Samarbeidsavtale nr 1!!!!!!!!

sokaratest
PCIB 05.05.2021 kl 11:03 39204

OliX Pharmaceuticals and PCI Biotech announce a collaboration to combine OliX asiRNA and PCI Biotech fimaNAc technologies
sokaratest
08.05.2021 kl 12:19 4342

Pcib sitter jo på nøkler til både medisinske og økonomiske skap.
Slettet bruker
08.05.2021 kl 15:15 4274

Helio888

Det er og haape du har rett i at det kommer en Vacc partner som legger penger paa bordet. Men det virker ikke som at markedet er paa boelgelengde med deg. Det viser kursen som gjenspeiler at tillitten til PCIB ledelsen er tynnslitt.

Og at du synes at alt ser positivt ut i din verden, selv om PCIB etter 13 aar, ikke har maktet og skaffe en partner som legger penger paa bordet, faar staa for din regning. Jeg tror ikke alle andre ser like positivt paa det som du gjoer.

Allikevel, det gode er forskningsresultatene, som jeg synes er saa gode at jeg ikke forstaar hvorfor PCIB ikke har maktet og skaffe en betalende partner, eller fler for lenge siden. Og forsknings resultatene, er aarsaken til at mange skuffede aksjeeiere saa langt ikke selger, undertegnede inkludert.


Redigert 09.05.2021 kl 04:02 Du må logge inn for å svare
heilo888
08.05.2021 kl 19:00 4182

Nei, jeg har skrevet mange kritiske innlegg relatert til PCIB og deres ledelse, så jeg vil på ingen måte skryte av hvordan ledelsen med PW i spissen har forvaltet deres på mange måte unike teknologi.
Selskapet har vært for forskningstungt og lite fokusert på kommersialisering av teknologien.

Men de har fått inn et par nye kommersielle kapasiteter, og strategien er nå endret mot det å søke aktivt til selskaper som kan ha stor nytte av PCI-teknologien, i stede for den passive strategien de til nå har hatt med sine samarbeidsavtaler innen FimaNac, eksempelvis AZ-avtalen.
Den siste avtalen i Sør Korea viser en helt annen målrettethet og vilje til å satse kommersielt, ref. uttalelse fra CEO hos OliX

Og en avtale innen FimaVacc kommer om ikke lenge. Det å kunne øke effekten til en vaksine med eksempelvis 50x vil bli en revolusjon innen vaksineteknologien!
Redigert 08.05.2021 kl 19:04 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
08.05.2021 kl 19:24 4151

Javel, så du mener jo sterkere jo bedre? Det er ikke meningen å ta livet av folk når en vaksinerer
-Og en avtale innen FimaVacc kommer om ikke lenge
Når da?
Redigert 08.05.2021 kl 19:48 Du må logge inn for å svare
heilo888
08.05.2021 kl 23:49 4054

Når? Nei, se det får du ikke vite kjære merida!
Slettet bruker
09.05.2021 kl 04:15 4000

Olix, er nok en gratis avtale. Vi har vel 5 slik naa.

Naar skal andre enn PCIB's aksje eiere, sette verdi paa vaar leveringsteknologi, og legge penger paa bordet for og ta den i bruk? Thats the question?

I foelge PW var Nac resultatene i samarbeid med AZ "veldig gode". Det faar meg til og tro slik jeg skrev foer jul, at AZ paa ett eller annet tidspunkt vil komme tilbake til PCIB. Aarsak, jeg tviler paa at AZ vil oppnaa stor suksess med andre leveringsteknologier som beviselig gir ett mye daarligere resultatI

Og hvis man leser mellom linjene paa hva PCIB selv sier, kan en Vacc avtale vaere like rundt hjoernet. Det kan ogsaa komme en en Chem avtale i ASIA.

Husk alle tre kan gaa rett i klinisk, Chem er der allerede. Vacc og, siden fase I paa friske frivillige gav gode safety data. Ja selv Nac kan gaa rett i klinisk med ny partner, hvis Nac benyttes sammen med en medisin som allerede er testet paa mennesker.

