Elop - SIMPLIFAI ENTERS STRATEGIC PARTNERSHIP

Slettet bruker
ELOP 14.04.2021 kl 14:02 67633

ELOP AS: SIMPLIFAI ENTERS STRATEGIC PARTNERSHIP WITH DOCUMASTER AND SIGNS UP TWO FIRST MUNICIPALITY CLIENTS

13:53
April 14th 2021 - Elops AI business unit Simplifai has entered into a

strategic partnership agreement with rapidly growing document management company

Documaster AS. The partnership has already landed its first clients, two

Norwegian municipalities, and is part of a public sector growth strategy.



Documaster was recently one of only five Norwegian technology companies that

were included in Financial Times list: FT 1000: Europes Fastest Growing

Companies.



As part of the agreement, Documaster will include Simplifais AI-driven systems

in its offering to support public and private sector clients in facilitating

automatic receipt and management of e-mails and user or customer enquiries,

including documents that needs to be managed.

rischioso
11.11.2021 kl 15:52 4635

Dette er jo nettopp den rette tiden for et slikt produkt når alle verdens betonganalyser viser et massivt behov world wide for vedlikehold og da er det desto viktigere at man bruker tools som forteller den eksakte tilstanden for å kunne utbedre nøyaktig det som trengs og på denne måten begrenser utbedringskosten til et minimum.

Utfordringen din virker å være misforståtte forventninger knyttet til tidslinjen - at ting har tatt lengre tid enn først antatt betyr jo ikke det samme som at produktet ikke er godt. Presentasjon, markedsføring og markedspenetrering er tidkrevende, men når selskapet nå kan vise til den ene avtalen etter den andre i flere av verdens største markeder så er det også på tide å legge det negative bak seg og se på mulighetene fremover med nye øyne og det vil nok markedet gjøre etter hvert som tiden går og nye ordrer tikker inn.

Risken og flaskehalsen slik jeg ser det fremover er ikke mangel på ordrer, men heller det motsatte - at selskapet kan komme i en situasjon hvor de ikke klarer å levere i den takten bestillingene kommer så utvidelser av den nåværende produksjonskapasiteten må kunne oppgraderes fortløpende fremover. Om det løses gjennom å utvide egne produksjonsfasiliteter, etablering av nye produksjonsfasiliteter i utlandet og/eller i kombinasjon med samarbeid med andre som har ledig produksjonslinjer gjenstår og se. Mer om dette vil vi nok høre om i tiden som kommer - vi går uansett svært spennende tider i møte .. ;)
Redigert 11.11.2021 kl 16:00 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
11.11.2021 kl 16:04 4640

Ingenting er som optimister. Så hva ser man at kursen skal være om to års tid?Har sett ville forslag på 20 kr, noe som selvsagt er helt virklighets fjernt.Klarer den det så skal jeg kjøpe meg sykkel og sykle fra Nordkapp til Gilbraltar, selv om jeg hater sykelister.

Mitt forhold til Elop er preget av at en misliker store ord som man ikke lever opp til.
Redigert 11.11.2021 kl 16:06 Du må logge inn for å svare
Patron72
11.11.2021 kl 16:06 4622

Når vi 20 kroner skal jeg spandere en sykkel på deg.
Siste kursmål jeg så var på 12 kroner.

veteran
11.11.2021 kl 16:07 4627

Tror faren her ligger i at utviklingen videre vil ta så masse av kapitalen selskapet har at de er nødt til å flagge en ny emisjon langt ned på 2-tallet. Det koster å bygge selskap. Ser ikke ut som markedet reflekterer over de meldingene som kommer. Håper det kommer noen meldinger om inntekter, da kan vi se om kursen beveger seg andre veien. Tror det vil gå mange mnd. før kursen rører seg og en inntreden kan man vente med.
rischioso
11.11.2021 kl 16:17 4673

Det er alltid vanskelig å skulle tippe aksjekursutvikling, men jeg kan strekke meg til å si at jeg ville blitt overrasket om vi fortsatt ligger under 10 kroningen 12md frem i tid og det er over 300% opp dit fra dagens aksjekurs for å sette det i perspektiv så ikke mange case på OSE med en lignende mulig avkastning i den samme perioden.

