Hva vil egentlig SD med Sverige?

Sotah
26.12.2017 kl 14:13 2260

De har en skjult, mørk agenda som ingen snakker om, hevder finansminister Magdalena Andersson. Diskusjonen på Flashback både avkrefter og bekrefter påstanden. Hvor mye vold og tvang vil SD egentlig bruke hvis de slipper til? Vil de sende ut folk i hytt og vær, eller blir de som Frepp hvis det blir posisjon på dem?

https://www.flashback.org/t2901981
glimt
26.12.2017 kl 16:02 2230

Selv den Amerikanske presidenten har fått med seg galskapen i Sverige.Dessverre har de ikke et FrP som kunne motsi den selvdestruktive politikken Sverige har ført med innvandring.SD har større støtte blant LO medlemmer enn sosialdemokratene,selv om de boikottes i media og stenges ute av de øvrige partiene.Partiet er det største ikke sosialistiske partiet,større enn moderatene.
Den muslimske innvandringen er ødeleggende for alle europeiske land.Rømmer selv fra en kultur de ikke kan leve under,men tviholder på den samme kulturen de rømte fra.
Slettet bruker
26.12.2017 kl 20:46 2211

Sverige er nok altfor ødelagt av islam til at Sd kan redde landet.
Sotah
26.12.2017 kl 21:44 2234

Det blir en frisk valgkamp, antakelig. Det er ampert mellom flankene der borte. Moro for oss tilskuere, det.
Riot
28.12.2017 kl 00:23 2183

Skall försöka hålla mig så objektiv som möjligt.

De flesta önskar sig en regering med en idiologi så nära sin egen som möjligt, därför röstar många på samma parti år efter år. Med det i bakhuvudet är ursprunget till SD av sådan art att de inte blir trovärdiga i sina partiprogram.....som att det som säjs och skrivs från partiet klingar falskt.
Men Åkesson har gjort ett enormt jobb med att polera partiets yta (hanns föregångare sa att partiet aldrig skulle nå maktens korridorer så länge medlemmarna marscherade i uniform).
Realpolitiken är av det auktoritära slaget, normer skall följas och belönas, att gå utanför normen bestraffas. Det är kort veritionen av vad man kan läsa mellan raderna i program, och retorik.
Gissar att jag själv är på vippen när det gäller deras norm. Vill inte tänka på hur minoriteter skall assimileras, eller rättare sagt hur man tänkt sig att assimileringen skall gå till. SD säger Ok till människor från andra länder förutsatt att de assimilerar sig.

Zlatan är inte svensk enligt Åkesson, många andra ser honom som vår äkta kung.

Redigert 28.12.2017 kl 01:43 Du må logge inn for å svare
RiskReward
28.12.2017 kl 09:11 2170

Du får lese deg opp, og konkretisere det du vil prate om , Sotah.

https://sd.se/var-politik/

RR
Sotah
28.12.2017 kl 16:41 2184

Hvis de har en skjult agenda er det neppe noen vits i å lese seg opp. Jeg antar at de står i den samme spagaten som Frepp. Hetser folkegrupper til det maksimale innenfor det de betrakter som spiselig for de andre partiene. Komplisert øvelse det der.
Slettet bruker
29.12.2017 kl 20:18 2129

Politibil sprengt i lufta i dag, flere gjengvoldtekter den seneste tiden.
Skulle være nok å jobbe med for Sveriges eneste seriøse parti.
Sotah
29.12.2017 kl 21:47 2135

Gruppevoldtekt i Norge også, hvis rapportene stemmer. Det må bli slutt på sånt. Inn med dem.
bullmaster
30.12.2017 kl 09:51 2114

SD har en åpenlys agenda.
De som tror noe annet lider av fordommer og ideologisk fremmedfrykt.
Den beste kuren mot denne lidelsen er at profilerte SD-tilhengere får mye tid i media, feks koseintervjuer i aviser og TV, og de må gjerne kvoteres inn som barneTV-tanter/onkler.
Etter hvert vil de som sliter med fremmedfrykten skjønne at SD-mennesker ikke er onde, men akkurat som oss.
RiskReward
30.12.2017 kl 11:40 2118

Skjult agenda er konspirasjon i ditt hode, men som ventet tok du nok engang den passiv-feige tilnærmingen.. BØ!! Du må være lettskremt som ikke tør å lese deg opp i stedet for å famle i blinde:)
Og hvilke folkegrupper har Frp hetset til det maksimale? Det er jo bare nok en dum eller uvitende påstand fra deg.

Vil du ha svenske tilstander også i Norge? Det er bare følge din og "sosialdemokratiets" oppskrift, så kommer vi dit sakte, men sikkert.
Eller er fornektelsen din så blindene at det ikke finnes svenske tilstander i din naive verden kanskje?

Ønsker deg et nytt og opplyst godt nytt år. De selvvalgte blindes tid er heldigvis over, og kampen ledes an av innvandrerkvinner som står i stormen, kjemper kampene, trues på livet for det, og som støttes av slike som meg, ALDRI blir fremhevet og støttet av slike som deg...... Et paradoks slike godhetsposører som deg ikke forstår betyndingen av
RiskReward
30.12.2017 kl 11:50 2105

De passiv-feiges begrensning er grenseløs!
Sotah viser til en påstand om "en skjult, mørk agenda", og bruker det som en unnskyldning for ikke selv å lese seg opp. Linken er servert, men han tør ikke.

Den skjulte, mørke agendaen ligger hos globalistene, Sotah. Hos godhetsposørene som nekter for ukulturen, for rasehatet, jødehatet, homohatet, kriminaliteten, kvalmen, uhyggen og dritten som følger med migrasjonen. I Sverige ser vi tydelig hva som skjer. Parallellsamfunn med enorme problemer og kostnader. Bare det faktum at en politpatrulje i lang rekke områder i Sverige ikke kan kjøre rundt alene, men må ha følge og støtte av en patrulje til, at ambulanse og brannvesen også må ha politibeskyttelse for å rykke ut i disse områdene. At antall skyteepisoder i Sverige ligger på nivå med Mexico, og i en særstilling langt over Norge. Fem ganger høyere!
Slikt forteller mye om hvilken syk utvikling Sverige har vært igjennom, utelukkende på grunn av en blind, passiv-feig holdning med berøringsangst for ukulturer.

DU Sotah, og dine like er en sikker oppskrift på at Norge vil havne samme sted!

RR
Sotah
30.12.2017 kl 12:57 2127

Du skjønte ikke poenget denne gangen heller, RR. Hvis man kan lese seg opp på en link på nettet er ikke agendaen spesielt skjult lenger. Andersson mener det finnes agendaer i partiet som ikke legges frem for folket. Og det kan sikkert stemme for flere enn SD, for den del.
RiskReward
30.12.2017 kl 14:45 2102

Hahaha....... Du har en skjult agenda, hevder jeg!
Og ikke legg frem en link som jeg kan lese meg opp på, for da bruker jeg det bare som argument at da er den ikke særlig skjult, og nekter å lese den.

Jeg er helt sikker på dette tullet ditt sklir rett igjennom i ekkokamrene. Sleng ut en påstand, og bruk den siden til å opprettholde fornektelsen! Smarte folk, dere.

RR