Desert Control - banebrytende teknologi


- Lager matjord av ørkensand.
- Omtalt av både CNN og BBC.
- Markedsverdi er bare 645 mill.
- Vunnet prisen som omtales som "nobelprisen i bærekraft".

Hvor høyt skal denne gå? Sky is the limit?

Ser ut som noen er nøgd med 16 før videre oppgang,bygger litt volum,satser på dette blir det suksess,fantastisk teknologi,spennende fremover👍

Ser ut som vil må gi ipo deltagerne litt gev i tillegg,er det cornerstones/rottefangere som selger?😁

Det er det helt sikkert, de har jo god gevinst i løpet av kort tid! Men tror det blir fart i sakene når markedet oppdager denne

Fikk en haug aksjer rett i fanget på sluttauksjon i går . Er fornøyd , bare å kose seg nå i månedene og årene fremover

Har brukt dagen i går og i dag på å lese meg opp. Dette er noe av det mest spennende jeg noensinne har ramlet over. Har jo en helt vanvittig oppside. Maskinen er testet og utprøvd og markeder som California og Emiratene er kjøpekraftige og garantert interessert i å gjøre sand om til grønne lunger. Selskapet har vunnet internasjonale priser i knivskarp konkurranse og er omtalt på CNN, BBC, Reuters mm. Les dere opp og gjør opp deres mening, men denne trumfer det meste, noe EMI også bar preg av. Mange internasjonale investorer på lista. Suberbull!
Redigert 16.04.2021 kl 15:07 Du må logge inn for å svare

Ja det er helt utrolig, tror denne har potensiale til å bli en mangedoblingskandidat

Kan første kommersielle kontrakt kommer allerede i år? Maskiner og teknologi er klart for iverksetting, hvor blir første store ordre. ?

De kommer nok ikke til å klare å ta unna alle kundene som skraper på døra. Samtidig tror jeg heller ikke driften går i pluss før de skalerer opp virksomheten betydelig med flere mobile enheter. For meg virker det sannsynlig at selskapet kommer til å bli kjøpt opp før de når så langt, bare håper jeg rekker noen doblinger før det skjer.

Oppskalerings skissen er klar så de jobber på spreng med det. Trolig en brennhet oppkjøpskandidat, men forhåpentligvis et lite stykk frem og opp.

For egen del virker det som et utrolig spennende selskap, med potensiale både i by og land. Har kjøpt meg gradvis opp, og har tenkt å være med på turen.

Har planer om å øke her, men etter den voldsomme oppgangen ved noteringen kunne man kanskje vente en dipp, men her tror jeg ikke folk tør å selge, da det er så banebrytende at dagens inngang kan være gullgruve selv i det korte bildet, når folk oppdager hva de driver med og skjønner potensialet. Ledelsen virker stødig og investorene like så. Ingen Spetalen inne, så døren for massive uforutsigbare nedsalg er liten slik jeg ser det. Skal bli spennende å se utviklingen på oppdragene de utfører. Når dette blir kjent i kjøpesterke og tørre områder, kan dagens kapasitet fort bli veldig snau. Blir veldig gøy å følge denne gjengen fremover. En global miljøgave sv de sjeldne.
Mr Grey
18.04.2021 kl 12:06 3628

Dette må jo virkelig være en de grønneste aksjene i markedet med en ekstremt spennende teknologi.
Er det noen som kan legge ut aksjonærlisten?

Virker litt for godt til å være sant at man har en teknologi som kan produsere matjord ut av ørkensand?

Gå inn på hjemmesiden og bruk Google. Nobelprisen i bærekraft kalles prisen de vant i konkurranse med over 500 andre verden rundt. Prosjektet i Saud Arabia var vellykket og teknologi og produksjon er klar for markedet. Ikke noe som de håper å finne opp, dette er klart nå og gjett om det er interessant å spare vann, og gjøre døde områder levende igjen....
Peftaus
19.04.2021 kl 08:11 3369

Veldig interessant selskapet, men produkt er lit fordirt for private kunder. 20 000 til 50 000 dollar per hektar.

I California bruker de spraymaling for å holde plena grønn når det er rasjonering av vannet. Tror du ikke de heller vil bruke et middel som halverer vannforbruket?

