Samarbeidsavtale nr 1!!!!!!!!

sokaratest
PCIB 05.05.2021 kl 11:03 39192

OliX Pharmaceuticals and PCI Biotech announce a collaboration to combine OliX asiRNA and PCI Biotech fimaNAc technologies
Slettet bruker
25.07.2021 kl 22:18 3440

Det er kun en ting som kan godtas fra PCIB's side i dag, og det er en avtale det foelger penger med. Uten dette, er det vanskelig og se hvordan de skal makte og hype kursen en gang til.

Vel, det maatte vaere med nok en gratisavtale med ett BP selskap, men etter AZ fadesen, tviler jeg paa at aksjonaerene vil loefte kursen veldig mye pga. en slik avtale, siden de vet de maa vente i flere aar paa ett resultat.. Det blir litt som og rope ulv igjen, i omvendt mening. Det maa nok penger paa bordet i en eller annen form, for og sende kursen opp i naerheten av tidligere rekorder.

Og skulle det komme en emisjon isteden, tipper jeg den vil bli gitt med solid rabatt. 20kr. eller lavere.
Redigert 25.07.2021 kl 22:19 Du må logge inn for å svare
PSI- Investor
25.07.2021 kl 23:34 3379

Kjeder meg litt og leser på tråder for selskaper jeg ikke har aksjer i

Ser at det etterlyses avtaler det følger penger med på.
Det antar jeg er nokså naivt å tro på.

Kjenner en person som jobber med kreftforskning på et offentlig eid sykehus, og det vedkommende forteller om er helt omvendt.
De betaler ikke for medisinene de bruker til forskningen når de ser på hvilke resultater medisinene kan oppnå i forbindelse med å kurere kreft.
Tvert i mot bruker de medisinene til produsentene som betaler best.
Ved ett tilfelle måtte forskningen med en medisin som ble oppfattet som lovende avsluttet fordi en annen produsent kom på banen og ville betale mer for at de i stedet forsket med deres medisin. Denne nye leverandøren hadde medisin som tidligere var brukt i forsking og hadde vist dårligere resultater, men det var penga som rådde og forskeren måtte finne seg i å gå tilbake og bruke den da antatte dårligere medisinen i sin videre forskning. Det var altså ikke slik at sykehuset så resultatet av forskningen som viktigst. Det viktigste var pengestrømmen.

Sånn sett skulle man tro at det er PCIB som må legge penger på bordet for at noen skal gidde å ta deres teknologi inn i sin forskning.
Hvis det ikke er helt andre forhold som gjelder for PCIB da, ikke vet jeg,
Lykke til!
bravi
26.07.2021 kl 10:48 3278

Du sier egentlig at Pcib i løpet av 13 år enda ikke har forstått hvordan dette foregår, eller at Radforsk ikke har forstått dette og fortalt dem det. Det er i så fall oppsiktsvekkende, men ser man på utviklingen kan man begynne å lure. Hva med TI menigheten som har sittet å jublet i årevis?
Slettet bruker
26.07.2021 kl 11:59 3228

Mna skulle i utgangspunktet tro at BP ville satse paa hva de trodde ville gi de stoerst markedsandeler og inntjening i fremtiden. Men for PCIB's del virker det ikke slik.

For selv om de presenterer det ene overbevisende leveringsresultatet etter det andre, blir de glatt oversett av BP. Slik at kanskje PSI-Investor har rett?

Vi satset pengene vaare paa en leveringsteknolgo vi var overbevist at ville virke, noe den gjoer. Men istedenfor og tjene penger paa oppnaadde resultater, blir vi henvist til sidelinjen hvor ingen av BP selskapene vil ta i oss;-((( Hvem skulle trodd dette for noen aar tilbake? For med saa gode resultater burde vi tatt en GenMab, noe det virker som vi kan se veldig langt etter desverre;-(((
Redigert 26.07.2021 kl 12:08 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
26.07.2021 kl 12:05 3214

TI er droemmenes teater, hvor man sitter og fantaserer og spekulerer uten substans.

Fasiten er at selv om TI skribentene maler opp det ene skjoennhetsbidlet etter det andre av PCIB's muligheter,. saa vil ikke BP ta i oss. Ja PW sier det selv. BP er ikke interessert i fimaChem og fimaVacc. Og etter AZ fadesen, skal det mye til for at de vil ta i fimaNac ogsaa;-(( Dette kan man si fordi hverken Radiumhospitalet eller PCIB etter saa mange aar, fortsatt ikke har noen som helst anelse om hvilke medisin(er), Vacc og Nac vil fungere sammen med.