Kanskje det blir slik. Ingenting, ingenting, ingenting, ingenting, ogsaa kommer alt paa en gang;-))) Det er lov og haape. Jeg tror at annerkjennelsen av vaar leveringsteknologi ikke er saa veldig langt borte. Har ventet i 11 aar paa dette, og naa er det paa tide;-)))

Det eneste som taler mot dette, er PCIB;s elendige trackrecord med og inngaa avtaler det foelger penger med. Den ligger faktisk paa 0.
Redigert 09.05.2021 kl 04:19 Du må logge inn for å svare
heilo888
09.05.2021 kl 06:56 3978

Solo; Pcib har vel en milestone-avtale med Zelluna der det følger penger med. Siden jeg avslører hvem du er så leser du sikkert på TI at flere profilerte skribenter nå hevder å se at AstraZeneca høyest trolig kommer tilbake.
Slettet bruker
09.05.2021 kl 09:27 3910

-Vi skilles som venner , og med den største respekt for hverandre.. Og vi vil alltid minnes med glede de fire årene vi hadde sammen. Ut over det har vi ingen kommentar
Høres dette ut som om de vil flytte sammen igjen?
bravi
09.05.2021 kl 09:55 3889

Az og Pcib var vel gode venner og samarbeidet fint helt til det ble snakk om penger, det ville ikke Az være med på.

Kanskje de finner sammen igjen? Med Az som gratispassajer.
Redigert 09.05.2021 kl 09:58 Du må logge inn for å svare
heilo888
09.05.2021 kl 11:14 3833

Imponerende at at du har vært "flue på veggen" og kan formidle dette til oss andre Bravi!

Slutt med søppelinnleggene dine, og kom deg bort fra denne tråden!
Slettet bruker
09.05.2021 kl 11:32 3820

Naar jeg foer jul skrev at resultatene er saa gode at ett samarbeid med AZ ville komme tilbake, ble jeg slaktet paa TI, for det kunne jeg bare glemme. Jeg skrev ogsaa at det ikke ville forundre meg om AZ etterhvert vil legge inn ett bud paa hele PCIB. Det ble ogsaa slaktet;-)) For naar AZ opnaar mange ganger bedre resultatet med fimaNac ved levering av naked mRNA enn teknologien de allerede benyttet, har dette ligget i kortene hele tiden. Foer eller siden vil dette ta av, med eller uten AZ.

Men naa har de funnet ut at AZ forsking med andre leveringteknologier, ikke skaper saa gode resultater som de trodde de skulle oppnaa, og da har ekspertene plutselig snudd i retning av PCIB - AZ ekteskap igjen;-))) Vi faar se, time vil show.

Og hvis det er riktig hva PW har sagt, at resultatene vi oppnaadde sammen med A Z var veldig gode, kan jeg ikke forstaa annet enn at det var AZ's medisin som hindret videre samarbeid. Vi leverte godt, mens medisinen antakeligvis ikke virket fullt saa godt som som de haapet paa. Det er min teori for hvorfor AZ avsluttet samarbeidet den gang. For jeg tror ikke PW lyver naar han sier at Nac virket godt i samarbeid med AZ. . Og pga. av dette, tror jeg AZ vil komme tilbake og teste andre medisiner sammen med Nac. Og kanskje til og med sammen med Vacc.
Redigert 09.05.2021 kl 11:43 Du må logge inn for å svare
heilo888
09.05.2021 kl 12:22 3768

Krakkulf/solo; Jeg har fulgt diner innlegg på TI, og har også hatt noen innlegg der hvor jeg i likhet med deg mener at PCIB har en unik teknologi men at ledelsen har hatt alt for lite fokus på salg og kommersialisering av teknologien.
Nå ser kanskje dette ut til å endre seg noe i og med deres uttalelser om å aktivt å søke muligheter der teknologien kan gjøre store nytte. Dessuten vil nyansettelsene Robin og Snapir bidra positivt i kommersiell retning.

Når det kommer til AZ-samarbeidet stoler jeg på hva Anders Høgseth sier i podkasten nå fredag.

Jeg gjentar dette ordrett her:

"Problemet var… er jo, AstraZeneca jobbet da vi avsluttet dette, da vi kom dit, da vi kom til slutt jobbet ikke de med mRNA-levering til tumorer, men det de driver med er å levere mRNA inn i hjertemuskel. Og det kan vi kanskje også forbedre, men de kjører en klinisk studie som allerede er igangsatt og de var ikke interessert i å gå inn og gjøre noe med den, de ville avvente resultatene av den studien først og så kunne vi evnt komme tilbake til å se på om vi kunne gjøre noe mer etterpå. Så det er sånne ting man alltid har med de store legemiddelselskapene, de har sine egne strategier og man må komme inn på nøyaktig riktig sted til riktig tid med nøyaktig riktig teknologi og det er ikke alltid sånn det ender opp desverre. Men vi har et […] samarbeid med AstraZeneca om å skrive en publikasjon på dette som vi skal sende ut om ikke så lenge, håper vi. Så vi har fremdeles god kontakt med dem og de er veldig interessert og syns dataene var veldig bra. Men det var [bare det at det] passet ikke inn der og da for dem".
Redigert 09.05.2021 kl 12:23 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
09.05.2021 kl 13:19 3722

Jeg har lest hva AH sa i flere dager naa, men hva han sier er selvfoelgoelig bare tull, bortforklaring og roeyklegging.

