vækstplaner - FRI FANTASI- HVOR ER "BITCOINRØKKE"


BITCOIN-RØKKE HAR IKKE SAGT EN LYD SIDEN HAN BLEV FORMAND OG HAN GEMMER SIG STADIGVÆK, TIL TRODS FOR RECSI HAR STORE PLANER.

Denne nyhed kom efteråret 2020, skylder de ikke os aktionærer en forklaring, mange har tabt store summer nu på deres dårlige ledelse.

Hvad er gået galt ???
HVORFOR HAR DE AFBRUDT SAMARBEJDE MED VIOLET POWER, DE HAR SMIDT EN MILLIARD FORRETNING PÅ GULVET.

Hvorfor skal det pludselig tage YDERLIGERE 2 år .

Aftalen med Kina/USA er åben for handel 1 kvartal 2022, og RECSI har meddelt at de har været i Kina og snakke med kunderne.

utrolig mange uafklaret spørgsmål, en ting må være sikkert
at emissionen til de største aktionærer er faldet i vasken
.
VÆKSTPLANER FRA RECSI.
Rec skriver at produksjonen av batteriene er ventet å starte i 2021, og anslår en kapasitet på 12.000 tonn batterimaterialer innen 2023.

– I kjernen er dette partnerskapet rettet mot å drive batterinnovasjon fremover for å fylle etterspørselen etter neste generasjons litium-ionbatterier. Med Group14 lager vi en innenlandsk forsyningskjede i stand til å produsere industrielle nivåer av innovative batterimaterialer, sier administrerende direktør Tore Torvund i Rec Silicon i en børsmelding.

Violet Powers solcelleproduksjon skal starte med 500 megawatt i andre kvartal 2021, før planen er at kapasiteten skal øke til 1 gigawatt innen 2022 og videre til 5 gigawatt over de neste fem årene.

– Vi ønsker Violet Power velkommen til Washington og ser frem til et tett samarbeid i å bygge den omfattende silisiumbaserte forsyningskjeden for høyteknologi løsninger i USA, sier Torvund.
zizzy
03.06.2021 kl 17:35 7091

OK fri fantasi skal dere få her; KiR kjøpte seg inn for å holde igjen en oppstart. Han vil heller kjempe om kontrakter på å bygge fabrikker enn å drifte de. Snart må batteriprodusenter bestemme seg om de vil ha hele verdikjeden selv eller slåss om en gammel fabrikk som ikke kan levere til alle. Kanskje toppen av produktpyramiden feks tesla og andre bilmerker også ser nytten i å eie hele batterikjeden selv.

Markedet blir alt alt for stort til det.
zizzy
03.06.2021 kl 20:06 6604

For stort marked for å bygge nye fabrikker. Da så....
Babbai
04.06.2021 kl 05:58 5993

Du tenker som en businessmann. Jeg ser at ikke alle på forumet henger med på tankegangen din, men det er ikke så rart. Ikke alle har evnen til å tenkte stort.
Nsxnsx
04.06.2021 kl 10:54 5518

19,5 innen fredag som noen antydet på lukkede tråder ser vel ikke helt ut til å treffe ??

Da må det nok komme noen antydninger fra noen som kjenner noen :)
KAWAS
04.06.2021 kl 11:15 5418

Disse spådommene i lukkede tråder ser ut til å bomme langt hyppigere enn det motsatte og jeg ser ikke helt hensikten og verdien - eller er det en hensikt bak som er en annen enn det det gis inntrykk av.....?
Alan77
04.06.2021 kl 11:42 5453

Synes det er på tide at noen spør hva i helvete er det den styrelederen gjør om dagen? Eneste jeg kan se er at han har klart på et eller annen måte å holde kursen i sjakk siden den dagen de bestemte å overføre andelen fra aker til aker horizon. Altså siden jan og kursen er den samme som aker overførte til horizon!
Synes det er veldig merkelig at de ikke kommer med noe nytt verken om ml el butte! Ingenting altså! Vi leser hver dag at verden skriker etter rec sine produkter men ikke et pipp fra rec sjøl! Er han virkelig riktig man for denne stillingen? En hoved aksjonær som skriker etter mer aksjer for en billig penge er ikke riktig person spør du meg! Siden start har vi andre aksjonærer ikke hørt et pipp fra han! At vi vet er flere her på forumet som mener at han jobber veldig mye bak lukkede dører, for noe tull sier jeg bare!
Redigert 04.06.2021 kl 11:44 Du må logge inn for å svare

Du virker bitter en fredag, ro ned og pust med magen.

