KAHOOT! - Falling Apart - target 55 kroner!


KAHOT er i fritt fall fra fra toppen på 132. Teknisk analyse viser en formidabel nedside. Dette kan bli grisestygt.

https://www.marketscreener.com/quote/stock/KAHOOT-AS-68642717/charts/

Target er satt til støttenivåene:
Target kort sikt: 73 kroner
Target mellomlang sikt: 55 kroner

Regner med at Finansavisen og DN vil oppdatere oss på hvor mye Jan Haudemann-Andersen har i papirtap fra toppen. Ca 2,8 milliarder per i dag.
Kanskje de følger opp med status på Anders Myhrvolds investeringer også.
Redigert 08.05.2021 kl 15:31 Du må logge inn for å svare
Wrinkler
07.07.2021 kl 20:41 5789

Så kom oppdateringene på tapene til Haudemann-Andersen på løpende bånd.

For kort tid siden mente analytikerne at fallet til 55 var kjøpsanledning.
Redigert 07.07.2021 kl 20:42 Du må logge inn for å svare


Da har en av børsens (tidligere?) bjellesauer solgt seg helt ut av Kahoot med sviende tap!

https://www.dn.no/marked/tore-aksel-voldberg/kahoot/investor-tore-aksel-voldberg-har-solgt-seg-helt-ut-av-kahoot/2-1-1040473

Voldberg kjøpte for ca. 60 millioner i april på kurser rundt 90 kr eller litt under, så han har tapt minst 50 % eller 30 mill. på "investeringen" sin.

Alle Kahoot-aksjonærene som har hausset denne frenetisk i hele år ser omsider ut til å ha fått seg en skikkelig realitetsorientering.

Og fortsatt er verdens børser rundt all time high! Jeg er mest spent på hva som skjer med denne og andre selskaper som har vært ballong-priset hvis det kommer en skikkelig børskorreksjon på 10-20% i løpet av de nærmeste månedene. Tror det kan være veldig lurt å sitte med litt tørt krutt da.

Haudemann har ikke tapt 5 øre. Han har tjent mange hundre millioner. Hans verdifall / "tap" fra toppen er nok større enn noen hadde ventet seg (bortsett fra en del eksperter på dette forumet da)
Habub
15.07.2021 kl 14:57 5357

Godt du taler i datid at den VAR ballon-priset, nå er den oversolgt big time, kursmålet er vel 80 ish fra Arctic og tæt på det samme fra Dnb som dog mener at den kortvarigt vil blive handlet med rabat. Så mon ike snart den er i 50 kroner.:)

Vekstaksjene er på sitt laveste på et år, mens FANG-aksjene er i ATH. Hva tror du kommer til å falle ved en større korreksjon? Jeg tror tvert imot at penger vil rotere til vekst og ESG igjen.

Høres muligens litt rart ut, men det er ingen ulempe at de såkalte store selger nå. Det betyr bare at kursen skal oppover igjen. Diss som har solgt nå er uansett ikke langsiktige. MASTERCLASS, hva skal du med tørt krutt når du ikke vil inn i Kahoot uansett. Du mener jo selskapet ikke har livets rett? Eller er det kun helt til du selv har kjøpt deg inn? Tror du skal slite med å få noe særlig mengder aksjer under kr 40?


Jeg har aldri skrevet at Kahoot ikke har livets rett, snarere tvert i mot. Jeg skrev dette i mitt andre innlegg om Kahoot; "Selv om Kahoot er et imponerende selskap med et supert produkt, om enn ikke spesielt teknisk unikt, ............" https://finansavisen.no/forum/thread/124991/view

