Ressursøkning og utviklingsplan - IOX 2021/22

Slettet bruker
IOX 29.04.2021 kl 11:13 105076

Development plans
Introduction
InterOil has proposed 8 workovers and 3 wells to be drilled as part of their activity plan for the year 2021. Workovers for Puli-C are scheduled to be performed during May and June 2021 and the first well to be drilled will spud in July 2021, followed by the other 2 wells. Workover for Vikingo-1 is scheduled by the end of 2021, after getting formal approval from ANH on the license extension. SGS has reviewed each of these activities and has performed its own individual assessment based on the pertinent data provided by the operator.
The project, comprising of 3 infill wells, is judged to be “Justified for development,” by SGS as per SPE-PRMS- 2018, as there is a firm intention by the client to proceed with the development and SGS considers the project to be commercial with a high chance of commerciality (>90%). This has been concluded, as key evidence has been presented by InterOil, such as but not limited to, provision of detailed work programs, which are budgetary supported, mature financing plans exist within InterOil and all necessary commercial and contractual obligations are forthcoming or fulfilled. SGS has performed a standard cashflow calculation and based on this analysis, the project is deemed economic in the best estimate and, according to InterOil, the project has passed their internal economic screening criteria.
I tillegg kommer optimalisering/workover å åpning av et 30 talls gamle brønner i Argentina. Mata Magellanes Oste, samt prod. Økning å workovers, åpning å testing av C-Lix 1001 i feltet Santa Cruiz Argentina.
Mye på gang nå fremover. De har fått inn nok penger til å starte utviklingen å prod. Økning. 🦟🐝🐝
sacco12
21.06.2021 kl 22:54 4104

Må vel også være litt slitsomt og flaut å være den som har tatt mest feil av samtlige skribenter vedrørende IOX her på forumet. Det er som sagt fullstendig likegyldig om selskapet sitter på svært lovende oljefelt og oljeprisen er høy så lenge selskapet gjør alt de kan for å ikke hente den opp fra bakken. Ransen, hva er det selskapet ikke har utsatt siden Vikingo sommeren 2017??? Hvor mange ganger har ikke selskapet lovet ting i Q rapporter for så å skylde på alt annet seg selv for at planene forpurres? Hvor mange ganger har ikke du lovet kurser milevis over hva som faktisk skjer? Nå er kursen rett over krona!!! Med andre ord: Du burde skamme deg for alt det du har liret av deg mot andre skribenter. Selv den mest pessimistiske personen her har en treffprosent som er mye, mye bedre enn din med tanke på hvilken retning selskapet og kursen har gått de siste årene.
Ransen
21.06.2021 kl 23:44 4070

Du bør ikke holde på med aksjer. Dette kan eller forstår du definitivt ikke.
Slettet bruker
22.06.2021 kl 00:45 4026

🤣🤣🤣🤣 du har jo lovet kurser på 15-20 kr Ransen. Aksjen kom aldri dit, som det sies over her, selv den værste pessimist har truffet mye, mye bedre enn deg. Hva som er agendaen din vet jeg ikke, men Iox suger fremdeles balle og du står som en religiøs fanatiker og vil ikke innse at dette er ett drittpapir. Det har ingenting med at folk bør holde seg borte fra aksjer å gjøre, en mer inkompetent, løgnaktig svindlergjeng enn ledelsen i Iox skal en lete lenge etter. Er vel en del av oss som har noen bossaksjer liggende i bunn av bøtta til rein irritasjon. Mine Iox-aksjer ligger der på bunn av bøtta som en skamplett i porteføljen.
Redigert 22.06.2021 kl 01:03 Du må logge inn for å svare
sacco12
22.06.2021 kl 07:18 3954

Hvor er det jeg tar feil i mitt innlegg??

Hvor er det du ikke tar feil i dine innlegg??

Svar gjerne på det Ransen, istedet for å komme med ditt sedvanlige oppgulp.
Slettet bruker
22.06.2021 kl 08:16 3896

Nå har de stjålet så mye siden 2015 at det er hinsides, dere får håpe at de i det hele tatt gidder sette borret i LLA47 og at det kommer opp noe olje.
Hva tror dere er årsaken til at ikke noe er skjedd her siden de allerede i 2014 visste om store forekomster olje. ALLE FELT RUNDT SVØMMER I OLJE.

