Basel III - papirgull vs fysisk gull - slutten på manipulasjon?


Basel III "reguleringer" skal innføres 28 juni for europeiske banker, og 1 januar 2022 for britiske banker.

Papirgull må nå backes av fysisk gull, 1:1 ratio

https://www.investing.com/analysis/basel-iii-could-be-golds-best-friend-200562335

Det kan bli gode tider gull og sølv fremover.

De kan kanskje snart få litt mer på billigsalg ettersom president Moron skal hjelpe vennene sine innen Rothshield finans at avslutte gullshorten sin før Basel lll v.hj.a den franske borgers penge…
Realist
10.06.2021 kl 12:24 655

Ifølge offisielle kilder har Kina's sentralbank en gullreseve på 1948,3 tonn gull. Enkelte uoffisielle kilder hevder imidlertid at Kina i det skjulte har dumpet dollar og kjøpt gull slik at deres totale beholdning nå er ca. 20.000 tonn. I tillegg har kineserne "privat" ca. 17.000 tonn. Tipper at den kinesiske valutaen med tid og stunder kommer til å bli konvertibel med gull, og at den etter hvert kommer til å erstatte dollar som verdens reservevaluta. Dette vil være positivt for gull.

https://www.youtube.com/watch?v=IZRrfs8vZfQ
tf13
08.06.2021 kl 10:35 756

Sentralbanker kjøper gull, ikke Bitcoin. Sjefen for ECB har til og med sagt at de aldri kommer til å kjøpe Bitcoin.

Gull går veldig under radaren for øyeblikket, det er mye snakk om Bitcoin her og Bitcoin der, mens sentralbankene kjøper gull. Man kan jo lure på hva de planlegger :) Sentralbankene kommer til å bruke XRP som en bro-valuta for deres egne digital valutaer. XRP kanskje blir backet av gull??????

Bitcoin kommer aldri tilå bli brukt som betalingsmiddel for dagligdagse ting, da nettverket er altfor tregt. Ved høy belastning, tar det timesvis før transkasjonen går igjennom, dyrt er det også. Man kjøper ter brød for 15 kr, men så koster det 20 kroner å betale. Kommer ikke til å fungere.

Om verdens befolkni g skal sikre seg å kjøpe gull sølv ja da er det ikke mye gullreserver igjen å gull har knekt all motstand rent teknisk.om du ikke får brød for sedler da er gull eneste vei eller kanskje Bitcoin.

Befolkningsveksten sier sitt også.
Redigert 06.06.2021 kl 22:45 Du må logge inn for å svare