Krabber sakte men sikkert opp og tilbake og endte på eur 4,38 eller 43,7nok (4,35 eller 44,11nok intradag)

https://www.tradegate.de/orderbuch.php?lang=en&isin=NO0010785967

Nye rekorder over dammen i går kveld så mye mulig motstanden på 45nok blir testet i dag og i alle fall til uken. Med en PoC bekreftelse så er vi nok raskt tilbake rundt eminivået på 70nok og skal teste neste motstand på 73nok ... ;)Ekstra
25.06.2021 kl 09:02 2757

Kursen var 45 kroner den 31.3. (regnskap Q1). I forhold til diskusjonene om overskudd/underskudd på grunn av det konvertible lånet fra BASF hadde det vært helt ideelt med en kurs tett på 45 den 30.6. da vi avslutter Q2. Da blir det ingen støy på grunn av dette lånet. Så håper jeg de konverterer til aksjer i løpet av Q3. I følge et tidligere intervju med Bøhn så er det avtalt noen milepæler i forhold til full drift i Skive som kan trigge konverteringen.
tommbakk
25.06.2021 kl 14:36 2507

Herman* skrev Innlegget er slettet
Vel, jeg er enig med DEG. :D

Hva gjelder troverdighet fra ledelsens side, hvis de skulle komme helt på tampen av Q2 (og det er ikke mange dager igjen) og plutselig melde noe à la at det har oppstått utfordringer som gjør at de må modifisere deler av anlegget...e.l, så må jeg si at det vil ødelegge veldig mye for min helhetsvurdering.

Som du sier, de burde ha sagt under Q1-guidingen HVIS de var kjent med utfordringer.

Og bare for å understreke: jeg mener ikke å krisemaksimere eller skape mistro til Bøhn & co. Jeg tror på at det blir levert!

Det at det ventes så lenge som mulig, kan vel ha en mulig sammenheng med BASFs lånefasilitet og konvertering til aksjer...?

Men på den annen side, så skal jo ikke selskapet holde igjen info hvis de allerede nå har en konkret avklaring (altså, ift PoC)
reee
25.06.2021 kl 14:48 2493

Akkurat dette. Siden det ville vært hinsides pinlig å komme siste dagen i juni og melde forsinkelser tror jeg ikke det vil skje. Jeg tror de ville kommet fort på banen og meldt dette i så tilfelle, og derfor tror jeg at dette har gått kjempebra og alt er rosenrødt. That's my DD på POC, hvis ikke så ligger jeg tynt når dragen finner ut hvor feriepengene tok veien.

.... dagens ... :)))
tommbakk
25.06.2021 kl 18:01 2360

Håper "dragen" istedet blir veldig glad når hun finner ut hvor feriepengene ble plassert! 👍👌

God helg
Nanoq
25.06.2021 kl 21:22 2325

Quantafuels Q1-2021 webcast-presentasjon bør kunne gi eventuelle tvilere en større tro på at PoC er på plass og veldig snart blir meldt ut. Og også en sterk tro på at Quantafuel er meget godt på vei med sine ambisiøse ekspansjonplaner for en stor framtidig vekst. Og som Bøhn sa på Q1-presentasjonen: "First: industrial rollout for Europe. And later on in other geographical areas".

Og ja, jeg er 99,9% overbevist om at PoC blir utmeldt seinest før børsåpningen d. 1. juli, ellers ville de så tett på deadline allerede ha vært ute med en korreksjon, noe som Bøhn også var inne på ved Q1-presentasjonen hvis det altså mot forventning etter medio mai og de neste ca. 6 ukene skulle oppstå negative hendelser/faktorer.

Hvis Bøhn & Co. ikke hadde vært 99% sikre på at PoC kunne meldes ut i Q2, så har jeg meget vanskelig for å tro at de ville ha fortalt dette ved Q1-presentasjonen.

