Nanov-Kurs mot målsnoren


Når vi kommer tilbake til markedet etter 17 mai så mener jeg vi kan si at veien mot målsnora starter for Nordic Nanovektor. En lang reise for selskapet som ble grunnlagt i 2009. Sånn er det i biotech, det er et langt lerret å bleke for de som har ambisjoner om å hevde seg i konkurransen om å levere den beste kreft behandlingen til pasientene. Når Nanov bryter målsnøret så blir det en milepel for både utvikling av kreftmedisin og som børsbegivenhet det vil bli snakket om i årtier etterpå. En historisk begivenhet vi deltar i med store forventninger.

Det har skjedd en gang før det vi venter på, og historien til Algeta, søsterpartiet, til Nordic Nanovector med samme grundere som Nanov, har vel alle nå hørt så mange ganger at det holder. Men det vi trolig skal være med på i Nanov nå skjer ikke ofte. Foruten Algeta så er det vel bare Photocure som bør nevnes. Et selskap som hadde trådd vannet i mange år og ble etter hvert et glemt selskap i aksjemarkedet. I 2017 offentligjorde selskap et studie resultat som fanget min interesse, men markedet brydde seg ikke. Kursen falt videre fra 30 tallet og til lavt 20 tall. På den tiden ble selskapet knapt nevnt på forumet. Jeg lastet opp det jeg klarte på 20 tallet og i dag handles aksjen til ca 130.

Nå kan ikke Nanov og Photocure sammenliknes direkte da Photocure drev med diagnostikk med et produkt som selges for ca 1000 usd per behandling i USA og drøye halvparten i Europa. Nanov skal selge et produkt, Betalutin med en ganske revolusjonerende effekt som kreftmedisin, og vil typisk selges for ca 150000 usd per behandling- Altså en pris på 150-300 ganger den prisen Photocure får for sitt produkt.

Med dette produktet starter vi etter 17 mai på innspurten som bør bli en minnerik opplevelse for aksjonærene.
Redigert 15.05.2021 kl 23:29 Du må logge inn for å svare
focuss
26.05.2021 kl 17:29 3140

Jan.H Egberts Charman of the Board Feb 21. "Vi forventer rekruttering av ca 8 pasienter/mnd fra sent vår/tidlig sommer"

Vi mangler nå 37 pasienter og går det som styreformann sa vil vi rekruttere 24 i kvartalet fremover. Ferdig rekruttert etter 1,5 kvartaler om det går slik han sa.
Haltopen
26.05.2021 kl 17:40 3097

Han sa også 5 pr mnd frem til det skulle øke til 7-8 rundt denne tiden. Det viste seg å ikke stemme.
SomSa
26.05.2021 kl 17:54 3023


Gjør det noe hvis det tar 1 kvatall eller 3 måneder ekstra tid? Jeg har sittet med denne dritten siden 2015, heldigvis solgte jeg en god del på toppen og tradet aksjen med gode gevinst....... Jeg er fornøyd både når aksjen faller og stiger.

kaliber
26.05.2021 kl 17:56 3031

Nå ser alle hvorfor de la frem oppdateringen i går, og jeg det stemte at det ga grobunn til til spekulasjon hvorfor de ikke ventet til i dag med oppdateringen!
focuss
26.05.2021 kl 18:02 2996

Nå burde det være mer positivt med Archer dataene vi fikk i går enn det er negativt at de opprettholder guidingen som vi fikk i dag. Men folk har et kritisk blikk på det de presenterer og det skal man ha i biotec aksjer.
Kagge
26.05.2021 kl 18:03 2982

En lek, men hva tror dere kursen hadde vert om nyhetene kom samlet? Evt i motsatt rekkefølge?


Uansett hvordan man regner blir det for tight.
Med tidsløpet Focuss refererer til på 4,5 mnd er vi i midten av oktober når siste pasient starter behandlingen. Deretter litt over 3 mnd før de kan rapportere på topline i januar/februar 22.

De har et forklaringsproblem i forhold til den tidslinjen de rapporterer. Hvorfor ikke bare si de ligger 1-2 mnd etter skjema så får de heller honnør når de er ferdig før tiden. Jeg kan heller ikke forstå at gårdagens planting av info om Archer 1 var grei. Når de har informasjon som er sensitiv skal den rapporteres umiddelbart. Hvorfor skal denne regelen fravikes i dette tilfelle?

