Strukturell avstemming mellom BGPP og Auplata for etablering av

Smitty
ELE 15.10.2018 kl 18:34 10856

15/10/2018 | 06:00
Avstemming i form av kontantbidrag og innskudd i form som resulterer i endring av kontrollen av Auplata til fordel for Brexia International



Aksjonærene i Auplata (Euronext Vekst - FR0010397760 - ALAUP) vil bli samlet i ekstraordinær generalforsamling den 19 november 2018, særlig for å godkjenne tingsinnskudd av alle aksjene i selskapet Brexia Gold Plata Peru (heretter " BGPP ") til Auplata av Brexia International og to andre minoritetsaksjonærer i BGPP.

Aksjonærer vil også bli bedt om å avgjøre en kontant kapitalforhøyelse reservert for PPMO selskap i mengden av pålydende € 10,5 millioner uten problem premium og to BSA øker reservert for aksjonærene PPMO mer presise vilkår er nevnt nedenfor.

Gjennomføringen av disse transaksjonene, og spesielt tingsinnskudd av PPMO handlinger resultere i selskapets endring av kontroll Auplata grunn av den oppadgående kryssing av terskler for 50% av sin kapital og stemmerett ved Brexia International. Kryssing av disse terskelene, som gir en forpliktelse til å sende inn et offentlig tilbudsforslag fra Brexia International, vil bli gjenstand for en anmodning om unntak fra Autorité des Marchés Financiers (heretter " AMF ") på grunnlag av artikkel 234-9 3 ° i generalforordningen.

Alle disse transaksjonene er uforholdsmessig knyttet og er underlagt oppfyllelsen av følgende to betingelser forutgående: (i) tildeling av en unntak fra plikten til å fremlegge et offentlig tilbudsforslag av AMF og (ii) ) Ministernes manglende motsetning til Auplata's endring av kontroll.

Dette industriprosjektet er drevet av ambisjonen om å danne en ny gruvegruppe og er en videreføring av alliansen mellom de to selskapene, formalisert i juli i fjor med to kapitalforhøyelser på totalt 5 millioner euro.

Denne fusjonen mellom BGPP og Auplata vil skape en polymetallisk gruvegruppe som spesialiserer seg på produksjon og utforskning av base- og edelt metallforekomster.



Betydende operasjonelle synergier

BGPP er en gruve junior i Cu-Au porfyrbeltet i sørlige Peru hvor det utvikler et epitermisk innskudd. Dens første suksess var å gå fra leting til produksjon på El Santo-gruven (polymetallisk produksjon av sink, bly, sølv, gull og kobber - Zn-Pb-Ag-Au-Cu) mens kontrollen av driftskostnadene, og til tross for vanskelige forhold (4.800 meter over havet). Takket være sin ledelse genererer BGPP profittmarginer (med inntekter på mer enn € 2.000.000 per måned) slik at den kan finansiere alle sine aktiviteter på egen hånd. Leteprogrammet har resultert i fornyelse av ressurser og en økning i reserver for tiden under NI 43-101 - Canadian Standard - CIM. Denne fusjonen vil tillate Auplata å dra nytte av

Samtidig med tilskuddene i form av 100% av BGPPs aksjer til Auplata og følgende to kapitalforhøyelser på i alt 5 millioner euro, som ble utført for 0,5 millioner euro 11. juli 2018 og opptil 4,5 millioner euro 19. juli 2018 av BGPP, er en tredje kapitalforhøyelse på 10,5 millioner euro reservert for BGPP planlagt slik at utøvelsen av en opsjonsopsjon kan føre til økt deltakelse. Indirekte av Auplata i Compagnie Minière de Touissit (CMT) opptil 16,28%. Dette marokkanske selskapet, som fordelte tilsvarende 16 millioner euro i utbytte for regnskapsåret 2017, har meget signifikante synergier med BGPP og Auplata, da alle tre av dem er gruvedrift Zn-Pb innskudd. -Ag-Au-Cu.