Helio, tenk deg at det var du som var sjefen i ett BP selskap, og tester ut en leveringsteknologi som gaar utenpaa alt annet, ja den kan til og med vise til 50 ganger bedre levering enn hva du bruker av leveringsteknologi i dag gjoer. Den er saa god at du har en stor mulighet til og utkonkurere dine konkurenter hvis du tar den i bruk, og tjene enorme summer paa de gode resultatene.Ville du sagt jja eller neii til og benytte denne videre?? Selvfoelgelig ville du sagt ja fordi du har ansvar ovenfor dine egne aksjonaerer.

Saa enten er ikke resultatene saa gode som PCIB paastaar, for hadde de vaert det, er jeg ganske sikker paa at AZ ville funnet ett forskningsprogram for Nac, eller gaaatt videre.. Alternativt saa virket ikke AZ medisinen vi leverte godt nok (min hovedteori) . Og da var det ingen vits i og gaa videre. Dette er mine to teorier.

Men siden Nac virker (i foelge PW), med rett medisin, for han sier at den virker ikke paa alt, kan det bli en ny AZ dans/forsoek.
Redigert 09.05.2021 kl 13:32 Du må logge inn for å svare
heilo888
09.05.2021 kl 16:47 3612

Men for å ta Covid-19 vaksinene til Pfizer og Moderna så sier AH her i praksis at de leveres så effektivt at det ikke er behov for noen bedre leveringsteknologi akkurat innen denne sykdomsindikasjonen (dvs. det er unødvendig å bruke en teknologi som leverer 50 ganger mer effektivt da godt nok er godt nok.)
Så det gjelder nok å finne sykdomsindikasjoner hvor eksisterende transportteknologi er for dårlig og en hemsko for at riktig medisin blir levert til riktig lokasjon.

Ellers har den kunnskapsrike skribenten "polygon" følgende teori for hvorfor det brudd mellom PCIB og AZ:

"Når jeg tenker litt mer på dette, så tror jeg rett og slett dette kan ha vært deal-breakeren til AZ! At man altså planla kliniske forsøk med AZD8601 innen denne indikasjonen, men at det samtidig ble klarere og klarere at covid er knyttet til det vaskulære systemet på måter som vi ennå ikke skjønner. Og å da gjøre forsøk som har med det vaskulære systemet i en gruppe pasienter som er definert som risikogruppen var helt utelukket. Og at det derfor ikke ble en avtale med AZ i fjor sommer. Det kan også forklare utsettelsen, i det at man håpet at ting kunne se annerledes ut mot årsskiftet - enten med pandemien i seg selv, eller forståelsen av sykdommen.

Vi har jo alle syntes det var rart at AZ har dedikert en masse tid og ressurser til PCIB sin teknologi, og så “plutselig fant ut at de ikke hadde noe å bruke den til” fordi “timingen ikke var riktig”. Dette er en plausibel forklaring som jeg faktisk har ganske sterk tro på at stemmer!"
Redigert 09.05.2021 kl 16:47 Du må logge inn for å svare
bravi
09.05.2021 kl 18:50 3539

Kurser på under 25 tyder ihvertfall ikke på at mange har særlig tro på at Az tar tak i denne leveringsteknologien til Pcib på nytt etter at de brukte så lang tid (5,5 år) på vurderinger forrige gang. Uansett Az eller ikke, det skal noe til at kursen går under 20 i dette papiret, det er en trøst for de som har inngang på slike nivåer.
heilo888
10.05.2021 kl 08:37 3327

Svada igjen!
Hvilken innsikt kan markedet ha i om AZ vil komme tilbake til PCIB?! Og hva har dette med aksjekursen å gjøre?!
fabian2
10.05.2021 kl 08:46 3309

Aksjekursen kjøres omkring av tradere. De store sitter i ro........ selvsagt har det medisinsk/teknisk/avtalemessige veldig lite - kanskje ingenting - med dette å gjøre
peaf
10.05.2021 kl 09:20 3276

