Kvartalsrapport (3)


Mener vi nærmer oss slutten på et meget spennende kvartal. Mye skal bokføres i 3. kvartal og ordreboken har økt en del. Er det flere her på HF som ser frem til kvartalslipp?
heilo888
17.10.2018 kl 00:57 1096

Noe merkelig at kursen har vært tilnærmet flat i mange måneder mens oljeprisen og andre oljeservicselskaper har steget bra kursmessig. Men det kan være at 3Q får kursen til å bryte opp gjennom motstanden i underkant av kr 60. Da er kr 69 neste tekniske mål.

Jeg ser frem til fremleggelse av tall i morgen. Aker Solution vil nok få et stort oppslag i Finansavisen og Hegnar. Deretter kommer kjøpsanbefalinger og nye kursmål. som driver kursen opp. Jeg tror Akers Solution har fått ansatt en rekke kompetente medarbeidere det siste året og toppet laget spesielt med tanke på de kontraktene de har vunnet. Restrukturering og mulighet til permittering av overflødige og ineffektiv arbeidskraft er gjennomført. Den store ordrereserven og effektiviteten vil kunne være en bra utbyttemaskin i årene fremover. Dette vil trigge de store husene og fondsforvaltere til å ta opp dekning. Risk/reward gjør det lukrativt for for fondsforvaltere å ta opp langsiktig dekning.

En skikkelig dårlig i dag som resten av børsen. Selv ikke dagens milliardkontrakt kunne redde AKSO, men den holdt seg hvertfall over 50 kr.
Tror på et solid resultat i morgen og starten på en ny oppgang opp mot 60 kr på sikt.

De fleste har nok vært redd for bunnlinjen til AKSO. Redsel for at selskapet har levert for ambisiøse anbud og at service har blitt presset prismessig. Dette har AKSO bevist at de klarer å håndtere ved denne og foregående kvartalsrapporter i år. Derfor kommer det tall som overstiger analytikernes anslag. Jeg tenker at vi kryper opp mot 80 ganske greit før jul. Alle prosjekter er ajour. Dette blir bra! Presentasjonen viser også at kontraktstrømmen bare kan fortsette.

Dobbling av ordreinngangen signaliserer meget gode tider fremover!
Om den internasjonale børskorreksjonen gir seg er Akso raskt over kr 60.
Realis
24.10.2018 kl 13:27 824

Før "oljesmellen" i 2014 kunne driftsmarginen ligge på +/- 10% (selv med Akastor inkludert), nå i overkant av 7%. Det forteller om ganske tøffe markedsforhold. Oljeservice merker ennå lite til de bedrede markedsforholdene for oljeselskapene (=oljepris), med et vedvarende press på kontraktene. Da er kanskje 7% ganske bra, AKSO har alltid vært et veldrevet selskap. Med et godt 4. kvartal kan det også ligge an til et utbytte for 2018. Hvis børsene børsene stopper fallet og oljeprisen er stabil er tipset 65 kroner før jul, synes 80 virker litt drøyt.
Bippe
09.11.2018 kl 15:13 653

I bunnen av traderrintervallet nå. For hvor ble det av de ivrige robot nedsalgene? Skulle jo ha fulgt Aker, akerbp og Kværner ned idag. Gjerne mer også?