OVERSOLGT NÅ ! KRAFTIG REKYL OPP FORVENTES.

Janic
LIFE 26.04.2021 kl 22:46 31135

Etter kraftig fall de siste par ukene, er Life aksjen nå oversolgt og moden for kraftig rekyl opp igjen.
Hvor mye kan man hamstre her under 4 ? Og hvor raskt går den videre til 5 og 6 ?

Imorgen er det GF. Møt opp og still de vanskelige spørsmålene ; Hvordan kunne man involvere seg med en døgnflue og bakgårdsselsksp som Digid ?
Sapa
05.05.2021 kl 18:02 4415

Det var vel lovnader om millions to markets som gjorde at Holter& co gikk rett inn i fella til DD. Det er en skandalene i seg selv og burde gjøre at alle og en hver holder seg unna dette skandale selskapet
bj111
05.05.2021 kl 18:03 4451

Involvere seg, Life opprettet DD så hvordan kunne man opprette er slikt drittselskap med så ubrukelige samarbeidspartnere? Og er resten av Life like råttent som det tydeligvis var da dritten ble opprettet? Skal Holter gå av etter sin udugelige innsats i DD sitt styre og fadesene ved å ikke medele markedet om den finansielle situasjonen i det selskapet Life lagde? De lånte penger til DD og da burde det ringe en bjelle om at ikke alt er på stell særlig om man er en elte advokat.
Beste er å ikke ha adgang til GF for da er man fri fra møkka, men lykke til i morgen.

I følge min invitasjon så er ikke general forsamlingen før på Fredag kl 10 00.

Sorry! Helt korrekt !
Kajtek
05.05.2021 kl 20:41 4383

Det er ikke i morgen , det er på fredag. I morgen er det generalprøve på webinar kl. 12.00. Fredag GF kl.10.00

Må jo være supert at du m/flere får adgang til GF, så dere får stilt alle spørsmålene dere har/svarer på selv her inne på forumet. Dere har jo alle svarene, men kan være greit at LC/Holter får svare for seg og dere ikke bare driver enveiskjøring sånn som her inne. Synd at man ikke er registrert med navn inne på forumene, da hadde det kanskje ikke vært så mye hets mot andre som blir navngitt opp i mente.
ArtDude
06.05.2021 kl 09:19 4119

Nyansettelsen i form av Kine Hereid, er da en en statement og uttrykk for å trekke til seg gode ressurser. Lang erfaring fra Borea som CFO. Super CV med andre ord, og man samler med det på gode folk.
Janic
06.05.2021 kl 09:33 4216

Det ser ut til at Rekylen allerede har fått en god start.
Dubois
06.05.2021 kl 10:45 4215

Da unngår vi forhåpentligvis dårlig komunnikasjon, da blir det vanskeligere for baisserne å spekulere.
Bull dog
06.05.2021 kl 10:49 4223

Hvis det ikke hadde vært for mulighetene selskapet har utover høsten og neste vinter hadde hun aldri tatt jobben. De satset på feil hest i DD men denne aksjen kan bli gull verdt!
takumi
06.05.2021 kl 10:57 4210

Liker denne setningen "At Lifecare she will be responsible for facilitating and executing accounting,financial development strategy, as well as reporting to strengthen our investor relations and communications."

Det er tydelig at de har skjønt de nå bli bedre på kommunikasjonen med markedet og tar derfor grep. Jeg tar dette som et godt tegn og håper vi vil se en mer seriøs side fra lifecare framover.