Selskapet har da annonsert masse siden Røkke kom inn. Det er jo en grunn til at han hastet inn, børssensitiv informasjon. Kan da ikke informere om alt mulig når det ikke er konkret. Tidslinjen for ML og alle mulighetene ligger fortsatt et godt stykke frem i tid, men det er uten tvil i gang bak lukkede dører.

Skjønner ikke dette behovet. De aller fleste selskaper har ikke en Elon Musk bak roret med Twitter i høyrehånden. Selv om det hadde vært litt kult om vi hadde det :D
Nsxnsx
04.06.2021 kl 12:07 5369

Ledelsen velger kursen ut ifra det som er hensiktsmessig er min påstand....hadde de kommet med stadige drypp om fremtidige planer (selv uten å være konkret) så hadde vi vært over 30,- allerede.

Det som dog forundrer meg er at de IKKE virker bekymret for å bli kjøpt opp ?? Det er jo flusst med selskaper som nok kunne tenke seg to ferdige fabrikker til en billig penge fremfor å bygge selv. De har jo ikke nok til å blokkere et mulig oppkjøp, så dette er en gåte.
Kvike11
04.06.2021 kl 12:18 5308

Synes det er på tide at noen spør hva i helvete er det den styrelederen gjør om dagen?
Kan kun give dig ret,
syntes også det er underligt, men som flere har skrevet,så kan han ikke deltage i køb af billige aktier, men så klarer hans søn det nok.
Der er jo givet fuldmagt fra os aktionærer at de kan fusionerer som de vil og udstede aktier til bestemte aktionærer , som de vil.
Kina told er væk i start af 2022, men RECSI vil vente et år inden de starter fabrik op, der er noget der ikke passer sammen.
Forventer der snart kommer meldinger fra RECSI, de havde travlt med at fortælle om V.P.
sidst år i feb 2020 kom denne udtaelse fra
– De har sagt at det er slik det er – avtalen er på plass. Nå er det bare å begynne å finne kunder, og begynne å sende materialer til Kina, sier Torvund.

Det passer måske heller ikke, tolden skulle være helt væk start af 2022
de må snart komme ud af busken, eller bliver alt energi brugt på fusion med et af Aker selskaber.
Så Alan77 jeg giver dig helt ret, vi mangler en formand som også taler mindretals aktionærernes sag.
Sirbalo
04.06.2021 kl 12:20 5418

https://www.tradingview.com/x/rniP13ba/

Salgsignal utløst tirsdag , men hadde håpet den ikke gikk igjennom, noe den ikke har siste gangene. Ble test av øvre triangel kanal hvor vi korrigerte ned igjen.
Fortsatt håp vi skal opp å bryte den ved neste forsøk, men ser ingen klare baner for de neste dagene.

Ingen spådom, er sannsynlighetsregning basert på kursen til gitt tidspunkt.

Har stor interesse for REC grunnet fundamentale forhold, og derfor har jeg investert mye, og følger med ofte. Deler derfor ofte mine synspunkter på TA delen.

Chartene er ikke ment til å kun basere sine kjøp og salg på. Det er kun for å dele mine synspunkter på hvor kursen er ihht TA. Om noen velger å bruke de til å handle etter får de gjøre helt på eget ansvar.

Har stor tro på selskapet og markedet og har investert deretter.
Aksjen befinner seg også i en lang positiv trend, noe som gjør jeg synes det er spennende dele TA delen med de som ønsker, og som kan komme med innspill.

