Bardøla Fjelltun, kjøp av leil./rom for investering


Hei dere smarte folk der ute!

Hva synes dere om å kjøre en leil./rom i Bardøla Fjelltun primært for utleie? Tror dere dette ville vært en god investering?

Alle svar mottas med takk!
Redigert 27.04.2021 kl 16:04 Du må logge inn for å svare
Klodrik
27.04.2021 kl 16:55 849

Tror du skal tenke deg om to ganger. Bardøla er nok det hotellet på skidestinasjonen Geilo som har minst gunstig beliggenhet i forhold til løyper, bakker og heiser. Det finnes drøssevis av bedre alternativer som en leietaker har å velge mellom. Da er du henvist til å ligge desidert lavest i utleiepris. Det er som regel et dårlig utgangspunkt for en investering.

Spørsmålet er om folk har betalingsvillighet for den type leiligheter etter at restriksjoner ved hotell og grenser åpnes igjen. Du må i vert fall legge deg en del lavere i pris enn Dr.Holms og Vestlia for å få leid det ut. Det er jo en grunn til at de legger om fra utleiedrift til salg av leiligheter.
Bodde en gang på tilsvarende utleie på Actif på Ål (regner med standarden er bedre på Bardøla enn der), men har valgt hotell siden.
Du må også tenke på at du skal selge rommet igjen. Det er neppe drømmen til kapitalsterke å kjøpe et rom på Geilo, hverken nå eller om noen år.