Litt synd de lyver, for caset er kjempespennende og produktet outstanding. Jeg venter litt til med å gå inn med mer for dagens info henger ikke på greip.
Stranger
26.05.2021 kl 18:05 3003

Man skal nok være realist og sige at de får nok 10+(2) inden udgang af maj. Så mangler de nok omkring 35. Hvis de skal nå det inden slutning af september for at begynde at aflæse top-line data fra oktober, så skal de rekuttere næsten 8-9 pr. måned. Jeg tror ikke på deres guide, at de kan nå at læse 3 months top-line data inden slutning af 2021. Jeg tror mere på et kvartal senere (omkring feb. - marts 2022) , er de i mål med det.

Jeg har hele tiden tatt høyde for ytterligere en emisjon og har ikke hastverk med å fylle på de nærmeste ukene.

synlig short ligger samlet fremdeles med -0.25 M som resultant, kanskje øket pr . imorgen ?, la oss få en korreksjon opp igjen .. and forever
focuss
26.05.2021 kl 18:27 2949

"patients refractory to RTX/anti-CD20, as Betalutin®’s ideal patients"
Best regards CEO ex Roche

Tror Peter Braun bli ok å ha på lag i eventuelle FDA diskusjoner.Helt opplagt når de hadde denne informasjonen, som med 100% sikkerhet ikke var dagen før presentasjonen av dårlig fremdrift.

Tror det kan være en fornuftig plan. Jeg håper at det blir en fornuftig BP avtale på geografiske områder ex USA, men ser at forhandlingskortene ikke er spesielt gode før de har topline fra en komplett Paradigme. Når selskapet har finansiert seg på emisjoner så langt vil jeg tro det er mest investorvennlig å gjøre det en gang til.

Det er det som irriterer meg med gårdagens triks og dagens mismatch mellom fremdrift og sluttdato rapport. Kommer det en utsettelse til, og såpass nær man er tom for penger at markedet grisebanker aksjen en gang til?
hgsd300
26.05.2021 kl 18:35 2914

Det blir ren spekulasjon.

Meldingen kom ved første anledning etter helg. Men selvfølgelig kan du informere Finanstilsynet om dette og be dem sjekke opp.

Det har jeg absolutt ingen interesse av, men det er opplagt at det er plantet til den dagen fordi de hadde dårlige nyheter dagen etter. Vil tro deler av markedet visste det også og dro den opp for å selge på ettermiddagen i går. Sånt er ikke greit, men relativt vanlig som jeg har forstått det.
stimar
26.05.2021 kl 18:49 2971

Hvorfor har du ikke interesse av å undersøke dine "åpenbare" henvisninger til markedsmanipulasjon fra et børsnotert selskap ?
Det er temmelig drøye uttalelser du presenterer, selv på et anonymt forum.
Redigert 26.05.2021 kl 18:49 Du må logge inn for å svare
Gullit
26.05.2021 kl 18:50 2972

Ja det er det som man svaner litt Focuss. Her leter du kun etter det positive, det er det jeg mener med å framsnakke egne aksjer. Andre steder leter du kun etter det negative. Men for all del, det er ikke noe krise det her, bare litt dårligere enn majoriteten håpet på..

Stimar. Det er ikke noe drøyt med det.
Det er relativt vanlig praksis, og er neppe nytt for Oslo børs eller Finanstilsynet. Men stygt er det. Det er jeg helt enig i.

Nå har jeg to tvilsommme aksjer og det er nano og bergenbio. De andre er kjedelige hvor det er lite å diskutere eller spekulere i (dnb, yara, salmar, rec og photocure). De bare ruller på. For meg er nano og bergenbio potensielle aksjer med superavkastning. Siden de ikke har omsetning er det produktets egenskaper og potensiale, fremdrift og selskapets ledelse som er interessant å se på. Dagens ledelse er ikke mye bedre enn tidligere ledelse om man ser det over de siste to dagene.
focuss
26.05.2021 kl 19:14 2838

Det opplagte tidspunkt for en partner å komme inn fremstår nå langt tydeligere enn tidligere. De understreker at søknad om Accelerated Approval vil bli basert på Paradigme data og initiering av fase 3 bekreftelsesstudiet. De vil opplagt ha med en partner i fase 3 studiet og på det tidspunktet har de de nødvendige forhandlingsbrikkene på plass og det naturlige tidspunkt for partnerskap. Det betyr at de må starte innledende faser med screening og lufting av interesser nå om det ikke allerede er gjort. Peter Braun kommer på banen på riktig tidspunkt. Jeg antar innledende samtaler kan være med 3-5 BP selskap. Screening, longl-list,short-list,LOI-Final Agreement.