Angående triangelet har den nå like mange punkter i øvre som nedre, og vi ligger i øvre del. I tillegg er vi i en lengre positive trend oppover noe som styrker muligheten vi får en rekyl på oppsiden. Som tidligere brudd utav triangel tørker volum inn, deretter skyter den fart.
Annser muligheten som stor for at vi bryter ut på oppsiden, men trenger ikke skje før neste uke en gang. Kursen de neste dagene er uvesentlig, før vi enten ser tegn til vi bryter opp. Fortsatt ett godt stykke til nedre del og flere punkt på veien som kan stoppe den.
Redigert 04.06.2021 kl 12:26 Du må logge inn for å svare
Falco1
04.06.2021 kl 12:27 5362

Spør hva som skjer? Du har fått tydelig signaler på at selskapet er sikre på at de annonserer åpning av ML på slutten av året. Alt annet blir bonus. Dessuten greier du vel selv å lese alt som skjer på sol og batteridelen selv uten at selskapet/Røkke mater deg ?
Om du mener at det ikke jobbes i kulissene her og mener dette er tull så selg deg ut ikke sitt her å sipp. Vi forholder oss til hva selskapet selv sier.
Redigert 04.06.2021 kl 12:30 Du må logge inn for å svare
Kvike11
04.06.2021 kl 12:34 5306

Salgssignal.. til robotter .. ja
RECSI har ikke været gode til at forklarer hvorfor de har indledt et samarbejde med Violet Power, for kort tid efter aflyse det hele.
Hvem har bommet sig i firmaet, og hvorfor er der ingen der har opdaget det..
Salgsignal skulder op eller ned.. må du fortælle bankdealer
jeg se på værdier i firmaet og undrer mig over den lave kurs, fabrik er dobbelt så meget værd som dagskursen og det er endda uden drift.
Der er nogen der holder kursen ned og skuldrene oppe.
Alan77
04.06.2021 kl 12:46 5223

De avsluttet en kontrakt med VP og mente de er i dialog med flere andre selskaper, og det har gått over flere mnd uten noe som har blitt meldt inn! Thvert i mot etter han tok over så har han klarte å annulere en kontrakt uten å komme med noe annet for å roe markedet ned. Har har ikke kommet ut til markedet med noe som helst. Ikke rart at store investorer ikke tør å satse på recsi når de ser at det ikke skjer noe særlig nytt og rec har ikke den gode fortiden med seg heller. Så defor burde han vært ganske aktiv slik at andre store fond/investorer tør å satse på rec. Men han han sin agenda bak det hele, og det er å rappe mest mulig aksje til lavest mulig pris.
Alan77
04.06.2021 kl 12:53 5189

Med respekt for alle her så er du den siste som jeg vil høre fra! Hold dine råd og tips til deg selv! Hvem tror du du er som sier til andre selg eller kjøpt rec!?
Hvem har gitt deg denne rettigheten egentlig?! Så vid jeg har vært på denne forumet og lest så ser jeg ikke at du har kommet med noe fornuftig info bortsett fra å hause opp!
Alan77
04.06.2021 kl 13:00 5151

Vår styreleder er heller mer opptatt av å børsnoterer sin selskap Cognite i USA mens Rec fortsatt befinner seg i Oslo børs. Han vet om han hadde registrert Rec i USA så hadde kursen vært mins det doble nå. Og da kunne han hente en 20% aksjene i en god emi pris som kunne brukt godt for å bygge et nytt ml også
Falco1
04.06.2021 kl 13:08 5089

Det du greier å spytte ut kaller du det virkelig fornuftig? Bli voksen og forhold deg til at aksjer krever tålmodighet sånn har det alltid vært og kommer alltid til å være. Sitte og gaule her om at du ikke får nok info tjener ingen.
Alan77
04.06.2021 kl 13:19 5016