Sammensetning av styret i Auplata

Det vil også bli foreslått til neste generalforsamling å styrke styret i Auplata ved å utnevne tre nye styremedlemmer til:

Luc GERARD;
Brexia International SA representert av Jose Maria ARAGONE;
Mr Miguel DE POMBO ESPECHE.
Auplata's styre består i dag av fire medlemmer:

Mr. Didier TAMAGNO;
BGPP, representert av Luc GERARD;
Mr. Paul-Emmanuel de BECKER REMY, uavhengig direktør;
Alex VAN HOEKEN, uavhengig direktør.
Disse avtalene, hvis vedtatt av den generalforsamlingen den 19. november 2018, vil føre til sammensetningen av følgende styret i Auplata:

Luc GERARD;
Brexia International SA representert av Jose Maria ARAGONE;
Mr Miguel DE POMBO ESPECHE;
Paul-Emmanuel DE BECKER REMY, uavhengig direktør.
Alex VAN HOEKEN, uavhengig direktør;


Luc GERARD sier:

" Denne operasjonen etter som Brexia International ville ta Auplata kontroll vil resultere i en kombinasjon av en del av PPMO tekniske ekspertisen til en geologisk synspunkt, gjenoppta letevirksomhet i Auplata avbrutt for nesten 10 år for å oppdatere innskudd i verdensklasse for å konvertere Auplata til en
referanse "mining junior" og BGPPs tekniske driftserfaring for å støtte oppstarten av feltet. cyanidasjonsanlegg, metallurgisk kontroll og gruvedrift.

Denne operasjonen skal tillate oss å lede svært raskt til produksjonen av Auplata. Denne kombinasjonen av produktive ressurser med stor leteportefølje er ganske unikt i verden av "junior mining" er en viktig ressurs. På sikt tror vi at konserngruppen vil dra nytte av betydelige synergier både på operasjonelt nivå og på letingsnivå. Vi mener også at god kontroll av driftskostnader som vi allerede har implementert i PPMO vil være nøkkelen til suksess som det vil gi oss mulighet til raskt å finansiere leteaksjoner og dermed fremheve det enorme gruve potensialet i gruppen.

Det regulatoriske aspektet er også viktig for oss. Faktisk er de franske standarder, strenge i miljøspørsmål, en fordel for oss når de fremmer en "Ansvarlig Mine" -tilnærming innenfor rammen av "Bærekraftig utvikling", som allerede er den konstante bekymringen for BGPP. "



Forsoningsvilkår

Operasjonene som tillater den sammenslåtte sammenslåingen av Auplata, BGPP og Brexia International og resulterer i overtakelse av Auplata by Brexia International, sendt til generalforsamlingen den 19. november 2018, vil være som følger:

en kapitalforhøyelse i kontanter Auplata uten fortrinnsrett til tegning til fordel for PPMO i mengden av € 10 515 871,68 ved utstedelse av 131,448,396 nye aksjer Auplata til en pris per aksje lik den nominelle verdien € 0,08;
et bidrag i form av 100% aksjer i PPMO av aksjonærene i PPMO å Auplata som en del av en kapitalforhøyelse verdsettelse tingsinnskuddet til € 154 655 172,40 ved utstedelse av 1,933,189,655 nye aksjer 'Auplata til en pris pr lik den nominelle verdi på 0,08 €, verdsettelse Auplata før gjennomføring av operasjonen i en pris pr lik € 0,08;
Kontraktsavtalen som dekker 100% av BGPP-aksjene ble undertegnet 9. oktober 2018 mellom Auplata og aksjonærene i BGPP, i nærvær av BGPP.