Dette hva Snoeffelen, Investor, Soerlendingen med flere, ikke forstaar, og ikke vil forstaa.

Vi har ett haap igjen, og det er IGGK studiet. Hvis vi er i ferd med og lykkes, burde det komme noen smaa signaler om dette i loepet av de neste 12 maanedene.
Redigert 26.07.2021 kl 12:13 Du må logge inn for å svare
peaf
26.07.2021 kl 13:55 3149

Man leser en del merkelige påstand in imellom, når selskap gjør prekliniske førsøk så har de egne forskere. Før att bland annet sikre patenter Og i ett samarbeid så deler de forskning og kostnader, det er først når noen vil kjøpe eller dele rettigheter de betaler den som eier rettigheterne. Så det der tramset du kommer med har inget med verkligheten att gjøre.
Når resultat er bevisligt gode nok, så er det inga problem att finne intressenter
sokaratest
26.07.2021 kl 14:15 3114

Svartmaling kan jo være kamuflert fremtidstro - minner om at gallegangs terapien som pcib uttester på mennesker over hele verden kan være ( høyst sannsynlig ) et medisinsk gjennombrudd for en uhelbredelig lidelse.
heilo888
27.07.2021 kl 10:40 2924

Litt fra TI:

Er det denne uken vi får en melding fra PCIB om at et legemiddelselskap vil lisensiere inn et blått lavenergi lys for å få Deres vaksine levert til markedet? Tja….med resultatene fra fase1 vi alle kjenner så burde vel ikke det strengt tatt være så langt unna av egen investering når man tenker på at den var trygg å at den funket godt i mennesker samtidig som vi oppnådde 7x flere respondenter å 50% av disse to eller flere ganger. FimaVACC og hiltanol mot hiltanol alene må jo bli melding snart i mine øyne med våres plaster patent. Fin uke på børs ønskes. Krysser fingre her før q.

:star_struck:Jubel reacted with :star_struck:
18

Svar

Jubel
4084

4
1d
Enig @Concorde! Selvsagt umulig å si noe sikkert om noe som helst, men gitt de siste gode resultater fra PCIB teknologien og utsagn og guiding fra PCIB synes det som at noe kan være på gang! At det plutselig nu kommer en børsmelding er ikke usannsynlig :crossed_fingers:

Håper den er positiv :pray::crossed_fingers: og at den er kommersiell :bomb::pray:

Og før Q i August er der ikke mange dager igjen…

Flere har nevnt Sanofi i tråd tidligere som en mulig interessent. Sett i lys av begredelig kursutvikling sett mot flere covid BP (basert på sikkert flere faktorer) kan det se ut som denne giganten snart må finne opp kruttet igjen?Kanskje det kaster lys over en novel teknologiplattform som PCI Biotech sin?

Nu har PCIB aksjonærer opplevet stang ut på oppløpssiden med BP (AZ) før. Kan det denne gangen bli stang inn? Og for all del kan sikkert AZ plutselig komme på banen (nu hørte podcast A Høgset forklare ståa og hva som skjedde med AZ)? Det har vært mye spekulasjoner. Håper det kan komme noe fasit og håndfast å kommentere snart :crossed_fingers:. Kanskje om det kommer en mulig avtale at det er under BP nivå? Ulidelig spennende tider framover i 2021 :pray:

:star_struck:Columna reacted with :star_struck:
12

Svar

Jubel
4084

2
1t
Vil det kunne komme nyheter fra dette samarbeidet? Noen nevnte at det kunne skje forholdsvis raskt? Eller er det noe tid før det kan avgjøre om de ser på flere muligheter?

«If successful, PCI and OliX could help expand the use of RNAi to a wider range of diseases«


FiercePharma 9

OliX allies with PCI to develop dermatological RNAi therapies 9
OliX Pharmaceuticals and PCI Biotech have partnered to develop dermatological RNAi therapies. The collaborators will use PCI’s intracellular delivery platform to try to get nucleic acids inside target cells.