Men IOX har altså gjort alle andre ting enn å borre akkurat der oljen er.
Nacobo
22.06.2021 kl 09:06 3843

Oljeprisen har hatt noen turbulente år så det har jo hatt en del å si.
Slettet bruker
22.06.2021 kl 10:00 3791

For at oljeprisen skal ha noe å si må det produseres olje. Iox har hatt en fantastisk evne til å komme med «gode nyheter» når alt går nedover slik at vi ikke har får noen glede av disse. På samme måte har de vist en inkompetanse uten like i gode tider slik at de også da har gått nedover. Viljen til å stable ett solid selskap på beina virker ikke å være til stede.
Redigert 22.06.2021 kl 10:01 Du må logge inn for å svare
Carsten1972
22.06.2021 kl 10:10 3765

Hvorfor svare du ikke bare på mit spørsmål istedet for at få mig til at fremstå som dum.
Nacobo
22.06.2021 kl 10:11 3776

Hjelper lite å produsere olje med tap. Lurt av ledelsen å forskyve på boringen til nå som oljeprisen er doblet.
carthago
22.06.2021 kl 10:22 3757

Enig i det Nacabo, men nå er det på tide det skjer noe. Etter siste emisjon hvor de lovet flere oppstarter så har det blitt tyst. Det er nok mangelen på tilbakemeldinger til markedet som holder denne nede. Nå er tiden inne til å komme med informasjon om planene fremover.
Slettet bruker
22.06.2021 kl 10:35 3738

Lurt å vente å heller lage emisjon på emisjon ja ja noen synes det er riktig så da så. det var 46 millioner aksjer før de startet raseringen og å melke alt mest mulig selvsagt. Da er det jo ok å vente til oljeprisen stiger .....
Redigert 22.06.2021 kl 10:44 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
22.06.2021 kl 10:57 3699

De kommer ikke til å klare å ri denne bølgen med gode oljepriser heller. Det kommer nok en ny unnskyldning, eller så frisker de opp litt på noen av de gamle slagerne. Problemer med indianere, problemer med utstyr, problemer med vei, problemer med været, koronarelaterte problemer, problemer med samarbeidspartnere, myndighetene stikker kjepper i hjulene. Eller de kan opplyse om sin totale udugelighet slik at folk får ett mer reelt inntrykk av selskapet.
YNWA250505
22.06.2021 kl 11:26 3671

Skal si at her var det mange positive innlegg. Kan det komme av at de har tapt noen tusenlapper på IOX og er forbannet på ledelsen, ikke vet jeg? Men det som er helt sikkert er at det å drive business i Colombia seff har mange utordringer. Været, elendige veier, krig, lokale stammer etc etc. Det er noe jeg selv ikke tok med i regnskapet da jeg selv gikk inn i IOX for maaaange år siden. I ettertid og med fasit i hånden skulle jeg seff hold meg langt unna. Når det er sagt så er jeg vel omtrent i null etter å ha tatt gevinst da det gikk godt, men solgte meg også ut med et kraftig tap. Nå har jeg godt inn igjen da jeg virkelig har lyst å være med på LLA47 utviklingen. Jeg tror og håper at det er gullkalven som skal gjøre så IOX endelig lykkes. Jada, ingenting viser at det nå vil gå veien da det stadig dukker opp noen nye problemer. Stor risiko med dertil stor oppside om de begynner å pumpe tusenvis av oljefat til priser mellom 75-110$. Hvis om atte osv blir ofte brukt og jeg bruker det igjen. Hvis IOX finner olje i den første brønnen de skal bore på LLA47 og som gir bra med olje så skal kursen rett opp til kr 3 før den skal til kr 5 ved neste funn. Det er det jeg har tro på og det er det eneste jeg ønsker å tro på. Vi setter alle penger der vi ønsker og så håper vi. Alle håper, da det ikke er noe som gir deg garantert vekst. Lykke til alle tålmodige IOX'ere så er det fint om dere som ikke har IOX lar oss få blø i fred. Skal v inngå en avtale at dere baissere kan få komme inn og gruse oss IOX'ere til vinteren? Om kursen da ikke er over minst kr 2 har dere lov til å knuse oss skikkelig om det gleder dere stort.
Slettet bruker
22.06.2021 kl 11:57 3639

