Mange spørsmål


Får endel spørsmål om hva jeg mener om recsi nå som q1 er ute.
Mitt standpunkt har ikke endret seg. At de fremdeles ikke klarer tjene mer på silangass fra Butte er jeg skuffet over.
Sjakalen
11.05.2021 kl 13:24 7397

Der var Eagle mannen ja :-) Du venter på inngang i 5kr? Du skal ha den at du er i zonen,men ikke f.. om du ser 5tallet :-) Du skal ha skryt for din timing i NODL... Er det du som holder handelen igang på egenhånd ?hehe
hinvest
11.05.2021 kl 13:27 7325

Sant det, men det betyr bare noe om en er kortsiktig, hva tenker du om fremtiden da?, det er jo her mulige stor gevinster ligger, meget høy Risk/reward
Todareistodo
11.05.2021 kl 13:28 7286

Tøff som stikker hodet frem her inne med tanke på den lite ærefulle retretten ut av papiret..

Har ikke gjort investeringsbeslutninger ut fra at du var i Rec, og enda mindre etterpå.

Og ditt "standpunkt" endret seg jo for øvrig på et kvarter sist?
Falco1
11.05.2021 kl 13:29 7235

Nei du liker vel ikke helt at dem vil utvide heller:)) var det alt du evner å se i rapporten:)))))))
Redigert 11.05.2021 kl 13:30 Du må logge inn for å svare

Du hevdet at "silangass linjen til REC er verdt 100 millioner kroner” (løst sitert), Tore Torvund sa nettop at replacement cost for silanproduksjonsdelen av fabrikken i Moses Lake vil være 10 Milliarder kroner.

Noen kommentar?
Redigert 11.05.2021 kl 13:41 Du må logge inn for å svare
enurweb
11.05.2021 kl 13:41 6894

Hvem bryr seg over at du er skuffet? Du snur jo etter vinden.
Personlig leste jeg mye bra i rapporten. Mine aksjer blir værende og skal ikke trades.
Woopwoop
11.05.2021 kl 14:04 6576

lol, ok.Takk for din innsikt.
maraud
11.05.2021 kl 14:08 6494

Han ønsker kun å fyre oppunder. Alle så og leste i dag at RECSI er derisket betydelig og at det er ett tidsspørsmål før meldingene tikker inn. Han som var så bastant på at han skulle være i REC i min 10 år!

Grove gjorde det lurt i å selge, det ser vi på dagens kurs. Skuffet at ML ikke åpner før 2023, lenge til det ! Ikke klarer de å tjene penger heller, ikke rart kursen stuper ! Kommer nok under 10kr etterhvert hvis ikke Røkke kommer med noe nytt og kursdrivende !
Contador
11.05.2021 kl 14:12 6391

Om du ble skuffet over det blir jeg skuffet over deg. Butte går så det griner på avtaler som reforhandles til det bedre for Rec hver eneste dag. I tillegg bygges det ut og har gått overskudd i hvert eneste kvartal!
Skjønner at du vil inn til en billig penge og jeg er selv fornøyd med å få lov til å kjøpe meg inn enda billigere enn i går. Forstår det dog ikke etter den guidingen så her snur det før du vet ord av det:-)

Nå er det markedskreftene og psykologi som råder. Stort sett alt går ned på børsen. Rec kom med et ok kvartals rapport. Mye positivt skjer rundt selskapet. Langsiktig positivt, kortsiktig noe mer usikkert. Mange nervøse investorer som er kortsiktige, men slik er markedet og børsen heldigvis.
strongbuy
11.05.2021 kl 14:24 6144

Nå er det vel 1-0 til Grove her da han solgte ikke langt fra toppen, har vel bare rast siden. perfekt timing med topp som han så i grønt. På veg mot emi kurs på 10-tallet nå recsi.
Nsxnsx
11.05.2021 kl 14:32 6005

All verdens positive linker og nyheter får ikke kursen opp ser det ut til....men når noen bestemmer at det er der kursen skal ligge så blir det slik...på tross av alle positive nyheter og fremtids utsikter. Eneste som sikker kunne gjort "vei i vellinga" er vel en god gammeldags "Gamestop" :)

Grove traff den foreløpige toppen, fin anledning for de som vil være med til den neste,
omac
11.05.2021 kl 14:35 5940

Det er ikke håndfaste nyheter enda, og markedet avskyr risiko for tiden, derav juling til grønne aksjer. Denne kommer når nyheten kommer, guidingen gjorde meg til forsiktig optimist at det skjer før sommerferien
KAWAS
11.05.2021 kl 14:39 5862