Mener noen skrev at det var raskere løp innen dermatological produkter ?? @FiloD @polygon @Snoeffelen eller andre eminente biotekere som kan noe om dette ?
sokaratest
27.07.2021 kl 14:58 2801

Det er jo nettopp slike tanker som gjør det interessant å være aksjonær i pcib - anvendelse og plattformen representerer et mulig paradigmeskifte som også gjør aksjonærene til vinnere. Høsten 2021 er nær
fabian2
27.07.2021 kl 18:10 2732

Moren (PHO) vaker omkring 130. PCIB vaker omkring 25. Så er det bare å tenke selv. En pessimist har klart syn på dette.
sokaratest
27.07.2021 kl 18:27 2711

Og datteren har født 4 barn som skal ut av redet ganske snart
Slettet bruker
28.07.2021 kl 12:13 2499

Det er nettopp slike spekulasjoner vi har hoert om i 13 aar uten at noe materialiserer seg. Vi har ventet, og ventet og ventet, aar ut og aar inn, samtidig som tiilsvarende spekulasjoner paa omraade etter omraade har blitt postet igjen og igjen.

Som skrevet tidligere, det ropes ulv i skogen med omvendt fortegn, som det aldri blir noe av;-(( Derfor faar ikke slik innlegg hjertet til og slaa ett halvt slag raskere engang. Hoert det foer, saa mange ganger at man er blitt helt dessillusjonert paa PCIB's vegne.

Tidligere var jeg 80% sikker paa og ta en fet gevinst i PCIB. I dag har den falt til 50%. Noe som betyr at jeg anser sjangsen for og tape alt til 50%.
Redigert 28.07.2021 kl 12:25 Du må logge inn for å svare
sokaratest
28.07.2021 kl 15:00 2428

Det er jo en forholdsvis god odds
Slettet bruker
30.07.2021 kl 11:18 2160

Yes, holder fortsatt en 50% sjanse for at fimaChem vil virke paa IGGK.

Men resten av PCIB er bare sorgen. Hvorfor dagens ledelse faar lov til og fortsette med saa svake salgsresultater for Vacc og Nac, er helt uforstaaelig.??
heilo888
30.07.2021 kl 13:37 2112

krakkulf;
Du får ta den negative kritikken din med styret i PCIB.
Styreformann Hans Peter Bøhn må være riktig person å ta det med i første omgang.

Det har uansett ingen hensikt å drive å gjenta det samme om og om igjen her på dette forumet!
Redigert 30.07.2021 kl 14:32 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
30.07.2021 kl 17:21 2041

Helio

Det er ikke din business, Jeg vet jeg gir uttrykk for hva mange mener.

Og noe er saa viktig at det maa gjentas. Paa TI f.eks. kan du se den samme rapporten postes mange ganger over tid. Hvor de samme diskusjonene gaar om og om igjen med samme innhold. Da maa det vaere lov og gjoere det samme med negativt fortegn naar det fortjenes.
Redigert 30.07.2021 kl 17:23 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
04.08.2021 kl 09:25 1675

Det er en ting man kan stusse over. For PCIB med sine 8,5 ganger, 10 ganger, 30 ganger og 50 ganger bedre leveringsresultat enn det beste som finnes paa markedet i dag, makter kun og skaffe en to til tre ny gratispartnere hvert aar, og 0 betalende partnere.

Noe som betyr at PCIB's egen bransje er ganske langt unna og vaere imponert over vaar leveringsteknologi. Det virker som det kun er PCIB's egne aksjonaerer som er dette. Saa hvorfor gaar bransjen til PCIB's konkurenter istedenfor og ta i bruk hva som har vist og gi best leveringsresultat for medisiner? Det kan virke som at PCIB har bommet totalt med de de har ansatt paa salgsiden. Altsaa nok en blunder fra Walday og Boehn, som begge burde ta sin hatt og gaa.
bravi
04.08.2021 kl 10:12 1631

Det kan være at teknologien til Pcib rett og slett er utgått på dato, det er ikke enkelt nok å bruke. Skriverier på TI hjelper ikke på annet enn å vedlikeholde håpefulle aksjonærer og selvfølgelig nyttig for emisjonsfantomene i Radforsk.
Slettet bruker
06.08.2021 kl 23:11 1454

Naar man skriver at PCIB og Radium hospitalet ikke har funnet en medisin Vacc og Nac fungerer sammen med, og naar PCIB's selgere ikke makter og selge noenting, kunne man forventet ett svar fra noen som vet bedre, men det soergelige er at ingen vet noe som kan forklare dette, eller om noe bedre, og da begynner det aa se moerkt ut.

Dette hadde vaert og haape at PW kunne gitt oss en forklaring paa hvorfor hans gode forskningsresultater er saa vanskelig og selge. Og hvorfor hele BP korpset skygger unna produkter som i foelge PCIB leverer medisiner mange ganger bedre enn dagens markedsstandard.
Redigert 06.08.2021 kl 23:13 Du må logge inn for å svare