Du av alle vet at en bør høre på kritiske røster også. Vi har alle på ett tidspunkt vært positiv til Iox ellers ville det jo vært idioti å en gang sette penger i papiret. Hadde du hørt på alle advarsler du fikk og ikke ukritisk hørt på Ransen så hadde du ikke kjøpt på nedadgående kurs slik du gjorde. Om jeg ikke husker feil så kringkastet du villig at du kjøpte på kurser både 3 og 4 ganger over dagens. Vi kommer ingen vei med verken positive eller negative utbrudd på forumet her, men føles jækla godt å skrike ut min misnøye
Mackook
22.06.2021 kl 12:26 3596

Ja husker du skrev att jeg ikke tok vare på mine aksjer og mulighet da jeg solgte på 4 kr for en del år siden !
Slettet bruker
22.06.2021 kl 12:31 3593

Enig med deg Nacobo, det er dårlig informasjonsflyt når det meldes en del ut, men så skjer ikke handlingene pga ulike årsaker. Det er legitime årsaker som stopper boring i denne runden. Det er fullt opplyst i Colombianske medier. Det er vanskelig å transportere å reise, for arbeidstakere inn i både
Colombia å Argentina. Det er utfordringer med logistikk i disse tider. Håper at Colombia åpner opp fra barrikader å blokkader som har preget landet i ca to mnd. Nå. Desverre går også dette utover IOX sin mulighet til å følge sitt handlingsprogram. Det tenker jeg at en normalt oppegående person kan forstå. Men IOX burde kommet med litt mer info. Om disse forsinkelser å hva de ser for seg fremover. At dette er en aksje hvor det knyttes risiko til, er uten tvil kommunisert ut, i flere innlegg. Undertegnede har i flere innlegg sagt at for de som ikke liker risiko, eller har råd å tape innsatsen, bør holde seg vekk fra denne aksjen. Har aldri gitt ut kursmål. Har vært ærlig på at jeg har sittet «fast» etter stor kursnedgang for år tilbake. Da var oljeprisen under 30 kr og så kom det et par børskrakk. Så det er en del rammebetingelser å dårlig råd, som har hindret IOX å dagens ledelse i å få til ønsket utvikling. Det tar tid. Min strategi har vært å kjøpe på lave priser å snitte ned. Sitter nå på mange aksjer. Skulle gjerne sett ei bedre utvikling, uten tvil. Men jeg er fortsatt tålmodig å fortsatt ser jeg et potensiale her.Selskapet har fått penger i emi x 2 nå å er klar til iverksetting. MMO i Argentina er på trekk. Mazorca å så to brønner, Malevo å Jaca på LLA 47, er sagt skal igang. Det blir pga uroen i Colombia, utsatt, men jeg har troa på igangsetting, å videre utvikling av mygga.Derfor sitter jeg helt stille. Helt ok å være skeptisk. Men å operere med svindel å tyveri å bare velte eder å galle ut her på tråden, det er på et meget lavt stadie, å beskriver godt standarden på de som spyr ut eder å galle. De om det. De har ingen strategi enn å ødelegge for seg selv og alle andre. Synd. Slutt også å angripe andre som f.eks Ransen. Folk som satser på aksjer må vite hva de holder på med, uavhengig av meg, Ransen eller andre.
Lykke til med Annual Report på Fredag 🦟🐝🐝
Redigert 22.06.2021 kl 12:34 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
22.06.2021 kl 13:17 3538