Jeg er overbevist om at Bøhn & Co. allerede den gangen hadde kjørt så store og omfattende testkjørsler med godt resultat at de visste at PoC var et faktum.

Quantafuel's Q1-2021 webcast presentasjon:

https://channel.royalcast.com/hegnarmedia/#!/hegnarmedia/20210514_2
Redigert 25.06.2021 kl 21:40 Du må logge inn for å svare
Hammers
25.06.2021 kl 21:58 2305

Hva du er overbesvist om er det ingen som bryr seg en døyt om.
Du var sikkert like overbevist av de 3 urinprøveglassene med "first oil".
De var en gedigen bløff som narret alle mann.

Det som gjelder er om PoC virkelig blir meldt.
Ikke at det betyr så mye for inntjening og drift ligger trolig fortsatt LANGT unna.

Hilsen Hammers

Gjeeeesp, som man roper i skogen får man kongler i munnen ... ;)

Fortsatt god helg!
Redigert 25.06.2021 kl 22:54 Du må logge inn for å svare

Mygg!!
Noe så inn I helvete med mygg!
😡

Hammers
26.06.2021 kl 02:09 2117

Jeg tenkte (faktisk) på det i kveld da jeg tok meg et glass vin utendørs.
Kikket på himmelen og grublet litt på likt og ulikt; Er QFUEL egentlig en gedigen BLØFF?

- Selskapet har holdt på med anlegget sitt i 3-4 år og fortsatt er det ikke meldt operativt.
- Hvilke investorer har egentlig hatt kjennskap til det?
- ALLE er trolig forledet til å tro at dette var et operativt selskap med et revolusjonerende konsept.
- SANNHETEN er en helt annen. Man venter fortsatt (etter de 3-4 årene) på å godkjenne egen drift (bukken passer havresekken).
- Ikke noe som helst er hittil meldt virksomt. Til samme tid renner investorenes penger ut til feilsøking og eksperthjelp.

- FERD dro seg ut. Amerikanske investorer dro seg ut. BASF og LEGO holder visst fortsatt stand - så lenge det måtte vare.
- Hvis ikke QFUEL melder PoC innen onsdag i neste uke har de brutt nok et løfte.
- Her gjelder det å følge med for de interesserte - hvem nå det måtte være.

Hilsen Hammers
Redigert 26.06.2021 kl 02:10 Du må logge inn for å svare
tommbakk
26.06.2021 kl 09:36 1990

Du er en seriøst merkelig skrue. Jeg vet jeg har lovet å ignorere deg, og det er jo i utgangspunktet DET som er eneste reelle effektive middel mot nettroll. Og make no mistanke; på forumet her, så ER du i realiteten et nettroll. Man skal jo ikke fôre de! Jeg vet det, men jeg gjør det! Why!!!!!!??

Greit nok, du er adskillig mer velformulert enn skrekkeksemplene av nettroll man ser i kommentarfeltene på f.eks VG. Og, la det være sagt, jeg tror ikke du er dum.

Men det er noe regelrett sykelig over det å bruke så mye tid som du gjør på aksjer som du ikke tror på.

Du avslutter attpåtil siste innlegget ditt med:

"Her gjelder det å følge med fremover for de interesserte - hvem nå det måtte være"...

Kødder du??

Selv de av oss som faktisk tror på Quantafuel-caset er adskillig mindre aktive med å skrive innlegg her inne på forumet enn hva du er. "Hvem nå enn det måtte være"...JADA!

Men de regelrette LØGNENE dine, de må du kutte ut.

Du sier at ingen instituelle investorer har hørt om caset.

DNB, med et av deres fond (mener det var Miljøinvest) kjøpte seg inn i Qfuel mens de var på OTC-listen, og det skjedde sommeren 2018.

Det var første gang DNB valgte å gjøre det.

Og, det var lenge før BASF gikk inn med ca 300 mil, og så Kirkby med 250 mill.

Men disse vet ikke hva de driver med?

Det er det DU som gjør?

