M. Vest Water, oppkjĂžpskandidat, vakumcase, aggressiv vekst.

Davinci_me
MVW 06.06.2021 kl 14:47 5629

Siden Mvw ble notert har jeg lest mye om selskapet og kjenner til teknologien og hvor bra den er.

Kort fortalt skal i dag gjennom gÄ disse hovedpkt.
– MVW har et produkt som er best pĂ„ pris, kvalitet og miljĂž
– ECHA sitt lovforslag som forventes vedtatt i EU ila kort tid
– MVW som oppkjþpskandidat.
– MVW begrensede frie aksjer i markedet – sammenlignes med Everfuel, vakumcase.
- MVW som spekulasjonsobjekt.
- Teknisk analyse av aksjen.
- Egne vurderinger.

Mvw gikk pĂ„ bĂžrs pĂ„ en IPO pĂ„ 12,50 – nĂ„r jeg hĂžrte kursen forsĂžkte jeg Ă„ tegne for alt jeg hadde – jeg mener den var totalt feilpriset. De kunne fint hentet penger mellom 25-30 kr, interessen var stor og det var kun fĂ„ utvalgte som fikk tildeling. For et halvt Ă„r siden.

M Vest Water er et miljĂžteknologisk selskap som har utviklet unike produkter og lĂžsninger for bĂ„de industriell og kommunal vannrensing. Selskapets hovedprodukt, NORWAFLOCℱ, er et 100% grĂžnt og miljĂžvennlig bindemiddel («flokkulant») som tilsettes avfallsvann. Flokkulanten binder sammen og koagulerer avfallspartikler til stĂžrre enheter som deretter kan filtreres vekk. Produktet kan binde avfallspartikler >99% mindre enn de minste partikler konvensjonelle flokkulanter brukt i dag kan binde. Resultatet er et betraktelig renere og bionedbrytbart vann som kan slippes ut i sjĂžen uten miljĂžmessige konsekvenser.

Mvw har et produkt som fjerner skitt i vann fra industri i all hovedsak. I utgangspunktet jobber Mvw inn mot oljeindustrien men Ă„pner nĂ„ for Ă„ skalere opp produksjon inn mot oppdrett, gruvedrift, industri i europa herunder kosmetikk mm. Mvw er et selskap lokalisert i Bergen – med CEO Stein Giljarhus og CTO Atle Mundheim. FĂžr helgen fikk jeg i stand en intern Q&A etter siste dagers oppgang med Fearnley med utvalgte investorer. Selskapet hadde ogsĂ„ presentasjon hos Xtrainvestor sist fredag ifbm notering.

Produktet er ikke giftig og ikke skadelig for ytre miljĂž, det er prĂžvd ut og kommersialisert – olje og gass med stor suksess. Flokkulant - hjelper forurenset vann bionedbrytart ingen overskuddsflokulant ut i avlĂžp. Dette er altsĂ„ et produkt som ikke setter miljĂžavtrykk men som renser kontaminert vann til Ă„ kunne slippes ut i havet– med de nye EU karavane, kan dette bli det neste stor industrien innenfor ESG.

Dette vil oljeselskapene spare enorme summer pĂ„ – i dag frakter PSV forurenset vann inn til land. Det kan det bli slutt pĂ„. Det beste av alt er at oljeselskapene fĂ„r grĂžnt stempel i boka, og har noe Ă„ vise til aksjonĂŠrene. Det er en klassisk vinn vinn. Ila det neste Ă„ret tror jeg alle aktĂžrene i NS blir pĂ„lagt Ă„ benytte seg av Mvw sin teknologi, da det er eneste som tilfredstiller EU`s krav.
Videre opplyser selskapet at de vil satse inn mot fĂžlgene industri neste Ă„ret.

- Olje og gas upstream/downstream
- Oppdrett
- Shippiing
- Kommunale aktĂžrer
- Gruvedrift
- Papirindustrien
- Kosmetikk

Kort fortalt er selskapet sitt produkt unikt – produktet er konkurransedyktig pĂ„ pris, miljĂž og kvalitet..

I olje og gas industrien installerer man et anlegg – som tar kort tid og er liten kostnad. En engangskostnad. Deretter kjĂžper oljeselskapene den unike vĂŠsken og forholdblandes pĂ„ site av mvw sine folk, altsĂ„ styrkeforholdet. Her er litt av modellen – man mĂ„ blande ut forskjellig fra oljefelt til oljefelt. Det er altsĂ„ ikke noen fasit. Her er mvw og Atle Mundheim i verdensklasse.

