometrisk betalingsteknologi er betimelig; i september 2021 vil betalingsindustrien endelig se at det kreves sterk kundeautentisering (SCA) for alle betalingstransaksjoner. Introdusert under det andre betalingstjenestedirektivet (PSD2), vil SCA gjøre to former for kundeidentifikasjon avgjørende før en transaksjon over den kontaktløse grensen kan behandles.

En form kan være noe forbrukeren har, for eksempel et smartkort, men den andre må være noe de er, for eksempel et fingeravtrykk. Mens SCA er ment å komme hardt ned på svindel, kan utbyttet utgjøre bekvemmelighet for forbrukeren.

Biometriske kortbetalinger opprettholder en høy grad av bekvemmelighet for forbrukerne, samtidig som de skaper en sikker "tillitskjede" som tilfredsstiller strenge SCA- og KYC-retningslinjer.

Forfriskende holdninger på nettet

Ikke bare forsikrer biometrisk ID reguleringsorganer; det gir også en rekke fordeler for forbrukeren. For eksempel vil en digital ID bare gi den informasjonen som er nødvendig for å kjøpe, og sikre at personvernet er beskyttet. Det går enda lenger for å adressere forbrukernes bekymringer om måten informasjonen deres brukes av selskaper; bekymringer som GDPR forsøkte å løse. Det er kjent som dataminimalisering og betyr at hvis en kunde ønsker å gjøre et kjøp som er aldersbegrenset, trenger de bare å dele fødselsdatoen, i stedet for fulle navn og adresse, for eksempel.

Det øker tilliten til forhandlere, da det gir en sikker og praktisk betalingsmåte som bygger tillit fra begge sider, og eliminerer tvetydighet. Dette i seg selv kan gi forbrukerne troen på å handle annerledes; kanskje å kjøpe fra mindre uavhengige forhandlere eller fra utlandet hvis det betyr at deres data og betalingsinformasjon er beskyttet. Dette kan løfte forhandlere og bidra til å øke det globale spillerumet, samtidig som det fremmer en morsommere opplevelse med reduserte transaksjonstider og forenklet netthandel.

Biometriske betalingskort representerer et eksempel på teknologiinnovasjon som fungerer i samsvar med betalingsregelverket for å imøtekomme den økende trusselen om svindel. Nå er det tid for betalingsselskaper å samarbeide med forhandlere for å tilby en betalingsmåte som omfavner de nyeste teknologiske fremskrittene og bringer tillit og tillit tilbake til forbrukeren. Alt i alt er vi på vei mot en tryggere og mer praktisk måte å bevise vår identitet som utelukker svindel og setter kraften i vår identitet tilbake i hendene på forbrukeren.
Alby
08.04.2021 kl 14:00 2370


Vi nærmer oss 3,- 😊😊
Slettet bruker
08.04.2021 kl 14:04 2348

Det gjør vi Alby. Om 3-4 år så ler vi av disse dagene. :-) Sitt stille i båten!
Klokavskade
08.04.2021 kl 14:05 2340

Hadde vært ok med en salgsmelding nå. Føler egentlig at den er "sprekkeferdig"
Alby
08.04.2021 kl 14:14 2303


Jeg håper det skjer mange ting i løpet av året alllerede. 😂
Alby
08.04.2021 kl 15:20 2179


Poki

Ingen melding ?
Føre var
15.04.2021 kl 09:30 1773

Ser lyst ut dette:)
Alby
15.04.2021 kl 11:10 1657


Er det noen meglerhus som følger IDEX , kunne vært fint med en ny analyse.
Føre var
15.04.2021 kl 11:18 1630

ABG Sunndal kanskje?
Alby
15.04.2021 kl 12:56 1518


Had de ikke Sundal et kursmål på 8,- i sin tid ?
Klokavskade
15.04.2021 kl 13:36 1445

Ligger og vaker i bunnen på trendkanalen i påvente av nyheter som kan sende kursen til himmels!.
KOKO19
16.04.2021 kl 11:53 1144

Trenden i handelen kan ikke legges til grunn for god analyse. Denne lever sitt eget liv og er helt avhengig av gode nyheter. Akkurat nå er det shorten som styrer aksjen.