FA fornekter seg ikke...


Hegnars nyttige journalister slår opp Røkkes AOW, "FALLER STORT" - 6,86% mens Kahoot - 7,39 % ikke blir nevnt !!

https://finansavisen.no/nyheter/borsoppdatering/2021/04/12/7654768/oslo-bors-i-rodt-shippingaksje-til-topps-etter-guiding


https://bors.e24.no/#!/instrument/AOW.MERK

https://bors.e24.no/#!/instrument/KAHOT.OSE

Bybonden ( må bare poengtere dette engang til )
Redigert 12.04.2021 kl 17:13 Du må logge inn for å svare

Tok meg den frihet og spurte Google "Hvorfor Hegnar er sjalu på Røkke ?" og jeg fikk opp følgende filer :

https://www.google.com/search?q=Hvorfor+er+Hegnar+sjalu+p%C3%A5+R%C3%B8kke+%3F&ie=utf-8&oe=utf-8&client=firefox-b-ab

Noen som forresten vet svaret , dette har jo vart en stund, og meg bekjent har ikke Røkke tatt til motmæle !

Bybonden......

Anbefaler Tina/Hegnar å lese Bergens Tidende.sin leder i dag 12.04. Den taler Tina/Hegnar midt i mot vedr. det grønne skiftet og kostnader samt Paris avtalen.
Tenker det sundt for Finansavisen å tre ut av boblen sin og se verden i et annet lys enn kroner i kassen på kort sikt
Bull dog
12.04.2021 kl 17:54 2366

Det satses stort på området og vil gjøre det fremover så har tro på vekst både kort og lang. Motstanden mot landbasert vindkraft er stor forståelig nok.

Mye bedre at Finansavisen skriver om AOW enn andre selskaper, selv om overskriften er for det meste negativ. Det tyder på at media har fanget opp den enorme interessen for havvind hos leserne der ute. Kjempebra for alle, selv for Hegnar som selger flere aviser på det! Hegnar gjør med andre ord en kjempe jobb for å få opp engasjementet rundt havvind og spesielt rundt AOW👍 vi som er aksjonærer i AOW vet jo hva vi eier og hva som kommer ellers hadde vi jo aldri vært AOW aksjonærer. PS! positive artikler om havvind er det også mye av https://e24.no/olje-og-energi/i/bnxEaA/flytt-vindkraften-til-havs

Tina Bru har et stor ansvar på sine unge skuldre. Det grønne skifte kommer med eller uten Norge på laget. Det er en utfasing av olje vi står ovenfor, så her er det bare å stemme rød grønnt folkens for å trygge industri og energi Norges framtid.
Redigert 12.04.2021 kl 18:14 Du må logge inn for å svare
Veim
12.04.2021 kl 18:03 2297

Men hva skulle Røkke tatt til motmæle med på disse nye artiklene da? Står vel ingenting direkte feil i noen av de. Aow har falt mer tidligere uten å bli nevnt. Forstår godt mye desperasjon hos aksjonærene men er vel bedre å håpe selskapet jobber og på får til noe snart, fremfor å bry seg med en avis. Til slutt vil vel kursen gå uavhengig av hva Hegnar eller Finansavisen skriver.

Nei, jeg stusser bare på hvorfor det alltid er negativt ladet, hvis det skrives om Røkke sine selskaper. Men jeg skal gi deg rett i at Røkkeselkapene vil gå bra, tross skriveriene på FA , DN. Har forresten funnet en oppklarende artikkel om relasjonen mellom Industribyggeren kontra Mediemodulen ! Det kan stå om en kvinnes gunst, he he he !! Intet nytt under stolen !!

https://journalisten.no/kapital-trygve-hegnar-finansavisen/hegnar-ble-lovet-juling/152756 (scroll ned til Røkke )

Bybonden ( nå også som graverende journalist )
Redigert 13.04.2021 kl 12:39 Du må logge inn for å svare

Veim
Selv om du gjerne ønsker kursen videre ned, kanskje du kan peke på det som er er feil eller meningsløst når det pekes på Røkke. Det skjedde en del tidligere og i forhold til Rec.. Reaksjonene lot ikke vente på seg da heller. Er det en trend ? eller bare en måte å utrykke seg på for å selge aviser med små saker og store overskrifter. Fortell fortell.
Redigert 12.04.2021 kl 19:57 Du må logge inn for å svare

Man skal heller ikke kimse av det faktum at baisserne medvirker til at flere av oss får tak i billigere aksjer !!

Bybonden ( rett skal være rett )

Det er et spill her og det er ingen tvil om at det som skjer utenfor Norge går sin gang uavhengig av tempoet her på berget. Vi må melke olja først, så derfor tar andre nasjoner føringen før vi kommer krypende etter. Havvind eksploderer fra nå og fremover og jeg vil være på innsiden av før det tar av ikke etter det har gjort det...
Veim
13.04.2021 kl 09:03 1236

Taper hver dag den går ned, så hvorfor skulle jeg ønske den ned? Taper jo bare enda mere da. Vi får håpe artiklene er glemt i dag og at kursen går oppover igjen.

Da er det Spetalen junior som skal arve mikrofonstativet. Her er det vel bare å laste ( ironi ) denne kommer garantert til å stige de neste to dagene ! Så er det vel på tide å selge da etter noen dager, og vips så har man tjent x antall millioner. Lett, lettere lettest ! He he he he.

Spørsmålet vi må stille oss er følgende, sitter han ut uka, eller selger han på Fredag ? Spennende, følg med følg med

https://finansavisen.no/nyheter/finans/2021/04/13/7655417/stole-spar-axactor-himmelhoyt


Bybonden....

For å avrunde denne tråden spurte jeg GOOgle, hvor ofte Hegnar hadde skrevet positivt om en Spetalen sksje. Her er resultatet : https://www.google.com/search?client=firefox-b-ab&sxsrf=ALeKk025iuUG5WvSkTCL6m7aicIrnw1jHA:1618328316240&q=Hvor+ofte+har+Hegnar+snakket+positivt+om+en+Spetalen+Aksjer&spell=1&sa=X&ved=2ahUKEwj9_azjxvvvAhXQmIsKHWMCCvgQBSgAegQIARA1&biw=1600&bih=799

Bybonden ( mens vi venter på beskjed fra USA)

PS : Lover . Nå er det slutt på denne føljetongen , så får markedet leve sitt eget liv !!