Hexagon Composites - nok en børsmeldt kontrakt! 103 mill. NOK!


Fantastisk! Dette er femte børsmeldte kontrakt med samme partner/kunde på under 2 måneder! Vi snakker dermed selvsagt om en virkelig global storfisk her. En storfisk som ønsker å være anonym med henblikk på fordeler vis a vis mer forurensende konkurrenter. Fordeler som også kaster av seg økonomisk både når det gjelder pris på drivstoff og stimuliordninger fra nasjonale myndigheter over hele kloden nå som kampen mot utslipp av skadelige klimagasser intensiveres overalt.

Den samlede verdien av de fem børsmeldte kontraktene er ca. 364 millioner NOK!

Som man kan lese i børsmeldingen, sier CEO i Hexagon Agilty Seung Baik: "We are witnessing a very strong demand for RNG and CNG solutions from our large global fleet customers”.

Så her kan vi nok vente oss mer, mye mer, både fra denne partneren/kunden og andre. Som jeg har påpekt gjentatte ganger her på forumet, har både Hexagon Composites og Hexagon Purus fantastiske kunde-/partnerporteføljer. Vi snakker globale giganter, i ordets rette forstand.

Oppkjøpet av Agility Fuel Solutions, nå Hexagon Agility, i 2019, fremstår nå mer og mer som en genistrek av ledelsen i Hexagon Composites. Synergier er tatt ut og Hexagon Agility er i dag soleklar global markedsleder innen gassbaserte drivstoffsystemer/-motorer som er i ferd med å bli litt av en megatrend! Veldig imponerende!


28.4.2021, 10:54 · GlobeNewswire

Hexagon Agility receives fifth set of orders for CNG/RNG trucks from major global logistics customer

Hexagon Agility, a business of Hexagon Composites, signed a master services agreement in June 2020 with a global logistics customer to deliver compressed natural gas (CNG) and renewable natural gas (RNG) fuel systems for medium and heavy-duty trucks.

Hexagon Agility received its fifth set of orders in 2021 under this agreement, which represent an estimated value of USD 12.5 million (approx. NOK 103 million). Collectively, the orders placed in 2021 represent an estimated total value of USD 44 million (approx. NOK 364 million).

"We are witnessing a very strong demand for RNG and CNG solutions from our large global fleet customers” said Seung Baik, President, Hexagon Agility. “RNG mitigates global warming by reducing greenhouse gases that would otherwise be released into the atmosphere. It will be an important factor in realizing our global commitment to reduce greenhouse gases by 2030.”

Deliveries of the fuel systems are scheduled to start in the second quarter of 2021.

For more information:

Karen Romer, SVP Communications, Hexagon Composites ASA Telephone: +47 950 74 950 | karen.romer@hexagongroup.com

Hiva Ghiri, VP IR, Hexagon Composites ASA Telephone: +47 958 66 790 | hiva.ghiri@hexagongroup.com

About Hexagon Agility

Hexagon Agility, a business of Hexagon Composites, is a leading global provider of clean fuel solutions for commercial vehicles and gas transportation solutions. Its product offerings include natural gas storage and delivery systems, Type 4 composite natural gas cylinders, propane, and natural gas fuel systems. These products transport clean gaseous fuels and enable vehicles to reduce emissions while saving operating costs. Learn more at www.hexagonagility.com and follow @HexagonAgility on Twitter and Linkedin.

About Hexagon Composites ASA

Hexagon delivers safe and innovative solutions for a cleaner energy future. Our solutions enable storage, transportation and conversion to clean energy in a wide range of mobility, industrial and consumer applications. Learn more at www.hexagongroup.com and follow @HexagonASA on Twitter and LinkedIn.

This information is subject to the disclosure requirements pursuant to Section 5-12 the Norwegian Securities Trading Act

https://www.globenewswire.com/NewsRoom/ReleaseNg/400919476


Edit) Trådstart merket med ticker HEX
Redigert 28.04.2021 kl 23:50 Du må logge inn for å svare
velkjent
28.04.2021 kl 11:51 1676

Er aktiviteten så liten at hvert eneste salg må børsmeldes?

Så du mener $12.5 milloner/ca. 103 millioner NOK er så ynkelig at Hexagon Composites gjør seg til latter ved å børsmelde kontrakten? Realiteten er vel at det er lovpålagt å børsmeldte denne kontrakten.

Men at gode nyheter og intensivert baissing her går hånd i hånd er ikke noe nytt. Det kan absolutt se ut som om aksjen er gjenstand for "special treatment" på Oslo Børs for tida og har vært det ei god stund.