Siste gang som jeg velger å svare deg. Skal ikke synke like lavt som deg. Det er du som skal lære deg en ting her og det er å ikke angripe folk en en vill bikkje når de kommer med noe du ikke er enig i! At alle aksjonærer tenker ikke likt er helt normalt. At noen velger å stille kritiske spørsmål er helt normalt. At lurer på noe og derfor er her for å diskutere det er helt normalt, men å bli angrepet som en vill bikkje er absolutt ikke normalt! Ta deg en bolle og la være å svare på alle kommentarer som du ikke tåler.
Falco1
04.06.2021 kl 13:22 4994

Slutt og syt og kom deg ut i sola i stedet du trenger tydeligvis en kald dukkert. God helg
tommy1e
04.06.2021 kl 13:55 4846

Makan til sutring og konspirasjons teorier som du produserer. Skam deg.
For oss som først nå er likvide og samtidig langsiktige er det dessuten fantastisk å få anledning til jevnt og trutt å kunne plukke aksjer under 16,80.
Når ledelsen har noe som er relevant å børsmelde så blir dette gjort. Frem til den tid så bør vi som aksjonærer stole på at ledelsen jobber til det beste for selskapet, ansatte og aksjonærer. Dersom du har en annen oppfatning, bør du revurdere ditt aksjeinnehav i selskapet. Da slipper kanskje vi andre aksjonærene og leserne på forumet å lese så mye av vrøvlet ditt også.
Redigert 04.06.2021 kl 14:05 Du må logge inn for å svare

Synes det er dumt at du blir angrepet for det du skriver i dette innlegget. Må absolutt være lov å stille spørsmål
ved Røkkes taushet etter at han ble hastevalgt som styreleder. Tror nok det hadde vært positivt for kursen
at AKH hadde vært mer tydelig om sine planer for sitt eierskap i Rec. Forstår imidlertid at de holder kortene
tett til brystet, da AKH selvfølgelig vil ha lavest mulig inngang dersom de vil utvide eierskapet.
Nsxnsx
04.06.2021 kl 15:02 4549

Jeg støtter dem som er skeptiske til ledelsens tvetydighet. KIR haster inn, for så å gå i dvale....
Nsxnsx
04.06.2021 kl 15:30 4412

Dvs tilsynelatende dvale...kan godt være han jobber som en gal i det ukjente :)
RIK
04.06.2021 kl 18:10 4134

Ja og når kir skulle komme ville kursen gå i været.Nå er det åpning av ml om ett halv år som gjelder.Eller handelsblokkaden mellom usa og kina.Kan ikke i min villeste fantasi hvorfor dere sitter og venter imånedvis på noe som kanskje ikke skjer mens andre aksjer ruser oppover?
BørsMR
04.06.2021 kl 18:26 4070

Fordi om/når det skjer har kursen gått fra 3 kroner til 60 i løpet av 2-3 år. Hvilke aksjer var det vi heller skulle kjøpt ?
RIK
04.06.2021 kl 18:29 4058

Akkurat nå er det BCS som gjelder.Litt oppgang de siste 2 dagene men i løpet av juni kommer det en kjempenyhet om avtale i japan.Lander nok på 80 etter det.Og så tilbake til rec.Den går ikke avgårde med det første

Problemet oppstår når sånne som deg, og Alan77 kommer med sånne dumme påstander som dette. Det er greit å savne mer "Elon Musk" faktor, men når har Røkke noensinne vært det?

Hva vet du om han er i dvale? Absolutt ingen belegg for å si det. Det er 100% rutine å ikke kjase i media om informasjon som ikke kan lekkes. Det er regler for børsselskaper. Selvsagt er det en grunn til at han hastet inn, rett før ordinært GF. Alt annet gir ingen mening. Vi har ingen beviser på det motsatte. Men vi har sykt mange indisier fra partnere og potensielle partnere at det er en voldsom utvikling siden bare i fjor høst.