Det er prisingen jeg mener har vært helt hinsides, ikke minst da den beveget seg over 130 kr, og jeg skrev mitt første innlegg og opprettet en ny tråd om at de som kjøpte på disse nivåene måtte være blant børsens aller største idioter. Det er jo åpenbart at nå når kursen har kollapset rundt 70 % fra toppen på 137, så er aksjen på langt nær like hinsides priset. Ja, kanskje er den nå fornuftig priset. Det handler jo om hvor mye og hvor tidlig man skal prise inn optimisme og positive potensielle fremtidshendelser i en aksje. På kurs 137 hadde prisingen åpenbart gått over alle støvelskaft, noe dagens prising er et bevis på. På kurs 42 kr er det om ikke annet teoretisk mulig å regne (tenke/analysere) seg frem til den prisingen Kahoot har i dag. På lang, lang sikt kan det til og med være at Kahoot er lavt priset nå. I løpet av 3-5 år så tipper jeg vi får fasiten på om Kahoot virkelig blir en global vinner som mange har spådd, trodd og håpet på.
Habub
16.07.2021 kl 11:38 4816

Så starter hele lock-down proceduren forfra, denne gang først i hovedstaden i UAE (Abu-Dhabi) gad vide hvor mange lande som følger efter, især østen er ramt hårdt, uanset hvor tragisk dette er stammer det fra det faktum at rigtig mange lande vaccinerede med Sinopharm som har en dækningsgrad på omkring 60 % men er kraftigt faldende efter blot nogle få måneder. Det betyder man igen skal til at vaccinere milliarder af mennesker med bedre varianter som Pfizer, selvom det er tragisk vil det definitivt have en kolossal indvirkning på Kahoots buisness-case.

https://www.arabnews.com/node/1894831/middle-east

Blir det en liten nedtur på 30-tallet?
Sluttkurs i dag 40,80


Det er absolutt ingen grunn til å være misfornøyd med kursutviklingen i Kahoot. Siden 12. august ifjor har aksjen steget 0,99 %.

Det betyr at på bare 11 måneder har Kahoot-aksjonærene fått over 6 ganger så høy avkastning som om pengene hadde stått 1 år på høyrentekonto hos DNB!


Da ble det en tur ned på 30-tallet…


Det er faktisk ikke så vanlig at aksjer i selskaper på hovedlisten på børsen faller 6-7 % på én dag.

Men med tanke på at Kahoot har stupt 11 % siste uke
stupt 35 % siste måned
stupt 53 % siste tre måneder
og totalkollapset 72 % siden toppen i januar - så er jo dagens skrell nesten oppsiktsvekkende.

Spørsmålet nå er hvor langt den KAN falle? Det er bare et drøyt år siden den lå under 30 kr. Tror veldig mye skal gå galt på verdens børser før Kahoot dipper under 30 igjen. Samtidig er det en del tegn på at det kan bli en ruglete tid på børsene resten av sommeren og utover høsten.

Om den faller 20% nå, så er den fortsatt på 30-tallet, kanskje aksjen skraper bunnen for denne gang?

Håper alle er inne igjen nå?

Godt å se det kommer brukbar gevinst inn via Kahoot nå... analyse uttalelser nedenfor..

23.08:
ABG halverer kursmålet til NOK 70 (145), gjentar kjøp.
DNB oppgraderer fra hold til kjøp og øker kursmålet til NOK 85 (45). https://finansavisen.no/nyheter/teknologi/2021/08/23/7723972/optimistisk-analytiker-venter-kursoppgang-pa-60-prosent

18.aug: Nordea kutter kursmålet til NOK 60 (91), gjentar kjøp

8.juli: DNB opererte så sent som i mai med kursmål på NOK 135 for Kahoot. For en drøy uke siden kuttet de til NOK 100 og etter gårsdagens vekstskuffelse så kutter de nå knallhardt til NOK 45 og nedgraderer aksjen fra kjøp til hold. 2/3 av kursmålet er dermed borte på halvannen måned. Men .. når fakta endrer seg.. Dog skal sies at DNB mener aksjen er verdt NOK 86 på cash flow vurderinger, men at de mener markedet vil prise aksjen til betydelig rabatt på dette inntil veksten viser seg igjen.

6.juli: JP Morgan initierer dekning med kjøpsanbefaling og kursmål NOK 103.
Redigert 23.08.2021 kl 14:21 Du må logge inn for å svare