• BLA filing with FDA for Accelerated Approval based on:
– PARADIGME data, and
– Initiation of confirmatory Phase 3 trial
• Orphan Drug Designation for 3L FL granted in US and EU in 2014
– Fast-track designation granted in the US in June 2018 for 3L FL (and in June 2020 for R/R MZL)
Redigert 26.05.2021 kl 19:15 Du må logge inn for å svare

Når det gjentas mange ganger at guidingen står uendret så blir det spekulativt å basere seg på noe annet. Fordelingen av pasienter utover i 2021 ble nok noe annerledes enn det ledelsen så for seg fordi pandemien blusset opp igjen for fullt, men samtidig har vaksinasjonen gått raskere enn de fleste hadde sett for seg, og dermed vil også grunnlaget for høy rekrutteringsrate i fortsettelsen være lagt. Uttalelser om at det ikke lar seg gjennomføre uten reduksjon i rekrutteringskravet betrakter jeg som besvergelser uten saklig grunnlag. Ingen kan garantere at vi kommer i havn som guidet, men det er nok den beste prediksjon som kan gjøres - nettopp fordi den kommer fra dem som er involvert og ikke fra dem som egentlig ikke kan vite noe som helst om dette..
Redigert 26.05.2021 kl 19:17 Du må logge inn for å svare
stimar
26.05.2021 kl 19:17 2843

Det å skrive at ledelsen i et navngitt selskap, notert på ose, har bedrevet bevisst manipulasjon med informasjon er definitivt ikke greit.
En kan stille generelle spørsmål om temaet men du er konkret i din påstand og det forplikter mer enn du tydeligvis erfarer.
bj111
26.05.2021 kl 19:18 2850

Hvis de satt med Archer1 data før i går å unnlot å melde det så er der brudd på børsens regler og kan straffes med bøter. Eneste måten å få bukt med slik svindel er å melde det til Finanstilsynet eller børsens tilsyn. Det er enkelt for er bare å sende en Mail. Så om dette er noe som er en tradisjon i Nano så bør de meldes for slik skal ikke praksis i er børsnotert selskap være. En slik melding fra aksjonærer påvirker ikke kursen så ingen grunn til å være redd for å melde om man tenker noe på kanten har skjedd.

Focuss.
Det virker som en helt riktig fremstilling. Håper det ikke er behov for emisjon før de har top line data. Dagens info ga ikke klare svar på det.

bj111.
Jeg har meldt dette tidligere, men det kommer aldri noe annet enn standard svar om at de følger selskapene tett osv. Ingenting å hente der.

Gullit
En klok mann sa en gang,»du kan håpe i ene hånden og drite i den andre og etterpå kan du fortelle meg hvilke hånd du har mest i!»

En ting er å håpe på et tall, noe ganske annet er det å få det aktuelle tallet samt forklaring på hvorfor tallet er blitt som det ble.
I dag fikk markedsaktørene tallet 10 i rapporten som kom kl 0700. Deretter fikk vi ytterligere 4 i presentasjonen. Men det som kom til å prege dagen og kursutviklingen var verken summen 14 eller ledelsen sin gjentagelse av guidingen om når avlesing av Paradigme ville finne sted.

Så nå får vi se om det var markedsaktørene som hadde rett i å gruse kursen og at ledelsen visstnok er ubrukelig, eller om ledelsen holder ord, får økt rekrutteringstakten i takt med vaksineringen og at de leverer varme til manges store overraskelse.

Stimar.

Det er et spørsmål du som aksjonær bør ta innover deg og spørre deg selv om sannsynligheten for dette når det legges frem som det ble gjort dagen før dårlige nyheter. Synes du det virker helt greit og sannsynelig at denne infoen plutselig poppet opp dagen før? Selvfølgelig ikke. Dette er strategisk plassering av informasjon de kjente før i går. Burde de meldt tidligere at rekrutteringen var dårlig også? Det er jeg mer i tvil siden dette etter tidligere flauser er lagt frem på kvartalpresentasjonene.
focuss
26.05.2021 kl 19:42 2750

Forum forum
Dagens presentasjon ga vel svar på at de ikke trenger penger før top line data. Top line data des 21. Nok penger frem til 2h- 22.

Focuss.

som jeg har skrevet ovenfor tviler jeg på denne fremdriften basert på informasjonen du gjengir. Med 4,5 mnd til siste pasient innrullet og deretter 3 mnd før man rapporterer top line er det ikke mye slakk, og da er man allerede i januar 22. Markedet sa klart i fra i dag om hva de mener om rekrutteringen i Q1, og at de ikke tror på planen videre. Hadde det vært bedre å utsette top line data til Q1/22 i dag?

