BWE 2022 - Q4 gir føringene


Tillater meg å opprette en ny tråd. Ble vel lang den gamle.

Atter en "utenom børs handel". Her om dagen gikk det en post på 200.000 aksjer, i dag en ny post på 250.000 aksjer. Kan være greit å vite, så forstår man bedre øretrillingens sanne ansikt.

BWE omsettes NOK 2.55 under emikurs på NOK 27 og som en digresjon - PEN omsettes for NOK 1.6 over emikursen.

BWE har sånn omtrent dobbelt opp til kursmål. Mye å gå på altså.

Selskapet er lite villig til å kommentere om det forventet hydrokarboner i Dentale formasjonen før boring. Jeg tar dette til etterretning og skjønner at etter Gamba fiaskoen så holder BWE meget tett vedr. den pågående boringen ned til Dentale. Svar får vi trolig i denne uke. Brønnen var estimert til 30 dager og da antar jeg samlet boretid for både Gamba og Dentale. Det er opplyst at boringen ligger foran skjema, så da er det meldingstid i disse dager - gitt jeg tar utgangspunkt i borestart medio april.

Blir uansett interessant å vite hva Dentale formasjonen viser, slik at aksjonærene på Q1 får en bedre samlet redegjørelse.

Det er i det store og hele at etter Q1 jeg tror det kan være bedre beslutningsgrunnlag i aksjen. For ledelsen burde ha en del å berette og si oss hvordan skape gode aksjonærverdier.

Noen som kan bekrefte, ligger Norve fremdeles på samme lokasjon?
Redigert 15.02.2022 kl 10:59 Du må logge inn for å svare

tankeren forsvant i løpet av julen så man kan anta at liften gikk ok. Vi ender på ca 77 -77,5 som snitt for november og desember. Med ca 1 til 1,1 mill bbls så blir det et greit kvartal og betydelig positiv kontantstrøm fra driften. Mye skal ut så usikker på nett kontantstrøm. Pandemien legger selvsagt en demper på alt med råvarer. For BWE handler det dog om å levere på løftene. Så får vi ta en evt deal i Brasil som bonus. Er jo ofte ting skal på plass før årsskifte, vi får bare se hva som skjer.

Så vidt jeg kan se (har bare AIS) så ligger den der kloss inntil på østsiden av Adolo fortsatt. Hvis man trykker på ankeret kommer Azurite opp. Gammelt navn på Adolo. Hvis man trykker på tankeren kommet det opp at det er en tanker med siste posisjon for tre timer siden. Vet ikke hvordan dette skal tolkes. Tror kanskje at det er noen unøyaktigheter som gjør at vi kun snakker om Adolo.

mulig du har rett, ser at tankeren ligger nesten inne i ankeret. Den var litt lettere og skille dem weekenden. Er usikker på om ankeret betyr fast ankerplass eller om det er Adolo. Svaret får vi ganske snart uansett.

KMARIN RELIANCE crude tanker er på plass ved Adolo (Dussafu). Løfting på gang.

Bra. Har ikke hatt særlig tro på denne røde flekken som har ligger kloss innpå Adolo. Det er mye større avstand ved lifting. Enten den foregår fra bøye eller slange direkte over til Adolo.
Redigert 27.12.2021 kl 22:42 Du må logge inn for å svare

er en relativt ny Aframax, tar i underkant av 800.000 bbls hvis jeg ikke tar helt feil. Satser på 'foill tank' som lotto-vinnerne sier i Verdal....

Og det blir vel til en pris på ca 73-74 USD pr. fat hvis dagens pris holder seg ut året. Tatt på grovt øyemål.

PEN har allerede meldt netto 125.000 fat fra den pågående løftingen. Dvs. det løftes gross ca. 720.000 fat og 73.5% av dette netto BWE.

Markedet vet ikke eksakt dato for allerede utført løfting som ble gjort i november. Gitt produksjonen for medio nov til ultimo des. virkelig er 15.000 f/d, som opplyst ifm. Q3 og på CC., tar det 48 dager å produsere 720.000 fat med olje. Dvs. fører oss indikativt tilbake til forrige lifting rundt 9 nov.

Hva dette betyr:

Mest sannsynlig produseres p.t. 15.000 f/d fra Dussafu, men kanskje noe mer. Kommer også an på den optimaliseringen som BWE holder på med.

