Snart udvandet med 20 %, mere i vente til efteråret.

Kvike11
RECSI 30.04.2021 kl 14:22 24660

RECSI udvandes med 20 % for de udvalgte, og der gives tilladelse til fusion, uden at spørge aktionærerne.
Det er der mange der syntes er ok.
Næste udvanding kommer måske til efteråret på 40-50 %, det syntes de samme også er iorden.
Bestyrelsen og Røkke griner godt , hele vejen til banken
af de dumme aktionærer der forærer deres formue til ham.
Hvem fusionerer de med,
er der nogen der ved det,
siden de giver en blanko tilladelse til bestyrelsen, til alt.
Piloten69
01.05.2021 kl 12:28 8678

Grei konklusjon Uchi, stiller meg bak den !
Det som kjennetegner debatten ( ikke bare angjeldende Recsi) innad på forumet er tanken om en kortsiktig gevinst og frustrasjon over at så ikke alltid er tilfelle. Det synes som svært mange ikke besitter tilstrekkelig kunnskaper om både hvordan aksjemarkedet fungerer eller det finansielle fundamentet i næringssammenheng. Jeg har selv aksjer for omtrentlig 1 mill i selskapet og kjøper opp ytterligere for 500` i nær fremtid. Snittet jeg har er til å leve med nettopp pga. vissheten om at Recsi besitter alle forutsetninger for at en ekspansjon fremover og at styret som nå er nedsatt inneholder kompetente fagfolk med fokus på det ekstreme markedspotensiale selskapet vil ha fremover. At kursen er volatil lever jeg godt med, til tross for at man kan se hvordan algoritmer m.m synes å påvirke kursen. Dog er jeg overbevist om at min investering på sikt ( ikke nødvendigvis i påvente over flere år) vil gi en betydelig meravkastning. Folk som uttaler seg her om emisjon og utvanning osv. bør se litt nærmere på børsmeldingen og hva som ligger til grunn i i ønsket fullmakt. Den er som Uchi skriver, et verktøy for vekst i den grad bruken er nedfelt i fullmakten og kan ikke misbrukes uten konsekvens eller revidert fullmakt som igjen må stemmes over. Så forsøk å legg bort litt av frustrasjonen, les litt historiske tall, la tålmodigheten råde...så er jeg overbevist om at selskapet på sikt er en av de beste investeringene jeg har gjort.. Nettopp fordi selskapet inneholder det fundamentale for vekst i et verdensomfattende marked... Uavhengig av selskap, når det kommer til investering så er tålmodigheten et must... Så slutt å spre konspirasjonsteorier m.m... Troll finnes det nok av i H.C Andersens fortellinger,..... å jaggu finnes de i hopetall her på FA forumet også... men sjekker du litt nærmere så vet du at alt med "troll" er bare fantasi og eventyr... Det fundamentale bak Recsi er virkelighet, ikke fantasi... Lik det eller ei...
Slettet bruker
01.05.2021 kl 14:11 8498

Du tok ikke med resten som jeg skrev. At jeg her har tillitt til styret?

Får gjenta som flere andre her, hvis du har lite tro på styret og selskapet - selg deg ut og finn helker andre selskap å investere i. Om du lager X antall tråder om dette, så driter styret i det. De har en plan, og vi akjonærer får snart innblikk i denne.

God helg🤣👍
canarias
01.05.2021 kl 15:33 8431

Takker så mye Uchihabrah for en glimrende artikkel. Emisjon for å finansiere videre vekst er superbull og nødvendig.
Slettet bruker
01.05.2021 kl 16:05 8339

Kjære Kvike. Det blir nok en reparasjonsemisjon der du kan delta

https://www.sparebank1.no/nb/ostlandet/privat/kundeservice/andre-sporsmal/hva-er-en-reparasjonsemisjon.html
Zilver
01.05.2021 kl 16:28 8299

Flott skrevet Uchi og flott at du bruker tiden din på å dele din kunnskap. Det er dessverre for mange som er usikker og er styrt av frykt. Er man for usikker som det virker som en del er så kan det være en ide å selge seg ut.
Langsiktighet er nøkkelen her.
drapper12
01.05.2021 kl 17:31 8138

Takk uchi at du setter disse amatørene på plass som prøver å lage panikk rundt 20% emisjonsfullmakt. Som du sier så er det jo positivt for REC.

Ulempen med å være Rec aksjonær er at det finnes mange hodeløse aksjonærer (egentlig er de tradere) som denne trådstarter som forsøker å lage panikk.