(heretter kapitalforhøyelsen i kontanter og bidraget i naturen sammen referert til som
"operasjonen")

en reservert sak til eierne av 696 619 BGPP 723 BSA FINANSIERING til en utøvelsespris på € 0,08, hver warrant gitt gratis, gir rett til å tegne én ny aksje per warrant Auplata utøves: disse warrants FINANSIERING må beregnet på å mulig eiere til finans PPMO Auplata med en enkel utøvelse av tegnings beregnet på verdien Auplata holdes tilbake i bytte forholdet (78,017% / 21,983%) beskrevet nedenfor, og at aksjeeierne også PPMO og BGPP for å oppnå en eierandel på 80% av Auplata hovedstad (på fortynnet basis); Det bør bemerkes at denne passasjen fra 78,017% til 80% av kapitalkostnaden til aksjonærene Auplata PPMO av den totale sum av 55 729 577,84 € (enten 0
en sak uten PPMO reservert for aksjonærene i 50567537 BSA utvannings til en utøvelsespris på € 0,08, hver warrant gitt gratis, gir rett til å tegne én ny aksje per tegningsrett Auplata utøves; disse ANTI-DILUTION BSA er ment å opprettholde deltakelse av aksjonærene PPMO følge kapitalutvidelser på totalt € 5,000,000 gjort på 11 og 19 2018 juli kl 10.81% av kapitalen Auplata til 14 juni 2018 (på en fortynnet basis) for å kompensere for fortynning som følge av utvanningsinstrumenter i Auplata, blant annet som følge av omdanningen fra 14. juni 2018 skiver av ODIRNANE 14-25, og den fortynning som følge av kapital økning i mengden av 12,6 millioner euro reservert for EHGO-fondet og avsluttet 11. september 2018.
RISIKO RELASJON TIL IKKE-TILBAKE TIL KVORUMET

For at aksjonærene skal kunne avgjøre Transaksjonen, er det nødvendig for generalforsamlingen å samle 25% av aksjene med stemmerett ved første samtale og 20% ​​av aksjene som har stemmerett ved andre samtale.

Dersom quorumet ved annen varsel ikke er nådd, kan andre generalforsamling forlenges til en ny dato innen maksimalt to måneder fra 3. desember 2018 og vil kreve et identisk quorum på 20% av aksjene som er berettiget til av stemme.

På denne anledning, kan Auplata be om et opprop til presidenten i Cayenne Mixed Commercial Court oppnevne en spesial bobestyrer å representere aksjonærene ikke klarte å utgjøre et beslutningsdyktig på generalforsamlingen den 19. november og 3 desember 2018.

Auplata kan be om oppnevning av ad hoc-representant for å tillate quorum grunnloven samtidig ber om at stemmene fra denne agenten er nøytralisert, beholde prinsippet om én stemme 2/3 "For" og 1/3 "mot" for ikke å påvirke vedtaket eller ikke av de vedtak som ble avtalt i aksjonærene.

Tilsvarende stemme på dem i hvis favør transaksjonen og utstedelse av tegningsretter FINANSIERING og BSA utvannings reservert presist PPMO og aksjonærer PPMO ville bli nøytralisert ved å beholde prinsippet om én stemme 2 / 3 "For" og 1/3 "Against".

Derfor blir aksjonærer kalt til å delta i denne blandede generalforsamlingen slik at det kan dannes et quorum uten at det kreves utnevnelse av en ad hoc-agent.

Det minnes i denne sammenheng at generalforsamlingen Auplata bli avholdt den 19 november 2018 på første samtale og eventuelt 3 desember 2018 på andre samtalen, ble innkallingen publisert på 15 Oktober 2018.

INDIVIDUELLE KARAKTER FOR REKONCILIASJONEN

De fire trinnene som er beskrevet ovenfor, spesielt kapitalforhøyelsen i kontanter reservert for PPMO, tingsinnskuddet på 100% aksjer i PPMO, utstedelse av 696,619,723 warrants FINANSIERING forbeholdt aksjonærer PPMO og utgave av 50.567.538 BSA ANTI-DILUTIONreservert for aksjonærene i BGPP, er udelbare og krever en positiv stemme på hver enkelt av dem; de er underlagt den doble tilstanden presede
Redigert 21.01.2021 kl 06:05 Du må logge inn for å svare
Møyfrid
15.10.2018 kl 19:38 7587

Rett frem og grei skuring det der.