PEN har samlet fra sine assets ca. 8.500 f/d, mens BWE har ca. 11.000 f/d. OPEX spiller inn her. PEN har noe lavere OPEX enn BWE. Estimerer OPEX for BWE på ~$22. Blir gode penger av dette med to løftinger.for BWE i Q4, med snitt ca. $77..

Aksjekursen til BWE fremstår som hinsides all logikk.

Nå må dere huske på hva Teodor har varslet - på nyåret fyker aksjekursen i taket.

https://finansavisen.no/nyheter/olje/2021/11/24/7778014/anbefaler-kjop-av-bw-energy-etter-kurskollaps
Redigert 27.12.2021 kl 23:33 Du må logge inn for å svare

Oljeprisen er igjen over 700 NOK per fat (eller ca 4,5 NOK per liter). Det vil alltid være en wall of worry i oljemarkedet, men oljeprisen er sterk tatt i betraktning pandemi, diverse renteøkninger og forhandlinger med Iran om atomavtale: Mulig det er short covering, men inntil omikrom dukket opp var oljeprisen råsterk. For BWE hjelper oljeprisen litt, men vi må ha bekreftelse på hva Dussafu produserer og hvordan det går med fase 2 på R/H. Så får M&A komme som en positiv overraskelse, kort tid igjen til nyttår. Mine forretningsforbindelser i Brasil har tatt ferie og er ikke tilbake på kontoret før 10. januar så tviler på deal med Petrobras i år.
Redigert 28.12.2021 kl 12:19 Du må logge inn for å svare
Yzf R1
28.12.2021 kl 12:53 3950

Tok for 70k til så fikk den nå litt mer opp 😂.
Nå får den starte oppturen makan te seig denne her.
Ha en fin romjul og et godt nyttår
Vorge
28.12.2021 kl 16:42 3842

Den er der på min skjerm, oppdatert for 1 minutt siden. Ligger i ro (0,9kn) med motoren i gang..

Joda, men den er nesten en mil unna. Hvis det var lifting i går som Gunnarius hevdet må den vel nå være ferdig. Må jo ligge mye nærmere når lifting foregår.
Redigert 28.12.2021 kl 16:53 Du må logge inn for å svare

ikke spesialist, men MT indikerte at tankeren skulle ankomme kl 19 lokal tid i går. Tar vel ca 24 timer og laste opp. Så ikke sikkert de har begynt ennå? Kanskje de vil pumpe mest mulig opp fra brønnene før de laster tankeren? Jeg har tatt feil før og gjør det sikkert igjen.

At det er løfting på gang, er hevet over tvil. Ser det er en tanker som er på vei bort fra Dussafu. Trolig en kjemikalietanker eller en annen etc. som fikk betjening før crude oil tankeren.

Kmarin Reliance er ikke oppgitt med destinasjon Adolo for moro skyld. Etter at crude oil tankeren er forsvunnet fra registrert på MT og Dussafu, er løftingen unnagjort. Tipper i morgen en gang er den borte fra Dussafu. Hadde "live treff" på tankeren i ettermiddag og den ligger nok bare på vent.

Hva betyr løfting i praksis for oss som følger med kun med et halvt øye? 😂
To løft med tilhørende store inntekter i q4 eller periodiseres dette ut?

Lifting Operation
all administrative and operational activities before, during and after a load is moved and until the lifting equipment is ready for a new load - oljen blir solgt til markedspris,

Løftingen i nov. kommer for Q4 og denne løftingen i des. på Q1.

På Dussafu blir prisen for lifting gjennomsnittsprisen for den måneden den ble foretatt i. Prisen for den liftingen som kommer nå blir gjennomsnittspris for desember.

Man skal ikke se seg blind på inntekter fra liftings fordi det er litt tilfeldig hvordan de faller i forhold til kvartalene. Null i Q3 og 2 i Q4.
Man bør heller forholde seg til produksjonstallene.

Er tilbake i BWE etter en pause.
Har hatt en del kritik etter q3, men tror tiden er inne for en re-prising.
Tiden må tale for BWE og oljeprisen er tilbake på 80...

Ikke lenge bak i tid som innsider og VD Arnet kjöpte akjser for 28 nok. Tipper +30 nok i löpet av 2022.

