Pho - Dette ble bra !

Sappish
PHO 10.04.2021 kl 16:04 53041

Må si jeg er i imponert over pho sin reprising, som de nå er godt igang med. Med en kurs på 140,- har selskapsverdien aldri vært høyere, og vi er bare såvidt igang, som Hansson uttrykte det for et drøyt år siden. Etter det kom corona, og de solgte seg ut ( på bunn) i likhet med de mest optimistiske og skråsikre skribentene her på forumet, som en etter en mistet troen.
Noen av oss har «stått han av» og har kunnet bli med på oppturen etter hvert som topp 20/topp 50 er overtatt av utenlandske investorer som åpenbart ser at Pho er latterlig lavt priset, selv på disse nivåene.
Coronaen ga oss en utsettelse av oppturen på minst ett år, men nå ruller toget for alvor.
Triggerne står i kø og inntektsveksten vil ila høsten knuse pre-corona utviklingen, som også var heftig allerede da
Neste stopp 200,- - og det kan gå veldig fort !
peaf
15.06.2021 kl 10:24 5656

Jeg vurderer att selge huset og kjøpe flere aksjer på grunn av Cevira. Men vi ser jo att verken radforsk eller PHO får med seg Cevira utvikklingen i Kina. Og det beror jo på att Asieris ikke er børsnotert og melder inget da de ikke tjener penger før en de har solgt noe. Det gjeller jo PHO og, men de og Schneider har jo lovt kjempesalg siden Schneider tok over, men bare taper penger vart år. Så det er greit att Asieris må stå for salget som ikke kan leve på investorerne i lengden, men må prestere. Og de har jo og lagt alt til rette før ett verdsomspennede salg av Cevira med samarbeidsavtalen med Sinopharm.
Computum
15.06.2021 kl 12:36 5573

"verken radforsk eller PHO får med seg Cevira utvikklingen i Kina"

Hva vet du, som hverken PHO eller radforsk har fått med seg? Og hvor har du din informasjon fra? De fleste forventer god utvikling for PHO, selv uten Kina. Så med din innsikt om Kina, ville jeg nok solgt huset snarest :-)
peaf
15.06.2021 kl 13:32 5543

Ja så vitt eg kan huske de snart 4 år eg vart aksjonær. Har de fleste forventet betydligt større omsettning og fremfor alt større lønnsomhet hele tiden. Noen har førsvunnit og mange nye har tilkommet. De fleste nye er jo utlenninger, men alle har noe gjemensomt. De venter fortsatt.

Men informasjonen om studien kommer fra Asieris som de må gi til myndigheterne, og godkjenningsprosessen i tid før priorientert medisin har kinas FDA innformert om.
Og det bør vel vare de som har mest kunnskap om vad som skjer.
Og Cevira blir SOC med en gang da det ikke finns noen alternativ medisin. Så kan eg kjøpe nytt hus på utbyttet ganske snart.
Børsstudenten
15.06.2021 kl 13:49 5549

At man har vært aksjonær i 4 år er ikke et "kunnskapsstempel" slik du tror. Du avslører deg selv hver gang du skriver. Case in point, du skriver at det ikke finnes alternativer til Cevira. Finnes flere alternativer til Cevira jo.. Konisering regnes som SOC i dag. Så kanskje beholde huset litt lenger?
peaf
15.06.2021 kl 14:59 5519

Du har helt rett, men det er ikke en medisin men en operasjon. Og det er den de vil unngå, da den gir en del fæle bivirkninger, bland annet att de ikke kan få barn efterpå. Og 4 år gir ikke i seg selv kunnskap men erfarenhet om vad som skjedd under tiden..
Børsstudenten
15.06.2021 kl 15:22 5480

Men Radforsk har vel vært aksjonærer en god stund lenger enn 4 år? Så med den logikken burde de være en god del mer erfarne enn deg?
peaf
15.06.2021 kl 15:43 5456

Ja vad eg førstår så har de vart med i 21 år, men om man skall utgå fra vad de seier. Så venter de også på lønnsomhet fortfarende, om det ikke er bare sprøyt de kommer med i sine podcast.
Børsstudenten
15.06.2021 kl 17:35 5396

