KrFs venstreside snakker mest om å bruke penger

Fluelort
KRF 18.10.2018 kl 13:02 329

Dessverre er vel debattinnlegget nedenfor, fra en av KrFs gruppeledere, nokså symptomatisk for venstresiden i KrF, inklusiv partileder Knut Arild Hareide. Da jeg leste innlegget, slo det meg hvor sterkt det fokuseres på å øse ut statens penger i øst og vest, mens det knapt i det hele tatt drøftes hvordan staten skal bli i stand til å benytte så mye penger.

Venstresiden i partiet, inklusiv Hareide, synes mene at de gjør gode gjerninger ved å gi bort andres penger, her skattebetalernes penger. Men det er ikke noe bibelsk over dette. Leser vi bibelen, så handler det å gi, om å gi av deg selv og dine egne penger, ikke å knabbe andres penger og så gi av disse.

Store deler av KrFs grunnfjell på Sør- og Vestlandet, består av gründere, folk med egen virksomhet, og som er fullt klar over at dersom du skal være i stand til å bruke penger, må du først av alt kunne tjene penger. Dette er hardtarbeidende folk, vår tids Haugianere, som ser viktigheten av privat næringsliv. Enkelte på KrFs venstreside deler ikke dette synet, og støtter seg mer til en sosialistiske tanke om at staten skal dominere alt og alle.

Debattinnlegg:
KrF-vegval med distriktsbriller

Når distriktspolitikken blir lagt på vektskåla for kvar KrF skal samarbeide, så vippar ho tungt i retning Sp og Ap.

https://www.dagen.no/dagensdebatt/samfunn/KrFs-vegval/KrF-vegval-med-distriktsbriller-667613

Redigert 18.10.2018 kl 13:04 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
18.10.2018 kl 13:05 329

Samtidig sier Hareide at snuoperasjonen ikke handler om penger, det er visstnok et "verdivalg".
I dag lokker Støre med økt barnetrygd hvis KrF kommer til AP. Så det handler om penger likevel....

I et og alt ser vi dobbeltmoralen her.
Fjordgubben
18.10.2018 kl 13:08 323

Nja, sosialistene bruker 99% av tiden sin til å tenke på nye måter å sløse bort penger på, og resten; 1% på å finne ut hvilke skatter som skal økes, en lett jobb, for det er alltid noen andre som må ta regningen.

Når det er sagt så er ikke de tradisjonelle «borgerlige» partiene stort bedre, kun FrP har på sitt partiprogram at de ønsker å slanke statsbudsjettet.
Redigert 18.10.2018 kl 13:08 Du må logge inn for å svare