Takker for informativt innlegg!
olje
15.10.2018 kl 19:58 7523

Det er bare å glede seg til de kommende uker og ikke minst til neste år som vil ta Element til nye høyder...lykke til!
Smitty
15.10.2018 kl 20:09 7497

Ja hehe, jeg oversatte med google, er ikke sikker på om alt kom med så trykk på linken.
Men ja, her står det mye bra for tur framover! :)
Redigert 15.10.2018 kl 20:11 Du må logge inn for å svare
Smitty
16.10.2018 kl 16:04 7278

https://m.zonebourse.com/AUPLATA-39138/actualite/AUPLATA-le-changement-de-controle-au-profit-de-Brexia-International-sera-vote-le-mois-prochain-27429334/

16/10/2018 | 10:30
(AOF) - Aksjonærer Auplata vil bli gjenforent i ekstraordinær generalforsamling den 19 november 2018, spesielt regelen om overtakelse av gruve gruppe av Brexia International, et selskap forvaltet av en ledende investeringsfond Latin-Amerika, Tribeca Asset Management. Dette prosjektet tar sikte på sammenslåing Auplata og peruanske gruveselskapet Gold Brexia Plata Peru (PPMO), kontrollert av Brexia internationnal.

PPMO utforsker og driver polymetalliske innskudd (sink, bly, sølv, gull og kobber) i et av de mest produktive mineral belter av Syd-Amerika (Antapaccay, Constancia, Las Bambas), fra en gruve portefølje et område på nesten 200 kvadratkilometer.

Produksjonen, på El Santo-gruvesiden, gir den en robust kontantstrøm.

Med ledelsen genererer BGPP fortjenestemarginer (med inntekter på mer enn 2 millioner euro per måned) slik at den kan finansiere alle sine aktiviteter på egen hånd.

Leteprogrammet har resultert i fornyelse av ressurser og en økning i reserver for tiden under NI 43-101 - Canadian Standard - CIM. Denne fusjonen vil tillate Auplata å ha nytte av erfaringen fra BGPP-eksperter for å starte produksjonen under optimale forhold.

"Denne operasjonen, i slutten av hvilken Brexia International ville ta kontroll over Auplata, ville resultere i en kombinasjon av BGPPs tekniske ekspertise fra geologisk synspunkt ved å overta de avbrutt letevirksomhetene på Auplata siden 10 år for å oppdatere innskudd i verdensklasse for å konvertere Auplata til en referanse "mining junior" og BGPPs tekniske erfaring innen gruvedrift for å støtte oppstarten av feltet. cyanidasjonsanlegg, metallurgisk kontroll og gruvedrift, sier Luc Gerard, grunnlegger og administrerende direktør i Tribeca.
Slettet bruker
16.10.2018 kl 16:21 7286

Burde ikke tiden være inne til at ELE kjøper tilbake aksjer på dagens kurs ihht fullmakten gitt dersom kursen nå er lav?
Hvorfor holder BO på med å konvertere til stadig lavere kurs (siste nå i dag på 1.60), hvorfor selger BO unna hele tiden etter nye konverteringer hvis ELE er posisjonert for en kursøkning?
Hva er det jeg ikke forstår?
Smitty
17.10.2018 kl 00:10 7159

Jeg vet ikke kjære deg.. Ta det med ro er ett råd.
Smitty
17.10.2018 kl 00:23 7143

Det vet han vell.. Jaja, bra du skrev det sånn itilfelle?
Møre75
22.10.2018 kl 20:13 6897

Noen som kan bruke Google translate på den der
Slettet bruker
22.10.2018 kl 20:26 6874

Ting ser unektelig bra ut.
nopetter
22.10.2018 kl 20:41 6809

Prøvde det men fikk ikke kopiert

Men det ser ut til at Auplata har fusjonert med et gull selskap i sør amerika
Smitty
22.10.2018 kl 20:48 6791

Usikker på om alt ble med...men here you go.

Aksjonærene i gruveselskapet Auplata møtes 19. november 2018. De vil stemme om overtakelsen av selskapet, presentert i fransk Guyana, av et amerikansk investeringsfond. Målet er å styrke gullindustrien i fransk Guyana.