Man leser utroligt mye dumt, att ett produkt er effektivt i sig selv. Betyr vel ikke att det ikke er bruk før noe som gjør det 50 x effektivare. Det burde bety att en dose rekker til 50 i steden før 1. Og att ett selskap skulle seie nei til noe som gjør medisiner 50 x efekktivere, blir vel nesten ett grenseløst dumt påstand. Og når man avsluter ett sammarbeid eller forskning så betyr det til 99,99 % att det fungera ikke efter forventninger. Att komme med idiotiske påstand om pause på noe som i stort sett ikke koster penger att bedrive da det bare var prekliniske studier blir og ett helt hoppløst påstand.

Og når to selskaper har ett produkt som ikke virker godt nok alene, så samarbeider de og utforsker om effekten blir bedre i kombinasjon. Men når det ikke gir ønsket effekt så kommer de med en bortførklaring før att ikke tape ansikt. Men så lenge ikke noen vil betale for att få del av rettigheterne til ett produkt, så har det heller ikke noen bevisbar effekt. Og NAC har vel ikke vist noen effekt, når de ikke ens klart komme til kliniske studier efter så mange år.
Slettet bruker
10.05.2021 kl 09:43 3226

Innsikten komer fra at AZ viser til svake forskningsresultater med andre leveringsteknologier. Dette er aarsaken til at enkelt paa TI mener det kan vaere en sjanse for fornyet samarbeid. Slutt og slenge rundt deg med stygge svada ord om andre skribenter. For du viser med tydelighet at du ikke kan mye om dette selv. Og selv om noen som kan mye om biotek mener at dette kan skje, skrev faktisk bravi at naar man ser paa kursen, saa tror ikke markedet paa fornyet AZ samarbeid, og kursen viser at dette er riktig saa langt. Og det er klart at misstro til dette ikke hjelper aksje kursen opp. Men hadde flertallet ment at det var store sjanser for at AZ kommer tilbake, tipper jeg at det ville paavirket kursen positivt. Slik at bravi har sitt paa det toerre. Noe du sjelden har.
Redigert 10.05.2021 kl 09:45 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
10.05.2021 kl 10:27 3167

Jeg har inntrykk av at mange mener fimaVacc egner seg til massevaksinering, men der har de nok ikke tatt i betrakning at metoden krever noe mer enn et sprøytestikk
heilo888
10.05.2021 kl 11:11 3121

krakkulf; her misforstår helt! Om noen få personer stor teknologisk innsikt på TI mener at AZ kan komme tilbake så betyr ikke at det brede markedet har noen forutsetning til å mene så mye om dette, og dermed ha noen innvirkning på kursfastsettelsen.
Redigert 10.05.2021 kl 11:45 Du må logge inn for å svare
heilo888
10.05.2021 kl 11:13 3132

merida; Riktig det, men her er det i all hovedsak snakk om kreftvaksinering og ikke massevaksinering.
Om man har valget mellom å dø av kreft eller ta en liten belysning og leve, så vil jeg tro de fleste velger det siste!
heilo888
10.05.2021 kl 11:59 3102

Tar meg friheten til å dele innlegget fra skribenten "Investor" på et annet forum:

"Etter å ha fordøyd podcast og kvartalspresentasjon må jeg innrømme at jeg syns det fundamentalt ser utrolig bra ut nå.

Kort hvodan jeg oppsummerer status på de ulike programmene:

fimaChem
Delte vel mine tanker fredag - det er stor grunn til å tro at rekrutteringen har tatt seg kraftig opp de siste månedene, ettersom de kan guide med så stor sikkerhet safety avlesning. Når vi kommer til 2022 vil det etterhvert være såpass mye data at IDMC kan se en tydelig trend i OS, PFS og ORR. Dette er rene statisitiske beregninger og krysses en forhåndsdefinert p-verdi vil IDMC måtte vurdere å avbryte kontrollarmen. Mtp hvor stor forskjell det er i ovelevelse mellom feks cohort 4 og Soc; er det helt klart en mulighet for at dette vil inntreffe før interimavlesning.