Videre fakturer selskapet lĂžpende oljeselskapene for bruk av virkemidlet som bli tilsatt renseprosessen. Dette vil vĂŠre en gjentagende inntekt Ă„r over Ă„r.

Selskapet har en aggressiv vekstmĂ„l og Ăžnsker allerede i 2022 og omsette for 75 millioner kroner. NĂ„r man vet at markedet for vannrensing i verden, fĂžr ECHA sitt lovforslag var pĂ„ 155 mrd. us dollar - har en stabil og ikke syklisk vekst 67% - i 240 mrd us dollar i 2027. Kostnadskonekvensene for vannrensing vet man pr nĂ„ egentlig ikke helt omfanget av. Overnevnte tall er en indikasjon – konservativ sĂ„dan.

ECHA – Europeen Chemical Agency, har utarbeidet et lovforslag som sier blant annet at mikroplast over 100 nanometer blir forbudt – det vil nok gis noen dispensasjoner, men storindustrien mĂ„ forberede seg pĂ„ Ă„ utfĂžre tiltaka i sĂŠrlig grad vannrensing ifbm. produksjon at produkter innholdene mp. Dette er en enorm tigger for vannrenseselskaper verden over. Flere hegdefond har posisjonert seg i verdipapir som vil tjene pĂ„ denne lovendringen. MVW sitt produkt fjerner mikroplast som er mindre enn 100 Nanometer.

NÄ man vet at Mvw sitt produkt er best pÄ miljÞ og pris, da er det bare et tidsspÞrsmÄl fÞr noen av de store i verden sluker hele selskapet.

MVW er et grĂžnt teknologiselskap og skal prises der etter det gjĂžr det ikke nĂ„ – noen fasit pĂ„ hva som er rett pris her nĂ„, begir jeg meg ikke inn pĂ„. Det blir for spekulativt. Men at IPO ble satt konservativt og at stĂžrre aktĂžrer snuser pĂ„ selskapet – det er jo Ă„penbart. Hvis ikke hadde ikke volumet vĂŠrt der den der.

Hvis det stemmer at selskapet har den mest miljĂžvennlige vannrensemetoden inn mot industri som er konkurransedyktig pĂ„ pris og enestĂ„ende pĂ„ kvalitet – er det helt Ă„penbart for meg at selskapet pĂ„ et tidspunkt vil komme i spill – altsĂ„ forsĂžkt kjĂžpt opp.

Mvw – spekulasjonsobjekt.

M Vest Invest AS og Norwegian water technology eier hele 75,71% av selskapet.
Disse aksjene er det lockup pĂ„ i 6 mnd. Resterende person pĂ„ topp 20 som deltok i emisjonen – som kontrollerer ytterligere 17% - er i all hovedsak investorer som er inne for the long run. Det nevnes at det kan vĂŠre sĂ„pass lite free float (frie aksjer til salgs i markedet som 6-7%) mye aksjer bytter hender her om dagene, og selskapet har omsatt nĂŠr 3 millioner aksjer siden mandag sist uke. M. Vest Water sammenlignes av en av Norges beste tradere Erlend Henriksen med Everfuel – som dro fra ca. 20 kr til 183 kr – etter sin bĂžrsnotering. Ref. podkasten aksjesladder.

Dette er statements som tiltrekkes av spekulanter utenfor Norges grenser. Jeg tror personlig at aksjen kan ha mye Ă„ gĂ„ pĂ„ – og jeg tror at noen «stĂžrre» aktĂžrer vil dra denne opp mot tre-sifferet for sĂ„ Ă„ sette short. La det vĂŠre klart det tror jeg ikke er fundamental oppgang herifra – men mer som et spekulasjons bet og posisjonering fĂžr EU lovendring i sommer.

Jeg kommer til Ă„ eie M.V.W inntil lovforslaget blir gjennomfĂžrt – inntil da blir dette en moro aksje og trade i.
Vil presisere at aksjen er risiko, men fĂžler for den vĂ„kne investor/trader er RR ok nĂ„. Nedside ca. 10 kr – oppside mye hĂžyere. IPO burde ikke vĂŠrt under 20 kr, tror ikke vi skal under det igjen. Aksjen handles nĂ„ til 29 kr.

TA aspekt.

Intradag fredag – satt selskapet det man kan kalle en bullish dobbel bunn pĂ„ 26 kr. I det vi traff den kom horder av folk og kjĂžpt, og kjĂžpte den godt oppover. Det ble omsatt mer pĂ„ 28.80 enn 26. Det viser investorers vilje til Ă„ eksponere seg for denne – sĂ„ tradere her har nok ikke trengt Ă„ gi seg med det fĂžrste.