Du driter deg så utrolig ut. Men igjen, det er jo dette sykelige og maniske over hvordan du holder på. Så egentlig skal jeg være litt forsiktig med å angripe deg. Men du er provoserende. Ufattelig sådan.

PS! Anlegget i Skive har ikke ligget uvirksomt i 3-4 år, som du også lyver om. Og dette vet du garantert også.

Det stod så og si ferdig først sommeren 2019, men så ble planlagt åpning utsatt til mars 2020...før denne lille pandemien på C slo til, som knapt nok kan sies å være selskapsspesifikt (vel, man skal aldri undervurdere hva du kan få til å fremstille det som) som medførte at endelig åpning skjedde september ifjor.

Fra sommeren 2019 til nå, det er for faen ikke 3-4 år. Selv ikke med din virkelighetsoppfatning og/eller samvittighetsløse evne til å lyve, forumets svar på Donald Trump hva gjelder å bringe "faktaopplysninger".

Skjerp deg!

Lenge siden jeg har skrevet noe på forumet, men må bare be Hammers om å grave seg ned. Vi får se hvem som ler sist Hammers.

Det er jo nesten litt tragikomisk over det hele for situasjonen Hammers er nok litt mer sammensatt enn et vanlig nettroll, men allikevel avslørende - hvordan?

Jo - han som person krever plass og har man først sluppet ham inn i varmen ved å aktivt inngå en dialog så må man også akseptere at han gjør krav på den plassen ikke ulikt hva man kunne ha forventet av feks en skrivende Bergenser.

Tidspunktene han velger er så absolutt ikke tilfeldige hvor aktiviteten hans alltid øker i påvente av viktige nyheter hvor han bevisst bruker usikkerheten for hva det er verdt og så snart nyhetene er kommet og/eller at kursen gjør et byks i positiv retning så forsvinner også vedkommende.

Dette både hver for seg og til sammen forteller at han går rundt i troen om at innlegg her på forumet faktisk kan flytte kursen i takt og retning basert på nettopp vinklingen av innleggene som skrives og av samme grunn etablerer han lukkede VOW tråder for å skjerme sin egen investering mot den samme troen.

Det han ikke virker å ha skjønt er at han faktisk bidrar til økt interesse om og rundt selskapet for det er ikke til å stikke under en stol at tråder med høy diskusjonsaktivitet er like tiltrekkende som fluepapir er på fluer og således virker imot hans opprinnelige hensikt på samme måte som lukkede tråder fjerner interessen til massen.

Mao, og ved første øyekast både irriterende og provoserende med gjentatte og repeterende negative innlegg fulle av forvridde halvsannheter og usannheter, men på den annen side så skaper nettopp dette økt interesse for caset hvor de som faktisk har noe å bidra med blir utfordret noe som igjen trigger gode og utfyllende svar. Og gjennom gjentagende dokumenterbare faktabaserte svar så blir caset mye mer belyst for den enkelte enn hva det ellers ville ha blitt med det resultat at det kommer flere nye investorer til enn de få som faller fra (om noen) så ikke ensidig negativt i så måte med selvoppfyllende profetier som faktisk virker mot sin hensikt ...

Av samme grunn ønsker jeg rekrutterings guruen og influenseren Hammers velkommen sett i lys av at hans bidrag faktisk virker mot sin hensikt og det uten at han selv forstår det .... ;)

Fortsatt god helg!
Reserven
26.06.2021 kl 13:50 1786

I snart to år har flere av BASFs fremste eksperter "bodd" på QFUELs anlegg i Skive, BASF har investert 20 millioner Euro i QFUEL, og QFUEL har fra Skive levert nafta til BASF som BASF har laget nye plast- og kunststoff-produkter av, som BASF reklamerer med. Enhver bløff hadde BASF ekspertene avslørt for lenge siden.