Og ledelsen er absolutt ikke tvetydig. Om du følger med i timen vil du se det er en veldig stor forskjell på de siste kvartalsrapportene og utviklingen generelt fra selskapet siste tiden. Må lese og høre det som blir sagt.
Redigert 04.06.2021 kl 18:37 Du må logge inn for å svare
Skruen
04.06.2021 kl 23:19 3499

Er enig i at jeg også savner KIR og tilbakemelding på hvorfor det bråhasta å komme seg inn i styret. Men grunnen til at det ikke er kommet noe enda er jo kjempeenkelt. Det han ønsket å starte å jobbe med er enda ikke fullført. Så jeg venter dag etter dag på tilbakemelding. Første håp er noen dager etter Biden får gjennomslag for miljøpakka si. Da håper jeg blekket skal sprute på ML.

Røkke er på farten han😎.....💣
2HB
05.06.2021 kl 22:47 2500

Vi venter og vi venter på Kjell Inge Godot..

Blir kjempegøy den dagen det kommer melding om at Røkke tar milliardgevinst i Recsi,får vel hele menigheten på nakken nå tenker jeg,grinebitærn Flayers å super seriøse Falco å co.
Redigert 06.06.2021 kl 01:30 Du må logge inn for å svare

Den dagen kommer nok ikke, men vi kan kose oss med slike latterlige og grunnløse påstander du serverer her hvertfall 😅

Røkke får nok god gevinst, når Rec produserer både fra Butte, ML og Yulin.
JML
06.06.2021 kl 09:45 1768

Gikk inn i Rec for snart ti år siden. Snittet ned hele veien og satt på mange aksjer med et kjempetap fram til det tok av i september i fjor.
Jeg tenker litt som Alan77.. Når men sitter med en stengt gigantisk fabrikk i et marked som har eksplodert og ikke har noe vesentlig å oppdatere aksjonærene om etter å ha hastet seg inn som styreformann i ekstraordinær generalforsamling for tre mndr siden, er det all grunn til å lure på hva som skjer.
Jeg har alltid hatt tro på dette selskapet og er ikke i tvil om at dette snart tar skikkelig av, men det totale fraværet av oppdateringer irriterer meg.
Falco1
06.06.2021 kl 09:56 1722

Enda en som sitter og pjatter i vei om alt mulig svada. Null kunnskap er fellestegn for disse trolla, bortkastet tid på idioti . Nok en blokkering på en allerede lang liste.

For meg er det meget forunderlig at ikke BUTTE for lengst, har startet på sin forventede utvidelse. Svaret kommer vel.
Kvike11
06.06.2021 kl 10:43 1533

Så er vi flere som er enige, har været med i flere år, og håber jeg fortsætter som aktionær her, kursen har tidligere været oppe i 200 og det var før bilbatteri tiden, men med handel til Kina.
Og Kina åbner i følge aftale med USA for handel i starten af 2022, og ifølge af hvad RECSI selv skriver uden told.
Derud over har de allerede været i Kina og besøge kunder, går ud fra det ikke kun er for at drikke Koaliang og Whisky og The , men for at lave aftaler som træder i kraft, straks tolden er væk.
Derude over kan man læse at flere firmaer fra Kina henvender sig til RECSI.
Violet Power er stadigvæk et mysterium, hvorfor brød de aftalen, og ikke mindst hvordan kunne de meddele at de havde lavet en aftale uden at undersøge alt inden.
Virker meget amatør agtigt, er Bitcion Røkke virkelig så stor en amatør,
for selv om han ikke havde magten som formand, har han helt sikkert været med på side linien.
Skulle penge fra fortjeneste af bitcoin, bruges til køb af RECSI.
Manden Røkke har ikke sagt en lyd endnu, bortset måske på den ekstraordinære generalforsamling, hvor der blev vedtaget at , Bitcoin Røkke kunne udstede aktier til Aker og bestyrelsen ( stort set Røkke klapper ) kunne fusionerer med hvem de ville uden at spørge alle andre aktionærer.
Det er der mange aktionærer der godt kan lide, at Bitcoin Røkke kan gøre som han vil , uden at spørge de andre ejere ( aktionærer ).
Total fravær irriterer også mig meget.
Alle er vel interesseret i at kursen stiger