Aksjeanalyser.com med QFR analyse, kursmål 30 kr!


https://aksjeanalyser.com/2021/05/03/aksjeanalyser-com-har-sett-naermere-pa-et-veldig-spennende-selskap-og-aksje-pa-oslo-bors-q-free-qfr-og-som-er-et-selskap-hvor-aksjeanalyser-com-har-stor-tro-pa-en-ordentlig-reprising-av-selskapet/


På litt litt lengre sikt (6-12 måneder) så ser Aksjeanalyser.com et potensiale for Q-Free aksjen opp mot NOK 25.00 – 30.00 (jf. fundamentale betraktninger ovenfor i saken her).
Redigert 03.05.2021 kl 13:22 Du må logge inn for å svare

Takk for link, AtlasShrugged. Endelig en analyse av QFR. Den var etterlengtet.

Nå håper jeg at Sparbank1 Markets, med Petter Kongslie som dekker QFR, også følger opp med en egen analyse snart.

Selskapet er jo meget spennende om dagen, og kommet styrket ut etter 2020 og covid som de sier selv, med å ha vunnet nye kontrakter osv. Sterk ordreinngang her. Bra vekstcase! Kanskje en av Oslo børs sine beste case om dagen! Topp 20 aksjonærer eier nesten 80% av aksjene så liten fri flyt av aksjer her som kan være meget bull!
Redigert 03.05.2021 kl 13:49 Du må logge inn for å svare

Håper ikkje det går fort opp🙁 laster ennå🤞
mancity
03.05.2021 kl 19:09 937

Blir dette nye NOD eller Crayon? Når det gjelder kursitvikling
oboy88
04.05.2021 kl 00:21 788

Hvorvidt ARR-kategorisering skal forsvare multiplene som nevnes her kan sikkert diskuteres, men helt enig i at det er stort potensiale. Over et år med covid demper omsetningen, men ordresituasjonen viser et stort oppdemmet potensiale. Og det er før effekten av en infrastrukturpakke fra Biden. Legg til at selskapet i fire kvartaler nå viser gode EBITDA-marginer tross utsatte prosjekter. Positivt at flere begynner å få øynene opp for dette caset.

Virkelig på tiden at denne aksjen blir priset ut i fra sitt potensiale. Ledelsen har ryddet opp og trimmet inn for å generere betydelige overskudd i framtiden

Kan fort bli nye NOD eller Crayon dette, ordentlig vekst case!

Hvordan gikk det med Nod?

Oversikten over topp 20 er ikke oppdatert siden 8.april. Skal bli interessant å se om Rieber klatrer videre mot 50%. Nå har de 45,27%. Det er opplagt at de ønsker å eie minst 50% på sikt. Som jeg har skrevet før på en annen tråd sier Rieber følgende på sin egen hjemmeside: https://www.rieberson.no/direkte-investeringer/

"Direkte investeringer utgjør det viktigste aktivitetsområdet i Rieber & Søn. Vi investerer fortrinnsvis i selskaper som har lagt bak seg de første fasene i sin utvikling, men har et betydelig potensial for videre vekst og verdiskaping.

Som eier ønsker vi å være aktivt involvert og fungere som en nær diskusjonspartner for ledelsen. For å kunne fylle denne rollen søker vi å bygge opp og holde ved like solid innsikt i bransjene der vi investerer. Vi ønsker å bidra til gode prosesser og opptre i tråd med våre forpliktelser som eier.

Vårt mål er på sikt å bygge opp en portefølje på inntil ti investeringer, hver av dem med en omsetning på minimum NOK 75 millioner. Vi søker en eierandel på minst 50 prosent. Vi setter ingen fast tidsbegrensing for våre investeringer."
mancity
04.05.2021 kl 10:20 529

NOD gikk fra 50 til 215 på et år.

ja kan bli hard kamp om de få aksjene som er ute i free floaten. spennende vekstcase dette!

Har sittet med aksjer i dette selskapet over flere år, og med et betydelig papirtap. Nå ser det det endelig lysere ut, og jeg forventer å hente inn det tapte nå.

15-20kr bud blir en rask 50-100% opp i løpet av noen dager.
Gratis penger her.

Kan komme mot bud 16kr ++.