At aksjekursen faller på en positiv positiv børs i nøyaktig samme øyeblikk som denne børsmeldingen tikker inn, er jo også litt spesielt... Smått sensasjonelt? ;)

Men det varer nok ikke så lenge nå til fremgangene og vekstpotensialene til både Hexagon Composites og Hexagon Purus gjør kraftig utslag på radarene til mange flere børsaktører, for her stopper nok ikke de store fremgangene innen forretningsdriften de første årene. Vi snakker nemlig to globale markedsledere innen globale megatrender ned helt sinnsyke vekstutsikter. :)
Redigert 28.04.2021 kl 13:03 Du må logge inn for å svare

Den som måtte ønske å titte på partner-/kundeporteføljen til Hexagon Agility, kan gjøre det her. Bare å bla igjennom med piltastene. Da kan man jo også spekulere i hvilken partner/kunde man børsmelder kontrakt med i dag. Som man ser, er det noen å velge blant her. :)

https://hexagonagility.com/why-us/why-us-leading-edge-products/
Redigert 28.04.2021 kl 12:38 Du må logge inn for å svare

Ordrene renner inn: – Det er veldig sterk etterspørsel

Hexagon Agility har mottatt nok en ordre fra en global logistikkunde.

Jens Finborud
11:19 - 28. april

https://finansavisen.no/nyheter/energi/2021/04/28/7663663/ordrene-renner-inn-det-er-veldig-sterk-ettersporsel

Føles jo omtrent som om man henvender til et gravkammer når man poster om Hexagon Group selskapene på dette forumet. Så får kanskje bare overlate scenen helt og fullt til "venn av HEX" som driter ut konsernledelsen og selskapsdriften i hver eneste post.

Vi får se. Forlater definitivt ikke aksjene, og hvorom allting er, dagens børsmeldte kontrakt på 103 millioner NOK ble "belønnet" med -3.15% på en relativt markant positiv børs.
Redigert 28.04.2021 kl 16:45 Du må logge inn for å svare
velkjent
28.04.2021 kl 16:53 1477

Jeg hadde aksjer i Hex i flere år og syntes utviklingen var positiv, men etter hvert buttet det i mot og veksten og de økonomiske resultatene uteble. Selskapets markedsverdi i dag er langt høyere enn da jeg solgte meg ut og resultatene dårligere, så selskapet er mer og mer blitt lik de opphaussede nye "grønne" uten økonomisk fundament.

Da er vi omtrent så uenige som man kan få blitt når det gjelder nå-situasjonen og fremtidsutsiktene til Hexagon Group selskapene. Det går knapt an å treffe megatrender med utsikter til bare å forsterke seg i tiår fremover, på en bedre måte enn det selskapsdriften til Hexagon Group selskapene gjør nå, etter min mening.

Finnes det noen grønne selskaper som ikke er bobler på Oslo Børs så er det Hexagon Group selskapene. Bidens seier i presidentvalget og demokratenes erobring av Senatet var de definitive seierne Hexagon Group selskapene trengte, i kraft av sin sterke tilstedeværelse i USA og Nord-Amerika og den "drive'n" det gir resten av verden å ha fått USA med på laget.

Så registrerer og respekterer jeg at du har en helt annen oppfatning når det gjelder Hexagon Group selskapene og megatrender. Takk for at du bidrar.

Kortsiktig berøres deler av driften negativt av COVID-19, men pandemien tør være kjent og påvirker driften til flere selskaper enn Hexagon Group selskapene.

Redigert 28.04.2021 kl 17:37 Du må logge inn for å svare
Framtia
28.04.2021 kl 17:47 1435

Tenkte å tilføye " hva var det jeg sa...!" . Synes utviklingen er heeelt syk, men når man studerer loggen, så skjønner man hvorfor...Her er det en liten " djevel" som har bitt seg fast i rævva te Hex, Vow mf. Det kjøres i nedoverbakke hele tiden...og "750" - poster oppstykket eller hele, kjøp og salg om en annen, utgjør majoriteten av handelen🤔Synes personlig dette er en skamplett for Oslo børs og utvilsomt kursmanipulasjon! Bare så synd det ikke er mulig å se hvem rotta er, så den kan slås ihjæl!🤔
Rage92
28.04.2021 kl 20:32 1373

Flott innlegg😊 Men hva tror dere om kursen på hexagon selskapene, er de overpriset eller ligger fint på normalen?😊
kelle
28.04.2021 kl 21:01 1356

Ja , gravkammer må være rette ordet. Oppturen blir bratt, når den først kommer. Blir spennende å se hva som blir lagt fram om utsiktene fremover ved fremleggelse av 1.kvartalet den 12.mai.
Har kjøpt litt av og til fra 44 og oppover og kommet ned på et snitt på vel 47. Men det er da underlig at for hver ordre som dukker opp blir kursen presset et par hakk nedover.
Var innom Circa en snartur fra 21,5 - 25. Merkelig at selskaper som ikke tjener en krone kan gå både 10 og 20% på noen få dager. Når en tenker på HEX som har hanket inn fem ordrer på vel 400 millioner på knapt en par måneder, uten at kursen reagerer oppover.

