Er eventyret over? Eventyret synker og synker.


Jeg var en av de optimistiske som hoppet på denne aksjen etter iPad mysteriet da kursen var rundt 8 kr per stk. Håpet på daværende tidspunkt at aksjen sku smelle nå har jeg sittet og pinet meg selv helt ned til halvparten. Er denne aksjen helt over eller kan vi få økning. Er det noen som vet? Aksjen er etter min mening veldig undervurdert. Life eventyret synker og synker
Redigert 18.05.2021 kl 21:44 Du må logge inn for å svare
True
10.04.2021 kl 17:23 3908

Takk for det.

Ja på lang sikt vil Bitcoin trolig bli uvurderlig og er estimert til å bli priset til alt fra $250K til $1000K. Jeg vil imidlertid ikke anbefale å kjøpe Bitcoin før vi er i et Bearmarked igjen, slik at du får mye mer igjen for pengene.

Er du heldig så korrigerer den kanskje ned til $20K. Skal vist ikke være så lenge til bullsyklusen er over heller ifølge en god bekjent av meg som dro meg inn i dette gamet.

Når det gjelder altcoins sitter jeg på XLM, MIOTA og en scam coin (WTC) som jeg straks skal selge meg ut av. Jeg har holdt ETH, XRP og VET tidligere og disse skal jeg inn igjen senere. Ellers har jeg tenkt å satse på ADA, DOT, AGI, ZIL og IOU for å nevne noen.

Det er mye å velge imellom, alt fra seriøse prosjekter til totalt useriøse prosjekter som Dogecoin. Men selv Dogecoin kunne du tjent masse penger på etter at Elon Musk hausset den opp i været kun som en spøk. Og når det er Altcoin season (som det er nå) spiller det nesten ingen rolle hva du har, ettersom nærmest alle coins fyker til værs.

Ta BNB for eksempel som ikke er annet enn en tradingcoin på Binance. Den har ligget langt nede på listen tidligere, men ligger nå på Topp 3 listen etter å ha fyket i været fra $40 i januar til nesten $500 denne måneden. Det siste året har den steget ca. 3300% https://coinranking.com/coin/WcwrkfNI4FUAe+binancecoin-bnb

Slike tall ser du ikke aksjemarkedet med det første.

.
BelfortJ
10.04.2021 kl 18:01 3939

Ut av interesse (prøver ikke å bajse krypto-spekulasjon, skjønner at det er mulig å tjene penger), hva tenker du selv om teknologien? Har holdt meg unna fordi jeg tenker at det er ekstremt miljøfiendtlig (strømforbruk), det skalerer ikke (hvertfall er bitcoin-transaksjoner trege og også dyre), blockchain størrelse skalerer heller ikke (er vel noen 3-400 GB nå og vil bare øke og øke). Altså, det er ikke praktisk. Mulig jeg tar feil. Du som er godt inne i det, hva mener du? Tror du man kan komme med noen gode løsninger? Hvor handler du coinsa dine?
Redigert 10.04.2021 kl 18:05 Du må logge inn for å svare
Sapa
10.04.2021 kl 18:05 3946

Hei, her skal det diskuteres lifecare og ikke bitcoin! Bitcoin tråder er det fler av allerede. Skjerpings!
Dølle
10.04.2021 kl 18:15 3959

Suverent 👍 Takk. Noe jeg har lagt merke til er at krypto interesserte er mye mer rause og inkluderende. Ikke basert på nærmest å stjele fra hverandre med tull og fjas. Jeg er i crypto utelukkende på tips gitt meg av kompis som nærmest har gjort crypto til pensum.
Siste innspill derfra var ONE .
Og disse vanvittige % økninger ( kan jo også bli 0) er så hinsides inspirerende at mottoet her er : tør man stå utenfor