Jeg er også lastet tungt. BWO+BWE er min største plassering i hard konkurranse med Bonheur. Storebrand på tredje plass og sover godt om natta.
Syns ikke BWE har levert iht guding men hensyntatt verdsettelsen så har jeg veldig troen i et 3-5 års perspektiv.

mens oljeetterspørselen holder seg bra så ser man jevnlig at de som tidligere var store eksportører nå sliter. Et eksempel er Mexico, fra 2023 skal de stoppe oljeeksport for å fokusere på leveranser til egne raffineri:

https://www.bloomberg.com/news/articles/2021-12-28/mexico-to-stop-exporting-oil-in-2023-in-self-sufficiency-quest?sref=q2c5Krzw

Og kan shale komme tilbake til vekstbanen de hadde? Og får de lov?

https://www.reuters.com/markets/commodities/latest-quake-top-us-oilfield-hike-scrutiny-drilling-waste-injections-2021-12-28/

Kan det vi opplever innen strøm i Europa skje innen olje? At etterspørselen betydelig overstiger tilbudet? Pga av lav letevirksomhet?

https://www.naturalgasintel.com/worldwide-oil-natural-gas-discoveries-in-2021-said-lowest-in-decades/
solb
29.12.2021 kl 14:17 2983

Merket meg at gunnarius anslo lastekapasiteten til "KMARIN RELIANCE" til godt over 700 000 fat. Regner man på det, kommer man nærmere mulige 850 000 fat. Det ville være strålende.

oljeprisen bykser, blir et pent snitt i nov/des:

Crude -3.576MM, Exp. -2.7MM
Gasoline -1.459MM
Distillates -1.726MM
Cushing +1.055MM
Production +200kb/d
cinet
30.12.2021 kl 10:41 2589

Er det noen som har oppdatering/bekreftelse på ny lifting i julen? Ut fra dagens produksjon, kan noen stipulere når neste lifting vil være? 45 dager?

Normen for tidligere løftinger har pleid være ~650.000 fat.

I Q4 er det blitt løftet 2 ganger, hver på >700.000 fat. 45 dager, som du sier til neste løfting er et OK estimat. Løfting kan trolig regnes som foretatt i går (onsdag).

Så skal det holde meget hardt om BWE melder en Golfinho deal i inneværende år. Imidlertid er ikke scenarioet endret. Ei heller innsidehandel som forstyrrer. BWE kan få en positiv effekt av pandemien og oljeprisfallet i sluttforhandlingene. Satser fremdeles på at BWE melder Golfinho deal i Brasil i løpet av Q1.

Markedet venter også på at RBL meldes i løpet av Q1.

Mener Knut opplyste CAPEX 2022 til USD275 mill. inkl. kjøp av riggen Leo til Kudu. Med RBL og cash ser dette meget bra ut.

En Golfinho deal vil neppe tappe kapital umiddelbart, men som hva Petrobras pleier gjøre ifm. divestment assets, betaling/oppgjør i bolker.

Alt etter hva som skjer innen M&A og produksjonen på Dussafu, free cash flow må påregnes bidra til alt som krever kapital. Dvs. alt behøver ikke bli lånefinansiert eller trekkes av cash .

Kudu, her må det inngås off taker avtaler og dette er neste som må meldes, sammen med eller før FID.

Det prosjektet - gitt det blir Golfinho deal som etter mitt syn treneres lengst, er Maromba, For skulle det bli en Brasil deal vil BWE få så mye i hendene som er langt mer lukrativt og verdiskapende - på mye kortere tid, at Maromba må vike litt - mitt syn. FPSO Polvo til Maromba har BWE kontroll på. Og event. BW Opportunity til Brasil og Camarupim klyngen (mest gass og litt olje) blir i så fall BWOs bord. Kanskje derfor BWO solgte seg ned i BWE for å ha kapital til ombyggingen/rep på verft Singapore.

Husk at jeg vurderer BWE og M&A som case etter hvordan undertegnede tolker ståda. Dette behøver ikke bli fasit, så ha dette i mente. Kun en begrunnelse for hvordan jeg vurderer det enorme potensialet til BWE . Kanskje det aller viktigste, det meste og mest interessante ser ut til å finne sted i Q1 2022.
Redigert 30.12.2021 kl 11:37 Du må logge inn for å svare
7sea
30.12.2021 kl 12:08 2498

CFO selger 26000 aksjer. Samtidig vedder han mot noen 50000 aksjer at kursen er over 20,15 den 31.mai.