Syns Radforsk virket veldig fornøyde og skrøt voldsomt av Q1 til tross for omstendighetene. Fikk ikke inntrykk av at de "ventet" på bekreftelse. De sa heller at gjennombruddet allerede skjer nå. Hvis de var misfornøyde eller skeptiske hadde de vel aldri skrytt så mye.
peaf
16.06.2021 kl 06:20 5147

Ja vente i 21 år på lønnsomhet er vel en kort tidsinntervall før radforsk, eg førstår godt att de er fornøyde med det. Og er de fornøyd så er du det og, er det så att førstå.
Nu er det 44,04 % av aksjerne som eies av Top 20, derav eier de norske 12,6 %. Og utlenningerne 31,4 % og de fleste har nok aldri hørt en podcast fra radforsk. Og att de skall vare like tålmodige og vente 21 år på lønnsomhet, er vel lite troligt. Så den må nok snart realiseres, det rekker ikke att bare høre om den i presentasjoner og podcaster. Even om en del syns det er bra nok til att begynne med.
peaf
16.06.2021 kl 06:40 5140

Skall bare kommentere vad eg reagerer på. Det er jo ingen tvivel om att BLC finner fler tumører en WLC gjør. Men om eg førstår studien riktigt, så viser den betydligt mer återfall efter BLC turbt en vad som vart signalisert tidligare. Når de finner så mange tumører reden efter 8 uker 24 %, det er helt andre tall en som vart presentert før. Men det er jo fortsatt vist en stor førdel vid bruk av BLC. Og spesielt vid oppfølgning, og der bør de jo bruke flexiscope.
Så får vi håpe det er ett godt salgsargument.
Børsstudenten
16.06.2021 kl 12:15 4998

Jeg er fornøyd med utviklingen uavhengig av Radforsk. Du som skrev at Radforsk ikke får med seg Cevirautviklingen i Kina, og jeg syns det var en tåpelig og hoven uttalelse. Nå bytter du tema til lønnsomhet og generaliserer i ekte Peaf-stil. At PHO nå har fått mange utenlandske investorer, uten å ha hørt en Radforsk-episode som du igjen antar, burde vel si sitt om hva de forventer. PHO blir lønnsom i 2021, det er det ingen "tvivel" om.
peaf
17.06.2021 kl 10:53 4803

Ja du får mene vad du vil, men Asieris seier ferdig godkjend september 2022. Men Radforsk og PHO seier 2H 2023, det er jo trots alt ett år, og så vet vi att Asieris lligger langt føre i studien. Og tre mnd resultatet er med god margin passert i alle land der studien føregår, så i prinsip kjenner de resultatet i hele studien.. Og en sånn nyhet som att de har fått en samarbeidavtale med ett kjempeselskap att selge og markedsføre Asieris produkter burde vel vart omtalt i podcasten om noe. Nei de gjør ikke jobben sin, og snakke om SOC når alt har en nedåtgående trend sen Q3 -19 i USA blir vel ingen imponert av.
Sen kan jo du sitte der og tyte om vad tåpelig og hoven jeg er.. Men det jeg tar opp er konkrete saker, som Cevira studien eller resultater som er dokumentert. De der fremtidsvisjonerne som eg har lest om i 4 år men aldri ser noe til. Kan de bare ha før seg de som vil.
Men per i dag er det ikke mange som står i kø før att kjøpe PHO aksjer.
Børsstudenten
17.06.2021 kl 18:28 4691

Litt å plukke i her..
"Asieris seier ferdig godkjend september 2022" - Tidspunktet du refererer til er estimated study completion date. Ikke når Cevira er godkjent, men når studien er ferdig og sendes til godkjennelse.
"Og en sånn nyhet som att de har fått en samarbeidavtale med ett kjempeselskap att selge og markedsføre Asieris produkter burde vel vart omtalt i podcasten om noe." - De snakket om dette i podcasten? Denne avtalen dreier seg om logistikk. Den handler ikke om markedsføring og salg.
Hahah jeg kalte ikke deg tåpelig og hoven, jeg skrev at uttalelsen din var tåpelig og hoven.
Nei du tar ikke opp konkrete saker. Du cherry-picker og spekulerer og blir furt når andre ikke vil spekulere med deg.
"Men per i dag er det ikke mange som står i kø før att kjøpe PHO aksjer." - hmm ja godt poeng.. 34% økning i kursen i 2021 viser jo en klar manko på kjøpere.
peaf
18.06.2021 kl 07:27 4523