10.06.2021 holdt styreformannen i BASF, Dr. Martin Brudermüller, en presentasjon for ledere i store firmaer hvor han på slide 58 omtalte BASF sitt samarbeid Quantafuel:
https://www.basf.com/global/documents/en/investor-relations/calendar-and-publications/presentations/2021/210610_BASF_Exane.pdf

Påstandene dine er så dumme at du gjør deg til latter for hele forumet  :-D
Redigert 26.06.2021 kl 15:16 Du må logge inn for å svare
Herman*
26.06.2021 kl 14:21 1742

Quantafuel er selvsagt ikke en bløff, men Bøhn og Co har mistet mye tillit da de over en periode på flere år har levert en guiding som står til stryk. Hvis det er normalt å bruke x antall år for å få en fabrikk i full drift, burde de ha hensyntatt dette i sin guiding. Da de åpnet fabrikken i fjor, var det interne krefter som mente det var et år for tidlig. De fikk jo rett. Det er derfor kursen i dag er 43 og ikke 83. Når ting faller på plass vil vi selvsagt få en kraftig reprising. På 3-4 års sikt burde en market cap på 30 milliarder være nøkternt hvis de lykkes med sin utrullingsstrategi.

Hammers prater negativt=kjøpssignal.
😄
Hammers
26.06.2021 kl 14:32 1755

"Synsing og troing" om undertegnede i kjent stil. Alt uten rot i virkeligheten.
At også et uttrykk jeg tidligere har benyttet i en annen sammenheng er kopiert inn her gjør ikke saken bedre.

Fortell heller konkret hva som er usant i det jeg skriver!
Nei, det kommer nok ikke noe svar fra deg/dere denne gangen heller.
Slik er det alltid når jeg stiller litt vriende spørsmål.

Hilsen Hammers........absolutt ikke imponert over at BASF-folkene har feilsøkt anlegget i et par års tid.
Dette har trolig kostet flesk - for det er neppe noen som tror at dette gjøres som dugnad.

Etter som jeg skjønner er ikke problemet å få ut NOE Nafta, men å oppnå stabil drift over TID!
Sist jeg hørte om kapasiteten hadde man kommet til linje 2 av 4. Hva som senere har skjedd kan ikke jeg vite.

Med slik framdrift er det trolig VEL optimistisk å håpe og tro på PoC innen den 1. juli.
Jeg er spent på fortsettelsen!
Redigert 26.06.2021 kl 14:34 Du må logge inn for å svare

Ja, påstanden om bløff faller jo på sin egen urimelighet for påstår man at Qfuel bløffer så påstår man også at verdens største kjemikalie produsent (BASF) bløffer og at verdens største lekeprodusent (LEGO) bløffer - og påstanden, ja den kommer fra en liten mann med en enda mindre linjal som selv har opplyst om at han i fylla så etter svar på himmelen og som derfor ikke var edru før han lar sin egen deliriums tremens ta føringen på forumet ...

Så får den enkelte selv avgjøre hva man ønsker å tro på - valget burde i så fall være enkelt ... ;)
Reserven
26.06.2021 kl 15:13 1766

 
Frankfurter Allgemeine Zeitung (forkortet FAZ) anses for å være tysklands største og mest seriøse avis, spesielt for økonomi, finans og næringsliv, med gode kilder i alle miljøene. Og uendelig mer seriøs enn Hammers.

Ordet DE: Allgemeine (NO: Allmenne) i tittelen sier at FAZ er en avis som dekker ALLE tema/felter (nyheter fra hele verden, politikk, karrière, viten, vitenskap, teknologi, sport, friluftsliv, reiser, teater, opera, ballett, film, fjernsyn, musikk, kunst, litteratur, mat og drikke, debatt, historie, ...). I tillegg har FAZ spesialisert seg på økonomi, finans og næringsliv da avisredaksjonen er i Frankfurt, tysklands sentrum for økonomi, finans og næringsliv.