Det ble nylig lagt 100m på bordet til 4nok/aksje så det er flere som ser en pen oppside her. Det vil handle om bestillinger og forventninger fremover. Jo flere bestillinger jo høyere forventninger og gjennom det høyere aksjekurs.

I tillegg så har vi stand a lone caset Simplifai som vokser for hvert kvartal som går og som vil bidra med det fremover noe vi vil se av tallene ved Q presentasjonen den 02.12 om knappe 15 børsdager.

Så ja - dette er mest sannsynlig et bet flere vil ha et ønske om å ta del i fremover - et gyllent langsiktig kinderegg det kan være lurt å ha i porteføljen fremover - My3Cents ... ;)
hatitchi
11.11.2021 kl 21:33 4481

De fleste som deltok i emisjonen er nok årsaken til at selskapet har falt fra 4 til 3 kr. Brorparten av aksjene er solgt med tap, og så fort det kommer kjøpere så lempes det ut. Det er nå 200 % opp til kursmålet, så regner med at det om ikke lenge blir kuttet til 6 kr :)
rischioso
12.11.2021 kl 02:52 4383

Slike uttalelser kommer gjerne fra de som vet minst.

For det første så stod ikke kursen i 4 når emisjonsmeldingen kom, men 5,3. For det andre så var det overraskelsesmomentet av den betydelige rabatten som var utslagsgivende for nedgangen. For det 3-dje så er det en viss forskjell på antallet som var med i emisjonen og det totale antall aksjer - ser vi på de 17 største aksjonærene som tok mest i emien så har ikke de solgt en eneste aksje.

Håper i det minste at du klarer å være ærlig nok med deg selv til å ta de rette avgjørelsene i aksjemarkedet, men det er tvilsomt av flere grunner både basert på alle feilaktighetene du her lirer av deg og ikke minst hvor du for tiden har plassert pengene dine ...
Slettet bruker
12.11.2021 kl 05:27 4368

Troverdighet er for min del en vesentlig ting når en skal investere i et selskap og den har blitt sterkt svekket. Emisjonen viste en ville komme men det var gitt uttrykk for at behovet ikke var før ut på nyåret. Det at den kom nå viser at fde ikke har kontroll på pengebruken. For meg er det et faresignal. Det er rett og slett dårlig styring. Store ord liker jeg dårlig.
Det viser liten respekt for aksjonærenes penger. Manglende kontroll på pengebruken gjør at man lett kan komme i betalingsproblemer som tar ens fokus og svekker ens evne til å drive fornuftig. God kontoll på økonomien er en forutsetning for å lykkes. Bruker en andres penger som en komunist er man uegnet til drive et firma.
Men jeg skal være ærlig å inrømme at det var umulig for dem å forutse coronaen som svekket deres mulighet for å vise frem produktet deres. Den er grei.
Redigert 12.11.2021 kl 05:42 Du må logge inn for å svare
rischioso
12.11.2021 kl 07:41 4328

Vi kan vel ikke påstå at de ikke hadde kontroll på pengebruken - heller det motsatte siden de hentet penger i god tid for å sikre at de har til driften. Det var vel heller markedet som kalkulerte feil og tok utgangspunkt i den historiske kvartalsvise bruken hvor det også er riktig at selskapet ymtet om at de var finansiert til et stykke ute i 22, men man venter jo ikke til kassa er tom og selskapet ser bedre enn oss hvilke kostnadsøkninger som vil komme fremover. Vi må ikke glemme at de er nå i ferd med å etablere seg i flere av verdens største markeder hvor markedsføring koster og ikke minst utviklingen av roboten.

Dette vil også markedet kunne ha en forståelse for, men det som virkelig tok mange på senga var den betydelige rabatten som ble gitt - hele 25% på siste sluttkurs noe som er en dobbelt så stor rabatt sammenlignet med det som er vanlig. Men igjen, nå er emispøkelset borte og selskapet er godt rustet både for de avtaler som allerede er inngått og kommende så er det også å forvente at selskapet leverer på forventningene fremover.