Nu er det vel ett fett om du kaller meg eller mine uttalerser før tåplige eller hovne. Og det der cherry -picker argumentet er noe de tar til når de er svarsløse og i grunn ikke har noen reell mening.
Og førstår du ikke innebørden av Asieris melding, så kommentere den ikke.
Asieris og Sinopharm inngår strategisk partnerskap for å akselerere kommersialisering av Asieris-produkter
"Vi er glade for å samarbeide med et globalt innovativt selskap som Asieris," sa Yong Liu, president i Sinopharm. “Sinopharm har et omfattende farmasøytisk markedsføringsnettverk og sterke markedsservicefunksjoner.
Og slutligen så er det ikke så att de venter til ett datum med att sende inn resultater og dokumentasjon. Men de leverer resultaten efterhånd som de føreligger. Og den kliniske delen er meldt estimert ferdig nu i september.
Og en dag er en dag og ikke ett halvt år.om du vil kommentere dagen igår.
Så trur eg att eg låter den her diskusjonen og din cherry- picker ligge. Den før endå ingen stans
Redigert 18.06.2021 kl 07:32 Du må logge inn for å svare
Børsstudenten
18.06.2021 kl 10:25 4429

Hvis du syns det er ett fett så får det være ett fett, men du tar det altfor personlig.
Sinopharm er et distribusjons- og logistikkselskap. Hør på podcasten igjen ved 35:30 og 41:14. DS sier det rett ut, 2 ganger(!), at dette handler om logistikk og ikke salg. Han sier også Asieris planlegger å ha en egen sales force og har nettopp ansatt en head of sales and marketing. Uansett så er dealen et kvalitetsstempel.

Det er ikke en eneste seriøs aktør som sender inn litt og litt data slik du beskriver, det er ikke slik en undersøkelse fungerer. Nei, de venter ikke til en dato med å sende inn, men de venter til de har alle resultatene, analysert og gjort rede for dem. Kliniske delen er estimert ferdig i september ja, altså datainnsamlingen. Så begynner databehandlingen, som er estimert ferdig i september 2022. Tror jeg at de søker markedsgodkjennelse i sept 2022? Nei, sannsynligvis tidligere. Men de sender ikke så fort all dataen foreligger og ikke gradvis.
Ellers god dag.
HrDuck
18.06.2021 kl 10:37 4420

Du fortjener honnør for forsøket på å være rasjonell med peaf, men min erfaring er at det er nytteløst. Jeg har forsøkt tidligere, men peaf synes å ha en kronisk motvilje mot å innrømme at noen andre enn han selv har rett. Etter mine forsøk så fikk jeg kun en ting av verdi, muligheten til å ikke diskutere mer med vedkommende.
peaf
18.06.2021 kl 10:54 4419

Ja om det er to ulike informasjoner, så er det nok det Asieris melder eg fester lit. Det Schneider seier har jo vart tatt ut av de blå før. Han snakker om Hexvix ikke om Cevira.
Les vad de melder. Det går ikke att missførstå. Sen er det bare att avgjøre vad man skall tru på. Det man leser eller det man hør.
https://asieris.com/asieris-and-sinopharm-enter-into-strategic-partnership-to-accelerate-commercialization-of-asieris-products/
Viro
18.06.2021 kl 12:43 4338

