Har DSRT samarbeid med Saudi Aramco?


Desert control (DSRT)

Med utgangspunkt i denne artikkelen:

https://www.einnews.com/pr_news/539117412/king-salman-energy-park-spark-completes-80-of-phase-one-the-first-of-many-firsts-in-the-drive-for-sustainability
Hentet ut fra artikkelen over:

"The city has also pioneered the first application of liquid nano clay (LNC) which works to enrich desert sand to enhance its fertility. LNC technology will help SPARK reduce irrigated water consumption by 25%."

Etter undersøkelser har jeg kommet frem til:

Dette ligger som åpen kommentar på Desert Controls FaceBookside: https://www.facebook.com/desertcontrol

Spørsmålet er stilt til Client Relations Executive Elham Afrand i Desert Control. (Se Desert Controls innlegg 22.12.2020)

Hafiz Fahad
hi elham can i have your contact details? I am from CR18G king salamn energy park saudi arabia. we have one ongoing project with Saudi Aramco and we are searching NANOCLAY.

Hafiz Fahad stilte spørsmålet den 01.03.2021 men fikk naturligvis ikke svar i plenum…

Hvem er så Fahad?
(FaceBookside: https://www.facebook.com/fahad.sarwar.104?
comment_id=Y29tbWVudDoxMzU1NzI1NTY0NzY2NzQyXzE0MDI4Mzk3OTY3MjE5ODU%3D)

LinkedIn viser at han er Procurement Manager (innkjøpssjef) hos
China railway 18th bureau Group Co. LTD
Dates Employed Dec 2019 – Present
Employment Duration 1 yr 5 mos
Location King Salman Energy Park (SPARK)

https://www.linkedin.com/in/hafiz-fahad-sarwar-pmp-511881ab/#

Hvem er Saudi Aramco?
Saudi Aramco (arabisk: أرامكو السعودية), også kjent under det engelske navnet Saudi Arabian Oil Company, er det statseide oljeselskapet i Saudi-Arabia. Saudi Aramco er det største oljeselskapet i verden, både målt etter oljeproduksjon og påviste oljereserver.
Per juni 2020 var selskapet verdt 1,9 billioner US dollar, som gjorde det til det mest verdifulle selskapet i verden. (Kilde: Wikipedia)

Ut fra dette kan det med stor sannsynlighet antas at Desert Control er de som leverer NanoClay til King Salman Energy Park (SPARK) og derfor de som omtales her: https://www.einnews.com/pr_news/539117412/king-salman-energy-park-spark-completes-80-of-phase-one-the-first-of-many-firsts-in-the-drive-for-sustainability

Hvorfor er så det ingen børsmelding om dette?

Desert Control gikk på børs 14.04.2021 (så vidt meg bekjent). King Salman Energy Park kontaktet Desert Control før de gikk på børs. En eventuell kontrakt kunne ha blitt avtalt uker før børsnotering.


Og passer ikke dette utmerket med Desert Controls tidspunkt for børsnotering?

Min personlige konklusjon baserer seg på informasjon som ligger offentlig ute. Dra egne konklusjoner selv😊

Her snakker vi om å gjøre god research. Tror ikke du må ha mye fantasi for å skjønne at noe er på gang her. Veldig bra jobba! Bare stikke hue i sanden så lenge og vente på good news. Store penger de handler med her....

wow, megabull dette! + dekning idag av meglerhus: bluesky 42 kr

ARC: DSRT: INITIATION OF COVERAGE
1) Desert Control has a patented, well proven solution to mix clay and water to reduced water and fertilizer needs and increase crop yields substantially in regions with water scarcity and desertification risk.
2) We initiate coverage on Desert Control with a BUY and a TP of NOK 18.1/sh. Our target is based on multiple analysis with high COE to reflect the high degree of risk and uncertainty, the de-risked potential is NOK 26-42, or in my view even higher due to how binary this case is.
ziggy068
01.05.2021 kl 09:35 1232

Med hovedinnlegget som utgangspunkt, og en antagelse om at det er DSRT som leverer LCN til King Salman Energy Park (SPARK):

Det kan spekuleres i at SPARK vil benytte LCN i alle sine grønne arealer, hvilket er logisk om de bygger en «State Of The Art» Energy park. De vil naturligvis bruke minst mulig vann for å holde de grønne områdene grønne. Altså benytte seg av LCN.