Om knappe 14 børsdager så blir talla for Q3 lagt på bordet og det er forventet en pen omsetningsøkning hos Simplifai i tillegg til en spennende outlook for begge noe jeg er overbevist om at de leverer på .. ;)
Stock_ings
12.11.2021 kl 07:55 4319

Kursen ble pumpet opp fra noe over 4 til over 5,3 på en avtale med Sealtech, et amerikansk firma uten referanser, ingen følgere på FB, ingen ansatte på LinkedIn, og kun nordmenn som eiere. På hjemmesiden deres var det 30 referansefirma, alle norske. Da folk på Shareville begynte å snakke om at det skulle vært undersøkt ekteheten der så slettet selskapet kundesiden. Lukter svindel lang vei av den. Så kom meldingen om emisjon på 4 dagen etter. Pump and dump er ufint.

Det som skrives om at ingen av de 17 største ikke har solgt aksjer vet vi ikke. Aksjene i emisjonen ble allokert 2 dager før betaling av aksjene, så alle som ville kunne selge aksjene sine første dagen uten at det ville komme opp på aksjonærlistene.

Jeg har aksjer her selv, så jeg har ikke noe ønske om å snakke ned selskapet, men rett må være rett.
rischioso
12.11.2021 kl 08:25 4285

Ja, når det kommer til selskapet SealTech så ble jeg selv ikke særlig imponert når jeg begynte å undersøke litt for det var lite info tilgjengelig, men det eksisterer og de har både bestilt og mottatt så ikke lett å skulle kunne påstå verken det ene eller det andre uten noe mer håndfast. Også er det ikke helt riktig at kursen ene og alene ble pumpet opp på nyheten om SealTech for dagen etter den avtalen og dagen før emien ble kjørt den 29.09 så ble det også meldt om samarbeid med ICM. Så om vi ser på alt annet som er blitt gjort så virker det legitimt så får tvilen ang SealTech komme selskapet til gode til det motsatte er bevist. Ville også vært spesielt om de risikerte hele selskapets fremtid og sin egen med å fake det samarbeidet og bestilling og vi kan vel også anta at flere større investorer ville hatt interesse av å gå dette etter i sømmene om det var hold i den vinklingen for er det noe investorene ikke aksepterer så er det å bli svindlet og ta tap som et resultat av det uten at selskapet selv må stå til rette.

Jeg regner også med at siden du selv er blitt sittende så er heller ikke du overbevist om at den spekulative teorien stemmer.

Når det kommer til emiaksjene og om de ble allokert 2 dager før så er det riktig at vi ikke vet, men da er det heller ikke riktig å spekulere i det. For om vi daglig spiller videre på spekulasjonene om fake samarbeid, fake ordre og sell off av emiaksjer over hele linja så blir det til slutt en sannhet - da er det bedre å ikke være investert her og heller investere annen plass.

Jeg for min del velger heller å se det store bildet med alt i fra grunderen av teknologien, patenter til summen av inngåtte samarbeidsavtaler og ikke minst utviklingen i Simplifai. Mao, så lenge selskapet leverer så er det godt nok for meg og så langt føler jeg at de har gjort akkurat det ... ;)
Redigert 12.11.2021 kl 08:43 Du må logge inn for å svare
rischioso
15.11.2021 kl 07:33 3934

Nå er det hele 6 uker siden 3 tallet kom til syne og de siste 2 uker så har kursen stabilisert seg rundt 3 blank hele 25% under eminivået - mao, det er å forvente at den veldig snart får en reaksjon tilbake hvor Q3 presentasjon den 02.12 om knappe 12 børsdager høyst sannsynlig vil være triggeren som starter veien tilbake til eminivået og 4 tallet - kanskje før ... ;)
rischioso
16.11.2021 kl 09:13 3738

Vanskeligere og vanskeligere for hver dag som går for robotene å finne reelle selgere på dette nivået så når det synker inn så må kursen heves for å finne selgere. Det er også knappe 11 børsdager til talla kommer på bordet hvor Simplifai sitt økende bidrag og outlooken vil stå i fokus ... ;)
rischioso
17.11.2021 kl 09:04 3544

TOP20 sitter fortsatt stille i båten hvor Nordnet (småsparerne) forsvant ut av lista ved forrige oppdatering og er fortsatt ute. Mao, de små har gitt bort aksjene til de store nå rett i forkant av at triggerne kommer:

https://elop.no/20-largest-shareholders/
Redigert 17.11.2021 kl 09:05 Du må logge inn for å svare
rischioso
18.11.2021 kl 11:25 3381

Knappe 9 børsdager igjen til et spennende Q den 02.12 hvor det igjen er forventet en pen omsetningsøkning for Simplifai og en spennende outlook for Technology biten. Med mange mulige triggere i loopen basert på alle følerne selskapet har ute så både kan og vil mye positivt skje fremover.

