Karantene-regimet

Slettet bruker
15.05.2021 kl 16:14 2201

https://www.vg.no/nyheter/innenriks/i/419QPV/advokat-ut-mot-karantenehotell-fremstaar-som-en-ren-bloeff

Det viktigste er vel å unngå smitte, og ikke lage masse unødvendige byråkratiske ordninger ?

Vi tror ikke på stor smittespredning. Ekte smittespredning er neppe sant.
Slettet bruker
15.05.2021 kl 17:06 2178

Importsmitten har vært ett faktum hele tiden, pakistanere har reist og reiser hele tiden og har 10 x høyere smittegfrekvens en etnisk norske. Uten enhetlige regler på grensen vil 4 smittebølge være ett faktum før FHI får knipset i fingene. Ikke skyld på myndighetene, se på hva tallene forteller, karantene hoteller er en dyd av nødvendighet, uansett hvor urettferdig det føles for den enkelte
Slettet bruker
15.05.2021 kl 18:47 2149

Nå kommer også scanning av fingeravtrykk og bilde ved innreise meldes det på nyhetene. Fantasisk bra for sikkerheten og for de som ikke har noe å sjule, blir bare mer imponert over Erna, hun sier ikke så mye, men hun setter klare krav til vårt alles beste.
Knusle
15.05.2021 kl 19:50 2114

Fullstendig galskap det som foregår.
Hysteri og redsel i den tafatte norske befolkning. Herregud. Karantenehotell = Internering , + kraftig øket overvåkning+ Vaksinetvang... Hva faen er det som foregår egentlig?
Slettet bruker
16.05.2021 kl 08:17 2003

Du glemmer premissene, det er frihet til å forlate karantenehotellet, det er frihet til å velge om en vil vaksinere seg, at du blir bøtelagt for å bryte karantene forskriften kan prøve juridisk og opplagt får du ikke vaksinepass uten vaksine. Før som nå,valget er ditt.
Slettet bruker
16.05.2021 kl 15:58 1885

Hjemmekarantene må da være like sikkert. Og behandl pakistanere grundig, hvis problemet ligger der.
Slettet bruker
16.05.2021 kl 16:00 1880

Å forhindre overvåking trumfer påstått hensyn til sikkerhet. Dette er snikinnføring av uønsket overvåking.
Slettet bruker
16.05.2021 kl 16:01 1877

Dette uvesenet må vi signalisere at vi vil knuse i god tid før valget.
Redigert 16.05.2021 kl 17:54 Du må logge inn for å svare
Knusle
16.05.2021 kl 16:36 1861

Finally, det har du rett i, men jeg er ikke optimistisk når jeg ser hvordan saueflokken har begynt å oppføre seg. Når mediene får tenke for en , da går det galt. Det har vi sett mange eksempler på opp gjennom historien.
Må si jeg syns endel også skor seg på den grønne statsfinansierte galskapen i overkant om dagen, for de fleste forstår at dette bare er svindyr symbolpolitikk, og spill for galleriet. Gjør de ikke? Litt ufint å tømme statskassa og pensjonsfondet slik vi nå ser.
Slettet bruker
17.05.2021 kl 00:28 1739

Frihet oppnås ikke med fjas og trass vettu. Du pisser i motvind om du vil ha åpnere grenser for bløffere og kjeltringer og er imot mer effektiv og i ettertid tidsbesparende grensekontroll. Skulle vært moro å høre hvordan du forklarer at korrelasjon i pass og fingeravtrykk/bilde griper inn i ditt personvern. Karantenen er der for at for få til nå er vaksinert, og vaksinerte kan ta med muterte viruser eller de vanlige selv om de ikke er syke. De veldig barnslige brenner munnbind foran stortinget og remjer og bærer seg når det nå er snakk om måneder før de nødvendige forskriftene kan lempes på, og at en advokat kaller det en bløff kommer jo av han tenker juridikum som altså ikke holder mål hverken i praksis eller i forhold til en pandemi. Ser du mener at vi plages av byråkratiske ordninger, og hvor byråkratisk vil du egentlig ha det? Særregler for forsjellige etnisiteter, for aldergrupper, for forsjellige vaksiner? Jeg bare undres, skal da Erna ansette 100000 til å påse at alle blir ivaretatt mht sine spessielle behov? Kom deg ut av sandkassa er nå mitt gode råd da, om en stund skal du se at ting ordner seg så smått om senn for deg også.
Slettet bruker
17.05.2021 kl 09:44 1604