Alain Jeannin
Skrevet på 22.10.2018 kl. 13:09, oppdatert på 22.10.2018 klokken 14:06
For Auplata er det ikke Peru, men det ser ut som det. Den største gullprodusenten i fransk Guyana forventes å bli kontrollert av et sør-amerikansk holdingselskap med betydelige økonomiske ressurser og ledet av en spesialist ingeniør og investor. Auplata ville fusjonere med et større gruveselskap, selv eid av et investeringsfond. Som i et spill av "russiske dukker" , men uten investor fra kulde, som bør gjøre ting mer akseptabelt.


Latin American Auplata ...
Prosjektet tar sikte på fusjon mellom Auplata og peruanske gruveselskapet Brexia Gold Plata Peru (PPMO) , kontrollert av International Brexia og over til investeringsfondets Tribeca International basert i Colombia, en av hovedfondet investering fra Latin-Amerika. Den fransk-kamerunske ingeniør og investor Luc Girard er president og administrerende direktør.

Gull og ingenting annet ...
Den Peru gruvedrift PPMO utforsker og allerede opererer polymetalliske innskudd (sink, bly, sølv, gull og kobber), i ett av gruve beltene blant de største i Sør-Amerika fra gruvedrift rettigheter som dekker et område på nesten 200 kvadratkilometer (Antapaccay, Constancia, Las Bambas).

" Fusjonsformålet, i Guyana, er for øyeblikket ikke å trekke ut andre mineraler enn gull." Auplatas ressurser må styrkes i gullgruvearbeid, begynne produksjonen av gull. 'gull under optimale forhold, i tråd med franske miljøstandarder,' sier Auplata La1ere.fr.

Guyanese ressurs
BGPP genererer fortjenestemarginer (med inntekter på mer enn 2 millioner euro per måned) slik at den kan finansiere alle sine aktiviteter på egen hånd. Produksjonen, på stedet for El Santo-gruven i Mexico, gir den en robust kontantstrøm. Denne fusjonen ville tillate Auplata å dra nytte av erfaringen fra BGPP-eksperter for å starte gullproduksjon under optimale forhold i Fransk Guyana.

"Denne transaksjonen vil tillate BGPPs tekniske ekspertise å støtte Auplata's letevirksomheter, noe som vil gjøre det mulig å oppgradere innskudd i verdensklasse for å konvertere Auplata til en referanse" junior miner "og til fordel for Auplata. BGPPs tekniske driftserfaring for å støtte oppstarten av cyanidasjonsanlegget, metallurgisk kontroll og gruvedrift , " la en kommunikasjonsansvarlig fra Auplata i Paris.


"Dette fusjon og oppkjøp, mellom Fransk Guyana, Peru og Colombia, er en god ting, men det er følsomt" reagerer på betingelse av anonymitet, et gruve spesialist kontaktet av La1ere.fr. Og til slutt, " på en eller annen måte, vil den foreslåtte fusjonen som angår gruverettigheter i Guyana utvilsomt måtte skaffe seg den franske stats grønne lys".
Redigert 22.10.2018 kl 20:49 Du må logge inn for å svare
rischioso
22.10.2018 kl 20:56 6775

Ikke akkurat noen hurrastemning å se i markedet - ikke der heller....

https://www.google.com/search?q=auplata+price&ie=utf-8&oe=utf-8&client=firefox-b-ab
Redigert 22.10.2018 kl 20:58 Du må logge inn for å svare
Smitty
22.10.2018 kl 21:00 6758

sant det, er avstemning om dette 19november så får vi se. Regner med det blir fusjon her.
Slettet bruker
22.10.2018 kl 21:41 6686

bra du er enig...det tok sin tid.
Smitty
23.10.2018 kl 09:12 6460

Guyanese Auplata og peruanske Brexia Gold Plata Peru (BGPP) kunngjør fusjonen deres for å lage "en junior polymetallisk gruvedrift og edle metaller i første ordre". Ekteskapet vil være i kontanter og i form, noe som resulterer i endring av kontrollen over Auplata til BGPP. Det må bekreftes av generalforsamlingen i Auplata 19. november. Dette prosjektet er en videreføring av alliansen mellom selskapene, med to kapitalforhøyelser på totalt 5 millioner euro i juli.