Betyr veldig lite hva peaf og oss andre måtte mene, men det som utvilsomt er 100% sikkert er at DS har full kontroll på hva som rører seg også i Asieris.
At peaf mener noe annet er ikke noe å forholde seg eller feste noen som helst lit til.
Den skribenten har nå klaget sin nød over den ubrukelige ledelsen og det elendige styret i over 2,5 år.
Saken er vel at det meste vedkommende har klart å komme med ift ledelse, styret, kursutvikling etc. har vært direkte feil og direkte misvisende. Ikke vet jeg hvor mange peaf og bravi har skremt bort fra disse trådene, men det er ikke få og det er synd for mange av de nysgjerrige som snudde i døren her grunnet dem to kunne virkelig gjort en kule investeringsmessig i Photocure.
Børsstudenten
18.06.2021 kl 13:11 4309

HrDuck - haha ja uff merker jeg begynner å bli lei..

Peaf - Det går tydeligvis å misforstå. Det står: "The two companies will jointly advance commercialization, logistics and supply chain services for the innovative products of Asieris.". Kommersialisering, logistikk og supply chain. Hvis det er ordet "kommersialisering" du henviser til så innebærer ikke automatisk dette markedsføring og salg. Kommersialisering betyr å ta noe fra idé og konsept til et ferdig produkt klart til å selges til markedet.
Du får tro det du vil, Peaf. Det står kommersialisering og logistikk, og vår CEO sier han har snakket med Asieris' CEO og sier at avtalen innebærer logistikk, og at Asieris skal sette egen direct sales force i jobb. Jeg mener det vi leser og hører er det samme.
peaf
18.06.2021 kl 13:26 4319

Så Accelerate Commercialization of Asieris Products
Betyr att de førvarer og transporterer dem. ja det låter som en god avtale
Og når du er så fantastisk god på vad alt betyr. Hvordan oversetter du det her.
The first project under the partnerhsip will be the commercialization of Hexvix
Redigert 18.06.2021 kl 13:38 Du må logge inn for å svare
Børsstudenten
18.06.2021 kl 14:03 4280

DS svarer jo på akkurat dette i podcasten etter spm ved 41:14.
Selvom kommersialisering innebærer mange aktiviteter, bl.a. markedsføring og salg men også produksjon og distribusjon. I denne sammenheng sier DS at det dreier seg om distribusjon.
"Sinopharm, I think is two things. One, its a logistics partner. So its how they distribute the product, its not how they sell the product. They're (Asieris) still intending to put in a direct sales force in the top say 20 metropolitan areas in China and the top institutions where they believe BLC will make the biggest difference."
Er vi enige nå?
peaf
18.06.2021 kl 14:25 4256

Du og Schneider er enige, men om du og Schneider ikke begriper att avtalen innebær ett salgssamarbeid. Så hjelper det ikke vad det står i meldingen. men Sinopharm er ett av de største grossistselskapen i Kina. Og de selger andres varer, og det er meningen med avtalen. Og når de skriver det, så er det så. Er det så vanskelig att førstå. Du får gjerne svare men for meg er det nok nu, når du ikke førstår eller trur på det de skriver.
peaf
18.06.2021 kl 14:54 4242

Og det er ikke bra av deg og Schneider att gjøre om avtalen til en mer eller mindre verdiløs transport og lager avtale. Når det i grunn er en av de få positive avtaler med skikkelig potensiale. Men Schneider har aldri førstått vad som er bra for selskapet, og som sagt han er ikke alene.
Redigert 18.06.2021 kl 14:55 Du må logge inn for å svare
Børsstudenten
18.06.2021 kl 15:44 4220

Var ikke du ferdig?
Jeg "gjør ikke avtalen" til noe annet enn det den er? DS sier det er en distribusjonsdeal. Det er langt fra verdiløst. Det kan være enormt kostbart og tidkrevende å implementere distribusjon. Sinopharm er størst og best på distribusjon, så da er den saken biff og det vil AKSELERERE kommersialiseringen, og er som sagt et kvalitetsstempel på Asieris. Det er du som legger tillegger det null verdi.
Du kan bli sur og skylde på DS, og meg tydeligvis, men DS sier at Asieris har sagt at de planlegger å selge selv. Hvis du vet og kan mer enn DS så må du hjelpe oss å forstå hvorfor Peaf ikke er CEO. Du trenger ikke svare på det.
Nå er det jeg som er ferdig. Lykke til, Peaf.
peaf
18.06.2021 kl 15:57 4207

