REC Equinor + REC. Dynamitt.1.Kapitalsterke Equinor varsler gigantinvesteringer fremover ikke bare innen fossilt ,men også innen fornybar energi.

2. Om store planer om Kinasatsing sier Sætre til Finansavisen i dag: ”Vi opplever at fornybar energi tar mye større plass i diskusjonene med disse aktørene nå enn tidligere…samtidig trenger sol og vindkraften en støttespiller, og til dette er gassen godt egnet”.

3.Equinor renner over av kapital og med en sunnmøring på topp er også handlekraften stor. Rec har verdensledende teknologi innen solenergi. Kina må kutte kullkraftverkene og fordoble sin energiproduksjon før 2040 hørte vi i media i dag. India må tredoble den osv.

4.Rec + Equinor er dynamitt! Løsningene ligger i dagen! Ta tak!

Uproff
19.10.2018 kl 08:55 1190

tja, hvorfor ikke kompetansen, men gitt ett slikt senario:

Vil en ny eier være interessert i å ta over hele selskapet eller kun deler, holde det som separat børsnotert selskap?
Har Equinor per idag forretningsområde(r) med sol? hvor vil et sol selskap naturlig tilhøre i organisasjonen og hva vil være synergiene for Equinor.
Hva vil være realistisk prising av selskapet (REC)?

Green4y
19.10.2018 kl 09:00 1158

Kompetansen: veldig interessant vinkling. Kan du ikke sende en epost til Equinor eller bare "opp i nord" som vi sier - om det du spekulerer ift REC.

Og så poster du svaret fra opp i nord her. Takker på forhånd.

Ha en fin en i dag Kompetansen.

Du kan ikke mene att Rec er et solselskap? Rec lager ikke paneler eller noe annet som skaper strøm.
Green4y
19.10.2018 kl 09:34 1010

Ta invest - en del av det stooore bildet. Rec er jo gratis om dagen. Opp i nord - bruker like mye som hele REC verdien på årets julebord :-)
Redigert 19.10.2018 kl 09:34 Du må logge inn for å svare
hill
19.10.2018 kl 09:35 999


Equinor samarbeider idag med SSO i et stort sol-prosjekt i Brasil, så hvorfor ikke gå i samarbeid med SSO også?
Det kan bli meget lønnsomt for begge, om det gjøres en rettet emisjon mot EQNR, slik at REC får kapital til å innløse
sin resterende andel i Kina-anleget.


Jojo litt enig, men det er ett stort bilde ;-). Verdien er latterlig låg og det er dessverre grunner til det . Det som er spennende er rett over nyttår når 57% tollen går ut fra 5 års horisonten. Hva skjer da ? Forlengelse , økning, sletting til 0, eller reduksjon . Det blir på en måte svaret på om Rec overlever som selskap slik det er i dag . PR i dag er det ikke midler til noen ting i selskapet , annet enn så vidt å betale gjelden.