Det er vel litt riktig. Samtidig er det vel slik at mange som sitter med REC aksjer har en lengre tidshorisont enn det det viste seg at du hadde, dvs. det ventes på at ML skal starte opp for å levere til enten batterimaterialer eller solarindustrien (det blir vel et både og slik det ser ut). Da er det unektlelig slik at det de tjener på silangass i dag blir litt irrelevant. Presentasjonen idag bekreftet at REC er på god vei til å få en ganske unik posisjon, og en vesentlig endring er også at det politiske landskapet er betydelig forandret til fordel for REC - selv om den proteksjonistiske propagandaen fortsetter som under Trump. En eneste melding om konkret avtale med G14 (eller noen andre batterimaterialprodusent) så er den kursen du solgte påen saga blott på 30 minutter. Men alle er sin egen lykkes smed. Så hva du måtte mene er ikke veldig interessant for de fleste. Det hadde greid seg med en twittermelding fra din side. Lykke til.
økon
11.05.2021 kl 14:41 5807

Ja, det hørtes ut som en avtale med en anodeprodusent kun var avhengig av finansiell garanti. Men den kan jo sitte litt lengre inne enn man tror?

Nå er den over 10kr lavere en den var for litt siden, dvs snart ned -50%. Nei, dette ser ikke bra ut, glad jeg solgte.

Grove startet å selge seg ned på 22 sa han i podcast og på twitter skrev han at han solgte siste rest på 18. Så han traff ikke helt toppen. Vi får se om noen måneder om det var smart å selge seg ut (med et snitt på ca 20?). Men det skal sies at han har vist teft med de nye investeringene sine. Hvorfor han fortsatt engasjerer seg slik i REC får man bare spekulere i.
strongbuy
11.05.2021 kl 15:00 5706

mange ut døra nå og glad de smarte solgte i går før tall og ras. Grove kom seirende ut etter all kritikk fra forumet. mulig han får rett om 5 kr her i recsi.
Siggypop
11.05.2021 kl 15:07 5572

Jeg følger også daglig med på Kahoot selv om jeg solgte meg ut for noen måneder siden. Er ikke noe rart i det.

All respekt til Grove fra min side, gjort det stort i både REC, Tesla og jernmalm. Skrev jo at tidshorisonten ble for lang som en begrunnelse på salget.
Jeg har det ikke like travelt, derfor sitter jeg long på REC, og ser ut til at jeg gjør det til minst 2023!
Uchihabrah
11.05.2021 kl 15:07 5561

Hehe. Selvfølgelig har ikke standpunktet ditt endret seg (ennå), du tror at kursen kan bli dratt ned enda mer, så kommer du inn igjen (uavhengig av om det har skjedd fundamentelle endringer). Du fokuserer kun på aksjekurs.

Hva skjedde med at denne holder jeg de neste 10 årene? Eller alle de du hausset til å kjøpe, også solgte du selv to dager etterpå? Når du ikke engang vet forskjellen på polysil og silan.... Vit at jeg og mange andre kommer til å være skeptisk til deg fremover. Du bytter meninger for ofte. Dapper oppsummerer det godt, nylig var du TSLA short - og ut av det blå sier du nei, har lukket posisjonen, TSLA skal opp. Lite troverdighet.

Du skal ha ros for at du har tjent penger i markedet. Det er jo derfor vi alle er investert. Det er fremdeles viktig for meg å påpeke at når du først kjøpte deg inn i REC Silicon - så var det på helt feil fundament. Du satset på at markedet i Kina skal åpnes opp. Og du hausset i vei. Heldigvis for deg ble Biden valgt inn som president, med flertall i senatet og at Aker konsernet har langsiktige planer for REC. Du hadde hva jeg liker å kalle flaks.

Du fokuserer på helt feil elementer med selskapet. REC brenner penger pga. nedstengning av ML. Ikke pga. Butte. Når ML blir gjenåpnet får vi profitt fra både ML og Butte, muligens Yulin også.

Vi får enda et kvartal med gode tall fra Butte. Forhandlingene pågår og vi får bekreftelse på om at tidslinjen til 2023 gjenåpning fremdeles er i rute (jeg tror fremdeles tidligere, enten gjennom salg til Kina - eller verdikjeder i USA). G14 kommer med oppdateringer annenhver uke og det vil bli bygd lokale verdikjeder i USA, det vil Biden sørge for. Markedet har enormt med potensial og dagens markedsverdi forsvarer ikke engang Butte alene.

