Celcius Network - Tjen Renter på BTC, ETH, USDT og 20+ andre 🔥

Anatoly
08.04.2021 kl 10:38 856

Celsius Network er finansplattform som tilbyr en ny måte å tjene, låne og betale ved hjelp av blokkjedeteknologi.

Gjennom Celsius-lommeboken kan brukere tjene passiv inntekt på kryptovalutaporteføljen sin ved å motta renter på de innskutte midlene eller ta opp lån mot med krypto-midlene som sikkerhet.

Forklaringen på renten vi tjener er enkel:
Mens tradisjonelle banker prøver å belaste så mye som mulig i gebyrer og bruker 80% av renteinntektene til å betale seg selv, sine aksjonærer og investorer, mottar Celsius renten og returnerer 80% tilbake til brukerne og kan dermed distribuere mellom 3% og 10,5% mens bankene knapt gir 1% i renter.

Tjen penger med HODLing
Av alle de interessante funksjonene som er tilgjengelige på Celsius, fremhever jeg det mest interessante for dette forumet, muligheten til å tjene penger ved å sette inn HODL-midler i Celcius lommeboken vår.

Saldoen du har satt inn i lommeboken din, enten det er Bitcoin, Ethereum, Litecoin, Dash eller noen av de andre aksepterte valutaene, vil gi renter som betales hver uke på mandag med kurser fra 3% til 10,5.% per år.

Renten beregnes daglig for hver kryptovaluta og distribueres i samme kryptovaluta.

På Celsius-nettstedet er det til og med en kalkulator som hjelper deg med å beregne inntektene, og jeg brukte den til å illustrere følgende eksempel:

https://prnt.sc/11755qu

I dette eksemplet kan du se at med en 1 BTC vil du tjene $192.98 i måneden med en årlig gevinst på $2,315.75. Dette er i det nåværende Bitcoin-verdiscenariet, fordi hvis kryptovalutaen verdsetter avkastningen din, verdsetter den også.

Hvis du er som meg og foretrekker å la saldoen din gro passivt i stedet for å sitte fast i en "støvete" lommebok, kan du prøve Celsius, som allerede har en mobilversjon, men som snart også får desktopversjon.

IOS: https://apps.apple.com/US/app/id1387885523?mt=8
Android: https://play.google.com/store/apps/details?id=network.celsius.wallet

Hvis du registrerer deg med invitasjonskoden min under registrering: 173961a7c5 — får du $40 i Bitcoin så snart du har satt inn $400 i innskudd (må holdes på plattformen i 30 dager).

Mer info:
CoinTelegraph - Celsius wins ‘best cryptocurrency wallet’ award by FinTech Breakthrough: https://cointelegraph.com/news/celsius-wins-best-cryptocurrency-wallet-award-by-fintech-breakthrough

PRNewsWire - Celsius confirms over $10B in digital assets: https://www.prnewswire.com/news-releases/celsius-confirms-over-10b-in-digital-assets-301244864.html

DeCrypt: Bitcoin Lending Firms See Explosive Growth and Surging Demand
- https://decrypt.co/61104/bitcoin-lending-firms-see-explosive-growth-and-surging-demand

Celcius Network - Security FAQ: https://support.celsius.network/hc/en-us/sections/360000472657-Security
Redigert 08.04.2021 kl 17:49 Du må logge inn for å svare