fimaVacc
Utrolig spennende at PCIB har endret kommunikasjon rundt Vacc og tonet ned eget studie. Som kommentert i tråden over så var det som ble sagt i podcasten rundt dette veldig interessant. I podcast i aug 2020 sa PW at det jobbes intensivt med Vacc og en avgjørelse var ventet i løpet av høsten. Nå skriver vi mai og det jobbes fortsatt intensivt og det er en “prosess” som pågår. Man skal i kke ha veldig god fantasi for å tenke at det er en avtale på trappene her. Verdt å merke seg også at PCIB ikke bad om økt fullmakt til å ustede aksjer så styret har kun de 10%'ene. Ville være rart om de kjører eget studie finansiert gjennom en emisjon på dagens lave kurser. Ved en 10% emisjon på feks kurs 18-20 sitter de igjen med bare knapper og glansbilder etter at meglerhonorar er trukket fra.

fimaNac
Dealen med Olix er virkelig noe som kan bli spennende på sikt. Kanskje kan det gå raskere fram enn hva vi har vært vant med. Det har jo vært litt som å se maling tørke de andre samarbeidene de har /har hatt. Smått utrolig at kursen er mer eller mindre den samme som før avtalen ble annonsert.

Det som sies om AZ i podcasten er som flere av påpekt svært interessant. I podcast i august uttalte PW at AZ hadde noe internt de ønsket å bli ferdig med og ikke lå an helt sånn de hadde tenkt. Kanskje han her siktet til den kliniske studien som Høgset viser til. At AZ ønsket å bli ferdig med denne og så se på fimaNac i forlengelse av det. Spekulasjoner ja, men gir mening på mange måter, ref innlegg fra @polygon.

Ser kursen har fått et lite dytt oppover, men registrerer at vi fortsatt er under 25 kr, som historisk er svært billig for denne aksjen. Siden det fundamentale nå har snudd mener jeg det er svært god R/R i PCIB per nå."
Redigert 10.05.2021 kl 12:01 Du må logge inn for å svare
peaf
10.05.2021 kl 12:16 3073

Det som seies om AZ er defenitivt ikke interessant, fakta er att samarbeidsavtalen blev avslutet for ca 1 -1/2 år siden. Og fimanac har vel i stort sett leget brakk seden dess. Og AZ har ikke presis vart redd for att noen skulle komme og sno kjempeproduktet under tiden. Snarere tvertom og Pcib burde vel tatt det videre alene om det virkligen fungerte efter hensikt. Da det øker i verdi efterhand som de kan dokumentere effekt. Det er tåpelig argumentering når man ikke tar med realiteter som viser vad som skjedd med Nac siste tid.
Slettet bruker
10.05.2021 kl 13:46 2997

Jeg må beundre standhaftigheten til PciB 'erne og optimismen ;)
Men virkeligheten er nok mer kronglete og komplisert enn mange av dem forestiller seg
Radforsk. har tatt konsekvensen av det og lempet ut 100 000 aksjer d.m
Aner de at de ikke blir noe stell på Pci Biotech?
Redigert 10.05.2021 kl 15:37 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
10.05.2021 kl 15:40 2912

Ja det ser ut som en Chem og Vacc avatale det foelger penger med, ligger naermere enn en Nac avtale. Men hvis AZ til stadighet oppnaar svake forskningsresultater med LPN leveringsteknologi, er det ikke en umulig og tenke at de vil teste ut Nac mer.

For PW sa at vi oppnaadde veldig gode Nac-resultater sammen med AZ. Og paa spoersmaal den gang, om det var stor enighet hos AZ om og kutte ut Nac, saa ville han ikke svare ett utvetydig Ja paa det., han lot vel vaere og svare ordentlig paa dette. Noe som kan tyde paa at flere hos AZ saa gode muligheter ved og fortsette med fimaNac. Vel, dette er bare spekulasjoner, men av og til treffer vi.

Det vil overaske meg, hvis vi ikke minst oppnaar en avtale det foelger penger med i loepet av aaret. Saa last opp;-)) Its time!
Redigert 10.05.2021 kl 16:00 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
10.05.2021 kl 15:49 2893

At Radforsk har begynt å selge kan være på grunn av at de rigger seg for å delta i en rettet emisjon rundt 15/20
PW og styret vil trolig gardere seg før det begynner å skrangle for alvor i PciB-kassa
Slettet bruker
10.05.2021 kl 16:01 2882

Det vil vaere soergelig, hvis alt PCIB har oppnaadd oekonomisk etter 13 aar, er nok en emisjon;-((

Isaafall burde PW byttes ut med noen som er i stand til og bearbeide bransjen/markedet paa en bedre maate.
Redigert 10.05.2021 kl 16:14 Du må logge inn for å svare
peaf
10.05.2021 kl 16:04 2913

Handling seier mer en ord, når de gjør en sak. Så er det noe som viser vad de mener. Men når de seier en sak som de ikke viser i handling, så er det ikke mye att feste lit til. Men det er mange naive mennsker som trur på påstand , fast realiteterne viser noe helt annet enn det de påstår.
Slettet bruker
10.05.2021 kl 16:18 2907

Tror ikke PW tar sjansen paa og vanne ut trofaste aksjonaerer til fordel for noen faa av de store. Isaafall tror jeg hans dager i PCIB ikke vil bli saa mange fler. Den eneste maaten man kan godta noe slikt paa, er hvis det i tillegg foelger med en partner som skyter inn en solid slump med penger.

