Samarbeidsavtale nr 1!!!!!!!!

sokaratest
PCIB 05.05.2021 kl 11:03 39842

OliX Pharmaceuticals and PCI Biotech announce a collaboration to combine OliX asiRNA and PCI Biotech fimaNAc technologies
Slettet bruker
21.05.2021 kl 09:47 6398

Norske forskere, overraskende rsultater etter kreftvaksine tester, Kan kreftgaaten vaere loest?

Det kan vaere at PCIB begynner og ligge tynt an. fordi de blir frakjoert av konkurentene;-((

https://www.vg.no/forbruker/helse/i/QmG7aA/ny-norsk-studie-overraskende-resultater-etter-kreftvaksine-tester
Redigert 21.05.2021 kl 09:53 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
21.05.2021 kl 10:54 6375

Ja, de bør vel snart legge inn et nytt gear før de havner på Nasjonalt Medisinsk Museum
Slettet bruker
21.05.2021 kl 11:15 6356

Det verste er at det allerede kan vaere for sent.;-((
Slettet bruker
21.05.2021 kl 12:11 6395

Og en liten tekinvestor historie, Det siste par aarene har det vaert mange grunner til og kritisere PCIB, og det har jeg gjort. Men paa tekinvestor kan hvilken som helst annen bruker klikke paa en knapp som sier at innlegget ditt ikke er passende, (fordi det er kritisk), og saa blir innlegget ditt umiddelbart tatt bort.

Ergo er det nesten umulig og kritisere PCIB paa tekforumet, Der opptrer de slik politikerene i ett diktatur gjoer, hvor kun de som snakker fordelaktig skal hoeres, mens enhver kritikk tystes ned. .Paa samme maate som facister normalt opererer.. De forstaar ikke at dette skaper ett helt feil bilde av PCIB, totalt ubalansert og falskt.

Saa etter enda en sletting for ett par uker siden gikk jeg lei og ba tekinvestor om og og slette min bruker. Men dagen etter var jeg fortsatt der;-))? Da skrev jeg ett skikkelig stygt innlegg til moederatorene, som inneholdt stygge kallenavn, slik at jeg var HELT SIKKER paa og bli slettet. Husk dette hadde bygget seg opp over veldig lang tid, hvor moderatorene har sletter menge innlegg som ikke bryter med deres regelverk. Men den gang ei. Noen dager senere gav de meg i steden rett til og skrive igjen???

Og naar mitt neste kritiske innlegg om PCIB igjen moette mye motboer fra andre brukere, ble det slettet nok engang. Skrev igjen til moderator,og sa at enten lar du meg skrive, eller saa sletter du min profil. Jeg skrev foroevrig i mitt kritiske innlegg sammenligningen med ett diktatur hvor kun den ene siden ble hoert. Og endelig fikk jeg moderatoren til og slette min bruker. Takker moderatorene for at de tok til fornuften. For paa tekinvestor bryr ikke moderatorene seg om hva du skriver er sant eller ikke, de bryr seg kun om om noen ikke liker innlegget du skriver, eller ikke.. Noe som betyr 0 ytringsfrihet, og 0 balanse i informasjonen forumdeltakerne mottar. Klar facisme, og dette vil jeg ikke delta i. Hvis noen av dere har opplevd og faatt innlegg paa facebook slettet, eller blitt utestengt, er det ingenting i forhold til hva som forgaar paa tekinvestor. Hvor mange av brukerne fremstaar som judaser som til stadighet mener de har rett til og sensurer hva andre skriver. Noe som er rimelig uhoeffelig uten at de forstaar dette selv. Dette er ganske sikkert slike folk som hadde vaert medlem av NS under den andre verdenskrig. Det er kun en side som teller. Ingen andre skal faa lov og si noe annet, for da skal du straffes. Noe moderatorene stoetter fullt opp under.!!?? Noe av kritikken som er kommet meg til del er gjentagelser. men det er det like mye av paa den andre siden, hvor de samme bullargumenten blir gjentatt daglig om de samme omraaden og teknologiiske fremskritt av de samme personene om og om igjen uten at dette blir behandlet likt. Og da blir det galt.