Hvis dere går inne her: https://www.spark-ksa.com/about/#vdo og ser videoen så får dere en ide over hvilket omfang dette kan ha. Etter 2:26 i videoen så får dere se en oversikt over de ulike fasene i prosjektet. De er nå i henhold til artikkelen ( https://www.einpresswire.com/article/539117412/king-salman-energy-park-spark-completes-80-of-phase-one-the-first-of-many-firsts-in-the-drive-for-sustainability ) ferdig med 80 % av fase 1. Slik som jeg tolker det utefra videoen så er det stort behov for LCN gjennom alle faser. Behovet vil bare øke frem til fase tre starter hvor LCN blir særlig viktig – det er i fase 3 de aller største grønne områdene skal utvikles.

Om man velger å tro at det er DSRT som levere LCN til dette prosjektet, og DSRT har lyktes så bra i fase 1 med levering av LCN (se bulletinen hvor SPARK skryter av sin bruk av LCN), så kan man spekulere i hva som kommer i fase 2 og ikke minst fase 3. Slik det ser ut som i filmen, ser det ut som om fase 3 er områdene med de virkelig store grønne arealene.

Dersom det er DSRT som levere LCN til dette prosjektet og de levere slik at kunden blir fornøyd, så er det vel ingen grunn til å anta at de ikke får levere under hele prosjektet? Det betyr at DSRT i så fall har jobb frem til ca. år 2030/eller dersom prosjektet ferdigstilles.

Her (https://www.spark-ksa.com/ ) kan en brosjyre lastes ned. Der får man ett innblikk i omfanget av prosjektet.

Dette er selvfølgelig bare spekulasjoner fra min side, og jeg antar at om det er slik at DSRT blir den som levere LCN gjennom hele det konkrete prosjektet, så vil dette på et tidspunkt måtte meldes til markedet. Jeg antar at den eneste årsaken til at avtalen/kontrakten ( forutsatt at det foreligger en slik avtale eller kontrakt ) ikke allerede er meldt til markedet er at avtalen/kontrakten ble inngått før Desert Control gikk på børs (jamfør mine antagelser).

"Minister of State for Entrepreneurship and SMEs H.E. Dr Ahmad Belhoul Al Falasi Meets Senior Representatives, Angel Investors, Startups at in5 in Dubai" "https://infive.ae/press-release/?id=41&fbclid=IwAR28dKXF11UDKDXWy6ucJFhh_fPixGCr46hAITzMIwHtrYu517zBKneI6KA"
I denne pressemeldingen av 02.05.21 blir også DSRT nevnt.
"H.E. Dr Ahmad Belhoul Al Falasi met several innovative startups including Desert Control, which offers a solution to revolutionise the war against desertification and food security; Derq, an award-winning artificial intelligence platform that eliminates road accidents and save lives; Emirati women-led training platform Sxill Labs; and influencer networking community Ushine." Så det skjer ting i UAE.
Redigert 05.05.2021 kl 14:10 Du må logge inn for å svare

Deserd er spennende selskap med stort potensiale, anbefaler å kjøpe på dagens nivå, Får de gjennomslag i Saudi Arabia og Afrika med sine patenter til å gjøre sand til fruktbar mark kan dette bli veldig bra.
Skogly
11.05.2021 kl 00:48 734

Har vel tatt markedet litt på senga, folket de sjønner ikke potesialet, her enda!
De følger ikke med !!
Verden trenger dette produktet ! Kursen virker å bevege seg mot kr 20!

Fint å være i pos før de andre skjønner det.

Er svært fornøyd med inngang på 14 og selv om aksjen raste litt over et par kroner kommer den tilbake. Er ikke mye som skal til med ordrer og da tror jeg oppsiden kan være stor fra dagens nivå