Tror du det er dyrt for sjeiker i Dubai og velbemidlede i California? Prisen vil nok også gå ned etterhvert som de skalerer opp, men jeg tror fort golfresorter og sjeiker som vil ha grønne lunger på godset sitt, punger ut. Massiv støtte fra myndigheter kan nok også hjelpe i mange tilfeller. Voksende ørken er et kjempeproblem og her snakker vi om noe som kan gjøre matjord av det. Mildt sagt spennende!

Greit å være inne i denne før det kommer nyheter. Ser det er generelt lite aksjer til salgs og meget lav omsetning. Tror vi får en real opptur når børsmeldingene med gode nyheter plutselig kommer
oiler
21.04.2021 kl 15:49 2926

Dårlig med nyheter. Ser mer ut som om det kom en sandstorm her.

En real sandstorm ja. Så får vi se hva fremtiden bringer

10 % rabatt... Tenk langsiktig, her kommer ordre og spennende prosjekter fremover. Naturlig at det faller på dager som i dag i slike selskaper. Jeg skal ha mere her så kjøper gjerne på røde dager.

Stopper ved 12 ca. har kjøpt mere, dette er bare å ta tiden til hjelp
Skrika1
22.04.2021 kl 09:41 2644

Denne ørkenvandringen ble kostbar og jeg ser ikke grønt bare røde tall på min ørkenaksje.

Bommet jo litt med første kjøpet på 14,80 men da passer det jo bra å øke på litt her nede. Dette er uten sammenligning det mest spennende vi har av selskaper i Norge nå. Med kontaktnettet klart i Saud Arabia og teknologien nå dokumentert, er det kun snakk om tid før ordre faller inn. Ikke minst vil det bli mye artikler osv om dette begynner å bre om seg. Ikke et eneste selskap i verden er i dag kapable til på å kopiere de, og de utenlandske investorene henger på døra. Jeg laster for årene som kommer, det kan bli en rakett uten sidestykke.
oiler
22.04.2021 kl 13:19 2566

Særdeles dårlig utvikling. Ørkenen er ikke til å spøke med. Kommer en i kontakt med kvikksand så er løpet kjørt.

Noen ganger er timingen feil, men aksjen riktig. Har virkelig troa på denne gjengen så da får vi smøre oss litt med tålmodighet og snitte ned litt i påvente av tildelinger og samarbeidsprosjekter og ordre som kommer. Knallgrønn sak som nok de fleste tror en spøk, så bra er den. Jeg har troa og gleder meg til å følge selskapet fremover. De har hatt litt uflaks med Covid men nå letter det, og ting kan skje raskt.

Noen som har panikk her....
Skogly
22.04.2021 kl 15:36 2413

Bomma på inngang sjøl ,men slik er de når en har troa!
Prøvde å få tak i aksjer her siste måneder men ingen ville selge.
Noen har sikra litt gevinst, ser Falnes har solgt 85000 aksjer .Er jo vanlig de.
Ser ut som vi har bunna ut nå)

Det er lite igjen her nede å få tak i, kan sprette lynraskt opp til 14 nivået igjen. Tror ikke mange er villige til på å selge denne når man vet hva som kan skje her fremover. Noen tar alltid litt kortsiktige gevisnter, men trormange er her for å være med på turen oppover. Tenk den medieomtalen dette vil få når det yngler i grønt i den tørreste ørken. Fremtiden er grønn bokstavelig talt her.

Ja, det virker som den bare trenger økt omsetning så smeller det

Fortsetter nordover, ikke mange som tør å kaste korta her. Til det er den for spennende rett og slett.

Yepp. Det er et utrolig spennende selskap. Mange store langsiktige aktører som er inne i selskapet. Her er det bare å sitte stille i båten, så vil det nok komme noen kontrakter og meldinger etterhvert.
Redigert 26.04.2021 kl 10:50 Du må logge inn for å svare

Det skal bli veldig spennende å se hva som meldes her fremover av prosjekter. Signaleffekten når man ser at dette fungerer må jo bli enorm i seg selv. Sitter litt på kanten av stolen og venter på hva som skjer er fremover, kan bli helt Texas.

Texas passer fint,bra den snudde👍
Peftaus
27.04.2021 kl 10:55 1602

Alt for dyrt technology. 50 000 dollar per hektar. Det kan betale bare seik i Dubai for golf bane. Kanskje jeg tar feil.
Kan ikke brukes for å dyrke jord.

Du skal ikke undervurdre kjøpekraften i California og Dubai. Produksjoskostnadene vil falle etterhvert.