Selvfølgelig er Eventyret over. Asbjørnsen og Moe er overgått av the puppet masters i denne for lenge siden. Når jeg ser på f. eks Flåklypa, så skjønner jeg at det ikke er ekte.... Men, i denne aksjen, hvor det nå er så mange Pinocchio neser at det nesten er umulig å ikke få en oppi rassen, så er det fortsatt noen som har troa på at fortellingen er ekte. Mirakler har skjedd før, som at Jesus stod opp fra de døde, men det var nå tross alt Jesus da, og ikke ledelsen i Lifecare. Har vel aldri vært en ledelse som står lenger unna en kanonisering enn denne.
True
10.04.2021 kl 20:13 3856

Bare hyggelig det ;-) Jeg sitter med masse kunnskap innenfor alt fra jobbsøking til strategi til finans til teknologi og har skrevet mange artikler om ulike emner som jeg har delt med hele verden, spesielt på LinkedIn.

Så bare join inn i krypto-gamet, jeg har ca. 1 mill i avkastning på Bitcoin alene. Jeg angrer fælt på at jeg ikke spurte om et lån da Bitcoin falt til $3-5K i fjor og forfjor dog fordi slike priser vil vi dessverre aldri se igjen. 100K i investering på det tidspunktet og jeg skal love deg du hadde sittet med mye nå.
True
10.04.2021 kl 20:17 3873

Jeg skal gi deg den. Litt off topic nå. Føler egentlig det meste har blitt sagt om Life dog og at vi egentlig burde ta helgen og la samtlige Life tråder ligge i ro helt til vi får en ny melding (på mandag?).

Til tross for alt vil jo alle vi som fortsatt sitter i Life at dette skal gå bra til slutt, selv om det ikke akkurat ser så lyst ut. Kan ikke gjøre stort annet enn å gi Mr. Holter the benefit of the doubt.
True
10.04.2021 kl 20:50 3826

Jeg ser på Blokkjedeteknologien og DeFi (Decentralized Finance) som revolusjonerende og det neste steget i pengeevolusjonen hvor vi en vakker dag vil betale med digital valuta overalt.

Jeg ser på overgangen fra vanlige penger til digital valuta som like naturlig som overgangen fra hest og kjærre til bil eller svart/hvit TV til farge TV. Du kan kjøpe en Tesla i dag med Bitcoin eller dra til et tredjeverdensland og kjøpe grønnsaker på gatemarkedet med krypto.

Bitcoin er først og fremst en store of value og dens teknologi er utdatert for lengst. Det er mange andre altcoins som gjør samme jobben raskere og billigere enn Bitcoin. Bitcoin var først ute i gamet dog og har derfor "first mover advantage", slik at når Bitcoin går opp, går "alle" andre altcoins opp også og vica verca.

Strømforbruket er en kjent og kontroversiell sak. Jeg kan imidlertid anbefale deg å lese denne: https://news.bitcoin.com/bitcoin-energy-consumption-is-far-more-efficient-and-greener-than-todays-banking-system/

Jeg skal ikke påstå noe, men jeg tror og håper man vil finne noen energisparende-løsninger etterhvert i likhet med Thin som produserer mer kostnadseffektive solid-state lithium batterier. Hvis ikke, er det et "lite" problem for miljøet ja, noe som allerede er et såpass ømt og sensetivt tema i disse tider.

Jeg bruker hovedsakelig Binance, men har også brukt Coinbase en del tidligere. Coinbase har ikke like mange kryptovalutaer som Binance dog. Et godt tips forresten dersom du og andre vil ta en del i dette gamet, kjøp en Nano Ledger X for å samle all krypto på et sted: https://shop.ledger.com/products/ledger-nano-x

Det vil spare dere for masse usikkerhet og komplikasjoner da det ikke er 100% trygt å ha kryptoen på børsene (Binance har f.eks. blitt hacket tidligere og brukere har blitt frastjålet milliarder) og mtp. at hver krypto har sin egen Wallet.