Lørdag 19.06.2021 hadde FAZ følgende artikkel om samarbeidet mellom BASF og Quantafuel:
https://www.faz.net/aktuell/technik-motor/technik/recycling-von-kunststoff-plastik-wird-zu-erdoel-ersatz-17388986.html
(GRATIS)

Google Translate oversettelse til
NORSK:
https://translate.google.com/translate?sl=de&tl=no&u=https://www.faz.net/aktuell/technik-motor/technik/recycling-von-kunststoff-plastik-wird-zu-erdoel-ersatz-17388986.html
DANSK:
https://translate.google.com/translate?sl=de&tl=da&u=https://www.faz.net/aktuell/technik-motor/technik/recycling-von-kunststoff-plastik-wird-zu-erdoel-ersatz-17388986.html
SVENSK:
https://translate.google.com/translate?sl=de&tl=sv&u=https://www.faz.net/aktuell/technik-motor/technik/recycling-von-kunststoff-plastik-wird-zu-erdoel-ersatz-17388986.html
ENGELSK:
https://translate.google.com/translate?sl=de&tl=en&u=https://www.faz.net/aktuell/technik-motor/technik/recycling-von-kunststoff-plastik-wird-zu-erdoel-ersatz-17388986.html

Tipper at det var denne artikkelen som mandag 21.06.2021 og tirsdag 22.06.2021 fikk volum og kurs til å sprette opp på Tradegate og OSE, ikke info fra BASF medarbeidere på Skive anlegget.

BASF har hovedkontoret sitt i Ludwigshafen i Tyskland, hvor de har sitt og verdens største petro-kjemiske anlegg.


Det mest interessante i artikkelen:

DE:
Genau das macht der Ludwigshafener Chemieriese BASF. Er bezieht künftig im Jahr 15 Millionen Liter Pyrolyseöl aus der ersten großen Anlage, die Quantafuel im dänischen Skive gebaut hat. Aus diesem Öl produziert BASF Chemikalien und reines Granulat, aus dem hochwertige Kunststoffe hergestellt werden. Das soll erst der Anfang sein. Die Norweger wollen eine Anlage bauen, die mit einer Jahreskapazität von rund 250 000 Tonnen Kunststoffmüll mehr als zehnmal so groß ist wie die in Dänemark. Im Jahr wird sie rund 190 Millionen Liter Öl liefern. Den wertvollen Kunststoffabfall soll Remondis einsammeln, einer der größten Abfallverwerter Europas. Die Pyrolyseölfabrik, deren Standort noch offen ist, soll 2025 in Betrieb gehen.

NO (Google Translate + meg for hånd):
Dette er nøyaktig det Ludwigshafener kjemigiganten BASF gjør. Snart får de[BASF] årlig 15 millioner liter pyrolyseolje fra det første store anlegget, som Quantafuel har bygget, i Skive i Danmark. Av denne oljen produserer BASF kjemikalier og rent granulat, hvorfra høyverdige plast- og kunststoff-produkter fremstilles. Dette skal bare være begynnelsen. Nordmennene ønsker å bygge et anlegg med en årlig kapasitet på rundt 250.000 tonn plastavfall, mer enn ti ganger større enn det i Danmark. Det vil levere rundt 190 millioner liter olje i året [til BASF]. Det verdifulle plast- og kunststoff-avfallet skal Remondis samle inn, en av Europas største avfalls-foredlere. Pyrolyseoljefabrikken, hvis lokasjon ennå ikke er bestemt, skal starte produksjonen i 2025.


Årlig 15 millioner liter oljeprodukter fra 20 millioner tonn plastavfall, kapasiteten til anlegget i Skive, passer godt med det QFUEL selv oppgir:
800 kg produkter fra 1000 kg plastavfall, fordelt som ca 750 liter oljeprodukter, og resten gass QFUEL bruker til å gjøre pyrolysen + koks og varme som QFUEL selger til bl.a. fjernvarmeanlegg.