En annen kapitalforhøyelse på 10,5 millioner euro reservert for BGPP er planlagt å tillate utøvelse av et opsjonsuttrykk som fører til økt indirekte eierandel i Auplata i mineselskapet Touissit.

https://www.usinenouvelle.com/article/mariage-en-vue-entre-auplata-et-bgpp.N758494
nopetter
23.10.2018 kl 09:19 7251

De har sikkert sett ikke sett i bakspeilet men framover i tid fordi gull/sølv prisene forventes å stige sterkt litt fram i tid

Silver Price Forecast 2019/2018: These Indicators Are Predicting New All-Time High Silver Prices

https://seekingalpha.com/article/4202747-silver-price-forecast-2019-2018-indicators-predicting-new-time-high-silver-prices

selv om det ser ut til at det er de samme aktørene som driver å pumper ut aksjer på stadig lavere nivåer, om dette er BO som selger under konverteringskursen skulle man gjerne visst
Redigert 23.10.2018 kl 09:50 Du må logge inn for å svare
Møre75
23.10.2018 kl 09:19 7244

De gjenstår å se hva dette vil gjøre for ele sin del
Aldara
23.10.2018 kl 11:28 7139

Så stille her...
Så stille....
Sover alle..?
Jeg synes det begynner å likne en bunn 1,47-1,53ish...
Så får vi se!
Aldara
23.10.2018 kl 11:31 7129

Stygge forbannede hovedindexen ødelegger for element idag!
Det har vært fint driv fra morgenen av to dager på rad...for så å bli dratt med i dragsuget til stygge stygge nøkkefaen!
Slettet bruker
23.10.2018 kl 11:54 7081

ELE er meget eksplosivt nå.
Kan raskt eksplodere over kr.2 til helgen.
Slettet bruker
23.10.2018 kl 11:55 7072

Ja det er jo ikke langt opp til 2 når vi ligger på 1,54 nå. Hahaha!
Slettet bruker
23.10.2018 kl 11:59 7061

det er korrekt.
nopetter
23.10.2018 kl 12:10 7035

det er noen som dumper aksjen ned umiddelbart den beveger seg nær 1,6.
og det er ikke små aksjonærer som driver og dumper denne ned
rischioso
23.10.2018 kl 13:30 6971

Ja, det er en vanvittig dumping på syltynt volum - sikkert utført av noen på TOP20 - om ikke alle på en gang eller hva mener du nopetter...?...;)
Redigert 23.10.2018 kl 13:31 Du må logge inn for å svare
nopetter
23.10.2018 kl 13:39 6951

bare du og le risotto, jeg har sett tendensen i flere uker. ikke som du noen timer fram i tid :)

de trenger ikke å bruke vanvittige volumer for å holde denne under 1,60. de kontrollerer den bare. jeg er overbevist om at dette er en av hvit haiene i aksjen som har en eller annen agenda, her er bruk av roboter genialt for å kontrollere kursen. og jeg gidder ikke å repetere dette på nytt eller hva??

og per tid vet vi heller ikke det er BO selv som har solgt noe av disse aksjene. skulle ikke forundre meg mye
Redigert 23.10.2018 kl 14:02 Du må logge inn for å svare
rischioso
23.10.2018 kl 14:41 6900

Man burde egentlig ikke (om man ikke er øretrader vel og merke) bry seg om små bevegelser opp og ned for det er jo ikke det vi venter på, ei heller har det noe og gjøre med det fundamentale.

Men er man ivrig øretriller på tynt volum så kan man fint lage disse bevegelsene alene gjennom å dumpe så snart den har steget noen ører og kjøpe så snart den har falt noen ører - ikke nødvendigvis mer komplisert enn det...;)
Triggly
23.10.2018 kl 17:16 6806

Sluttet godt under 1,60 i dag. Har Element for alvor begynt ferden mot 1,20?
Er det nye utsettelser i gjerdet?
Møre75
23.10.2018 kl 17:44 6778

Hvis de skal drøye til slutten av november før der kommer noe oppdateringer så vil nok kursen rusle se bra nedover
rischioso
23.10.2018 kl 23:33 6676

Vel,

når selkapet hverken hadde cash, AMI, Token, eller OMM/CMT så lå kursen på rundt 1,2 før den gikk til over 6nok.