I tillegg til disse 5 kontraktene med en 1 enkelt partner/kunde som denne trådstarten handler om til en samlet verdi på ca. 364 millioner NOK, har Hexagon Composites/Hexagon Agility i løpet av de seneste par måneder børsmeldt kontrakter med...

Certarus. Flerårig kontrakt med Certarus. Denne avtalen har Certarus inngått med Hexagon Agility og Hexagon Purus i fellesskap. Samlet verdi ca. 718 millioner NOK.

En initiell leveranse fra Hexagon Agility under denne avtalen til en verdi 156 millioner NOK starter/startet opp nå i 2.kvartal 2021

https://www.globenewswire.com/NewsRoom/ReleaseNg/400885397


Første kontrakt i en rammeavtale med UPS - "the world's largest package delivery company" (verdi ca. 69 millioner NOK)

https://www.globenewswire.com/NewsRoom/ReleaseNg/400902440


En ikke navngitt bilprodusent (verdi ca. 55 millioner NOK)

https://www.globenewswire.com/news-release/2021/03/17/2194205/0/en/Hexagon-Agility-receives-order-from-global-automotive-manufacturer.html


Så dette, som altså er børsmeldt i tillegg til de 5 kontraktene til en samlet verdi av ca. 364 millioner NOK med partneren/kunden denne trådstarten omhandler, er altså det som har sendt aksjekursen rett sydover de siste par måneders tid og tynger den noe voldsomt. Forstå det den som kan...


"Oppturen blir bratt, når den først kommer."

Der tror jeg du har rett kelle. Dermed er nok det som virkelig teller her, å være inne når "aksjen slippes fri" og den oppturen kommer.
Redigert 28.04.2021 kl 23:26 Du må logge inn for å svare
Framtia
28.04.2021 kl 22:56 1265

Sies at det er et sterkt kjøpssignal at en aksje ikke reagerer opp på gjentatte gode meldinger...Så gjenstår d å se når denne oppturen starter...

Trådstarter m flere
Tusen takk for så flotte bidrag her inne. Jeg er imponert og meget glad for noen her legger tid og krefter i å skrive så ærlige og informative innlegg.
Det som skjer i Hex selskapene er så positivt at jeg kjenner jeg nesten ikke har opplevd lignende. Sammen med Asetek utgjør Hex og Hpur mine klart største posisjoner nå.
kelle
29.04.2021 kl 09:58 1023

Lander milliardkontrakt med Nikola
Hexagon Purus skal levere hydrogensylindere til den amerikanske lastebilprodusenten.

Gratulerer kelle! 👍

Du har jo for lengst spådd at det til syvende og sist er Hexagon Purus som kommer til å løfte Hexagon Purus og Hexagon Composites aksjene til de helt store høyder. Dette føles som om vi bare er helt i den spede begynnelsen av et fantastisk eventyr.

https://www.globenewswire.com/NewsRoom/ReleaseNg/400920294

Hexagon Group - Norges stolthet. 😊
Redigert 29.04.2021 kl 10:16 Du må logge inn for å svare

Hexagon selskapene får kontrakter nesten hver dag så det er utrolig at vi ikke ligger høyere. Millioner og milliarder renner inn.
kelle
29.04.2021 kl 10:57 900

Noen positive ord fra Kina nå, om at alt går etter planene eller at de kan starte serieproduksjon av hydrogen biler på et tidligere tidspunkt enn forventet. Vil løfte denne aksjen til de store høyder.
Kinamann har vist at de kan handle raskt når det kreves. Tre store komplette sykehus på 14 dager er ikke mindre enn imponerende.

Ja, har veldig tro på Kina og Asia forøvrig! Forstå det den som kan at aksjekursene til Hexagon Group selskapene falt også da man 2.mars 2021 børsmeldte opprettelsen av to joint ventures i samarbeid med CIMC Enric. To joint ventures med hele Kina og hele resten av Sørøst-Asia som nedslagsfelt for Hexagon Purus's globalt markedsledende teknologi og produkter nå det gjelder lagring og transport av hydrogen samt batteriløsninger med komplette drivlinjer...! Så som sagt, her er det veldig mye å gå på!
Redigert 29.04.2021 kl 11:12 Du må logge inn for å svare