De neste shortsqueeze aksjer på Wall street !


BlackBerry Limited (BB), Sundial Growers Inc. (SNDL), Palantir Technologies Inc. (PLTR), og SOS Limited (SOS)

Dette er 4 US aksjer som nå er på vei inn i en Enorm shortsqueeze med vanvittig potensiale den nærmeste tiden.

Etter at GME og AMC allerede har tatt ut sitt potensiale for denne gang, står ovenstående aksjer nå i full fokus.

Lykke til :)
Redigert 03.06.2021 kl 09:32 Du må logge inn for å svare

Nja, kan også nevne ocgn som venter en eua filing fra fda i usa for bharat biotech sin covaxin vaksine. Kommer til å eksplodere... Flytter meg til de fire overnevnte etter ocgn er approved, hvis de ikke allerede ikke har kjørt av gårde.
Janic
03.06.2021 kl 10:41 3407

Takker for tipset. Kanskje jeg bytter litt jeg og etterhvert motsatt vei,
men etter at potensialet er tatt ut på noen av de 4 ovenstående, så høyt opp at jeg får høydeskrekk :)
Harooz
03.06.2021 kl 13:34 3297

GME er langt fra over.

Hva er short % på de du har nevnt?

Nå er det rett før folkens. 95% sikkert EUA filing ila denne uken før shareholders meeting den 11.06. 2-3 uker før approval. canada ønkser vaksinen og delegert distrubusjonen til ocgn(sist uke)... mye som skjer nå. startet testing på barn mellom 2-18 år. null alvorlige bieffekter enda. ligger på 78-81% effektivitet og bygd på gamlemåten (tilsvarende som polioteknikken)

shortvolumet duppet før helgen. ingenting er sikkert men når fauci har snakket varmt om den så er det positivt. 3. mest omtalte aksjen i usa og stocktwits etter gme og amc...
http://shortvolumes.com/?t=ocgn
HP17
07.06.2021 kl 18:19 2973

Hvilke er de beste sidene i USA for å følge diskusjon og shortinteressen?

Reddit og stocktwits (og en mengde betalingssider som ikke fungerer) og stocktwits var bedre enn twitter en gang i tiden, nå er det mye fjas. Kan selvsagt få noe vettugt men når 20k - 130k folk er på samme ticker så blir det mye rart. Institusjoner kjører stastiskker på bull og bear og det ryktes at det er mange fake kontoer som forsøker å endres folk mening, og klart når 100k får panikk så stuper jo kursene eller motsatt...
utkant
07.06.2021 kl 22:49 2715

Moro med videre opp for Gamestop og AMC. Tipper det snart er noen HF som går overende med dertil ny FOMO når kursene fortsetter å gå... Tenk om det kom en melding om at Melvin gikk overende og måtte likvideres... Disse aksjene hadde gått fette bananas kun på FOMOen...
utkant
08.06.2021 kl 16:41 2411

Håper den går videre opp mot 400$ og skaper en psyko FOMO for i morgen og resten av uken...
JReacher
09.06.2021 kl 12:22 2206

Hvordan ser en statistikk på de mest populære tickerne på https://www.reddit.com/r/wallstreetbets/?
(ref under)

Clover Health (CLOV) and Wendy's (WEN) were the stars on Tuesday, rallying after shares became the most popular tickers on wallstreetbets, the Reddit forum tracked closely by traders, media members, and Wall Street pros alike for signs of where retail investors might throw their weight around next.
https://finance.yahoo.com/news/retail-traders-yolo-a-second-time-100230462.html
HP17
09.06.2021 kl 21:05 2064

Reddit er bra. En må bare filtrere bort litt støy for å finne de beste tipsene. Hadde aldri trodd GME kunne nå USD 500-1000 og AMR rundt USD 100, men nå utelukker jeg ingenting. Sitter selv med en liten post på 35 stk i GME med inngang USD 284,5. Har vært ut og inn flere ganger denne våren og ventet nå egentlig på en ny kollaps ned til USD 40-50. Når den aldri kom så er det gøy å ha spenningen på kveldstid og går det til himmels så er det en bonus.

Det var vel ingen som trodde. Heller ikke de største hedge-fonda som økte kreditten sin i stedet for å ta tapet og tapte gjorde de.

Men Breaking News!! Blanda nyheter rundt OCGN. Litt vanskelig å tolke, men amerikanske FDA anbefalt OCGN å kjøre på en full approval i stedet for en EUA. Kursen falt på sitt laveste 4.73 pm tid. Mye panikk, men det er noen artikler på reddit nå som mener at FDA skal godkjenne OCGN som distributør av Covaxin til US på rekordtid da Bharat Biotech som produserer vaksinen viste frem mye og lovende data som håndterer hittil alle varianter 100% mot alvorlig sykdom og 78-80% effektivitet på full beskyttelse. Ingen alvorlige bivirkninger slik som alle de andre har (AZ, JnJ, Pfizer, Moderna og Sputnik). I tillegg har OCGN en avtale på at de får 45% av alle inntekter (Normalt får en distrubør/agentur i dette sjiktet rundt 30%), det skjedde sist uke, og sist uke fikk OCGN i tillegg agenturet på Covaxin til Canada. Tar litt lengre tid, og faller 30% nå. Vil tro denne er tilbake til 10$ in no time.