Ja, dere trenger lykke til.
Så lykke til!
kaunis
22.06.2021 kl 14:34 3476

Ransen har hele tiden sett langt frem og ingen av dere som no er veldig skuffet på utviklingen i IOX ,har nok ikke helt forstått potensialet i vanskelighetene som kunne komme. Men at det til de grader skulle bli så mye problemer som vi NO vet, hadde nok ingen av oss trodd da vi kjøpte aksjer i selskapet. Vi kjøper aksjer på eget ansvar og på den vurderingen vi selv er nødt til å gjøre for å kunne sikre mest mulig utbytte av sin innsats. Det blir litt underlig og laste RANSEN for at han enda har stor tro på dette caset. Jeg mener deg er opp til en hver å bli eller forlate selskapet uavhengig av hva andre mener. Vi er no så nær målet som mulig, og det er ikke Ransen sin skyld at regjeringen er kommet i unåde hoss geriljaen. De fleste har nok trodd at dette problemet ikke var noe en burde være redd for, men no er det altså gerilja-problemt som er flaskehalsen og i tillegg Cov-smitten, rekk opp handen den som såg dette for 4-5 år siden. Da håper jeg at de som ikke har troen lenger selger seg ut og forlater Iox tråder så vi slipper denne simple utskjellingen av selskapet og de som har troen på store pengene senere.
Mdg1
22.06.2021 kl 15:08 3437

Hva var det som gjorde at det ikke ble boret mellom 2017 og 2020 da? Var ikke pandemi og ingen gerilja som stoppet IOX
YNWA250505
22.06.2021 kl 15:21 3421

Håper ikke du tror Ransen eller noen av dere andre her inne påvirker meg til å kjøpe eller selge aksjer? Da har du høye tanker om deg selv:-) Fortsett å skrike ut din misnøye du bolig2015, så får vi se hvor mye du kommer til å skrike når oljespruten står i taket. Obs jeg legger til om oljespruten står i taket. Om du klarer å finne 1-3 bedre kandidater til å eksplodere oppover om de lykkes en IOX blir vi alle glade om du poster de her. Håper ingen tror at ikke kursen vil eksplodere oppover OM iox lykkes og finner gode brønner. High risk, men desto enda større Reward.
YNWA250505
22.06.2021 kl 15:45 3395

Men du snuseren kan skralte og valte med kursmål der du selv sitter lastet. Du kjøpte deg inn i SHLF i slutten av mai og har siden hausset som en tulling. Bare noen uker siden hausset du SHLF og forlangte kurser på kr 6. Hva er den kursen i dag? Holder kr 5 tro? Dette her klarte d også å lire ut av av deg på e SHLF-tråd: "Jeg er fornøyd om halve kursmål som Trådstarter nevner :):)"
Kursen trådstarter snakker om er mellom kr 75 og 100 og du er fornøyd om den blir rundt kr 50. Altså en 10 ganger fra dagens kurs. Så kom deg ned fra den høye hesten din og ikke tro du er noe bedre en alle oss andre haussere som ønsker at våre aksjer skal gå til himmels.
robkal
22.06.2021 kl 17:26 3334

Någon som har sett till Siesmiken som kostade skjortan, ( var de 20 mill dolls ? Har den dykt upp eller är den undercover ännu..

De har lovat massa men inte hållt något av de.. men vi har haft 2 emisjoner tror jag det är på kort tid. Vad har de pengarna blivit andvändt till?? Inte till och borra i varje fall.. mer ner i fickorna på de stora som äger IOX ( topp 20 ), för det är inte vi små.

Om borren kommer i backen i år..så blir jag förvånad, RIKTIGT FÖRVÅNAD. Är helt säker på att det kommer hitta på någon intressant ursäkt för det.. som vi kommer och godta, i hopp om att det kommer sen??? Men när är sen?? vilket år är sen???? Ångrar djupt på att jag gick in igen :(:(
helloween
22.06.2021 kl 17:40 3317

Nytter ikke å grine over spilt melk. Nå får vi håpe de kommer igang med LLA
robkal
22.06.2021 kl 17:45 3309

Nej, klart det.. men frågan är NÄR??? Är när i år?? eller om 5 år???
Slettet bruker
22.06.2021 kl 18:19 3285