Dårlig tegn spør du meg

Mandatory notification of trade Knut R. Sæthre, CFO of BW Energy Limited ("BWE"), has entered into a Total Return Swap ("TRS") agreement with financial exposure to 50,000 shares in BWE with expiry date 31.05.2022 and TRS price NOK 20.15 per underlying share. In addition, Mr. Sæthre has sold 25,991 shares in BWE at an average price of NOK 20.15 per share. Following this transaction, Mr. Sæthre holds 100,000 shares, 133,000 options and 42,831 restricted stock units in BW Energy Limited.

han selger for å ta skattemessig tap. Samtidig øker han nettoeksponering med ca 24000 aksjer. Gjennom et 'veddemål'/TRS med banken. Kanskje ikke noe kraftig kjøpssignal, men vet ikke hvordan det kan bli et dårlig tegn.

Ser det heller ikke som noe negativt. Vil anta at CFO har vurdert skattemessige konsekvenser og at en TRS er et klokt finansielt grep. Sæthre foretar, som Kingiscash nevner, en økning i nettoeksponeringen med ~24.000 aksjer og beholder selv de resterende 100.000 aksjene i BWE.

Det er timing til CFO som her må vurderes. For en TRS-avtale må også anses som en innsidehandel. Dette må bety at CFO antar og vedder på at aksjen vil gå opp. Dette i seg selv er jo et godt tegn. At Sæthre tror at aksjen vil gå opp, betyr også at man ikke kan neglisjere de sluttforhandlinger som partene trolig har ifm. Golfinho.

Jeg har nevnt det tidligere - Golfinho-klyngen er kompleks og teknisk vanskelig. Media har tidligere skissert at slike forhandlinger ville ta minst 6 mnd. (fra Reuters meldte medio juni og beregnet som etter at partene satte seg ned ved forhandlingsbordet). Og kunne strekke seg inn i 2022. Men dette vet markedet lite om og mulighet for noe før - er og var uvisst. CFOs økning og TRS-avtale vurderes fra min side at muligheten for en endelig deal fremdeles er innafor - om den ikke har økt.
Redigert 30.12.2021 kl 12:56 Du må logge inn for å svare

2021 har på mange måter vært et skrekkens år for BWE. Dette vet management og styre. Klart at de selv føler hvor skoen trykker og vil forsøke å gjøre det bedre i fortsettelsen. Arnets innsidekjøp og Sæthres TRS-avtale - de må fremdeles tro på at dette her går rette veien. Har selv ved flere anledninger påminnet selskapet om at det her må skapes gode aksjonærverdier. Ettersom CEO Arnet mente og sa ifm. Q3, CC og Q&A delen at produksjonen fortrinnsvis burde fordeles på flere assets - og at dette var et gode for aksjonærene - må ses på som et positivt signal om at selskapet i 2022 tar grep for å skape de virkelig gode aksjonærverdiene.

Bare så det er sagt, jeg kritiserer ikke management. Det er også blitt tatt positive kostnadseffektive grep som kjøp av rigger, få ned kostnadene i prosjektene, økt andel i Kudu, økt og bevisst vilje innen M&A osv. Mye bra, men hittil ikke hva som biter særlig på aksjekursen.

Redigert 30.12.2021 kl 13:25 Du må logge inn for å svare
7sea
30.12.2021 kl 19:32 2321

Skattemotivert salg av CFO er i seg selv negativt. Hans fokus skulle ikke vært der. Så er det uansett ikke mange lapper å tjene for litt fremskjøvet cashflow. Er avlønningen i selskapet så dårlig?
En kan også undre seg hvem som vedder imot på kurs som er over 30% under dnb nylige kursmål.
Dette var skuffende. CFO uttaler her lite tro på selskapet, i hvertfall på kort og medium horisont.

Jeg tror ikke man skal legge for mye i denne TRS-avtalen til CFO Sæthre. .

Både CEO og CFO i BWO inngikk slik TRS-avtale i august i år med utløp 25. august 2022. BWEs CFO har i sin TRS-avtale med utløp 31. mai 2022.

Mandatory notification of trade

26.08.2021
Mandatory notification of trade

Marco Beenen, CEO of BW Offshore, has settled a Total Return Swap (“TRS”) agreement underlying 50,000 shares in BW Offshore Limited ("BWO") expiring 25 August 2021. Mr Beenen has subsequently entered into a new TRS agreement with exposure to the same number of underlying shares in BWO with expiry date 25 February 2022 and TRS price NOK 29.89 per underlying share. In addition, Mr. Beenen owns 49,993 shares in BWO, as previously disclosed.