En emisjon alene, maa omfatte alle aksjonaerer. Alt annet er tyveri.
Redigert 10.05.2021 kl 16:21 Du må logge inn for å svare
heilo888
10.05.2021 kl 17:12 2840

merida;
Du er helt på viddene om du tror Radforsk har mistet troen på PCIB, tvert i mot!!!
Men de må realisere gevinster jevnlig for bla. finansiere nye selskaper.
Om du følger med på det Einarsson uttaler så er det trolig at denne gangen må de realisere noe for å delta i emisjonen i det unoterte selskapet Hubro, samt at de må inn med noen sikkerhetsrelaterte kapital i Pho. Dessuten har de nå gitt bort stipendpenger som de må finansiere.

Peaf; Alt det tullet du klarer å koke sammen gidder jeg rett ikke å lese så du er herved blokkert!
peaf
10.05.2021 kl 17:32 2819

Ja innformasjon er bare til for de som søker innformasjon, det gjeller ikke deg som bare gir vilseledende innformasjon. Og ikke førstår att de fleste er ganske oppegående og ser vad som virker korrekt. Men stå på AZ kommer du aldri se tilsammen med PCIB igjen.
heilo888
10.05.2021 kl 17:47 2813

Ellers en pen oppgang på 4,4 % i et litt generelt ruskete marked i dag.

Noe tidlig å konstatere enda, men det kan virke som den tekniske kurstrenden nå er i ferd med å snu til en opptrend.
Aksjen snuser på et brudd på SMA50 og Slow Stochastic vender opp med en smule kursoppgang i morgen.
Indikatoren RSI (14) ligger akkurat på 50 i en stigende trend noe som også er positivt.

Slettet bruker
10.05.2021 kl 18:34 2750

Ja, det kan godt være at de trenger penger til HUBRO, men de har mange forskjellige selskaper de kan realisere i. Kanskje noe rart de lar PciB svi på nåværende lave kurs
heilo888
10.05.2021 kl 18:38 2743

Hvordan vet du de ikke realiserer andre steder? I en av de aller siste podkasten kom det frem at de hadde realisert gevinst i et annet børsselskap også uten at jeg husker akkurat hvilket.
geoinvestor
10.05.2021 kl 18:59 2712

Er det her alle baisserne holder seg for tiden? For en søppeltråd... Bare hold dere unna TI så slipper vi gnålet deres der og.
bravi
10.05.2021 kl 19:55 2653

Det er vel lite gnål på TI, der deler de ut likes til hverandre i stedet.

Får håpe det ikke stemmer som Merida skriver at Radforsk selger seg ned for å posisjonere seg til emisjon på 15-20 kr, skulle det skje gir det absolutt grunn til bekymring. Husker emisjonen i 2018, den ble drepende for kursen i lange tider etterpå (ble liggende omkring dagens nivå). Da den ble meldt var aksjekursen over 50 kr, emisjonskursen ble satt til 30. Den gang var det opplest og vedtatt blandt ekspertisen på TI at en emisjon var mye bedre enn en partneravtale, de var veldig fornøyd med det skrev de den gangen. Begrunnelsen var at da ville det bli mere kr på Pcib, de slapp å dele med partner. Kommer det en ny emisjon vil antakelig samme plata bli spilt på nytt på TI.
Redigert 10.05.2021 kl 19:56 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
10.05.2021 kl 20:42 2668

Hvis de anser PciB for å være så bra som mange her gjør burde de ha solgt 18000 i PHO f.eks , og fått inn samme sum. Men dette viser at de selger det de har minst tro på. En forståelig beslutning
bravi
10.05.2021 kl 22:17 2582

Det er ikke et bra signal at Radforsk lemper ut 100k aksjer, kan sammenlignes med et innsidesalg. Radforsk har sine folk innenfor i Pcib og er godt innformert.