Kjekt med et nytt og mer troverdig ansikt når gåsa skal pyntes og nyhet om emisjon skal legges frem :)
Janic
06.05.2021 kl 12:09 4122

Litt pause i dagens oppgang. Samler nok bare krefter til videre Rekyl

Tror ikke det er så lurt og selge aksjer i dag å i morgen er det general forsamling.
Vi går en fin sommer i møte.
Satser på att det kommer mye nytt og mulig nye samarbeidspartnere fremover. (snarvei til milliard marked)

Vær ikke i tvil ! Med sine patenterte løsninger på vanlige menneskers diabetes-utfordringer, er LCs potensiale enormt.!
Covid? Hurtigtester? Glem det ! Diabetes er en verdensomspennende pandemi uten sidestykke, f.eks. i styrtrike muslimske land! Diabetes krever, og har krevd, flere liv en folk flest aner. Så; med de rette grep er LC dette århundrets aksje! Wait`n see !!
Kajtek
07.05.2021 kl 12:44 3767

Jeg fikk ikke med meg den første delen av generalforsamlingen. Orgbrain glemte å sende invitasjon til meg. Måtte kontakte LifeCare for å få Orgbrain til å sende det. Den fikk jeg når LC startet med avstemming. Så det var litt synd.
Jeg er i allefall glad for at det ikke ble gransking. Det hadde skadet selskapet økonomisk enda mer. Nå må de bare konsentrere seg om å få roe ting ned og gå videre med utvikling av produktet.
Kajtek
07.05.2021 kl 13:03 3735

Ble det sagt noe om LC vil gå videre for å få hurtigtesten godkjent? Sa de noe om emisjon i nærmeste fremtid ?

Noen som kan gi et kort referat fra GF i dag? Ble det nevnt noe om fremtiden og status på DD pr.nå?
True
07.05.2021 kl 13:22 3824

Deltok på generalforsamlingen. Holter hadde som forventet gode bortforklaringer på samarbeidet med DD. Ellers var det en rekke vedtak som skulle stemmes over, som for eksempel gransking av ledelsen og styret, noe som så klart ble nedslått. Hadde lyst å chippe inn og kalle ut Holter for det jeg tror han er, men holdt meg til gode. Holter fikk en del kritikk i starten av møtet mht. hans involvering med DD.
Dubois
07.05.2021 kl 13:26 3841

Det var noen idiotiske aksjonærer som legger sitt 100% fokus på ubetydeligheter, man skulle nesten tro det var lifecare aksjonærer sine penger som hadde blitt rotet bort når man hørte på dem snakke. Det virker som situasjonen rundt DD ikke er avklart, enten lifecare tar over DD eller ikke så skal man nok ikke forvente at covid testen blir prioritert på kort sikt.

Var du fysisk tilstede? Hva er det du tror Holter er ? Avventer en klargjøring - tør du ?
True
07.05.2021 kl 13:42 3823

Vel, jeg savnet i allefall mer informasjon rundt selve produktet og teknologien. Det er det jeg lurer mest på, hvordan er fremdriften pr. dags dato og hvordan ser utsiktene ut?

Det er jo det vi har plassert pengene våre der for, men jeg kan ikke huske et ord ble nevnt om det. Akkurat som om det var selvforklarende. Jeg trenger å se noen konkrete resultater fremover for å få vekk luftslott antagelsene mine. DD var det, Lifecare får vi fortsatt vente og se.
Dubois
07.05.2021 kl 13:52 3865

Gf er ikke anledningen for sånt. DD hadde vært et luftslott selv med en covid test i markedet, da det er life som sitter på teknologien. Jeg skjønner ikke hva mer enn godkjennelse fra bfarm man trenger for å forstå at teknologien fungerer.

Tror du LC-sensoren blir CE-godkjent innen sommer neste år ? Hva er "raskere kommersialisering" ?

"Lifecare vil ta snarvei til milliardmarked Biotekselskapet Lifecare øyner en mulighet for raskere kommersialisering av sin sensorteknologi. Markedet er på over 30 milliarder kroner, og vokser kraftig."

https://e24.no/boers-og-finans/i/vA3G4j/lifecare-vil-ta-snarvei-til-milliardmarked
Redigert 07.05.2021 kl 14:00 Du må logge inn for å svare
Dubois
07.05.2021 kl 14:08 3976

"Lifecare plans for additional pre-clinical and clinical trials in 2H 2021, preparing to later initiate the CE mark approval process for the Sencell osmotic pressure sensor technology. "
+ 3-4 mnd for CE godkjennelse. Hvis sensoren ikke må igjennom store endringer så kan det se ut som at det er et mulig scenario at den blir CE godkjent innen sommeren neste år.