Og med hver Wallet må du holde styr på brukernavn, passord, sikkerhetskoder m.m som aller helst bør oppbevares i papirform for å sikre seg selv mot hacker/phishing-angrep på egen PC.

Med en Nano Ledger X slipper du å tenke på alle disse problemene, det samler alt på et sted slik at du får full oversikt og er mer eller mindre bulletproof mot hackerangrep så lenge du ikke deler sensitive opplysninger med noen andre.
Redigert 10.04.2021 kl 21:00 Du må logge inn for å svare
BelfortJ
10.04.2021 kl 23:04 3769

Takk for grundig og opplysende svar. Og beklager, Sapa, jeg skal skjerpe meg 😌
bj111
10.04.2021 kl 23:31 3729

Hva taler for en melding på
Mandag? Gidder ikke lese gjennom en bitcoin tråd for å se om det finnes noe nytt om Life inne i mellom alt tullet som ikke handler om Life. Sorry men BTC finner jeg mindre interessant.

Du angrer vel på at du solgte XRP for en stund siden også?
Selv jeg som ikke har peiling på krypto skjønte at den ville stige brutalt 😊
Redigert 11.04.2021 kl 08:25 Du må logge inn for å svare
Dølle
11.04.2021 kl 09:59 3486

Da er det vel mer du som bør angre , iom at du tydeligvis har slik en fin krystall kule..
ArtDude
11.04.2021 kl 10:39 3439

Hvis ferdigstillelse av DD test-kit går tom for penger, er det lagt ned 90% av tid og vei for å få dette i mål. Kostnaden ved ferdigstillelse og tid til godkjennelse er innen rekkevidde og betinget av CE-godkjenning. Life har anledning å gjøre en rettet emisjon mot strategisk investor å få dette ferdig ved å kjøre på. Sitter Life på fullmakt til emisjon på 10%, vil det være en vinn-vinn og trekke det loddet nå.

Det er heller ikke utenkelig at emisjon DD var umulig grunnet kobling til IMS og Vucak. At de riktige aktørene skygger banen, og det krever sterk lut. IMS var en sterk partner, men sviktet. Uttsettelser og manglende fremdrift kan ses i sammenheng med et brutt samarbeid. Spørsmålet er om det er lagt ned, eller rydder plass for nye løsninger og modeller.

En rettet emisjon mot strategisk investor nå, også en bredere når CE-foreligger. Da hadde vi hatt et case.

Jeg håper og tror DD er viktig for Life. Finner dette seg en løsning, vil tid til CE-godkjennelse være kort og man får en logg på en produktportefølje som virker og bygger verdier i Life. Tidsplanen med et DD-produkt i markedet vil da holde til sommeren. Markedet har da mye forsvunent for det kortsiktige, men man får logg på teknologi som står seg og noen avklaringer på hvor god den faktisk er.

En variabel er hvor mye penger som kreves, og hvor stor eierandel de får i DD. At DD er historie, tror jeg ikke.

Life vil trenge noen 10-talls millioner for å få DD på kjøl. Spørsmålet er hvordan de gjør det og hva de vinner. Slik det er nå, taper de tillitt i markedet. Derfor vil en rettet emisjon mot strategisk investor være det riktige.

Dubois
11.04.2021 kl 10:54 3466

Glem DD, tiden hvor Life gir fra seg 75% av kommersialiseringen av alle andre bruksområder enn diabetes er forhåpentligvis forbi.
ArtDude
11.04.2021 kl 11:10 3442

Skulle Life velge å kjøpet ut boet, trer de inn i alle løpende rettigheter og forpliktelser som 100% eier. Skjer det nå, har de ikke tapt tid og terreng i forhold til ferdigstillelse av produktuvikling i den gitte tidslinjen. Spørsmålet er kostnaden ved slikt, om de får en strategiske investor med seg. DD må på ingen måte avskrives, men det ligger i kortene at dette ikke er et enkelt utfall. Det krever litt finjus og ferdigheter.
True
11.04.2021 kl 11:18 3438