Og siden tekinvestor kun tillater hausseinnlegg, blir det verdiloest. For naar alle farene som truer en aksjekurs skjules, log naar selskapets og ledelsens elendige fremdrift ikke kan kritiseres, lurer man akjsonaeren trill rundt. Det er dog noen gode skribenter paa tekforumet som er flinke til og forklare de vitenskapelige forskningsrapportene som inspirerer meninghetens opptimisme. Problemet med dette,kommer ikke foer etter at man har lest hundrevis av disse positive rapportene, over mange aar, som skulle har ledet til baade det ene og det andre, hvor ingenting av dette skjer, sa blir til slutt disse verdiloese ogsaa. Det blit litt som og rope Ulv i positiv forstand om og om igjen uten at noenting skjer, For meg som har vaert aksjonaer i et tosiffret antall aar, blir det slik. Ergo foeler man ikke lenger at tekinvestor tilbyr noe mer.

Det eneste som teller naa, er om PCIB makter og skaffe en partner som vil skyte inn penger for og ta i bruk vaar teknologi. For naa har vi lest om forskningsresultater som slaar dagens gullstandard ned i stoevlene i saa mange aar uten at de har foert noensteds hen, at man ikke lenger trenger og lese fler for og forstaa det man trenger.

Det skumleste er om noen andre vil passere oss paa opploepssiden. For siden PCIB allerede har brukt 13 aar paa og faa inn 0 kr. i kassa fra partnere sim ikke vil investere i oss, begynner det og brenne ett blaatt lys;-(( Synes ogsaa at det skaper usikkerhet at PCIB som har ett eget laboratorium, etter saa mange aar enda ikke vet hvilke medisiner som vil virke i mennesker sammen med Vacc og Nac.?? Men jeg beholder allikevel aksjene mine i haap om at noe positivt kan komme,. Er fortsatt godt i pluss. Det er en trygghet enn saa lenge.
Redigert 21.05.2021 kl 18:55 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
21.05.2021 kl 16:04 6304

Men blir nervoes naar jeg leser dette. Er baade fimaChem, fimaVacc og fimaNac i ferd med og bli utkonkurert???;-((((.

EXACT Therapeutics var tidligere Phoenix Solutions. . Kan gi et nytt liv for kjemoterapi og resultatet kan bli mer effektiv enn kombinasjonen mellom kostbare CPI + kjemoterapi. Prekliniske studie viste 100% overlevelse og 67% helt kreftfrie. Løsningen er kalt for revolusjonerende og har startet rekrutering av pasienter for fase 1 studie:

Minner om PCIB for 10 aar siden. Men det kan jo gaa bedre for disse.
Redigert 21.05.2021 kl 16:12 Du må logge inn for å svare
heilo888
21.05.2021 kl 18:32 6250

Slike opplysninger dukker til stadighet opp og har så langt alltid vist seg like lite troverdige.

Deler ellers mye av det du skriver om TI, men kan ikke nekte for at det også er mange meget innsiktsfulle innlegg der.

Jeg har en stor del av mine aksjer i Ultimovacs(Ulti) som er heftig omtalt i mange aviser (førsteside VG) og tidsskrifter i dag. Men jeg mener at PCIB har en minst like god leveringsteknologi for immunforsvarscellene som Ulti selv om metodikken er forskjellig.
Den største forskjellen mener jeg ligger i at ledelsen hos Ulti hele veien har vist en langt mer offensiv holdning ved å i mye større grad å ha handlet målrettet.

Men jeg tror ikke det på noen måter at det er for sent for PCIB innen for eksempel GG-kreft. Alt tyder enda på at PCIB vil komme til markedet med sin GG-kreft før Ulti rekker å få en universell godkjennelse for sin UV1 vaksine. Og dette blir trolig SOC (Standard Of Care) for hele verden med et "blockbuster-potensiale" (dvs. salg på minst 1 milliard USD).
Om da om PCIB i tillegg er kommet et godt stykke på vei innen FimaVacc og FimaNac er aksjekursen i en helt annen divisjon enn nå.

Men det er fortsatt tålmodighet som gjelder for de som ønsker å høste de store pengene i PCIB.
Og trøsten får være at man trenger ikke vente i 13 år som "krakkulf" har gjort , men neppe mer enn 1,5-3 år.
Redigert 21.05.2021 kl 18:35 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
21.05.2021 kl 18:49 6265

Helio888

Vel skrevet, og haaper du har rett.