Ja Asieris selger og Sinopharm kommer kjørendes med greierne, nu er vel ikke hexvix større en att de kan ha det med seg når de selger. Det blir værre og værre når du får legge ut om alt tull du og schneider er enige om. Men til opplysning så selger og leverer grossistselskap varerne til sine kunder.
glimt
18.06.2021 kl 16:42 4170

I sluttauksjonen gikk 160 tusen pho aksjer til 142.8kr.En voldsom økning fra resten av uken med omsetning på 30-40 tusen aksjer.
Noen som ønsker å posisjonere seg for gode nyheter.
sokaratest
18.06.2021 kl 16:46 4168

Hva er på gang ?
sokaratest
18.06.2021 kl 17:05 4012

Oppkjøp ?
peaf
20.06.2021 kl 06:31 3766

Det er jo to saker hos PHO som er skikkelige positive muligheter. Det er først og fremst Cevira, og salgs og markedsføringsavtalen mellom Asieris og Sinopharm. Og Schneider klarer att forringe verdin av begge, att kalle en partnerskap for å akselerere kommersialisering av Asieris-produkter. Før en logistikk og transportavtale er vel nesten bare han og studenten som kan få det til. Første bud er alltid att selge produktet , anners blir det vanskelig att akselerere noe. Og det ser jo ut som Asieris har førstått det. Og det blir en vesentlig skillnad om Sinopharm markedsfør og selger Hexvix, en om Asieris gjør det. Som de fleste aldri hørt tales om.
Og att det skulle vare en kvalitetsstempel att just Sinopharm leverer hexvix men ikke selger det.., trur eg ikke leger tar så høytidligt even om studenten mener det.

Jeg blir ofte idiotforklart når eg ikke trur på alt Schneider seier. Ett eksempel var når Schneider gikk ut og skulle samarbeide med Wolf og Olympus og i USA og selge scope, gleden stod høgt i tak hos PHO menigheten. Da skulle det endeligen bli fart på scopesalget, men når eg sa att det får han aldri til. Dels var cysview bare godkjent med Karl Storz scope, og att de hadde en bindende avtale med dem. Så kom det vanlige argumentet om jeg ikke førstod vad CEO hadde sagt, men det var just det jeg gjorde. Og det skjedde jo førstås ingenting, men ingen ville innrømme att Schneider ikke gjort leksen sin innen han påstod saker og ting.

Og det er ingen tvivel om att han ikke har gjort leksen sin når det gjeller Cevira utvikklingen eller Sinopharm avtalen. Sen kan jo studenten og hallo888 ta det der ceo har sagt argumentet var gang de mener noe. men det er mange CEO,r som får sparken når det de seier aldri skjer.
Og når det gjeller Sinopharm avtalen så kan de nok få bruk av både logistikk og distribusjon når det gjeller Cevira, som kommer att selges i milliontal rundt om i verden. Men Cevira kommer att selge seg selv, så markedsføringen blir i stort sett bare var de bestiller produktet. Men hexvix er avhenging av att noen selger scope og. Om ikke Sinopharm tar del i det, kommer det ta en evighet innen det skjer noe.
Så kan jo Børsstudenten fortsatt påstå att Radforsk og Schneider gjør en god jobb med att innformere vad som skjer i Kina. Men det har inget med verkligheten att gjøre

risksøker
20.06.2021 kl 11:55 3627

Ja jeg ble sittende å se på hva som skjedde i sluttauksjonen, skulle jeg benytte anledningen til å selge meg ut eller skulle jeg se på dette som bull signal. Jeg valgte å bli sittende som alle ganger før når kursen blir shortet nedover med små volumer. Men hva egentlig skjedde var det en stor fisk som ble irritert på denne manipulering nedover og benyttet anledningen til å laste opp. Det kan og ha vært en Short inndekning da de ikke ville ta mer risiko, kan jo komme en god melding når som helst. Det ligger utrolig mange bull triggere fremover. Vi får bare følge med å se hva som skjer, selv er jeg long og har stor tro på selskapet fremover og dets ledelse.
Børsstudenten
20.06.2021 kl 12:05 3621