Ståle Andreassen, CFO of BW Offshore, has settled a Total Return Swap ("TRS") agreement underlying 30,000 shares in BW Offshore Limited ("BWO") expiring 25 August 2021. Mr Andreassen has subsequently entered into a new TRS agreement with exposure to the same number of underlying shares in BWO with expiry date 25 February 2022 and TRS price NOK 29.89 per underlying share. In addition, Mr. Andreassen owns 229,273 shares in BWO, as previously disclosed.

https://www.bwoffshore.com/pressrelease/2021/august/mandatory-notification-of-trade/

BWEs CFO har kortere løpetid på veddemålet (obs – CEO Arnet i BWE har kjøpt egne aksjer med begge hendene) enn BWOs management Hva er det egentlig CFO i BWE tror vil bedre seg vs. aksjekursen innen 31. mai neste år?

Av mindre triggere finner man FID Kudu, FID Maromba, RBL lånefasilitet og stabil produksjon på Dussauf med ~15.000 f/d, som alle er forventet vil bli realisert innen 31. mai 2022.

Imidlertid vil rosinen i pølsa være om BWE virkelig får til noe konkret innen M&A. Og det er her jeg tror Knut spekulerer. Kleber inn den artikkelen som best redegjør for denne mulige transaksjonen og det sentrale i artikkelen. Media har blandet litt mellom BWE og BWO, men det er BWE som har «dementert/redegjort» ved melding her i Norge

Hentet fra Brazil Energy Insight:

BW Offshore preferred bidder for the offshore Golfinho cluster

BW Offshore may acquire another asset in Petrobras’ divestment program. Industry sources confirmed to PetroleoHoje that the Norwegian oil company was recently selected as the preferred bider for the Golfinho cluster, a deep-water package in the Espírito Santo Basin.

Although BW Offshore does not comment on the subject, the company’s proposal would have been around tens of millions of dollars. The package includes the Golfinho and Canapu fields plus the exploratory area of BM-ES-23, in which Petrobras maintains a 65% stake, operating the asset in partnership with PTTEP (20%) and Inpex (15%).

The exact amount of the transaction still depends on the terms of the abandonment requirements. The choice of BW Offshore as the preferred bidder has already been approved by Petrobras’ Board of Directors.

BW Offshore’s bid debunked 3R Petroleum’s bid. The two oil companies would have been the only ones to participate in the dispute for the asset, which had the teaser launched in January 2020.

With the recent decision, Petrobras and BW Offshore have already started the first negotiations aimed at the direct negotiations of the contracts for the purchase and sale of the Golfinho cluster. The projection is that the final stage of the process will take about six months, advancing through 2022.

Considered a small margin system, Golfinho cluster is such a challenging project. Industry executives believe that it will be essential for the future operator to invest in discovering new upsides to expand not only the production volume but also the useful life of the asset.

Before this initiative, the Brazilian oil company carried out two other attempts. The first attempt to sell the asset was made in 2015, along with other fields, and tried again two years later in 2017.

https://brazilenergyinsight.com/2021/09/23/bw-offshore-preferred-bidder-for-the-offshore-golfinho-cluster/

Ble fulgt opp her på berget ved bl.a.følgende artikkel:

BW skal være foretrukket budgiver i Brasil

Ifølge brasilianske medier er BW Gruppens oljeselskap den foretrukne budgiveren

Publisert 24. sep. 2021 kl. 12.49

https://finansavisen.no/nyheter/olje/2021/09/24/7742249/bw-skal-vaere-foretrukket-budgiver-i-brasil

Det blir noe ensidig å vurdere TRP-avtalen alene. Her må man se helheten og tidshorisonten opp mot mulige hendelse i respektivt selskap.

Hva dette sier meg:

BWEs CFO antar at basert på TRS-avtalen vil aksjekursen være høyere 31. mai enn den er i dag. Videre legger trolig CFO til grunn at de mindre triggerne vil slå inn innen denne tid, samt muligheten for den virkelige store gane changer, som tydeligvis er teknisk vrien og trenger tid, nemlig at BWE inngår en deal med Petrobras i Brasil ifm. Golfinho-klyngen.

Ikke bare er Golfinho-klyngen teknisk vanskelig og utfordrende – også spørsmål om decommissioning er nevnt i media kan blokkere for en endelig avtale.