Skal jeg liksom ta meg nær av dette eller noe? Kanskje på tide å gå tilbake til sandkassen? :-)
BelfortJ
11.04.2021 kl 11:37 3425

Litt finjus og ferdigheter. Også trenger de å utvikle testen også da, for den eksisterer antakelig ikke i det hele tatt. Kan ta litt tid.
kaunis
11.04.2021 kl 12:04 3368

Er litt usikker her, DD er gått til skifteretten, LC har alle rettigheter til Sencell-teknologien og den er bare LC sin eiendom. Avtalen var 25% eierandel til LC i DD for deres utvikling av teknologien til flere gitte formål. Når DD ikke har midler til videre drift og blir slått konkurs, taper LC kun en partner til utviklingen videre. Hva annet taper LC ?. En rettet emi mot større private investorer alene, vil gi smuler til eksisterende eiere/aksjonærer. Men en rep emi til disse, vil gi større rettferdihet/mulighet til de som har lagt store summer i LC tidligere.
kaunis
11.04.2021 kl 13:21 3269

LC er no i en fase, da mange gir opp og selger seg ut. Historien viser, at mange har opp gjennom tidene, tapt enorme summer på å ikke stole helt på sin egen strategi/tro på en/flere aksjer. Mange ganger selger en ut når en har en gevinst, stor eller liten, for de, en er usikker på den fremtidige utviklingen/ muligheten til aksjen(e). Alle selskaper har sine dauperioder, dvs perioder i sin utvikling hvor en må ta avgjørelser om den videre fremdrift, ekspandere eller forvente nedgang. Aksjekursen har en tendens til å falle over tid uten noen ny giv i selskaper. Økning i resultatet (bunnlinjen) gir jo håp om utbytte eller en økning av det, som også kan gi en liten stigning/stor i kursen, men det kan gå år uten den store kursutviklingen. Derfor selges det og ny kommer inn med ny tro på en god utvikling. Men så kommer det tider da markedet for bedriftens produkter stiger , og en ny hurtig kursstigning kommer, med mange % og de nye som kom til får denne gevinsten, som de selgende da har tapt. Slike perioder kommer og går over tid, og flere vellykkede selskaper har steget flere tusen prosenter over 10-20-30år. Hvilken lærdom kan vi ta av tidens eksempel, jo, den viser, at har vi trua på et produkt, uansett hva det måtte være så kan det lønne seg GODT å sitte å vente, på at det kommer den tiden, da du vil få betalt for din tolmodighet. Om du sitter et år eller fem og venter, så er du inne i aksjen , og får med deg hele oppturen flere ganger, etter som årene går. Et eksempel kan være, du har kjøpt 1000 aksje a10kr. det går 5år før den stiger 30%, og så 5år til, 25% så etter 15år dobler den seg. Stigningen er fantastiske 225%, en årlig kursstigning på 15%. Hadde du kjøpt for 30k, ville du hatt 67500 i netto fortj. Men det må være realiteter i bunnen og en mulighet for at dette KAN skje.

Er det snakk om kapital, får JH komme tilbake til selskapets røtter, de 20-30 opprinnelige aksjonærer, som TROR på Sencell, som gir faen i hurtigtester, og som har mer kapital ! For pokker ! Det må settes en stopper for alt mølet som publiseres på disse tråder !
BelfortJ
11.04.2021 kl 14:11 3234

Har en teori om at kvaliteten på forumtrådene er proporsjonal med kvaliteten på selskapet og dets potensiale
kaunis
11.04.2021 kl 14:31 3214

Her tar du nok feil, det er veldig stor avstand fra selskapets store mulig- heter til å lykkes med Sencell og det lave nivået på MANGE av NICene etter DD hendelsen.
kaunis
11.04.2021 kl 14:52 3234