Blir spennende å se rekrutteringen på neste kvartalpresentasjon i all fall. Det blir enten ferd til himmels eller rett i dass. Ledelsen har bedrevet kamuflasjerapportering, og tilliten er tynnslitt fra år med kommunikasjonsfinter og sleivspark.
stimar
26.05.2021 kl 19:59 2661

Hva mine betraktninger er vedrørende å fremsette anklager om straffbare handlinger av en navngitt ledelse?
For det første har jeg full tillit til dagens ledelse i Nordic Nanovector. Er det mulig å bli så til de grader konspiratorisk naiv at en, selv på et anonymt forum, hevder at det manipuleres med informasjon i hensikt å påvirke aksjekursen. Hvorfor i huleste skulle det bety så mye som ei bøtte møkk for nanoledelsen om aksjekursen får en midlertidig nedtur etter Q fremlagt? Det er akkurat gjennomført en emisjon mann!! Tenker ledelsen er engasjert i kommunikasjon med FDA etc heller enn å bedrive straffbare handlinger på ose.
Redigert 26.05.2021 kl 20:01 Du må logge inn for å svare
focuss
26.05.2021 kl 20:05 2697

Når seriøse diskusjoner med partner kommer i gang så kan vi jo håpe på noen bitte små lekkasjer her og der. Det er jo en viktig del av kommersialiseringsprosessen- Lekkasjer, rykter etc. Det er mange penger på bordet som for Algeta endte med 5 mrd en god tid før de ble kjøpt. Manges øyne vil være rettet mot nanov fremover. Naturlig nok.

Ja, man kan fort bli blind for fakta. Synd du ikke tar det innover deg, men kommer meg svada om anklager osv. Bare tull.
Snart kommer det melding om nye PSUer.

Det er jeg enig i, men vanskelig å treffe blink.

Jeg tror som deg om jeg forstod deg rett, at dette kommer mellom top line data og oppstart fase 3. At det kommer lekkasjer er nok naturlig, så man får følge med.
stimar
26.05.2021 kl 20:20 2595

"blind for fakta" , hva er dine fakta i innlegget om manipulasjon av info begått av ledelsen i nano??
Haltopen
26.05.2021 kl 20:50 2401

Fornuftig innlegg.

Som Einarsson sa i dagens radforsk. Selskapet kan gjerne planlegge for å Betalutin til markedet alene. Det kan også være et spill for galleriet. Kommer det et godt nok tilbud om partnerskap må dette selvsagt vurderes og veies opp mot alternativene. Her er nok Braun rett mann som dealmaker.

En deal før read-out kan gi sårt trengt kapital til pipeline, og forutsigbarhet og sikkerhet. En deal etter read-out kan være mer lukrativ - gitt gode resultater. Her har man interim-resultater å spille på.

Så spørs det om Archer kan inkluderes som en arm i fase 3 bekreftelsesstudien og gå direkte til 2L behandling. Hva med MZL og DLBCL? Fase I for Alpha? Humulatin? Når selskapet har funnet den beste veien videre får vi nok svaret angående partnerskap.

Rolling review og top line data som Merlin spekulerte i er også spennende.
Redigert 26.05.2021 kl 20:53 Du må logge inn for å svare
RIK
26.05.2021 kl 20:55 2389

Ja.Det er hjørnesteinsinvestorer og insidere som drar av gårde med det meste av pengene.Mi små kommer inn på ett forseint tidspunkt og da lemper de ut så vi blir sittende og be og håpe på at kursen kommer opp der vi kjøpte den på etter hvert.Slitsomt i lengda.hehe
Kula
26.05.2021 kl 20:57 2396

Klassisk overreaksjon det vi så i dag. Fikk plukket en god del på høyt 25-tall. Vi utsetter muligens guiding i 1-3 måneder og går ned rundt 500 millioner i market cap. Til info er et kvartal omlag 100 millioner kroner i drift. You do the math.
Jeg anser guidingen som svekket men slipper den ikke helt ennå. Det er fortsatt OK muligheter for at det går. Om ikke så betyr det i grunnen veldig lite fordi man allikevel har bevist at rekruttering har tatt seg opp og at man senest vil være i mål Ila året.

Jeg tror vi etablerer oss mellom 25-30 et sted og konsoliderer videre. Jeg tror ikke vi skal ned igjen på 22-23. så får vi glede oss til DLBCL-data som kommer om noen små uker.

Øya på ballen nå, nå er vi snart i mål.
focuss
26.05.2021 kl 21:22 2235

Når det gjelder kommersialiserings arbeidet så er det ikke så uvanlig å leie en konsulent til å screene mulige partnere worldwide som et første steg i prosessen. De er seg bevist at hele verden er deres marked. Slike konsulenter har ofte ett utstrakt kontaktnett og vet mye om hva som er de ulike selskapenes interesseområder