Heftig short i GME og AMC, en liten rebound? Følger OCGN med argusøyner. Mulig D-dagen i dag hvor man forventer å høre om hvilke verdi endret strategi etter at FDA anbefalte OCGN å gå får inn full BLA, i stedet for en EUA. Tar noe lengre tid og fordrer at selskapet går gjennom en Fast Track -prosess. Det som tilsier en Fast Track -løp er at MRNA vaksinene har fått flere med hjertetrøbbel i aldersgruppen 16-24 år uten at man vet årsaken. Økende skepsis til MRNA vaksiner, spesielt i USA og ser bl.a. at politikiere og medisinske eksperter ønsker en større grad inaktiverte filtrerte vaksiner som bygd på gamlemåten selv om produksjonstiden er noe lengre. Da er Covaxin en av flere alternativer som er svært attraktive. Heller ikke meldt om alvorlige bivirkninger som følge av vaksinen i land som allerede har godkjent den. OCGN er litt på dypt vann og de må komme opp med noe vettugt i dag eller i nærmeste framtid. Dette er gull eller gråstein, ingen middelhavsfarer, og et høyt spill.

Bharat Biotech la ut tallene fra Phase3 på covid-vaksinen Covaxin på fredag. I morgen kommer OCGN-aksjen til å fly! 🚀

Som nevnt tidligere. Bygd på gamlemåten med innaktivt virus og ingen alvorlige bivirkninger - hittil.
Ser ut til å håndtere Delta bedre enn Pfizer som fikk rapportert en effektivitet på 64% mot Covaxins 65,2%.
Generelt er Pfizer ca prosenten høyere på alvorlige sykehusinnleggelser. På generelle covid-symptomer er Pfizer en god del bedre.
At ikke norsk media har omtalt denne vaksinen er helt merkelig (bortsett fra en "indisk selvlagd vaksine" - som er nedlatende og tåpelig). OCGN kommer til å få Fast Track for BLA hos amerikanske FDA, EUA i Canada og mulig EUA hos EMA. Just watch it!


https://www.bharatbiotech.com/covaxin.html

A total of 25,800 subjects have been enrolled and randomized in a 1:1 ratio to receive the vaccine and control in a Event-Driven, randomized, double-blind, placebo-controlled, multicentre phase 3 study.

The purpose of this study is to evaluate the efficacy, safety, and immunogenicity of COVAXIN® in volunteers aged ≥18 years.

Of the 25,800 participants, >2400 volunteers were above 60 years of age and >4500 with comorbid conditions.

COVAXIN® demonstrated 77.8% vaccine efficacy against symptomatic COVID-19 disease, through evaluation of 130 confirmed cases, with 24 observed in the vaccine group versus 106 in the placebo group. The efficacy against severe symptomatic COVID-19 disease is shown to be 93.4%. The efficacy data demonstrates 63.6% protection against asymptomatic COVID-19.

Safety analysis demonstrates adverse events reported were similar to placebo, with 12% of subjects experiencing commonly known side effects and less than 0.5% of subjects feeling serious adverse events.

COVAXIN® Effective Against Variants of Concern:
It has proven to neutralize the variants - B.1.1.7 (Alpha) first isolated in UK, P.1- B.1.1.28 (Gamma) & P.2 - B.1.1.28 (Zeta) first isolated in Brazil, B.1.617 (Kappa) first isolated in India, B.1.351 & B.1.617.2 (Beta & Delta) first isolated in RSA & India.

Efficacy data demonstrates 65.2% protection against the SARS-CoV-2, B.1.617.2 Delta variant.
Redigert 05.07.2021 kl 22:40 Du må logge inn for å svare

Synes jo at 5000 pr. mn doser hvor «subjects feeling serious adverse events» var gaaaanske høyt. Blir mye ramaskrik av slikt i land som har råd til å kjøpe andre doser med lavere bivirkning og høyere virkningsgrad.

ja, men definesjonen på alvorlighetsgraden på bivirkningen som er 0.5% er ikke beksrevet her. Det er ikke meldt om hjerteproblemer, blodpropper eller død som følge av vaksinen i hverken P1, P2 eller nå i P3. Det er nå satt 7m doser pluss i verden og ingen dødsfall eller varige komplikasjoner er meldt.
Påstand er at det blir ramaskrik dersom et fattig land mistenker alvorlige bivirkninger. Med tanke på alle den konflikten Bill Gates har opplevd med sin poliovaksinasjon i enkelte afrikanske land.
India "kriger" om å være verdens største vaksinasjonsprodusent utover covid-19 og er ingen mikkemus på forskning i helse, selv om enkelte vestlige rike land liker å tro det. Kan heller ikke se at Pfizer og Moderna har bedre resultater som gjelder bivirkninger. AZ og JnJ er ille. AZ sin Covishield er faktisk stort sett produsert i India og de sliter med akkurat det samme som vi gjør. Melder om blodpropp, slag og død omtrent hver dag og er en sannynlighet for at AZ blir bannlyst i India også.
Sputnik V er bygd på samme måte som AZ men har tydeligvis klart å filtrere ut avfallsstoffene som forårsaker blodpropp, uten at vi vet hvorfor enda. Hvis dette stemmer så er sannynligvis Sputnik V bedre enn Pfizer og Moderna, men gjenstår å se om Russiske myndigheter er villig til å dele informasjon.

Riktig nok fra en amerikansk lobbyist som har lagt sin elsk på covaxin men greit oppsummert.
https://www.americanbazaaronline.com/2021/07/05/covaxin-the-best-vaccine-you-cant-get-446210/

men.... OCGN er 18% pluss i pre-market akkurat nå 👌