Det stoerste haapet jeg har paa kort sikt, er at PCIB har oppnaadd noe spennede sammen med eTherna. Time will show.
Redigert 21.05.2021 kl 18:52 Du må logge inn for å svare
bravi
21.05.2021 kl 23:02 6158

Tror din Tekinvestor historie treffer godt, spesielt for evighets case som Pcib. Se f.eks på hva som ble skrevet i forbindelse med emisjonen til 30 kr i 2018. Da var TI menigheten veldig godt fornøyd med at selskapet tok en emisjon for å kjøre ferdig løpet med fimaChem i stedet for en partneravtale. At det ikke fantes noen partner som ville ta hele eller deler av kostnaden ble bare snakket bort. Når Az sa takk for samarbeidet sommeren 2020 var heller ikke det noe negativt for menigheten, Pcib satt jo igjen med alle forskningsdataene etter 5 års utprøvinger og konkurrentene til Az sto i kø for å se på dette.

Nå får vi se da om Pcib har noe å komme med som skaper forventninger som kan løfte kursen. Ser ikke helt bort fra at det kan skje, har skjedd flere ganger tidligere

Heilo888 rapporterte på typisk TI vis meg og en annen skribent her på forumet til Admin og ba om at vi skulle utelukkes fra forumet. Virker ikke som Admin har brydd seg noe om Heilo sin rapportering. Det er HO som er forumet som gjelder, TI er ingenting i forhold.
Redigert 21.05.2021 kl 23:13 Du må logge inn for å svare
sokaratest
22.05.2021 kl 17:07 5975

Pcib besitter en kunnskap som meget raskt kan snu opp ned og gi markedet en bakoversveis - det er jo derfor vi har kjøpt aksjer i dette selskapet
heilo888
22.05.2021 kl 19:28 5928

Ja, i all ventingen er det nettopp det at det at det kan komme en stor positiv nyhet som "lyn fra klar himmel".
God pinseferie til alle gode PCIB-fan!
Slettet bruker
24.05.2021 kl 23:32 5584

Naar man hoerer PCIB fortelle at samarbeidet med Astra Zeneca viste at levering av ren mRNA rett i tumor viste 50 ganger bedre effekt enn hva LNP faar til, er det merkelig at ikke partnere staar i koe for og teste dette sammen med sine medisiner. Dette var hva vi veddet pengene vaare paa at skulle skje, og vi lykktes, allikevel er det ikke ett BP selskap paa partnerlisten pr. i dag?? Vi var smarte nok til og forstaa at dette var liv laga funksjonsmessig, men vi blir allikevel sittende igjen med svarteper.??

Med ett saa godt resultat, skulle man tro at Astra Zeneca, eller andre saa store muligheter med og oeke effekten paa sine mRNA medisiner og at de ville starte opp ett nytt program sammen med vaar leveringsteknologi, fordi sjansen for og lykkes burde vaere mye stoerre enn med leveringsteknologien de benytter i dag, men den gang ei?? At AZ ikke vil endre eksisterende program, er forstaaelig, men at de ikke ser noen nye muligheter med slike resultater er merkelig. Det er rett og slett ganske uforstaaelig??

Da blir man sittende og lure paa om det kan skje igjen. . Naar andre selskaper i vaar bransje beviser at deres produkter virker, bruker aksjekursen og gaa til himmels, mens for PCIB gaar det andre veien;-(((??? Noe maa vaere riv ruskende galt. Kan det vaere noe vi ikke vet, som vi burde visst, som holdes hemmelig?
Redigert 24.05.2021 kl 23:36 Du må logge inn for å svare
heilo888
25.05.2021 kl 00:00 5577

Om du hører på Anders Høgseth i siste Radium podkast så forklarer han ganske troverdig hva som skjedde i forhold til AZ-avtalen.
Men han gir også et klart håp om at samarbeidet kan tas opp igjen.

