Titan i matvarer
https://www.abcnyheter.no/mat-og-drikke/2021/05/15/195759419/tilsetningsstoff-som-brukes-i-smagodt-iskrem-og-dressing-er-ikke-lenger-ansett-som-trygt
Tilsetningsstoff som brukes i smågodt, iskrem og dressing er ikke lenger ansett som trygt
Ingrid Spilde - Forskning.no
15. mai 2021 08:56 – Oppdatert 16. mai 2021 23:40
Noen typer sukkertøy inneholder titandioksid. Det vil ofte stå som E171 op lista over ingredienser.
Noen typer sukkertøy inneholder titandioksid. Det vil ofte stå som E171 op lista over ingredienser. Foto: Terje Pedersen / NTB
En ny risikovurdering definerer ikke lenger titandioksid som trygt til bruk i mat, skriver Vitenskapskommitteen for mat og miljø.
Tilsetningsstoff som brukes i smågodt, iskrem og dressing er ikke lenger ansett som trygt
Ingrid Spilde - Forskning.no
15. mai 2021 08:56 – Oppdatert 16. mai 2021 23:40
Noen typer sukkertøy inneholder titandioksid. Det vil ofte stå som E171 op lista over ingredienser.
Noen typer sukkertøy inneholder titandioksid. Det vil ofte stå som E171 op lista over ingredienser. Foto: Terje Pedersen / NTB
En ny risikovurdering definerer ikke lenger titandioksid som trygt til bruk i mat, skriver Vitenskapskommitteen for mat og miljø.
jonic
19.05.2021 kl 18:55
1020
This has been known for quite a long time and usage is already decreased for food additives, at least in europe
Food additives market size of total Titanium dioxide market is about 1-2%. The global titanium dioxide market size is expected to grow at a compound annual growth rate (CAGR) of 8.3% from 2021 to 2028. So, total food additives use is only couple month of grow in other applications.
Food additives market size of total Titanium dioxide market is about 1-2%. The global titanium dioxide market size is expected to grow at a compound annual growth rate (CAGR) of 8.3% from 2021 to 2028. So, total food additives use is only couple month of grow in other applications.