Jeg er ferdig med å idiotforklare helt grunnleggende fagbegreper for deg. Du avslører hvor mørkt og blankt det står til hos deg hver gang du skriver.
Du har et rart syn på verden og jeg bor tydeligvis gratis i hodet ditt på en søndag kl 06.30.
peaf
20.06.2021 kl 13:32 3561

Ja ikke vet jeg vad du mener med mørkt og blankt. Men det er ingen ens i nærheten som skriver så mye positivt om Cevira eller Sinopharm avtalen som jeg gjør.
Att Schneider og radforsk og du ikke ser detsamme som eg ser lever eg godt med. Jeg bare konstaterer det i mine innlegg, og det har du og gjort i dine innlegg. men fasit kommer. Da vet vi vad som var riktigt.
peaf
21.06.2021 kl 06:27 3346

Jeg har lenge fundert på hvorfor kommunikasjonen mellom Asieris og PHO er nesten null. Men her kommer jeg studenten som vet vad ordet kommersialisering betyr satte meg på sporet. Schneider er jo og den her kommer jeg typen, og det er klart att først møte Hestdal som er sympatisk og entusiastisk. For att seden møte Schneider som er motsatsen og bare tenker på seg selv, kan få den beste att reagere. Vi vet jo att i en betald analyse fra Edison der PHO godkjenner inneholdet, skrev de att de gav Asieris 20 % sjanse att lykkes i USA og 40 % sjanse att lykkes i Kina. Da de tvivle på Asieris hadde økonomi og kompetanse att gjenomføre Fase 3 studien.
Og var kom de opplysningerne fra, jo naturligtvis fra Schneider som godkjenner analysen. Og det er klart att Kineserne har fanget opp vad Schneider mener om dem. Og de kan jo ikke få respekt før en sådan selvgod type som snakker først og tenker sen. Det er klart de kommuniserer minst muligt med Schneider. Ikke ens når de gikk fra lokal til global studie og sparde 2 år på den globale delen har det blitt fokusert på det av PHO. Og det er elendigt når det er der de ligger store penger i milepæler og eventuell royality. Og vi vet jo att Asieis har mer en nok penger og kompetanse att gjenomføre studien. de behøver ikke ens gå på børs før att skaffe penger. De har store investorer som har fullt førtroende før vad de presterer. De har og klart att forsere studien og blir ferdig langt tidligare en annosert.

Men har de informert Schneider, tydligen ikke. Han håller fast vid andre halvår 2023. Og jeg førstår dem, sånne selvgode typer skall man ha minst muligt med att gjøre. Og de vet att det er Hestdal som tatt frem produkterne. Og selge og markedsføre dem, klarer de bedre selv uten Schneider,Men de vet reden i dag att Cevira blir så stort att de har inngått en avtale med Sinopharm for å akselerere kommersialisering av Asieris-produkter. Det betyr presis det Asieris skriver. Schneider og noen til har tydligen ikke førstått innebørden av avtalen, som er mange ganger mer verdt en Ipsenavtalen som PHO måtte betale dyrt før.

Og den her Hexvix avtalen med Asieris så skall de jo få 1,4 mil usd i milepælebetalning vid godkjenning, men royality prosenter seier de inget om. Det er enda ett teign på att de er veldigt dårlig på att informere, om de skall bli SOC i verden så har det stor betydelse. Men det er klart det er sterkt gjort att klare formiddle vad han selv tenkt prestere, og han lider ikke av noe mindreverdighetskomplex det er tydligt.