Ellers er det nok ikke så enkelt som vi kanskje forestiller oss når det i biotek-verdenen er nødvendig å treffe en ny partner på riktig sted og tid.
Men dette er i alle fall ledelsens uttalte strategi fra nå av.
Slettet bruker
25.05.2021 kl 07:57 5453

Jeg skrev ogsaa det i innlegget mitt Helio,

"At AZ ikke vil endre eksisterende program, er forstaaelig, men at de ikke ser noen NYE muligheter med saa gode resultater er merkelig. Det er rett og slett ganske uforstaaelig??"

50 ganger bedre, da skulle man tro de ville snu seg rundt og satse paa ett eller annet. Derfor finner jeg ikke Hoegset's forklaring troverdig. For vi har sittet her og ropt over oss over hvor bra resultatene er, uten noen i bransjen har ment det samme. (saa langt) Det er noe som skurrer. Enten er vi dumme, eller saa er det noe som ikke henger paa greip;-))

For ennhvert BP selskap, er det snakk om og ta markedsandeler fra konkurentene, og tjene mest mulig penger til sine aksjonaerer. Men selv med 50 ganger bedre levering av ren mRNA, var ikke nok til at de oensket og ta i bruk fimaNac i ett forsoek paa aa styrke sin konkuranse evne? Litt av det samme skjedde foroevrig med Ultimovacs. 8,5 ganger bedre prod. av T8 celler, og 4,5 ganger bedre prod. av T4 celler, uten at de ville satse videre. (mener og huske at den oekte T4 celleproduksjonen ikke var nok) Og da spoer man seg om det samme vil gjenta seg, med partner nr. 3, 4, osv, som oppnaar like gode levering av sin medisin(er)med vaar leveringsteknologi?

Med andre ord, den faglige suksessen vi satset vaar penger paa at ville komme, traff blink, uten at det materialiserer seg i annet enn flere gratisavtaler?? Og det blir ingen rik av;-(( Det blir nesten slik at man blir sittende og haape paa fimaChem som siste halmstraa;-(( om ett aar eller to?
Redigert 25.05.2021 kl 09:18 Du må logge inn for å svare
heilo888
25.05.2021 kl 11:32 5312

Godt innlegg fra Investor:

"Gjorde en kjapp serviettanalyse av Ultimovacs’ 6 Complete Response som nylig ble sluppet. Dette var altså 6/20 i en pasientgruppe hvor CPI monoterapi har gitt 5-12% CR. Imponerende tall, men det er et selskap som rent statistisk har ennå mer imponerende tall.

Ja, dere gjettet sikkert hvilket selskap jeg siktet til?

CR er virkelig gullstandarden innen kreftbehandling. Som kjent fikk PCIB hele 3/16 CR( 4 om vi teller en pasient som hadde komplett remisjon på primærtumor men fikk en ny lesjon). Vi holder oss til de 3 godkjente CR iflg RECIST.

Hva var forekomsten av CR for gem-cis?
1/162 iflg ABC-02.

Legger vi inn dette som forventet forekomst hva er sannsynligheten for 3 CR i en studie med 16 pasienter?

Her er svaret

The chance of observing 3 or more successes in 16 subjects is 0.011%
Som altså skal tolkes som sannsynligheten for at resultatene er tilfeldige

Til sammenlikning var sjansen for det samme i Ultimovacs studie 0.033% - 2,5%.

Utrolig bra tall det også men PCIBs tall er bare outstanding!

Suverent beste kliniske data på børsen uansett hvordan man måler det."
Slettet bruker
25.05.2021 kl 12:32 5270

Sammenligner en respons i Archher- studiet hos NanoV med responsen hos PciB i GG så bli vel selv responsen hos PciB noe stusselig
Uten sammenligning forøvrig
Etter over 10 år i PciB- regimet er det ingen skam å bli avhopper. Og menigheten i NanoV er like ensporet som i PciB så slik sett vil en ikke merke så mye av overgangen
Redigert 25.05.2021 kl 12:43 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
25.05.2021 kl 19:23 5150

Dette er selve poenget med PCIB. Har vaert PCIB aksjonaer i 11 av de 13 arene selskapet har eksistert, og har i din perioden lest ett tresiffret antall innlegg ala hva Investor presenterte her.

