MiraiEx Anmeldelse: Utvalg, Sikkerhet, Gebyrer og Mer ✔️

Anatoly
07.06.2021 kl 19:19 527

Som den ledende kryptobørsen i Norge har MiraiEx blitt en populær startplattform for nye kryptoinvestorer. MiraiEx tilbyr et bredt utvalg av tjenester på plattformen, inkludert kryptovalutainvestering med 1 klikk, en avansert handelsplattform, egne kontoer for bedrifter og et unikt verktøy for automatisk skatteberegning.

I min anmeldelse av Miraiex vil jeg gå gjennom følgende:

1. Hva er Miraiex
2. Hvordan kjøpe kryptovaluta
3. Er børsen trygg?
4. Kryptovaluta-utvalg
5. Gebyrer
6. Andre Funksjoner
7. Konklusjon

NB: Registrerer du deg på MiraiEx gjennom en henvisningslink får du Bitcoin verdt 40 NOK i velkomstbonus: https://miraiex.com/affiliate/?referral=2467ad94

__________________________________

1. Hva er MiraiEx?

MiraiEx er en Norsk kryptovaluta exchange som startet i Mars 2019, og de har allerede vokst til å bli Norges største kryptovaluta exchange. Plattformen drives av et team på ca. 10 personer, hvorav flere i teamet har jobbet med blokkjedeteknologi helt siden 2013.

Exchangen har gjort det enkelt for Nordmenn å handle krypto, de fleste plattformer krever i dag at du sender inn dokumenter og passbilde for verifikasjon, men MiraiEx revolusjonerte dette med å være den første børsen som verifiserte brukere enkelt på 1 minutt gjennom BankID.

Volumet har i 2021 allerede nådd over 2 milliarder kroner.

__________________________________

2. Hvordan komme i gang med å kjøpe og selge kryptovaluta på MiraiEx

Veiledning:
1. Registrer deg på MiraiEx og verifiser deg med bankID: https://miraiex.com/affiliate/?referral=2467ad94
2. Trykk på "overføringer på hovedmenyen, og velg valutaen du ønsker å sette inn
3. For å sette inn NOK for å kjøpe kryptovaluta trykker du på "sett inn penger" under bank. Du kan sette inn penger med vanlig bankoverføring (tar ca. 1 virkedag), eller gjennom Neonomics hvor du får pengene med en gang.
4. Når pengene er på konto kan du kjøpe kryptovaluta med gjennom "kjøp og selg" for handel med 1 klikk, eventuelt gjennom "avansert handel" dersom du ønsker å legge inn ordre for spesifikke priser.
__________________________________

3. Er det trygt å kjøpe og holde kryptovaluta på MiraiEx?

Sikkerhet er et viktig tema når man kjøper og oppbevarer krypto-midler på en exchange. Vi har sett hvordan dette kan gå galt med BitcoinsNorway skandalen i 2019, hvor leverandøren som oppbevarte midlene for børsen ble hacket for over 500,000 USD og børsen tvangssolgte alle kundenes midler på plattformen.

MiraiEx holder et minimumsbeløp på en "hot"-wallet for å kunne bistå med daglige uttak, og resten blir holdt på offline hardware wallets, utilgjengelig for hackere. Selskapet bruker anerkjente hardware wallets fra Ledger og Trezor som er sett på som noen av industriens mest populære og sikre hardware wallets, og lommebøkene er multisignatur-lommebøker (flere personer må manuelt godkjenne uttak).

Basert på denne informasjonen viser selskapet at de tar sikkerhet alvorlig og sjangsen for å tape midler her er minimal. Men som ordtaket går: "Not your keys, not your coins". Dersom du ønsker å holde deg 100% trygg kan du ta ut midlene til en offline wallet, f.eks. Nano Ledger X: https://shop.ledger.com/pages/ledger-nano-x?r=5ffd85d3310e

__________________________________

4. Kryptovaluta-utvalg

Utvalg: Per Mai 2021 tilbyr MiraiEx 4 Kryptovalutaer (+ 1 krypto-stablecoin), og de har bekreftet en ny kryptovaluta snart vil bli listet:

1. Bitcoin
2. Ethereum
3. XRP (Ripple)
4. Litecoin
5. Cardano (kommer snart)

DAI er også tilgjengelig på børsen, en USD stablecoin som er pegged til å være verdt like mye som 1 USD.

Flere kryptovalutaer vil bli listet på plattformen etterhvert.

__________________________________

5. Gebyrer

Norge er naturligvis et lite marked for en kryptoplattform, og mange kryptovalutabørser opplever at det er en stor spread (forskjell på kjøp og salgspris) pga. det Norske markedet er lite sammenlignet med globale børser. Spreaden har heldigvis blitt mindre med tiden da flere market makers legger inn kjøp- og salgsordre automatisk gjennom deres API. Spreaden ligger idag vanligvis innen 1% av prisen på globale børser.

Handelsgebyr: 0.5% på alle kjøp og salg.

Uttaksgebyr:

45 NOK bankoverføring
0,00025 BTC
5 DAI
0,005 ETH
0,005 LTC
0.2 XRP

__________________________________

6. Andre Funksjoner

6.1 API-Trading

MiraiEx tillater handel med API, dette er en kode du kan bruke for å bruke for automatiserte trading bots som brukes for automatiserte tradingstrategier, market making og arbitrasje.

6.2 Skatteverktøy

Børsen lanserte i April i år et skatteverktøy som automatisk regner ut og viser en oversikt over formue, gevinst, tap og inntekt som enkelt kan føres inn i skattmeldingen for hvert enkelt skatteår.
NB: Husk at MiraiEx ikke vet hvilke innkjøpspris du har betalt for kryptovaluta som settes inn på plattformen fra andre wallets/exchanges. MiraiEx kan legge inn dette manuelt ved forespørsel.
Slik ser skatteberegningssiden ut: https://prnt.sc/13zxkdy

6.3 Henvisningsprogram

Mye av grunnen til MiraiEx sin eksplosive vekst kan skyldes deres verveprogram. Enhver bruker av børsen kan verve andre og motta 100 NOK etter de har registrert seg, i tillegg til 5-20% kommisjon på handelsavgiftene. Den som blir vervet mottar 40 NOK ved registrering + opptil 160 NOK ekstra ved å fullføre bestemte milepæler for handel.

__________________________________

7. Konklusjon

MiraiEx er Norges mest populære krypto-børs, den er svært brukervennlig og brukere kan komme i gang med handel av krypto i løpet av kort tid.

Kryptovaluta-børsen støtter noen av de mest populære kryptovalutaene på markedet. Det er kun 5 tilgjengelige kryptovalutaer tilgjengelig på børsen per Mai 2021. Dette inkluderer de mest populære kryptovalutaene og vil være nok for den gjennomsnittlige investoren, men de som ønsker å gå dypere inn i krypto og investere i mindre altcoins kan sjekke ut Binance, verdens største kryptobørs med over 500 forskjellige kryptovalutaer: https://www.binance.com/?ref=10951666

NB: Husk at kryptovaluta er et violatilt marked, aldri invester mer enn du har råd til å tape.

Registrer deg på MiraiEx her og få Bitcoin verdt 40 NOK i velkomstbonus: https://miraiex.com/affiliate/?referral=2467ad94
Redigert 07.06.2021 kl 19:21 Du må logge inn for å svare