Til dere lett skremte aksjonærer: hva gjør dere i Rec? Hvorfor er dere her og prøver å skremme andre når dere har egentlig null peiling på det dere driver med?

Kom dere ut av aksjen og la de ekte investorene styre dette. Dere lager bare kvalme og vet ikke hva dere driver med.
Slettet bruker
01.05.2021 kl 17:42 8101

Det er mye penger å tjene på trading.
Må ikke glemme det.
Slettet bruker
01.05.2021 kl 18:02 8025

Til du bommer og ser kursen rase forbi deg, mens du venter på at den skal falle ned igjen så du kan kjøpe deg opp - og den bare fortsetter å stige. Ref. erfaring fra mars 2020. Henviser til https://www.reddit.com/r/teslainvestorsclub/ bare søk opp trådene og kommentarene i løpet av den perioden og neste månedene så vil du se. Ta også en titt på individer på Hegnar som solgte seg ut nær 16-17kr også raste kursen opp mot 24kr, mens de stod utenfor, ventende. Heldigvis for dem opplevde vi et børskrakk (som jeg mener bare er basert på frykt og propaganda - fornybart er ikke her for å bli, fornybart er her for å ta over) og de fikk komme seg inn igjen. Stoler på at de ikke gjør samme feil igjen, hehe :)

Men ja, mye penger på å trade riktig. Mer enn å ri bølgene opp og ned (med forbehold om at du alltid timer riktig og enhver trade er suksess), men da er man en trader og ikke en investor (man kan selvfølgelig trade med mindre andel av total porteføljen sin også). I et selskap som REC, med markedet som den er akkurat nå - kan det komme børsmeldinger når som helst, også over natten. Jeg er en investor. Jeg har ikke tid i livet mitt til å følge med på grafen 24 / 7. Jeg har viktigere ting å gjøre i hverdagen og stoler på at ledelsen i REC Silicon og de største eierne bak selskapet, Aker, tar godt vare på mine millioner og jeg stoler på meg selv som en individ over at jeg har gjort min due-diligence over selskapet og markedet. Det bør alle andre investorer også gjøre.

Merk at jeg snakker til investorer og ikke tradere. Dessverre for mange som later som om de er investorer når de egentlig tenker som tradere her. Jeg er her for å bli i flere år - fordi jeg mener at potensialet som ligger i RECsi i forhold til markedet vi befinner oss i og retningen hele verden er på vei til kun vil føre til økte verdier for oss i fremtiden som vil endre livet (finansiell frihet for de heldigste av oss), spesielt når selskapet er priset så lavt som det er.

For ordens skyld:
Jeg har ingenting i mot tradere. Jeg har stor respekt for blant annet Sirbalo og Borgermesteren. Men jeg misliker at enhver recsi tråd kun skal handle om noen prosenter opp og ned når jeg tenker på tusenvis av prosenter - og spesielt ikke at det blir brukt propaganda og feil informasjon for å skremme uvitende aksjonærer - når fremtiden og alle børsmeldingene hittil peker på at det er store ting som jobbes med bak kulissene og at det kun er snakk om tid til vi får vite mer.

Flerdobling i 2021. Marker mine ord.
Redigert 01.05.2021 kl 18:12 Du må logge inn for å svare
spanjolen
01.05.2021 kl 23:08 7680

Hola, lite innspill fra en som har tradet lenge i Rec. Rec har lenge vært en penny stock. Dette har delvis forandret seg etter at Sunnmøringen kom inn for en billig penge.

Vil bare si at Rec egentlig er i ett market som må sees på som ett teck market. Ergo burde de ha ett stort fokus på forskning og utvikling. Dette er noe langsiktige investorer legger vekt på. Skal ikke utdype dette noe vider enn at Rec fortsatt er ett papir med stor risiko.

Er selv positiv til Rec Ser muligheter men må si at jeg vekter med ned og heller trader for tiden.
Redigert 01.05.2021 kl 23:10 Du må logge inn for å svare
Kvike11
02.05.2021 kl 13:53 7307