Men avtalene det foelger penger med uteblir. Ogsaa kommer det ti nye postivie PCIB rapporter etter dette igjen, men avtalene det foelger penger med glimrer fortsatt med sitt fravaer, og saa komer en ny runde, enda en runde, osv. osv. mens avtalene det foelger penger med aldri kommer. Det er staaa i PCIB, og slik har det har vaert slik siden oppstart for 13 aar siden.;-(( PCIB ledelsen har skapt gode forskningsresultater, men saa er det braastopp. Etter dette faar de ikke til noe som helst.;-(( Hvor de boer byttes ut etter min mening.

13 aar er nok tid til og bevise at de ikke er skikket til aa kommersialisere PCIB;
Redigert 26.05.2021 kl 14:59 Du må logge inn for å svare
Jensemand
25.05.2021 kl 19:31 5157

CEO'en burde selvfølgelig skiftes ut - og deretter skal forskningsresultaterne gåes igennem - man fornemmer at der er fiflet med noget her.
bravi
25.05.2021 kl 20:04 5137

Blir det avdekket at det er fiflet med forskningsresultatene vil det være drepende for kursen (kan havne langt under 20), det er helt klart, vi får håpe det ikke skjer.
Hvis ikke noe spesielt negativt blir kjent og selv om at selskapet bare turer frem som de gjør uten å få til noe som helst skal det mye til at kursen går særlig under dagens nivå. Tror ikke kursen har vært under 20 siden august 2017. Håpet er at det kan komme en eller annen saftig melding som skaper forventninger, da vil kursen komme opp.
heilo888
25.05.2021 kl 20:29 5131

Jensemand; Er det virkelig mulig å synke så dypt selv på et forum som FA?!

Les deg opp på Release-studiet til PCIB og få tilbake optimismen! PCIB ha etter all sannsynlighet Standard of Care for hele verden innen gallegangskreft om 2-2,5 år år fra nå av!
Dette blir en blockbuster og hva tror du kursen ligger på da? kr 250, 500, 1000, eller 2000?
Redigert 25.05.2021 kl 20:29 Du må logge inn for å svare
heilo888
26.05.2021 kl 00:42 5154

Where to meet us: List of all events where we are planning to attend during current half year, with a link to the event:

Nordic Biotech Summit, 29 June, virtual event hosted by LifeSci Advisors. Company presentation TBC
ABGSC Life Science Summit, 25 May, Stockholm based online event, company presentation at 15:00 CEST
Slettet bruker
27.05.2021 kl 08:45 4758

PCIB's stoerste problem;

PCIB har reist verden rundt paa konferanser og presentert vaar leveringsteknologi i mer enn 10 aar. Allikevel velger BP aa satse paa alle andre leveringsteknologier enn vaar;-(( ?

Alt PCIB ledelsen faar til, er og gi bort gratisavtaler, noe hvem som helst kunne faatt til;-((

Redigert 27.05.2021 kl 08:46 Du må logge inn for å svare
heilo888
27.05.2021 kl 09:07 4724

Skjønner at man kan være bitter etter 11 år i PCIB uten avkastning!
Men nå går du på stadig "repeat" som du er blitt mye kritisert for på TI.
peaf
27.05.2021 kl 09:37 4709

Ja nu viser jo Krakulf til rene fakta, det skjer jo aldri noe. Er det ikke på tiden selskapet presterer noe påtagligt som viser att de gjør reelle fremsteg. Att henvise til radforsk i podcast eller ledelse som påstår saker som aldri skjer eller de kan dokumentere. Vad er det før mening. Att noen besserwisser ikke tåler berettigad kritikk på historiska fakta er jo vanligt. Og før de som er 110 % sikker på att selskapet skall lykkes og er langsiktige har det jo ingen betydelse vad som skrives. De kan jo kjøre sin egen repeat dagligen og om det ønskes. Det har ingen betydelse før prestasjonen til selskapet. Spørsmålet er vel bare hvor mange tusen % det skall opp..
Redigert 27.05.2021 kl 09:38 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
27.05.2021 kl 12:14 4658

Helio 888

Det er daglig repeat andre veien ogsaa, uten at PCIB noensinne kommer i maal. Hvorfor nevner du ikke det?