Egne vurderinger – Ă„ skrive et innlegg om et selskap som har mer enn doblet seg gjĂžr en enten til geni eller idiot i tiden som kommer. Dette er ingen anbefaling, bare min vurdering av sammensatt informasjon om MVW siste uken. Det jeg derimot fĂžler meg trygg pĂ„ er at selskapets teknologi vil bli sĂ„pass attraktiv etterhvert – at dem vil bli kjĂžpt opp for en sum langt hĂžyere enn dagens kurs. At MVW sitt produkt er unikt med tanke pĂ„ fjerning av mikroplast under 100 nanometer og at det gjĂžres uten kjemikalier – gjĂžr dette unikt! EU triggeren er enorm.


monkeytail
21.06.2021 kl 15:15 1935

Hei DaVinci
Hvordan vurderer du Sorbwater sin flokkulant Sorbfloc mot M Vest sin flokkulant Norwafloc. Begge er grĂžnne produkter som benyttes i vannrensing. Og hvilket av selskapene mener du har kommet lengst i utviklingen.?
Slettet bruker
21.06.2021 kl 11:31 2072

Vel, aksjen er kanskje grei nok den. Men hvilken interesse har Fearnley av Ä hausse den hvis de ikke har fÄtt et oppdrag som betaling
Slettet bruker
07.06.2021 kl 11:42 4293

Teknisk sÄ ser denne ikke sÄ bra ut, godt mulig at kursen pÄ kort sikt skal ned til mellom kr 18-20 om det ikke kommer noen nyheter?
Slettet bruker
07.06.2021 kl 01:23 4773

Denne kommer til Ä gÄ nesten uten motstand helt frem til det meldes nyheter/analyser, som igjen vil forsterke vakum effekten.
alex70
07.06.2021 kl 01:16 4786

De store kom fĂžrst i kĂžen

Trioen har hatt 140 prosent verdistigning pÄ sine aksjekjÞp etter bare en drÞy uke pÄ bÞrs. For dette var ikke en helt vanlig bÞrsnotering. For det fÞrste ble nÊrmest samtlige emisjonsaksjer fordelt til ankerinvestorer fÞr emisjonen kom i gang.

Av en samlet emisjon pÄ 100 millioner kroner tok Trond Mohn, Nordea, Hermine Midelfart og Edvin AustbÞ aksjer for 80 millioner. Menige investorer mÄtte slÄss om de siste 20 millionene.

Og blant disse 20 millionene ble samtlige amatĂžrinvestorer bortvist. Kun profesjonelle investorer fikk tildeling.

Gamechanger

M Vest handler om en lÞsning som ved hjelp av kjemikalier og utstyr fjerner forurensing fra vann, inkludert giftige substanser. Prosessen skal ifÞlge selskapet vÊre miljÞvennlig og kunne brukes pÄ en stor mengde spillvann i ulike industrier.

NorwaFlock er merkenavnet som omtales som en «gamechanger» i et marked som Ärlig utgjÞr 155 milliarder dollar.

Selskapet ble grunnlagt i 2017 av et team med lang erfarin gfra forskning og utvikling innen vannrensing i olje- og gassindustrien. Mest sentral er Atle Mundheim, som bÄde er stor aksjonÊr og teknologidirektÞr.

Psychodad
06.06.2021 kl 23:30 4908

Hvis du hadde turt Ä spÄ... Hva kunne tallet blitt da? Vi tar tallet med en stoooor klype salt og holder deg selvfÞlgelig ikke "ansvarlig". Men gÞy med litt crazy what if.
Davinci_me
06.06.2021 kl 22:29 5051

Er det nok tradere som er villig Ä ta posisjoner sÄ blir nok denne sendt mye hÞyere enn jeg vÄger Ä spÄ.
Mallone
06.06.2021 kl 21:14 5193

Enwa er omtalt i morgendagens FA, 850 mill i ordrereservw og nedringt av beilere. Konkurrent? Renser de like godt som NVW.?
MwilliamM
06.06.2021 kl 16:33 5485

LĂžnner seg som regel Ă„ fĂžlge deg har jeg skjĂžnt.
Stemmer det at Mcap er ca 810 mill pÄ dagens pris? Har jo gÄtt helt vannvittig de siste dagene.
NĂ„r kommer korreksjonen?
Redigert 06.06.2021 kl 16:35 Du mÄ logge inn for Ä svare
Psychodad
06.06.2021 kl 15:34 5576

Meget glad jeg kom meg inn her. Ser virkelig fram til ferden framover👍