Dette sagt, jeg tror like fullt at muligheten til at BWE lander avtalen innen Q1 2022. At CFO i BWE inngår TRS-avtale med utløp 31. mai 2022, som også vil matche en slik transaksjon, minsker ikke min interesse for selskapet. Snarere tvert imot.

Nå handler det om at BWE holder produksjonen på ~15.000 f/d, som gir netto BWE ~11.000 f/d. Med oljepris >$75 blir det god fri kontantstrøm, som vil underbygge aksjekursen positivt inn i 2022.

Ikke mange børsdager til oppdatering fra selskapet ultimo januar.
Redigert 30.12.2021 kl 23:40 Du må logge inn for å svare

TRS gir økt fleksibilitet og lavere kapitalbinding. Det er også en måte å smyge seg ut bakdøra om TRSen ikke forlenges.
Mao kun spekulasjon fra debattanter på div fora og ikke av CFO.

Tydelig at Petrobras trenger lang tid på å vurdere bud.

« Still no decision from Petrobras over Albacora bids despite reports

PROJECT & TENDERS
October 7, 2021, by Nermina Kulovic
Following reports that a consortium between Brazil’s PetroRio and Vinci’s subsidiary Cobra has been chosen as the top bidder for Petrobras’ Albacora offshore oilfield, PetroRio is awaiting notification from Petrobras about the process while Petrobras has said there is still no decision about the winning proposal.

Citing people with knowledge of the matter, Reuters reported on Thursday that Petrobras chose the bid from the PetroRio-Cobra consortium, which topped a competing offer from a consortium of private equity firm EIG Global Energy Partners alongside Brazil’s Enauta and 3R Petroleum Oleo e Gas.

Both consortia also submitted offers for the neighbouring Albacora Leste oilfield, Reuters added.»


Mer her:

https://www.offshore-energy.biz/still-no-decision-from-petrobras-over-albacora-bids-despite-reports/

Også interessant å se at DBO har fått et annet felt i samarbeid med Opa Energia hvor de tok 50 % hver seg. Det er slett ikke umulig at det samme kan bli tilfelle ved Golfhino. Det ville være bra etter min mening da man slipper å hanke inn partner på et senere tidspunkt.

« This is not the first asset DBO is attempting to buy from Petrobras. Earlier this year, the Brazilian oil company signed deals for the sale of all its stakes in the Peroá and Cangoá production fields and the concession BM-ES-21 located in the Espírito Santo Basin. The deal was signed for the sale of the totality of Petrobras participation in these assets, jointly named Peroá Cluster, with OP Energia and DBO Energia. The two companies formed a consortium to acquire the Peroá Cluster, with a 50 per cent stake each, with OP Energia as the operator.«

https://www.offshore-energy.biz/petrobras-gets-offers-for-golfinho-from-bw-energy-dbo-energia/

Fra den artikkelen i Brasil jeg viste til ovenfor heter det:

The package includes the Golfinho and Canapu fields plus the exploratory area of BM-ES-23, in which Petrobras maintains a 65% stake, operating the asset in partnership with PTTEP (20%) and Inpex (15%).

Se denne fra ANP, hvor ANP forlenger PAD for BM-ES 23, sistnevnte inngår i Golfinho-Pakke 1 som angivelig BWE byr på og forhandler med Petrobras om. Kanskje en tilfeldighet at Discovery Evaluation Plan (PAD) kreves av ANP innfridd og innlevert innen samme tid som TRS-avtale til CFO i BWE utløper, nemlig 31. mai 2022.

Se post 69 og 70.

https://www.gov.br/anp/pt-br/assuntos/exploracao-e-producao-de-oleo-e-gas/gestao-de-contratos-de-e-p/orientacoes-aos-concessionarios-e-contratados/arquivos/prorrogacao20210111.pdf

ANP har fått søknad fra Petrobras om denne nye forlengelsen, dvs. ANP gir neppe en tredje forlengelse. Dette bør bety at hvem enn som kjøper bl.a. BM-ES-23, så må ny kjøper gis rimelig med tid til å forberede og innlevere PAD innen 31. mai 2022. Dvs. en avklaring om hvem som kjøper Golfinho-klyngen inkl. BM-ES-23 må forventes innen Q1 2022.
Redigert 31.12.2021 kl 01:13 Du må logge inn for å svare