I foelge PCIB skulle gjennombruddet komme i 2017, saa var det 2018, ogsaa kom 2019 og 2020 uten at noe skjedde, og idag snakker vi 5 maaneder ut i 2021. Da har det gaatt nesten 4,5 aar, hvor PCIB synes handlingslammet i sine forsoek paa og skaffe avtaler det foelger penger med. Dette maa adresseres. Hvis ikke kan det hende vi aldri kommer i maal. 13 aar er gaatt, og PCIB ledelse later som alt er i skjoenneste orden, og tar ingen selvkritikk. Noe som kan foere til at konkurentene vaare passerer oss paa opploepssiden.
heilo888
27.05.2021 kl 14:45 4604

Kunne ikke vært tryggere og roligere enn det jeg er når det gjelder min langsiktige investering i PCIB (min 3. største investering)
Tviler på at noen kan argumentere for at det ikke blir SOC i GG-kreft innen 2023/2024. I mitt investeringsunivers betyr det 10-dobling av aksjekursen på 2-3 år!

Dessuten kommer det partneravtaler både i FimaChem og FimaVacc. Og disse kommer når de kommer i løpet av ett år. Men når de først kommer så kommer de som lyn fra klar himmel! Så vær beredt!
Redigert 27.05.2021 kl 14:46 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
28.05.2021 kl 07:51 4441

Vi kan ikke gjoer annet enn og haape paa at du har rett i dette.

Men det samme har vaert skrevet i mange aar allerede, uten at PCIB har lykkes. Og selv om vi inderlig haaper, er det ikke 100% sikkert at vaar IGGK kommer i maal heller, slik du og mange gir inntrykk av. Isaafall vil det ikke vaere foerste gang at ett biotek selskap misslykkes i avgjoerende fase. Noe man ser paa dagens aksjekurs. En aksjekurs som beviser at nesten ingen stoler paa PCIB ledelsen.

Men selv om det kan gaa galt, tror ogsaa jeg at IGGK kommer i maal, og den er derfor ett fyrtaarn for PCIB aksjonaerene, i partnerfiasko tilvaerelsen vi opplever med fimaVacc og fimaNac.
Redigert 28.05.2021 kl 07:52 Du må logge inn for å svare
heilo888
28.05.2021 kl 09:24 4366

Det er nok ikke det medisinske som kan gå galt for gallegangs-studiet da man her er langt mer sikre på at tidligere resultater blir videreført enn i andre selskapene som hovedsakelig baserer seg på biologiske prosesser i sin teknologi.

For PCIB mener jeg det rekrutteringsmessige for tiden er det mest kritiske, men antar dette nå løser seg med stor vaksinasjonshastighet verden over, flere åpnede sykehus som rekrutterer godt i S.Korea og Taiwan, samt bredere og mer fokus på inkludering.
Gi det ett halvår, så er forhåpentligvis rekrutteringshastigheten merkbart bedret.
Redigert 28.05.2021 kl 09:27 Du må logge inn for å svare
heilo888
28.05.2021 kl 16:02 4292

God asia-nyhet med Orphan Drug Designation i Sør Korea.
Dette øker uten tvil mulighetene for en god partneravtale for Asia!

https://finansavisen.no/nyheter/helse/2021/05/28/7681032/ny-milepael-for-pci-biotech?internal_source=sistenytt
Picosalax
28.05.2021 kl 16:03 4300

Det kommer vel ikke breaking news her på en stund. Markedet trekker jo bare på skuldrene av ODD i Sør-Korea. Lurte på om jeg skulle selge alt og putte det i Nanov som er mye nærmere målsnøret. Har urealisert tap i PCIB på 47%. Tror det er liten fare for at den tar av ila dette året.
Slettet bruker
28.05.2021 kl 17:29 4225

Full fokus paa IGGK. mens det ser ut som om Vacc og Nac ligger doede.

Men dette var gode nyheter. Naa faar vi bare haape at resultatene blir like gode som i fase I. Saa er dette i boks. Det eneste som er synd, er at det er saa lenge til vi kan forvente resultater som kan godkjennes. Minst 1,5 aar.
Redigert 28.05.2021 kl 17:31 Du må logge inn for å svare
heilo888
28.05.2021 kl 18:02 4237

Gikk vel opp 6% på dagens nyhet om ODD, og mange potensielle "breaking news" ligger å venter for PCIB.