REC er volatil fra før av og markedet er ekstremt volatilt for tiden. Per dags dato har du gjort en god avgjørelse med å selge, fordi du tenker som en trader. Vi får se om du har vunnet i det lange løpet over oss investorer, jeg tviler på det. Senere i dag blir forhåpentligvis styrets forslag stemt for - og dette betyr i praksis at ting kan dukke opp når som helst. Basert på produktet, markedet og fremtiden, men for all del, vær skuffet over at Butte ikke tjener mer på silangass...
KAWAS
11.05.2021 kl 15:08 5542

Det er ingen logisk grunn til at kursen skulle stupe på Q1 rapporten. Tvert i mpt var Q1 resultatene gode. De som mener noe annet kan umulig ha fulgt med i timen. Men, klart - kursen har stupt i dag. Intradag for REC er det imidlertid ikke uvanlig at kursen svinger med intervall over 1 krone. Dette blir da fort trading-mat inntil det kommer selskapsmelding. Da vet man at den vil skyte fart nordover - mye.

Burde snu her nede, nasdaqqen henter seg litt inn fra aboslutt lav idag ser jeg.
Nsxnsx
11.05.2021 kl 15:32 5245

Kommer ingen melding i denne før KIR har kjøpt seg opp. Og da er det det som meldes :) såååå kommer andre meldinger på løpende bånd :) og da gjelder det å være inne :) inntil da er vi småsparere bare nyttige idioter som presser kursen ned(på redsel og SL) så emi kan settes lavt=billig for KIR.
Og dette er akkurat det som foregår. Det er jo kursen det beste beviset på. Om ikke hadde vi stått i 28,- nå i dag.

Å selge seg ut fordi Butte ikke leverer større overskudd er en veldig pussig begrunnelse. Det er utsiktene til en svært lønnsom forretning i Moses Lake som følge av batterietterspørsel som virkelig har drevet kursen det siste året. Her ser det etter dagens presentasjon ikke mørkere ut, snarere tvert i mot. Ifølge det uavhengige analysebyrået Cairn Energy Research vil silangass nå etterhvert bli tatt i bruk i stor industriell skala. Som dominerende aktør innenfor dette segmentet sitter med andre ord Rec på en potensiell gullgruve.

Kursutviklingen er nesten helt etter læreboka,, med mye bleieskift! Mange som tydeligvis tenker veldig kortsiktig og selger med stort tap.
Tanjiro
11.05.2021 kl 16:35 4561

Utrolig at folk legger så mye vekt på hva en person mener, hva med Pareto som holder kursmålet på 25kr og anbefaler «kjøp». etter å ha gått gjennom rapporten? Det at Grove dukker opp nå er bare for å spre mer frykt fordi han vil inn igjen, han sa selv at han vil vurdere om den går til 10kr. Hvorfor vurdere å kjøpe seg inn i en aksje du ikke har tro på? Enkelt og greit så er han en trader og det skjønner alle, sjekk artikkelen fra 2012

Det har vel aldri vært snakk om oppstart før enn i 2023. Det er ikke bare å knipse med fingrene og så starte opp.
VEDTAK om oppstart vil komme lenge før, forhåpentligvis i høst. FØR vedtak må det inngås avtaler som sikrer avsetning av
produksjonen, det er det vi venter på i den nærmeste fremtid. NÅR vedtak om oppstart er fattet, må personale
ansettes, produksjonslinjer oppgraderes mv. HUSK aksjemarkedet priser på forventning. Jeg kjøpte mer aksjer idag,
da jeg er sikker på at Aker med Røkke i spissen kommer til å utnytte de fantastiske muligheter som blir innen fornybart
til fulle. MEN husk: kjøp aldri mer aksjer enn du har råd til å tape.

Kanskje det blir styrevedtak i slutten av året om oppstart i 2023. Det bar ordlyden som bar Bear her....

Tallene bar som forespeilet, litt bedre. Så at kursen skal falle så mye er en overreaksjon..
Redigert 11.05.2021 kl 18:00 Du må logge inn for å svare
Falco1
11.05.2021 kl 19:01 3713

Marketwatch ingen poeng å snakke til nick som dette:)) De gjør alt de kan i øyeblikket for å lage kaos. Felles for disse null og atter null kunnskap. Om han ikke har fått med seg at de tar en avgjørelse på slutten av 2021 enda ser du hvem du diskuterer med:)). Selskapet sier klart og tydelig at de ser at det blir åpning av Ml og avgjørelse blir tatt før 2021 er ferdig:)))