Hei folkens:))

Og...ta deg en bolle på gutterommet nå bodi gutten - ZnageZz....

https://finansavisen.no/forum/thread/120830/view

-TaKK-

Lykke til

Hilzen
Tille Lulla
elvikingo
17.05.2021 kl 09:45 1601

De som er vaksinerte burde slippe karantene nå, alt annet er hysteri.
Det er mange fortsatt er vettskremte, de mistet bakkekontakten i mars 2020 og trenger profesjonell hjelp til å lande igjen.
Ungdommer som tåler covid bedre enn AZ/J&J vaksinen (Ifg FHI) roper etter å få ta den frivillig.
Hvor har det blitt av risikoforståelsen i samfunnet ?
Slettet bruker
17.05.2021 kl 10:16 1577

Har jobba og drevet litt alternativ fritid ett års tid for egen del, joda savner å reise, men ikke noe stort problem, ser veldig fram til det etterhvert, men selvsagt frustrende at endel elementer saboterer raskere gjenåpning både her og ute i verden. Det er hovedsak slik forståelsen er hos folk også antar jeg. I hovedsak må karantene hotellordning bestå inntil videre, men det kunne være smidigere med raskere utslusing for vaksinerte, pensjonister med egen bolig etc, men atter er det problemet med å følge opp en rekke unntak. Men bloggere, rabiate ytlendiger og andre med utstrakt tendens til å forklare hvorfor akkurat de må ut å reise og hvor sikre akkurat de er bør absolutt settes på karantenehotell til de er garantert smittefrie, ellers går det galt, slik som statistikkene stadig viser.
Slettet bruker
17.05.2021 kl 10:29 1563

https://www.zerohedge.com/geopolitical/timeline-great-reset-agenda

Hipp hipp hurra til landets største lidelsesprofitør (med biografi på vei), og en enda mer fullstappet puppet vaggende aller fremst med å sikre seg store skattefrie internasjonale karrierer på å skremme og kue en lydig og oppskremt flokk. Regnet høljer kjedsommelig til deres ære. Planlagt og gjennomført og helt uten annen nytte enn korporatisme, lavere personlig frihet, og sterkt økende forskjeller. Vi går i VGs digitale minecraft tog og feirer fra hver vår livredde krakk. Nasjonen betyr mindre, kulturen mindre, religion er passé, kunsten stygg, den lille butikken og restauranten på hjørnet stengt - og det eneste som skal gi kortvarig glede er å shoppe på nettet av butikkene til Klaus Schwabs håndfull støttespillere. Ta på deg lydighetsbleia og muml hurra.

If you are World Economic Forum (WEF) Founder Klaus Schwab, you attempt to sell your vision of a global Utopia via a Great Reset of the world order in three simple steps:

Announce your intention to revamp every aspect of society with global governance, and keep repeating that message

When your message isn’t getting through, simulate fake pandemic scenarios that show why the world needs a great reset

If the fake pandemic scenarios aren’t persuasive enough, wait a couple months for a real global crisis to occur, and repeat step one



Redigert 17.05.2021 kl 10:56 Du må logge inn for å svare
ShoeShineBoy
17.05.2021 kl 10:42 1546

Godt over 100 tusen i Norge har blitt infisert. Knappe 800 har dødd. Medienes henvisning til studier som viser senskader har store metodiske svakheter. De siste studiene tyder nå på at senvirkningene ikke skiller seg noe særlig fra andre influensatyper. I Russland så går livet som normalt, og har gjort det lenge og knapt noen ønsker å vaksinere seg med Sputnik-vaksinen. Har de skjønt noe vi ikke har?
Unge strømmer til vaksinasjonlokalene i hopetall for å få en vaksine mot en sykdom som for de aller fleste vil fortone seg som en forkjølelse eller i verste fall influensa. De langsiktige bivirkningene av vaksinene kan være svært alvorlige Er det noen som ikke har gjort jobben sin her?
Slettet bruker
17.05.2021 kl 11:05 1510

Og i Norge er ca 80% positive og vil ta vaksine, og her er det tilgang på all mulig informasjon. Det er stor grobunn for konspirasjoner og mistenksomhet i mange fattige og mer lukkete land, det ligger i sakens natur om de f.eks har liten tiltro til egne myndigheter. Det går jo sin vante gang i Sverige også som alle andre steder, og at de er på 10 gangern av oss mht dødelighet og smitte er ikke akkurat noen solskinnshistorie og de har måttet stramme inn på det meste etterhvert slik som andre land med alternative strategier også har måttet gjøre. Da HIV kom på 80 tallet begynte folk å bruke kondom, denne gangen er det mye værre, men prisippet er det samme. Bagatellisering av dødelighet og derav bagatellisering av selve sykdomsbildet og det enkelte liv har jeg ingen sans for.
Slettet bruker
17.05.2021 kl 11:12 1501