Spesielt partnerskap innen FimaChem og FimaVacc blir spennende!
Redigert 28.05.2021 kl 18:03 Du må logge inn for å svare
heilo888
29.05.2021 kl 00:00 4144

De påpeker også i dagens børsmelding at rekrutteringen til GGK-studien går bra i S. Korea.

Og videre skriver de følgende:
"Receiving orphan status from the South Korean authorities is a key step in the development of this important new medicine for Asian cancer patients in need of better local treatments. "
sokaratest
30.05.2021 kl 14:33 3735

Neste trekk: oppkjøp eller partneravtale
heilo888
30.05.2021 kl 16:24 3662

Nei, tror nok ikke tiden er moden for noe oppkjøp enda.
Men en samarbeidsavtale/partneravtale, spesielt for Asia kan komme når som helst. Tror på en avtale her før Europa og USA da det vil være en fordel å ha en partner med tanke på det pågående studieforløpet samt at de klart har uttalt at de ikke har til hensikt å operere alene i det asiatiske markedet.

Personlig mener jeg også de burde har partnere og utlisensierings-avtaler for Europa, USA, og resten av verden da det er begrenset hva et mikroselskap fra Norge har kapasitet til.
Slettet bruker
30.05.2021 kl 18:33 3593

Dette har vi hoert i 10 aar. Saa du maa unnskylde meg hvis jeg ikke tar boelgen av dette. Har ingen forhaapninger om at PCIB ledelsen skal faa til noe slik foer resultatene av IGGK studiet er klare.

'Paa 13 aar har PCIB kun faatt ett BP selskap til og teste teknologien vaar!!??? Og det selv om alle fikk lov til og teste den GRATIS! Ogsaa snakker du om oppkjoep;-))

Men aere vaere deg, det er ikke forbudt og droemme.
Redigert 30.05.2021 kl 18:33 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
31.05.2021 kl 09:20 3295

Dagens aksje
PCI Biotech Holding (PCIB) Kurs 25.50, 28. mai 2021





PCI Biotech Holding har brutt opp gjennom taket i en fallende trendkanal på mellomlang sikt. Dette indikerer i første omgang svakere falltakt, eller innledningen av en mer horisontal utvikling. Kursen har brutt motstanden ved 24.55 kroner i en omvendt-hode-og-skuldre-formasjon. Etablerte brudd på slike formasjoner anses som et sterkt signal om videre oppgang. Aksjen ligger mellom støtten ved cirka 23.00 kroner og motstanden ved cirka 26.50 kroner og etablert brudd på et av disse nivåene vil signalisere videre retning. Aksjen anses samlet sett teknisk positiv på mellomlang sikt.
Anbefaling: Kjøp