Slikt sett så henger det jo ikke på greip at vi skal ned til 1,2 igjen - men man skal aldri si aldri selv om jeg tviler på det.

I disse lumske børstider så kan det meste skje om det blir et krakk - nå ligger vel forholdene til rette mer for en korreksjon enn et krakk så får tiden vise hva som skjer videre.

Det vi i alle fall kan være sikre på er at en reprising kommer uansett og jo lengre strikken er strukket i mellomtiden jo større blir rekylen.

Spennende er det og spennende blir det...;)
Redigert 23.10.2018 kl 23:34 Du må logge inn for å svare
Møre75
24.10.2018 kl 07:35 6595

Skal se de popper opp ei mld i dag om konvertering av aksjer
Slettet bruker
24.10.2018 kl 08:03 6546

Mulig det, eller en melding om lisens?
Slettet bruker
24.10.2018 kl 08:11 6529

Som du skriver; "når selkapet hverken hadde cash, AMI, Token, eller OMM/CMT så lå kursen på rundt 1,2 før den gikk til over 6nok.". Dagens aksjekurs er etter min mening ufattelig lav, men jeg har tatt konsekvensen av det, og kjøpt så mange aksjer i selskapet jeg tør/kan risikere. Snittet mitt er nå på 1,66. Kunne kanskje vært lavere, men jeg hadde ikke trodd kursen ville gå under 1,5..! Nå "sitter jeg rolig i båten" fremover og avventer "godmeldinger" i nærmeste fremtid.
Smitty
29.10.2018 kl 08:17 6310

https://www.boursier.com/actions/actualites/news/complement-d-informations-sur-le-projet-de-rapprochement-entre-auplata-et-bgpp-779131.html
Boursier.com) - Som annonsert i pressemelding 15. oktober 2018 planlegger Auplata , Brexia Gold Plata Peru og dets aksjonærer å gjennomføre en operasjon som skal danne en ledende "junior mining" av polymetalliske og edle metaller . Denne transaksjonen vil bli sendt til aksjonærenes stemme under den ordinære generalforsamlingen 19. november.

For å gi aksjonærene Auplata all nødvendig informasjon for å bestemme, i full kunnskap, den foreslåtte transaksjonen og verdien av den strukturelle sammenhengen mellom Auplata ene siden, og dens PPMO de øvrige aksjonærene (i) Auplata ønsker å oppdatere visse elementer som sendes til den kombinerte generalforsamling som skal avholdes 19 november 2018, (ii) Auplata ønsker å gjøre et poeng om sin operative status og om fremdriften status for cyanide anlegget Takk Gud, (iii) og aksjonærene i Auplata PPMO høre svar på spørsmål fra aksjonærer Auplata på motivasjon og finansielle vilkårene i denne strukturelle fusjonen og (iv) BGPP ønsker å presentere sine aktiviteter.

Tegningsretter for aksjer

Auplata, aksjonærene i PPMO og PPMO besluttet å endre vilkårene for utstedelse av BSAFINANCEMENT og BSAANTI fortynning i utgangspunktet planlagt i teksten til vedtak sendes til Kombinert generalforsamling 19 november 2018 finnes i innkallingen publisert i BALO 15 oktober 2018, nøyaktig under 4. til 7. oppløsninger.