Tvivler på der er nogen der har sagt at emission ikke er godt, men når det kun er for udvalgte aktionærer og med 20 % flere aktier, vil værdier forsvinde for os andre.
Får de så rabat igen som sidste emission, er det helt galt.
Hvis du har aktier i RECSI, hvilket jeg tvivler, kan du jo forslå et split af aktierne 1:10 hvor du så vil få 8 aktier for hver 10 du ejer idag..
Det vil du være tilfreds med, for pengene du mister vil gå til fremskridt..
Indtil videre er der ingen der har meldt at de vil købe fra den lukkede fabrik, du ved måske mere end os andre.
Hold dig til fakta.
Det her drejer sig ikke om at nogle skal investerer i andre selskaber, bare fordi de ikke frivlligt vil afgive værdier til Røkke selskaber.
Hvorfor køber Røkke ikke aktier til markedspris hvis han vil have større andel. ??
Kan oplyse at Kina/USA aftale er på plads, det blev den sidste år 2020,
med den lille klausul at Kina fik max 2 år til at fjerne alt told ifølge aftale.
Måske det sker før, jeg tvivler dog, for Kina beskytter sine virksomheder med alt magt.
Mindst 1 nyt kulkraftværk bygge i Kina hvert måned og de siger de vil være grønne, tror snart de bliver sorte.
Så er det også på plads, hvis du ved noget fakta så venligt give det videre, ellers hold dig til fakta.
Tak for din deltagels i debatten
Er selv interesseret i at RECSI stiger og skaber værdier.
Gubben
02.05.2021 kl 17:02 7069

Er litt grønn på det her? Hvis emisjonskapitalen blir tatt i bruk. Hva vil da kursen være når vi ligger på 18 ca+-?
Slettet bruker
02.05.2021 kl 17:22 7065

KIR er Romsdaling, ikke Sunnmøring. Rett skal være rett Spanjolen.
spanjolen
02.05.2021 kl 19:05 6723

😎👍
Slettet bruker
02.05.2021 kl 19:50 6552

Det er ikke riktig at siste emisjon var rabattert. Det var vel en kurs til 10.80 om jeg ikke husker feil. Jeg hadde satt av penger til å delta i rep-emi, men det ble det ikke noe av fordi at kursen gikk etter emi'en under 10.80. Jeg, og sikkert flere kunne kjøpe aksjer til under 10 kroner. Enten farer du bevisst med løgn, eller at du skjønner egentlig lite av finans og økonomi. Skriv gjerne, men ikke regn med at du blir tatt særlig seriøst av de mange oppegående deltagerne her. Du sier at Uchi skal holde seg til fakta.... start med deg selv. Ok, mer tid bruker jeg ikke på tøys.

Det er ikke være enn å vurdere om veksteffekten av en emisjon er større en utvanningseffekten. Gjør deg noen tanker om det, regn på det gitt ulike scenarier, og da konkluder om du vil fortsatt vil sitte med REC-aksjer, om du har noen da.
Opportunist1
02.05.2021 kl 20:15 6416

Det er helt riktig KAWAS. Aksjen var omsatt for under 10 kroner noen dager etter at emisjonen ble satt på 10,80. Så mens de store gutta, inklusive Aker, betalte 10,80 for å sette emisjonen og redde selskapet vil jeg si, kunne vi småinvestorer kjøpe de samme aksjene til en lavere kurs bare noen dager senere. Vi som er aksjonærer i REC skal være glad for at den emisjonen ble gjort. Jeg grøsser av tanken på hva aksjen hadde stått i idag uten de pengene på bok.

Hele denne tråden baserer seg på vrøvl. Noen mennesker er bare opptatt av prosenter - altså å eie mest mulig av kaken uansett hvor liten kaken er. Jeg for min del vil heller eie litt mindre av en stor kake enn mye av en bitteliten kake. Så jeg sier takk til alle de store investorer som vil investere penger i REC så lenge emisjonene fører til at kaken vokser så mye at vi alle blir rikere. Så får jeg eie en mindre prosentandel. Kan leve godt med det.
Redigert 02.05.2021 kl 20:16 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
02.05.2021 kl 20:33 6382

Hehe det kvike nicket er fullstendig forvirret det ser dere vel i flere av innleggene hans:)
Investor 33
02.05.2021 kl 20:55 6273

20% kapitalinnhenting er det spørsmål om. Men det er ikke hovedpoenget tenker jeg. Hva med fremtiden med Rec? Kommer de å gå i pluss i nær fremtid? Det er lønnsomhet og vekst som medfører til verdiøkning på selskapet Rec. Synes det er lite fokus her i forumet om dette. Er det noen som kan løfte selskapet til lønnsomhet og vekst må det være Kjell Inge Røkke. Har tidligere vist dette, men hva tenker dere aksjonærer om dette med Rec og hovedaksjonær Røkke?
Kvike11
03.05.2021 kl 07:58 5901