Slettet bruker
31.05.2021 kl 09:21 3302

Oslo, 28 May 2021 – PCI Biotech (OSE: PCIB), a cancer focused biopharmaceutical company today announced that the Ministry of Food and Drug Safety (MFDS) in South Korea has granted Orphan Drug Designation to its lead product candidate, fimaporfin, for combination treatment with gemcitabine in patients with inoperable locally advanced or metastatic bile duct cancer (cholangiocarcinoma). No approved treatment alternatives exist today for the first-line treatment of patients with this disease and fimaCHEM (fimaporfin) has the potential to play a role in this area of high unmet medical need.
“The RELEASE trial has in general shown promise with good recruitment activity in South Korea despite the Covid-19 pandemic. Receiving orphan status from the South Korean authorities is a key step in the development of this important new medicine for Asian cancer patients in need of better local treatments. PCI Biotech’s fimaCHEM treatment is well suited for treatment of bile duct cancer, with easy light access through routine endoscopic methods.” said Dr. Per Walday, CEO of PCI Biotech. “Orphan designation in South Korea, in addition to the already granted orphan designations in EU and USA, are all significant regulatory milestones and recognises the therapeutic benefits we seek to bring to the patients.”
Contact information:
Per Walday, CEO
pw@pcibiotech.com
Mobile: +47 917 93 429
About bile duct cancer and the fimaCHEM technology
The bile duct drains bile from the liver into the small intestine. Bile duct cancer (cholangiocarcinoma) is a cancer that affects the cell lining of the bile duct and represents a patient population with a high unmet medical need. Surgery is the only potential curative option for these patients, but most patients are inoperable at presentation. Inoperable patients are treated with stenting to keep the bile duct open and with chemotherapy. Median survival of inoperable patients is between 11 and 12 months with the current standard of care treatment, which is a chemotherapy combination of gemcitabine and cisplatin. Biliary tract sepsis, liver failure and/or malnutrition and cachexia due to locoregional effects of the disease are the most important causes of death, so there is a high need for better locoregional treatments. The locoregional anti-cancer effect of gemcitabine is significantly enhanced by the fimaCHEM technology in preclinical studies, and early clinical treatment data suggest encouraging tumour response and survival in bile duct cancer patients.
Bile duct cancer is a rare disease with an incidence rate of 1-2 per 100,000 in the western world. The incidence rates are increasing worldwide and are generally higher in Asian countries. The immediate target for PCI Biotech is first-line treatment of inoperable patients with extrahepatic disease. The fimaCHEM treatment regimen consists of an intravenous injection of fimaporfin, followed four days later by an intravenous infusion of gemcitabine and a laser light application in the bile duct easily administered through endoscopic methods used routinely in these patients. The patients then follow the standard background treatment with up to 8 chemotherapy cycles of gemcitabine + cisplatin. The fimaCHEM treatment may be repeated during the background chemotherapy treatment cycles.
About PCI Biotech
PCI Biotech is a biopharmaceutical company focusing on development and commercialisation of novel therapies for the treatment of cancer through its innovative photochemical internalisation (PCI) technology platform. PCI is applied to three distinct anticancer paradigms: fimaCHEM (enhancement of chemotherapeutics for localised treatment of cancer), fimaVACC (T-cell induction technology for therapeutic vaccination), and fimaNAC (nucleic acid therapeutics delivery).
Photochemical internalisation induces triggered endosomal release that is used to unlock the true potential of a wide array of therapeutic modalities. The company’s lead fimaCHEM programme consists of a clinical Phase I/II clinical study in bile duct cancer, an orphan indication with a high unmet need and without approved products. fimaVACC applies a unique mode of action to enhance the essential cytotoxic effect of therapeutic cancer vaccines, which works in synergy with several other state-of-the-art vaccination technologies. fimaNAC utilises the endosomal release to provide intracellular delivery of nucleic acids, such as mRNA and RNAi therapeutics, thereby addressing one of the major bottlenecks facing this emerging and promising field.

For further information, please visit: www.pcibiotech.com
Forward-looking statements
This announcement may contain forward-looking statements, which as such are not historical facts, but are based upon various assumptions, many of which are based, in turn, upon further assumptions. These assumptions are inherently subject to significant known and unknown risks, uncertainties and other important factors. Such risks, uncertainties, contingencies and other important factors could cause actual events to differ materially from the expectations expressed or implied in this announcement by such forward-looking statements. PCI Biotech disclaims any obligation to update or revise any forward-looking statements, whether as a result of new information, future events or otherwise.


This information is subject to the disclosure requirements pursuant to section 5-12 of the Norwegian Securities Trading Act.

heilo888
31.05.2021 kl 17:31 3166

Meget positivt at PCIB nå knytter stadig sterkere bånd til farmasi-selskaper og helsevesenet i Sør Korea.

Enda en overbevisende artikkel om hvor bra helsevesenet er i S. Korea og da om spesielt AMC.
Mye sannsynlig, men jeg vet ikke om PCIB har lagt en av sine siter til nettopp AMC. Men da de for første gang uttalte at de ville innrullere pasienter i Asia så anbefalte jeg at de tok kontakt med AMC i Soul som jeg visste var et meget stort og seriøst sykehus med en enorm kompetanse.

https://www.nature.com/articles/d42473-020-00060-9
Redigert 31.05.2021 kl 17:43 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
31.05.2021 kl 20:03 3097

Det ser ut til å foregå 3-4 forsøk angående cholangiocarcinoma i Seoul , og forsøket til PciB forgår ved Asian Medical center ja
Redigert 31.05.2021 kl 20:17 Du må logge inn for å svare
heilo888
31.05.2021 kl 23:25 2971

Er dette blitt bekreftet av PCIB eller har du det fra andre kanaler?