Gigantnyheter for Nel angående Kina


Innlegget er slettet av administrator
Nå smeller det veien opp. Alt tyder nemlig på at det kan skje noe hvert öyeblikk som hels angående Kina. https://e24.no/boers-og-finans/nel-asa/nel-satser-stort-paa-oekt-kapasitet-naa-ser-han-mot-kina/24421994
18.10.2018 kl 09:07 3188

Rotolizer på vei ;)

Vannvittig bra Ruperto. Du gjorde helt rett i å satse alt du eide og hadde på Rotolizer. Nel kursen fortsetter oppover i samme fart som i går. Står vi skikkelig på nå gutta, blir det fort en garantert tredobling för dagen er omme. Det smeller godt oppover hele tiden nå.
Framtia
18.10.2018 kl 09:43 2983

Morsomklompen!...I din iver etter å ramme JB sine vel offensive tråder og nyhetsformidling, klarer du "nesten" å håne samtlige debattanter med dine lavmål innlegg! Synes ikke du er noen motvekt til JB, men heller det motsatte i negativ forstand...
18.10.2018 kl 09:51 2927

"Det motsatte i negativ forstand"? Det blir jo positivt! Helt enig! Jeg synes det er flott at vi kan ha én tråd som bare er tull og tøys og så får de som føler seg tråkket på tærne bare skaffe seg litt mer solide sko eller holde seg i de 30-40 JB-trådene.

Fantastisk godt poeng Framtia. Nå er det viktig å ikke ta helt av på veien oppover. Det gagner ingen å ha beina godt plantet i löse lufta, slik som enkelte ofte befinner seg i å gjöre. Du gjorde uansett det riktige valget, når du smalt all in. Det kan for lönne seg for oss Nel gutta. Nel har i dag solgt gigantfantastiske 300 busser til Kina, da er det viktig som du sier å ha tunga i rett munn. Dette er bare starten på Framtia, Framtia. I Framtia blir dette å väre som å plukke gratis penger på gata. Hadde du värt interssert i å kjöpe litt gull? Fjernet gull fyllingene i tenna. Trenger uansett ikke tenner for å drikke flytende hydrogen. Det anbefaler jeg dere alle til å gjöre.

Du og jeg motbölgen, har alltid värt på bölgelengde. Det vi har forstått, kan de andre bare glemme om de ikke har forstått det til nå. Ellers er jeg helt enig i det du påpeker angående det motsatte i negativ forstand. Der tok nok Framtia feil for en sjelden gang. Selvfölgelig blir det positivt, og positivt er pluss, og pluss, ja det er blanke, skinnende deilige kroner på en knallgrönn Ask konto. Uansett flott at vi kan ha en saklig diskusjon her på tråden, så blir vi Nel gutta til slutt enige om kursmålet. Mitt forslag etter dagens oppgang er skyhöyt, men det kan fort bli mere.

Helt konge Hansemann. Du har alltid truffet 150% på dine spådommer så helt fortjent at vi Nel gutta er börsvinnerne. Vi to tilhörer den gamle garde som har värt med siden oppstarten, og lenge för det også. Det var vel du som först overtalte meg til å gå all in i Nel. Du verden det er mange all in siden. Det fantes jo knapt hydrogen i de dager.
Adapt
18.10.2018 kl 11:16 2531

Thread starteren trenger en lege undersøkelse som 007
Framtia
18.10.2018 kl 11:55 2391

Mannen har jo flere løse kanoner enn selveste Trump!...Er narkotika legalisert i Norge også!???

Fantastisk gjort Adapt. Jeg har faktisk vurdert det samme selv. Når det gjelder å satse slik som du gjör så er det ingen vei tilbake når det knaller til mot toppen. Nå skal jeg fölge ditt råd og dra til legen å få vurdert verdien på nyrene mine.

Flott Framtia at du har dratt selveste Truph med oss gutta. Slik innsats kommer du helt i toppen av. Mr president kan lukte penger, og den deilige lukta av nypressede og blanke Nel penger lukter vel til langt forbi kjökkenet i det Hvite Hus, ble vel alt for fristende for den luringen. Angående det forslaget du la fram om å selge narkotika for å tjene mere all in penger, så bör du väre forsiktig. Da bör du gå all in nå med en gang. For kursen spretter og smeller og knaller til värs, langt fortere enn du klarer å deale. Det er uansett vinn vinn for oss Nel gutta, så friskt satset og lykke til.
borsom
18.10.2018 kl 12:18 1163

Gunners, nå har du vært flink til å håne andre forummedlemmer. Noen synes sikkert du er morsom til og med, men det holder nå.
Du har fått frem poenget ditt klart og tydelig i denne tråden. Ta deg en hvil nå.

Velkommen i klubben og takk for de vennlige ord. Enig med deg i at det er nesten like deilig å se kursen fyke til värs på alle Kina avtalene, som et langt avslappende bad i deilig flytende hydrogen. Det siste kan vi vel begge to trygt anbefale.

Gunnar ryker snart ut av dette spillet. SvartePer?
The Gunners
I dag kl 01:19
402
Innlegget er slettet av administrator
Redigert 18.10.2018 kl 12:42 Du må logge inn for å svare
spaggio
18.10.2018 kl 12:44 1107

Ja du er aktiv som moderator til det som ikke passer inn i din agenda !
Redigert 18.10.2018 kl 12:53 Du må logge inn for å svare

Noen vinner og har vunnet mye - og andre taper og blir borte.. Slik at spillet her inne.
Adapt
19.10.2018 kl 11:42 919

Du vet at andre er vinnere og du er taperen :)