Håber på nyhed om åbning af fabrik.
Røkke stopper ikke før han har overtaget i RECSI, han går ikke ind i noget selskab uden at tage magten.
Tror at RECSI gør alt hvad de kan for at få fabrik åbnet igen, med eller uden Røkke, har ingen kendskab til han skulle være specialist på salg til sol og batteri , men behøves heller ikke hvis bagland er ok. Indtil videre har RECSI ikke gjort deres forarbejde med Violet Power.
Lad os håbe de har lært noget og researcher næste gang de skal have nye kunder.
Håber det bedste for RECSI
Slettet bruker
03.05.2021 kl 08:24 5746

Du tar feil, Røkke er nøkkelen til at ML kan åpne og at REC får gunstige, langsiktige og lukrative kontrakt ...
Slettet bruker
03.05.2021 kl 08:40 5700

Ja, Lik det eller ei.

RECsi var priset svært lavt, og mange var skeptiske.

Det var to ting som bekymret investorene:
- dårlige markedsutsikter
- kassa var nesten tom

Da markedsutsiktene brått ble bedre (fra natt til dag),
begynte kursen å bevege kraftig på seg oppover.
Fortsatt var mange skeptiske, for kassa var skrapt.
Da ble det snart satt en emisjon, som gjorde RECsi til et mye tryggere investeringscase.

Røkke/Aker har penger. Lik det eller ei, men det er svært viktig å ha store eiere med finansielle muskler.
Det gir trygghet for selskapet.

Som strateg og forhandler er Røkke i særklasse i Norge.

Redigert 03.05.2021 kl 08:42 Du må logge inn for å svare
Kvike11
05.05.2021 kl 09:07 5130

Læs hvad de skriver på RECSI hjemmeside,
der står klart og tydeligt at emissionen ikke er for alle og
der kan komme en udvidelse på 20 % af aktiekapitalen.
Det kan betyde at Røkke selskab kommer op på en ejerandel på ca 44 % og kan dermed igen lave en emission og få så stor en del at Røkke kan tvangsindløse dine aktier til dagskurs.
Hvem vil det, alle er her for at tjene penge på stigning i aktie kursen.
Til din orientering er det ikke en reparationsemission for alle vi ser her.
uldiuldi
05.05.2021 kl 09:17 5054

Hvorfor i helvete tror folk over alt at Røkke skal kjøre på med skam priset rettet emisjon for å øke beholdning. Dette vil vært direkte ulovlig grunnet karante regler som de har når det kommer til å kjøp å salg når man er innsider. Så lenge de sitter på nyheter så kan dem ikke kjøpe en dritt, ikke en gang delta på en emisjon i selskapet
Null
05.05.2021 kl 09:24 5016

Dette er vel bare tull
De ber om en generell emisjonsfulmakt, det er naturlig at styret har det.
OM du mener styret ikke er til å stole på må du heller forsøke å få valgt inn noen i styret som du har tilliit til.
Det er mulig allerede på tirsdag, du trenger "bare" en kandidat og nok stemmer......

Ellers så er det helt normalt å kunne ha en rettet emisjon i dagens børsverden,. selv om det ikke skal være normalen.
Sist var det også en åpning for reperesjons emisjon, men hvem av oss små hadde tatt aksjer til 10,8 når vi kjøpte i markedet for 9.8????

NULL
Intravenøsiu
05.05.2021 kl 09:25 5053

"på en ejerandel på ca 44 %”

Du må først regne riktig , dersom vi i det hele tatt skal ta dette seriøst ;)

Som et hypotetisk eksempel:
20% flere aksjer=15% høyere andel dersom kun en aktør får aksjene
las oss si man har 10% av 1000 aksjer=100 aksjer, man kjøper 200 aksjer i rettet emisjon, man sitter igjen med 300 av aksjer av totalt 1200 aksjer, det vil si 25%

Man har økt eierandelen med 15%
Redigert 05.05.2021 kl 09:26 Du må logge inn for å svare
Marketwatch
05.05.2021 kl 09:36 4996

Det er jo ingen trussel om AKH vil øke sin eierandel i Rec. Økt eierskap vil jo indikere at AKH
virkelig har tro på selskapet, at de vil satse ytterligere på Rec og det vil videre indikere at ML gjenåpner.
Vi må derfor virkelig håpe at Røkke & co vil forplikte seg videre i Rec, det motsatte ville være en katastrofe.
Redigert 05.05.2021 kl 09:38 Du må logge inn for å svare
Null
05.05.2021 kl 15:07 4909