Var du fysisk tilstede? Hva er det du tror Holter er ? Tør du fortsatt ikke svare ? Redd for konsekvenser av lauskjeften, er vi .....?

Fulgte GF. I Innledningen fikk Styret og Ledelsen solid kritikk på måten de håndterer innspill til GF fra aksjonærene. Holter forsøker å avfeie det hele, men han dummer seg bort. I regnskapet så var det et beløp på ca 2,8MNok de ikke kunne forklare - kortsiktige fordringer som bl.a var forskudd til Cheif Scientific officer. En av de tilstedeværende fysisk på GF forklarte Hyssing Dahl og Holter at de burde ta inn over seg at der ermye støy osv rundt selskapet og det burde styret ta inn over seg. Når det gjelder 5-15 så var der bred enighet om at burde man ikke gjøre, men at Styret burde gjennomføre en gransking i egen regi for å avklare rykter og spekulasjoner. Teigland Eiendom kom med en betraktning. Hvis man ikke hadde gått med DD så hadde man hatt behov for cash og hvor ville man stå idag? Fakta er at idag står man nesten der hvor man var når DD avtalen ble gjort. To personer i LC sfæren sitter igjen med 100-130MNOK i fortjeneste og selskapet må hente kapital i markedet. Emisjon kommer! (ble ikke direkte sagt) Det er klart at her kommer det endringer til det beste for selskapet. Ingen signaler på Covid test! Ingen grunn til å tro at man vil løpe den linen ut.

Friele , Saure ...... Hva visste de ? Koblinger til "ledelsen" ? Hvem vet ? Okke som, Sencell ... coming "Big Time" !!

En av aksjonærene har lagt inn en mail som han hadde fått i 2020. Denne hadde blitt vedlagt iår og Holter hadde glemte at en kopi fra sin egen PC også viser "blind copy"! På den originale mal ser ikke mottager dette, men den som nå var vedlagt viste at Holter hadde svart og Saura/Friele var på blind copy. Kanskje et svar på ditt spørsmål

Du sitter nok med for mange aksjer. Slikk sårene når emisjonen kommer.
Mister83
08.05.2021 kl 12:07 3484

Sier du at Holter svarte på spørsmål fra aksjonærer medt Saure/ Friele på kopi? Vet du hva aksjonæren spurte om, hva Holter svarte og når i 2020 det skjedde?

Emisjon eller ikke, det vi er interessert i nå er Status mht. eventuelle solide partnere, fremdriftsplan etc. Fr. Hereid kan påregne heftige spørsmål framover. Lurer veldig på èn ting ; LC har deltatt på viktige Diabetes-konferanser i San Francisco i en årrekke. Hvordan kan det ha seg at vi ikke får referater, evt. om noen skikkelige tungvektere kan snuse på LC ? Kom igjen Hereid, gjør deg fortjent til honoraret !!

LC teknologi må over terskelen for in vivo prøver. Første gang testet i rotter, en gang rundt 2004? Alle de store kjenner dette produktet og venter nok i spenning. Hereid vil nok "make a difference" og Holter forsvinner. Han er advokat og har lite å bidra med tror jeg!

Han er bergenser og har det som sådan i kjeften! Nyttig !!
Dubois
09.05.2021 kl 13:47 2887

Sencell fungerer i gris, grunnlaget for bfarm godkjennelsen. Gris og mennekser har relativ lik anatomi, lite sannsynlig at teknologien fungerer i gris og ikke i menneske. Når det gjelder ceo så er det bedre å ha enn advokat som kan jus, kontra en diabetes ekspert.