20.000.000 kg plastavfall / 1000 kg plastavfall * 750 liter oljeprodukter = 15.000.000 liter oljeprodukter.
250.000.000 kg plastavfall / 1000 kg plastavfall * 750 liter oljeprodukter ≈ 190.000.000 liter oljeprodukter.

Når FAZ skriver at QFUEL skal bygge et anlegg for 250.000 tonn plastavfall/år, er spørsmålet om det er en misforståelse, en feil/typo, eller om en av FAZ sine kilder hos BASF har sagt litt mer enn vedkommende burde på nåværende tidspunkt.


Ingen tvil om at BASF satser grønt. Sammen med svenske Vattenfall skal BASF bygge verdens største havvindpark:
https://www.faz.net/aktuell/wirtschaft/unternehmen/basf-baut-mit-vattenfall-den-groessten-windpark-der-welt-17405856.html
(GRATIS)

Google Translate oversettelse til NORSK:
https://translate.google.com/translate?sl=de&tl=no&u=https://www.faz.net/aktuell/wirtschaft/unternehmen/basf-baut-mit-vattenfall-den-groessten-windpark-der-welt-17405856.html

Redigert 26.06.2021 kl 20:32 Du må logge inn for å svare
Herman*
26.06.2021 kl 15:38 1730

Thesistulling skrev Innlegget er slettet
Hva med å la Hammers hvile i fred?

Partnere generelt er en ting, men verdensledende partnere sier noe helt annet og det med tyngde. BASF og LEGO har begge vært små og over tid har de blitt verdensledende nettopp fordi de er dyktige - dyktige til å se muligheter og ikke minst materialisere de - det at det nettopp er slike tunge og dyktige partnere som nå ser mulighetene i og dermed har troen på Quantafuel burde aldri så tvil om seriøsiteten til nettopp Quantafuel og deres teknologi for verken BASF eller LEGO ville ha spent tid og penger på et prosjekt og en teknologi de ikke mente var liv laga.

Ser man tilbake på historien til et hvilket som helst vekstselskap så er det ingen - jeg gjentar ingen som noen gang har bygget den første fabrikken med en uferdig teknologi uten forsinkelser, men når det er sagt så har også de neste fabrikkene kommet veldig mye raskere når blueprint først kom på plass og det er nettopp blueprint QFuel nå er i sluttspurten av å ferdigstille og deretter vil veksten med tilhørende inntjening komme for fullt og det i et veldig tempo for som vi kjenner til så er betydelige ekspansjonsplaner allerede klare.

Man burde heller være glad for at man faktisk har denne muligheten til å kunne bli med på denne reisen og det til en godt rabattert inngang (40 tallet vs 70) - en rabatt som veldig snart vil være historie så snart blueprinten (PoC) er en realitet og akkurat det kan bli meldt hvilken dag som helst.

Muligheten er der, men valget - ja, det er ene og alene vårt eget ... ;)
Redigert 26.06.2021 kl 16:08 Du må logge inn for å svare
Hammers
26.06.2021 kl 15:58 1766

Den 9. sept 2020 skrev jeg denne tråden; https://finansavisen.no/forum/thread/113088/view

Også DEN GANG var det "alle mot en"! Som vanlig når det gjelder mine skriverier: Den ENE har alltid rett.
I QFUEL som f.eks i NAS der jeg vel var den eneste som sendte advarsler den påsken selskapet i følge alle andre skulle kjøpes opp.
Resten har vært en grusom opplevelse for de som også den gang var mest opptatt av harselas.

Chartet til QFUEL viser denne utviklingen fra min gratulasjonstråd ble publisert;
https://s3.tradingview.com/snapshots/a/AoPwyZQQ.png

Hilsen Hammers
oivindl
26.06.2021 kl 16:40 1711

"Også DEN GANG var det "alle mot en"! Som vanlig når det gjelder mine skriverier: Den ENE har alltid rett."
-Hammers

La oss ikke håpe det gjelder i WOV, da ligger vi aksjonærer dårlig an.