Je håpte kvikke 11 klarte å svare på mitt innlegg
ikke bare pøse samme ut på alle andre lenker

NULL
Kvike11
06.05.2021 kl 14:21 4549

ved ikke hvor du finder de tillægsord du bruger, det er ikke en general fuldmagt, det er en fuldmagt til bestyrelsen til at udstede aktier til dem de vil og udenom de mindre aktionærer.
Forstår ikke hvordan du kan være så blåøjet og ikke se at AKER/RØKKE vil have total kontrol over ejerskab i RECSI
Samtidig ophæver de alle tidligere aftaler med alle aktionærer og gir sig selv "cart blanc", til fusion, opkøb, rabataktier til sig selv m.m.
Eksisterende aksjonærers fortrinnsrett til å tegne
aksjer vil kunne bli fraveket av styret i forbindelse
med utøvelse av fullmakte
og
styret gis samtidig fullmakt til å foreta nødvendige
vedtektsendringer ved utøvelse av fullmakten.
Denne fullmakt erstatter alle tidligere fullmakter til
å øke aksjekapitalen.”

Kursen bløder idag,
må være godt for dem der skal ind med flere aktier, eller fusion med andet selskab i Aker pyramiden.
alle vi andre kan bare se vores værdier falde og falde, har nu mistet over 1 million, på dårlig lederskab og fordi de ikke har lavet deres forarbejde inden de laver samarbejdsaftaler.
Som en anden advokat har sagt, det er abekatte de har ansat.
Havde selv håber på betydeligt højere aktiekurs nu, da de tjener styrtende med penge og jeg tror de står for åbning af fabrik, måske endda udvidelse af begge fabrikker og nye samarbejdpartner.
Men en formand RØKKE der ikke aner hvad han skal sige og som har været tavs siden han tiltrådte , ved jeg snart ikke hvad vi skal bruge ham til.
P.S. reparations emissionen sidste år var under dagskursen, da den blev aftalt.
Kvike11
06.05.2021 kl 14:35 4525

Noget er helt galt med ledelsen
Stonks_
06.05.2021 kl 14:40 4479

Nice copy and paste, var det shareville du henter det fra. Skrev det der selv, neste gang refere du til bruker og forum du fant det på.
Odi.1
06.05.2021 kl 14:52 4414

a...ha.. tror dere det?
manman01
06.05.2021 kl 15:08 4149

Helt enig at det er på sin plads at give credit til den originale poster. Kan du ikke også fortælle det til dem på shareville?
Marketwatch
06.05.2021 kl 15:08 4145

Rart, men uten unntak dukker det før eller senere opp et forumtroll i alle aksjer som diskuteres på HO.
Da dine skriverier nå helt mangler saklighet og interesse, gidder jeg heller ikke lengre å argumentere
saklig mot det tøyset du skriver. Har skrevet dette før: øket eierskap og dermed økte forpliktelser fra
Aker sin side, er helt avgjørende for en positiv kursutvikling i Rec. Punktum finale!
polion
06.05.2021 kl 15:49 4021

Vi REC-aksjonærer må bare ta inn over oss at markedet vurderer REC som noe i retning av en spekulativ Donald-aksje. Etter utallige måneder der selskapet ikke har kunnet melde noe som helst, så holder det tydeligvis ikke med det evige; «hvi, hvis, hvis, Biden, Røkke, grønn satsning, Sila Nano, G14, Kina-uavhengighet, …………». Og det de største forumhausserne nærmest har sett på som et skråsikkert scenario, er ikke markedet i nærheten av å ta inn over seg. Enten vi liker det eller ikke, hittil så er det faktisk Grove m/fl. som er vinnerne i REC.
Kvike11
06.05.2021 kl 16:06 3920

Hvis du mener det mangler saglighed, så kan jeg fortælle det er direkte kopi fra RECSi web side.
Skiv til RECSI hvis du mener de er usaglige, det har jeg aldrig skrevet de er på noget tidspunkt.
Hold dig til fakta,
Jeg kæmper for ligestilling mellem alle aktionærer og er imod at et firma/person vil overtage total kontrol over mine aktiver, det fremgår tydeligt af den nye generalforsamling at et af punkter er at alle tidligere aftaler annulleres.
Hvorfor køber Aker ikke aktier på det fri marked..??
Intravenøsiu
06.05.2021 kl 16:06 3917

Grove har sluppet til i media med det “liksom vitenskapelige" tullet sitt.
Redigert 06.05.2021 kl 16:06 Du må logge inn for å svare