De få ganger Asieris avtalerne blir omtalt er når noen steller ett spørsmål på presentasjoner eller podcast, og svaren tyder på att han aner ikke vad som skjer. Men det er vel for att han er mest opptatt av seg selv, og ikke kan slå seg på brøstet og vise vad dyktig han er når det skjer i Kina.
En sak er sikker att kineserne gjør saker og ting mye bedre en han noensinne kommer att gjøre. Og slakte dem på den måten som Edison og han gjorde i begynnelsen, straffer seg alltid. Nei det står stor respekt av vad Kineserne fått til, og Sinopharm avtalen var liksom prikken over i.
Redigert 21.06.2021 kl 06:29 Du må logge inn for å svare
peaf
21.06.2021 kl 09:48 3233

Jacob Schram må gå på dagen som Norwegian-sjef.
Enda en CEO får sparken. Her nytter de ikke att komme med Ceo har sagt argumentet. De må prestere noe og.
Men med ett Radforsk styre som i PHO, stells inga sånne krav. Der rekker det lenge med att love vekst og hemte pengerne fra innvestorerne.
PCIB har og Radforsk styre, og NANO og. OG vi ser jo hvordan det går Noen lær aldri
Ebit
21.06.2021 kl 17:18 3097

Herre min for ei jamring peaf.
Tror du hadde egnet deg som gråtekone ved begravelser blant muslimer.
La nå tiden vise, så får vi se.
Jeg er tross alt fornøyd med de grepene CEO’en har gjort.
Hestdals tid var ute for lengst,
Bra han innså det til slutt
risksøker
22.06.2021 kl 08:30 2905

Photocure : Photocure: Asieris Announces First Patient Administration in Europe within the Phase III Clinical Trial for APL-1702 (Cevira)
Oslo, Norway, 22 June, 2021: Photocure ASA (OSE:PHO) today announces that its partner Asieris Pharmaceuticals (Asieris) has administered the first European
patient in its phase III clinical trial for APL-1702 (Cevira[®]).

Asieris announced dosing of the first patient in Europe in its multinational, multicenter, Phase III clinical trial called APRICITY that started last November.
The photodynamic drug-device combination product APL-1702, Cevira[®], licensed to Asieris by Photocure, is being developed for a novel non-surgical treatment of
cervical high-grade squamous intraepithelial lesions (HSIL).

"The multinational phase III clinical trial for Cevira is an important milestone towards a non-surgical treatment of high-grade cervical dysplasia. This step
shows once more that our partner Asieris is making great progress and is on track with their clinical program and development of this innovative photodynamic
drug-device combination," says Daniel Schneider, Chief Executive Officer of Photocure.

In China, the clinical trial application for APL-1702, Cevira multinational Phase III trial was approved by the Center for Drug Evaluation (CDE) of the National
Medical Products Administration (NMPA) in July 2020. Photocure reported Asieris' dosing of the first patient in China on November 11, 2020
(https://photocure.com/news/asieris-announces-first-patient-administration-in-the-global-phase-iii-clinical-trial-for-apl-1702-cevira/).
peaf
22.06.2021 kl 11:22 2776

Ja det var vel en pressemelding med så minimal innformasjon som det er mulig att åstedkomme. Vi vet jo att studien var delt opp i to deler med 18 mil usd vid godkjenning i Kina og 36 mil usd i USA. Der PHO innformerte om att de senest var ferdig 2024 i Kina og 2026 i EU/USA. Nu ligger det vel an til att begge er ferdig senest neste år Kina antagligen i år. Da er de ikke on track som Schneider seier men 2 og 4 år føre det Schneider påstod før. Men hvorfor de ikke innformerer hvor mange pasienter de behandlet til dags dato i Kina eller noe som helst når den kliniska studien beregnes ferdig er en gåte. Det tyder jo på att de er ikke spesielt innformasjonsvillige til Schneider. Da det bare er en pressemelding er det ikke samme krav om alt skall vare korrekt.

Og det borde følge med en milestone på 3 mil usd før første pasient globalt. Som eg ser det virker det som Schneider har bedt om noen innformasjon han kunde melde før att holde kursen oppe. Og de gav han minst muligt, det var ikke det store når vi vet att første pasient i hele studien vart behandlet 11 november.
Og går man til Asieris hjemside og News så er det ikke nemt engang. Det virker som de lagt en egen link til Schneider bare. Dette er nok glemt i morgen om de ikke har mer att komme med.