Her tar du nok feil, det er veldig stor avstand fra selskapets store mulig- heter til å lykkes med Sencell og det lave nivået på MANGE av NICene etter DD hendelsen.
BelfortJ
11.04.2021 kl 16:14 3122

Her tar nok du feil

LC har 5+MNok tilgjengelig kapital. DD gir ingen bidrag via konkursen. LC trenger 40+MNok for å få gjennom tester i den fasen de er nå. Emisjon kommer. Utstede 10M nye aksjer kanskje noen flere med kurs 3,50Nom/aksje. Antall aksjer i selskapet pt er ca 80M. Sencell har vært "lovende" teknologi siden år 2000 og er fortsatt lovende. Ikke minst fordi teknologi kommer og løser utfordringene. At en aktør snapper de opp, kanskje ikke nå. Kommer en "luring" og legger penger på bordet og kjøper den, kanskje!
ArtDude
12.04.2021 kl 09:13 2730

Skal man være kynisk, gjør man en rettet emisjon mot en større aksjonær innenfor styrefullmakt. En proff aksjonær vil skap ro blandt småaksjonærene og press på kusen oppover. Penger kommer da inn raskt, etter en gjennomgang av dyktige folk som håndterer dette på et nivå oss små ikke har forutsetninger for. Da er det mer rom for en emisjon mot oss små på et høyere nivå når teknologiske avklaringer er på plass.

Vi små trenger en større aktør inn her. Hvis ikke blir det panikk.

mentira
12.04.2021 kl 09:51 2629

Heisann.

Ja her har det vært mye berg og dalbane siden jeg sist skrev her.

Noen som har oppdatert aksjonærliste slik at vi kan få en oppdatert Mentira konklusjon?

Teigland og Lacal har vært med lenge. Er usikker på hva de gjør. Sparebanken Vest og Atlantis Vest er vekke, begge kunne bidradd akkurat nå. Nordea kan finne på å gjøre noe? de er ganske nye, kom inn ifm børsintro. Trodde kanskje der var en mulighet via en samtale som omfatter Bergens gruppen...Mohn, Rieber osv. De har ikke hatt et forhold til Bech Invest, de har heller ikke et forhold til dagens styreleder og JH, men de fikser de fort på GF.
Redigert 12.04.2021 kl 10:24 Du må logge inn for å svare
BelfortJ
12.04.2021 kl 12:02 2463

Hvem her skal bli med på emisjonen / gå ned med skipet? Da er du skikkelig bra kaptein altså. Tar ansvar for dine medpassasjerer.
Redigert 12.04.2021 kl 12:06 Du må logge inn for å svare
Dubois
12.04.2021 kl 12:20 2400

Idag gir folk bort aksjer
Bogstavdansker
12.04.2021 kl 13:23 2331

Det siger meget om casen Lifecare, når Lifecare-investorforum kollapser ned i Bitcoin :D
Computum
12.04.2021 kl 13:50 2282

Dårlig dag for temmelig mange aksjer idag. Og da får selvfølgelig de spekulative mer juling enn resten.
True
12.04.2021 kl 14:08 2242

Vil nok ta litt tid før Life evt. stabiliserer seg oppover igjen. Jeg er spent på hva neste melding blir. Det vil nok ha en del å si for kursen videre. Håper kommunikasjonsevnene til Holter har forbedret seg den siste tiden. Jobbes nok på spreng der borte nå...
BelfortJ
12.04.2021 kl 14:20 2240

Tror nok Holter befinner seg i Sveits for tiden og ordner med masken 🤣
Redigert 12.04.2021 kl 14:20 Du må logge inn for å svare

Heisann igjen Moron, - unnskyld - Mentira ! Kr. 10.- før nyttår, og greier og greier. Hva skal DU, av alle tullinger her inne, med en aksjonærliste ?
Computum
12.04.2021 kl 14:32 2207

Topp50 har øket på de 3 siste oppdateringer. +414.735 på dagens oppdatering.