Disse endringene vises i innkallingen til generalforsamlingen i 19 november 2018 som vil bli publisert i BALO 31 oktober 2018, spesielt:

Den BSAFINANCEMENT 696619723 og 50567537 BSAANTI fortynning utstedes enten gratis, men til en pris på 0,0013 euro abonnement for et totalt tegningsbeløp som tilsvarer 971 343,44 euro for hele av BSAFINANCEMENT og fullstendigheten av BSAANTI-fORTYNNING;
Den 696619723 BSAFINANCEMENT rett til 696,619,723 aksjer Auplata og 50567537 BSAANTI fortynning gir rett til 50,567,537 aksjer Auplata, på en en aksje tegnet warrants utøvd, enten i pris 0,08 per aksje, men til lavere pris mellom (i) 0,40 og (ii) prisen brukt, pluss verdien av fortrinnsrett til tegning innenfor rammen av kapitalutvidelsen, umiddelbar eller slutt innså etter Auplata mellom datoen for oppfyllelse av de vilkår og datoen for den første øvelsen av noen eller alle av tegningsrettene, unntatt kontanter kapitalforhøyelsen reservert for PPMO beløper seg til 10,5 Nominelt beløp innlevert til generalforsamlingen 19. november 2018 i henhold til 1. og 2. resolusjon,uten å være mindre enn 0,08 euro;

BSAFINANCEMENT og BSAANTI-DILUTION vil ha en utøvelsesperiode på 5 år i stedet for 15 år fra datoen for emisjonen, som blir avgitt til aksjonærenes stemme den 19. november 2018 ved første anrop.

Dette utslipp BSAFINANCEMENT og BSAANTI-fortynning indivisibly forbundet med den totale strukturelle tilnærmelse operasjon mellom PPMO / eiere og Auplata. Det bør bemerkes at en uavhengig ekspert - som rapporten vil bli gjort tilgjengelig for aksjonærene Auplata før generalforsamlingen - ble pålagt av Auplata å fastsette verdien av BSAFINANCEMENT og BSAANTI-fortynning og konkluderte på følgende måte: "den beregnede enhetsverdi av BSAFINANCEMENT og BSAANTI-fORTYNNING fjær 0,0013 euro" (sic); Det er samme verdi som er beholdt av Auplata.

Kontantstrømoppdatering

Auplata har for tiden en kontantstilling på 5,3 ME. Det har også arbeid pågår på 3,1 ME. Auplata månedlige utgifter er rundt 250.000 euro / måned - utenfor fabrikken.

Fremskritt status av Guds cyanide anlegg Takk

Guds cyanideanlegg Takk, ble sendt til en teknisk revisjon av BGPP-lagene. Følgende punkter oppstår:

-Auplata tok beslutningen om å utsette rekkefølgen av eluerings- og regenereringsenhetene av de aktiverte karbonene, som er en del av fabrikkens første industrielle strømningsdiagram og avgjørende for frigjøring av gullmalm. Denne beslutningen ble basert på ideen om å bruke elueringsenheten til Cayenne-pilotanlegget med en behandlingskapasitet på 500 kg / 48-timers syklus med aktivert karbon (i tillegg til 124 timers vedlikehold i gjennomsnitt per måned), som er 5 ganger mindre enn fabrikkens kapasitet, takk (1 tonn / 18-timers syklus med aktivt kull pluss 60 timers vedlikehold i gjennomsnitt per måned). BGPP-eksperter mener at denne løsningen skaper en flaskehals som begrenser produksjonen av Guds anlegg takket være 21% av sin kapasitet og,

- I anleggets budsjett hadde Auplata i utgangspunktet ikke planlagt, for budsjettmessige grunner, at kjøpet av kulmøllen også er presentert i diagrammet for den industrielle prosessen ("flytskjema") av anlegget, som begrenser gjenvinningsgraden av gull til 80% mens det kan være 90% eller 93% med møllen. Denne forskjellen konsoliderer fortjenestemarginen og gjør anlegget dermed mer lønnsomt.

-BGPP-team mener at det er viktig å på den ene side bestille elueringsenheten uten hvilken fabrikken takk Gud ikke kan operere med full kapasitet og for det andre å bestille en kulefabrikk slik at anlegget genererer mer konsistent fortjeneste: disse tilleggsinvesteringene er estimert til 2 ME. Leverings- og installasjonstiden er 4 til 6 måneder
Slettet bruker
29.10.2018 kl 09:27 6195

Takk for ett meget velformulert og konstruktivt innlegg
Møre75
29.10.2018 kl 10:19 6125

Da rusler kursen seg oppover
Slettet bruker
29.10.2018 kl 11:42 6000

Interesting!