Helloween: Melka er ikke spilt 😌 Har prøvd å bevare den uten at den skulle bli sur 😂 Det kan hende den friskner til igjen 🦟🐝🐝
qestador
23.06.2021 kl 13:53 3059

https://stockcharts.com/freecharts/pnf.php?c=%24BRENT,P&listNum=
Ja her er det vel fritt frem til 80 nå uten å bedrive noe analyse :-))
Mdg1
23.06.2021 kl 14:05 3027

Nå bikker snart IOX under 500 fat netto om dagen. De var godt over 1000 når Vikingo var fersk. En økning på 10$ utgjør ca 1 mill nok pr mnd. Bare med de tre brønnene de skal bore nå har de forpliktelser på 35-40 mill, så det hjelper ikke så veldig på kort sikt.
singboss
23.06.2021 kl 15:01 2960

Da tjener de 100 mill netto. Skjønner ikke hvor du får tallene fra, men 100 mill netto pr år kan ikke være så ille for et selskap som verdsettes til 3-400 mill? Det burde i så tilfelle generere 20 øre eller noe sånt i utbytte hvert år.
singboss
23.06.2021 kl 15:13 2944

Nå er jo børsverdien ned mot 200 mill ser jeg, og 100 mill netto er mye da. Netto-inntekten til en bedrift er sjelden 50% av selskapets verdi. Da er det altfor lavt priset vil jeg påstå
M. Binnion
23.06.2021 kl 15:48 2899

Har en følelse på at her blir det omsatt volum snart, magefølelse.. Vi får se, kom med news...
Raknesi
23.06.2021 kl 16:58 2853

Håper du solgte det du kjøpte... fortjener ikke blir med på opptur!!!!!!!!!!
Slettet bruker
23.06.2021 kl 18:06 2788

Seismikk kostet 22 millioner dollar. Dette har jeg påpekt før. Trolig venner av "gamlegjengen" som fikk betalingen/oppdraget.
Slettet bruker
24.06.2021 kl 11:27 2548

I morgen Annual Report. Oljeprisen holder seg lett stigende.(snudde seff. Akkurat nu) Det kan ikke gå andre veger nu enn Nordover, dersom det blir blåst litt fart i Sønnavinden i morra 🦟🐝😀 Vi får se hva morgendagen bringer av evnt. Signaler å hvilken fremdrift som meldes. Ut av skammekroken på Euronext /børs 🙄
Redigert 24.06.2021 kl 11:53 Du må logge inn for å svare
Mdg1
24.06.2021 kl 12:15 2468

Hvordan blir 1 mill kr mnd 100 mill netto pr år. Med dagens pris og prod har selskapet en pengeflyt på 1-2 mill nok pr mnd før investeringer tipper jeg. Da klarer de å finansiere en ny brønn pr år om de må ta 50% av kostnadene. Gitt at det ikke skjer noe uforutsett.
Carsten1972
24.06.2021 kl 12:30 2453

Kan du virkelig ikke se det.1 mil x 12 = 12 mil.+ 88 mil som man vælger at trylle frem når man ikke vil indse at man sidder fast i en skodaktie hvor der ikke sker en skid og aldrig kommer til det.=100 mil.😂
singboss
24.06.2021 kl 13:05 2434

Det er du som skriver 500 fat netto om dagen?? 500*8,64*74*300= 95904000. Dersom du ikke mener de har 500 fat om dagen netteo, så må du skrive det. 500 fat om dagen gir rundt 100 mill netto. Vanskelig å finne andre tall på det.
singboss
24.06.2021 kl 13:07 2469

Du er ikke morsom i mine lesøyne. 1 mill har ikke jeg kommentert, det får du og dine kompiser ta over et grillfat. Jeg kommenterte 500 fat netto. Det betyr ikke at jeg mner de har det, men det var det MDG1 skrev inn.
Redigert 24.06.2021 kl 13:14 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
24.06.2021 kl 13:29 2419

M.Binnion: Tja kanskje du får rett i dine antakelser. Lett økende omsetning jfr. Siste ukers utvikling. 😀 Kanskje 😅
Redigert 24.06.2021 kl 13:30 Du må logge inn for å svare
M. Binnion
24.06.2021 kl 14:15 2361

Ja, vi får håpe det bergsmofs, noe bør være i emninga ;-)