Kraftig underdødelighet i Norge i forhold til normalår. Man kunne vurdert å stenge grensene hermetisk (men da ville man ikke fått inn influensaen og dermed ikke kunne gjennomført de ønskede tiltakene).
ShoeShineBoy
17.05.2021 kl 11:51 1473

De har tilgang til «all»informasjon i Sverige også. Høye dødstall der, men vi ser ingen stor misnøye i befolkingen. Ser ut til å være omtrent like fornøyde med håndteringen der som her. Dette er interessant. Noen mener kanskje at vi i Norge har langt større respekt for et menneskeliv enn svenskene. Eller kan det ha å gjøre med hvordan informasjon tolkes og brukes av media og myndigheter i de to landene. Hvordan samfunnsøkonomisk nytte og kostnader vektlegges? Er folk flest i stand til å avveie risiko og fordeler vs ulemper opp mot hverandre i et såpass komplisert spørsmål? På meg så virker det som det eneste målet har vært å unngå sykehusinnleggelser i Norge mens man i Sverige også har tatt andre hensyn.
bravi
17.05.2021 kl 11:54 1468

Det har vært stor smittespreding i innvandrer miljøer som har gitt f.. i regler og retningslinjer innen enkelte områder i Oslo. Det skyldes at Oslo kommune med Raymond og Stene i spissen ikke har greid å få kontroll på de miljøene. I stedet har de nå klart å presse FHI/ regjering til å få kommuner rundt omkring i landet til å gi fra seg vaksinedosene sine til Oslo området. Problemet er at Norge får for lite doser, de er avhengig av velvilje fra Eu for leveransene. Egentlig burde hele landet nå ha vært ferdig vaksinert slik som f.eks Israel, de kunne kjøpt vaksinene direkte fra Phizer. Et annet punkt er at grenser og på flyplasser var helt åpne uten kontroll i lange tider før det ble iverksatt noen ordentlig kontroll på de som kom inn i landet.
Rart om ikke disse tingene vil bli et tema i valgkampen.
Slettet bruker
17.05.2021 kl 12:33 1427

Det ser ut som at risikostyringen i Norge har gitt bedre uttelling enn i Sverige. De hadde en ytterst hardnakket statsepedimi sjef med tiltro i befolkningen, men så viste det seg da at han hadde tatt feil, riktignok innrømmer han det ikke den dag idag, men i praksis er hans strategi blitt satt tilside. Joda, de har samme info flyt, og rart å tenke på at de kunne vært på vårt nivå om de hadde valgt gjengs strategi. Ingen visste det på forhånd så ingen bør henges ut, det har vært vanskelig for alle og så lenge vi har lovende resultater er det beste å ha en oppsluttende befolkning og ikke en masse smitteøkende konflikter.
Slettet bruker
17.05.2021 kl 13:37 1390

https://www.vg.no/nyheter/i/aP6Xn5/politiet-stanset-tog-paa-rundt-150-personer-paa-vei-mot-slottet

Uæææ. 150 mennesker i dress og bunad på vei mot slottet i tog på 17. Mai mens de smilte og lo. Godt politiet var årvakne og stoppet denne skumle banden 😅


Heldigvis fikk denne koselige gjengen gå uhindret omkring og hoie og skrike med pandemivennlig finlandshette i går
https://resett.no/2021/05/16/reagerer-pa-allahu-akbar-rop-i-oslos-gater/
Redigert 17.05.2021 kl 13:47 Du må logge inn for å svare
Knusle
17.05.2021 kl 18:57 1283

Egentlig kunne det vært på tide med en seriøs diskusjon i dette landet rundt hvilken retning og resultat man ønsker seg om 10 år, 20 år, 30 år.
Lenge har landet blitt skaltet og valtet med av karrierepolitikere med sine haleheng av aktivister og mediale krefter. Tusenvis av milliarder er forduftet til prosjekter den jevne nordmann ikke aner resultatene av. Men her hjemme forfølges Ola Dunk til graven av staten om det er gjort småfeil med skatteinnberetningen.
Det står virkelig dårlig til med forvaltningen av landet, og det kan ikke ende bra.