I påvente av nytt så fintes de små ut, de store øker og robotene leker seg med bytting på lavt volum - slik går no dagan i påvente av nytt av betydning som igjen skaper midlertidige muligheter for de som vet å benytte seg av de mens de ennå er der ... ;)
Sunn Skepsis
18.11.2021 kl 11:37 3356

Roboter, ja. Der har vi forklaringen.
Slettet bruker
18.11.2021 kl 11:39 3431

Her blir det nok nye store knall og fall når neste q kommer
rischioso
18.11.2021 kl 11:46 3441

Hvem har sagt at du kan komme ut av skammekroken etter gjentatte påstander og lovnader om at FRO nå skulle stått i 3-sifret hvor dagens sannhet er nær det halve. Her hausset du på 6 og baisser på 3 etter at selskapet har fylt opp cashkassa og mange nye avtaler er inngått - kanskje på tide å ta en titt i speilet ... ;)
Redigert 18.11.2021 kl 11:46 Du må logge inn for å svare
rischioso
18.11.2021 kl 11:49 3436

Når det omsettes både titt ofte 1-sifrede aksjeposter så bør man kunne utgå fra at det er roboter og ikke reelle kjøp og salg ... ;)
Elgjohansen
18.11.2021 kl 15:28 3331

https://www.linkedin.com/posts/elop-as_our-bridges-are-slowly-deteriorating-activity-6867058242002968577-KLKJ
Tiden vil vise om markedet snart våkner...

Broene våre forringes sakte og trenger inspeksjoner for å holde dem trygge. Ny teknologi gjør det mulig å se innsiden av betongen.
Her kan du lese hvorfor dette er viktig for all betonginfrastruktur der ute og hvordan teknologi bidrar til å gjøre dem tryggere, forlenge levetiden og forbedre miljøavtrykket.
Sunn Skepsis
18.11.2021 kl 16:00 3330

Markedet kan jo være så stort det bare vil, men det hjelper fint lite når tilliten til selskapet er borte. Ingen vil ta i dette papiret med ildtang.
Osvaldsen
18.11.2021 kl 16:02 3327

Har de ødelagt tilliten til selskapet?

Osvaldsen
Sunn Skepsis
18.11.2021 kl 16:04 3322

Jeg vet ikke om du husker den mildt sagt grisete emisjonen for noen uker siden?
Record
18.11.2021 kl 16:07 3343

Jeg vil , er også en del av markedet ?
Må komme noe på papiret som tilsier at det er penger å hente på produktene før det skjer noe med aksjekursen .
Slik det er nå vil ikke noen ta risiko av betydning , sykdom,inflasjon ,økede renter og dertil forventet børsfall ,da kjører de fleste safe .
Men om en intet våger intet vinner :-)
Personlig tror jeg at det er en rimelig grei risiko i ett potensielt verktøy som kan gi enorme besparelser og ikke minst dertil miljøgevinst .
Men enn så lenge må det blå tall og kjøpere på banen .
Osvaldsen
18.11.2021 kl 16:23 3315

Joda, en emisjon var det. Hva var årsaken til at de måtte kjøre en emisjon?

Osvaldsen
velvel
18.11.2021 kl 16:49 3291

Blir nok rødt når q rapport slippes dessverre. Mye som må på plass før denne stiger, for mye usikkerhet i bransjen og firmaet.. legg den i glemmeboka så vil den kanskje stige til gamle høyder om 1års tid
rischioso
18.11.2021 kl 17:52 3260

Det er nok her mange vil bli overrasket for det er når forventningene er minst det er lettest og overraske - naturlig nok.

Simplifai vil med største sannsynlighet bidra med en betydelig vekst. Når det kommer til tekno delen så er vi kjent med hvilke avtaler som er inngått og hva som både er levert og hva som skal leveres - mao, her blir det outlooken som vil være i fokus og eventuelt nytt som tikker inn både før og etter.

I dagens aksjekurs er det innbakt minimalt med forventninger hvor cashbeholdningen utgjør nærmere halve markedsverdien hvor vi har sett over uker at det knapt finnes selgere rundt 3 tallet så et løft ligger i kortene. Emien ble satt på 4nok og det pr nå over 30% opp dit så skal man inn så er det nå man bør posisjonere seg da den første doblingen alltid går raskest ... ;)
Patron72
18.11.2021 kl 18:18 3236

Trenger nok noen solide meldinger her. Så er spørsmålet hvor mye motstand vi møtet oppover?
Sunn Skepsis
18.11.2021 kl 18:32 3237

Knapt selgere? Omsetningen er vel jevnt over ganske høy (relativt sett) under 3 der det hele tiden lempes ut en masse, så jeg ser ikke helt hvordan du får det til å stemme.
rischioso
19.11.2021 kl 01:14 3079

Høy omsetning? For å kunne se en høy omsetning her så må man selv være høy på et eller annet. Det er jo knapt omsetning noe som bekrefter at det nærmest ikke finnes reelle selgere derav all robotbyttehandel rundt 3 tallet og det har foregått over tid hvor de som kunne ristes ut nå er ute så da må kursen kjøres nordover med eller uten hjelp for å finne reelle selgere.

Uten hjelp tar robotene seg av og den 02.12 om knappe 8 børsdager så kommer hjelpen - kanskje før ... ;)
Sunn Skepsis
19.11.2021 kl 07:11 3039

Jeg sa relativt sett – for denne aksjen. Så vidt jeg ser, har omsetningen vært betydelig høyere etter den katastrofale emisjonen enn i hele år før dette.
Record
19.11.2021 kl 07:34 3042

Ofte er også omsetning vurdert i forbindelse med emmisjoner , aksjer med lav voyalitet er lite attraktive i børsssammenheng .
Ser ikke bort i fra at det da kan handles extra volum av/via tilretteleggerne ,noe som kan påvirke aksjekursen alt etter det "virkelige" volum .
Tror nok vi bare skal være tålmodige ,kansje noen forventer rimeligere aksjekurs i forbindelse med Q3 , vet ikke om noe scanner salg kommer i Q3 eller Q4 , om ikke blir det bare Simplyfi som bidrar å det vil nok utnyttes av de som har den anledning .
Noen salg av scannere å litt markedserfaring fra de vil forhåpentligvis endre bildet i selskapets potensiale , kansje ikke så stort som enkelte håper men adskillig bedre enn dagens verdi ,om en kan ha tillit til de som leder denne potensielle gullkalv .
Sunn Skepsis
19.11.2021 kl 07:37 3044

Jaja, jeg fortsetter vel å plukke litt her og der, så får det gå som det går.
Blygen
19.11.2021 kl 08:18 3009

Ikke dumt å tenke langsiktig i denne... kjøpe litt på vei nedover....at selskapet er rigget for vekst og lønnsomhet vil først vise seg om noen år...
rischioso
19.11.2021 kl 12:31 2832

Joda, det måtte jo komme en rekyl tilbake etter måneder med nedgang - har selv solgt traderpotten on news der for det viktigste av alt som er et bevis på at teknologien virker glimrer fortsatt med sitt fravær og risken er stor for nye utsettelser i den forbindelse - her i dette caset så er i alle fall teknologien på plass ... ;)
rischioso
24.11.2021 kl 00:59 2226

Omsetningen er langt på vei til å tørke inn noe som betyr at det ikke er flere reelle selgere å finte ut og kursen må kjøres opp for å finne reelle selgere. Nå er det kun knappe 6 hele børsdager igjen til Q presentasjonen tors den 02.12 hvor Simplifai med største sannsynlighet og igjen vil levere en sterk vekst videre så vil outlooken bli svært interessent for tek delen.

Også er det å forvente oppdateringer hvilken dag som helst med så mange følere som nå er ute etter et renn av meldinger de siste måneder gjeldende samarbeid, avtaleinngåelser og diverse regulatoriske søknader for å nevne noe så med det i minnet så er nok 2 tallet veldig snart historie og hvor eminivået på 4nok etter det skal tangeres og forseres - lykke til med timingen ... ;)
Redigert 24.11.2021 kl 00:59 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
24.11.2021 kl 04:30 2192

Du kommer til å leve lenge. Det sies at optimister lever lengst så du kan muligens slå selveste Metusalem.
Har null tro på noe godt fra Elop. Børsens største luftslott og det er godt gjort.